moonstruck12 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Προχθές και σήμερα το GPRS έγινε EDGE για 1-2 λεπτά! Να χαιρόμαστε άραγε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Προχθές και σήμερα το GPRS έγινε EDGE για 1-2 λεπτά! Να χαιρόμαστε άραγε??? Εγώ Ηράκλειο έχω σε πολλές περιοχές.. Πολύ καιρό τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Τι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στο GPSR & EDGE? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Δες εδώ, έχει αναλυτικά τι είναι το καθένα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Προχθές και σήμερα το GPRS έγινε EDGE για 1-2 λεπτά! Να χαιρόμαστε άραγε??? Για ποιο δικτυο λεμε? Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonstruck12 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Για ποιο δικτυο λεμε? Vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Περεταίρω συζήτηση για το θέμα καλό θα ήταν να γίνει εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΛΙΖ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ... ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ 8900 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΜΗΝ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΕΛΕΙΤΣΕΣ. ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ?ΑΝ ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΥΓΩ? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Πήγαινε options -> Spell Check και απενεργοποίησε το "Check spelling as you type". Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Πήγαινε options -> Spell Check και απενεργοποίησε το "Check spelling as you type". σε ευχαριστω παρα παρα πολυ! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 κι αλλη απορια... το gprs πανω δεξια ειναι μονιμως με κεφαλαια GPRS. αυτο σημαινει οτι ειναι μονιμα στο ιντερνετ η οχι? δηλ εκει που λεει data servise πρεπει να ειναι στο on η στο off? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Πρέπει να είναι στο ΟΝ, που σημαίνει ότι βλέπει BIS και λειτουργούν οι υπηρεσίες blackberry. Όταν το gprs είναι με μικρά τότε είσαι εκτός bis, με κεφαλαία είσαι εντός bis. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 σε ευχαριστω πολυ πολυ και παλι! το πισω καπακι σας κουνιεται και εσας? παει περα δωθε.ελπιζω να μην χαλασει συντομα γιατι μετα αντε να βρισκεις αλλο.. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alestr9s Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Έχει βρει κανείς κάνα aftermarket μεταλλικό καπάκι για να πετάξουμε αυτό το πλαστικό που κάνει βόλτες? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KofoE Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Έχει βρει κανείς κάνα aftermarket μεταλλικό καπάκι για να πετάξουμε αυτό το πλαστικό που κάνει βόλτες? τόσες πολλές βόλτες κάνει, είναι τόσο ενοχλητικό ρε παιδια???? και θέλω και να το αγοράσω... δεν λύνεται με την προσθήκη χαρτιού, όπως έχει πει και κάποιος στο thread?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 ρε παιδια εμενα δν τριζει καθολου...Ειλικρινα ειναι το πρωτο μ κινητο που δν τριζει καθολου το καπακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KofoE Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 ρε παιδια εμενα δν τριζει καθολου...Ειλικρινα ειναι το πρωτο μ κινητο που δν τριζει καθολου το καπακι... από που το πήρες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Έχει βρει κανείς κάνα aftermarket μεταλλικό καπάκι για να πετάξουμε αυτό το πλαστικό που κάνει βόλτες? Δεν έχει βγει κάτι. Το παρακολουθώ κι'εγώ αρκετό καιρό, το είχα πάρει απο τους πρώτους και μου την έχει δώσει το καπάκι. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KofoE Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Δεν έχει βγει κάτι. Το παρακολουθώ κι'εγώ αρκετό καιρό, το είχα πάρει απο τους πρώτους και μου την έχει δώσει το καπάκι. έβαλες κανένα χαρτί από πίσω ? ? ? έτσι λένε διορθώνεται το πρόβλημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 και κατι ακομη... η μπαταρια ποσο σας κραταει? εμενα μια ημερα με το ζορι.:( ειναι οκ να εχω το biss συνεχεια στο on? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 και κατι ακομη... η μπαταρια ποσο σας κραταει? εμενα μια ημερα με το ζορι.:( Σιγουρα κατι εχεις ανοιχτο και τρωει την μπαταρια , εμενα κραταει περιπου 2 μερες με πολυ χρηση ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 από που το πήρες??? Να σ πω...Ενδεχεται σε μικρο ποσοστο να ειναι διαφορετικη εισαγωγη απο τα υπολοιπα γτ ειχε 1gb καρτα μνημης μεσα κ αναφεραται στα φυλλαδια κ αυτα σαν javelin κ οχι curve(το ξερω το ιδιο ειναι)...Απο wind... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 a. Πρέπει να χάλασε το φλάς μου... :( τι on τι off τό'βαζα το έβγαζα τίποτα, μέχρι και battery pull έκανα τίποτα... Απο voda το πήρα, υποθέτω οτι εκεί πάω για service? πφφφ ποιός ξέρει πόσες μέρες θα το κρατήσουνε και δε μπορώ.. (είμαι λίγο addicted :O ) b. Μερικές φορές στο msn ή στα sms πατάω το sym για να μοθ βγάλλει όλα τα σύμβολα και κάποια δεν εμφανίζονται.. συμβαίνει σε κανέναν άλλον αυτό? αν και είναι πιο πολυ θέμα software αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Σιγουρα κατι εχεις ανοιχτο και τρωει την μπαταρια , εμενα κραταει περιπου 2 μερες με πολυ χρηση ομως εχω το biss ανοιχτο συνεχεια αλλα το εχω για τα mail μου.αυτο μονο.τιποτα αλλο.και σεις ανοιχτο δεν το εχετε συνεχεια? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonstruck12 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Παιδιά εμένα εκτός του ότι το καπάκι και τα πλήκτρα είναι μια χαρά και δεν τρίζουν, η μπαταρία με έχει εκπλήξει! Πρώτη φόρτιση την Πέμπτη και δεύτερη φόρτιση την Τρίτη! Από Δευτέρα βράδυ ήταν με 5%. Το άφησα όλο το βραδυ ανοικτό με bluetooth και wifi και την Τρίτη έσβησε το μεσημέρι μετά από τρελό browsing! Θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο μέχρι στιγμής! Άντε να βγεί και η 5 μήπως και έχουμε SMS της προκοπής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts