Lux Δημοσιεύτηκε November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 9, 2008 Ειμαι εντελως ασχετος σε οτι αφορα τα gps. Πως μπορω να βαλω καινουριο χαρτη; Βαζω ο,τι χαρτη θελω εγω ή μονο τους sygic; Πως ενεργοποιω το μοντελο μου; Λεει για εναν 16αψηφιο κωδικο, αλλα δε το βλεπω πουθενα. Το gps εχει μεσα τον χαρτη Navi-greece.2008.03. Μπορω να βαλω κατι αλλο; Επισης δε καταλαβαινω γιατι σχεδον ολες τις φορες λεει οτι η διαδρομη περναει απο διοδια, ενω δε φαινεται να υπαρχουν διοδια εκει κοντα. Οταν λεει δακτυλιο, τι ακριβως εννοει; Και τελος, γιατι τελικα τα gps δε ειναι τοσο εξυπνα; Του λες να παει στην γρηγοροτερη διαδρομη και κανει ολοκληρους κυκλους. Η off-road διαδρομη τι ειναι; Επισης μου προτεινετε να βαλω να αποφευγει τις αναστροφες ή οχι; Στην Αθηνα σπανια επιτρεπεται να κανω αναστροφες και ειναι δυσκολο, ποσο μαλλον οταν μου λεει να τις κανω στη μεση κεντρικων λεωφορων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Για τα προβλήματα που αναφέρεις φταίει το γεγονός ότι ο χάρτης δε περιέχει τις σωστές πληροφορίες(π.χ. μονοδρομήσεις) για να σου βγάλει σωστή διαδρομή.Ο δακτύλιος είναι ο δακτύλιος στην Αθήνα και μπορείς να επιλέξεις αν θα τον αποφεύγεις ή όχι.Kαινούριο χάρτη για το ήδη υπάρχον πρόγραμμα μπορείς να βάλεις από τη σελίδα της εταιρείας.Αλλο χάρτη-πρόγραμμα(πάνε πακέτο αυτά τα 2) μπορείς να βάλεις εφόσον αποκτήσεις πρόσβαση στα windows της συσκευής.Πάντως τα μικρότερα rye είναι ξεκλείδωτα.Κάπου στις ρυθμίσεις υπάρχει επιλογή για ποιο πρόγραμμα θα τρέχει το κουμπί πλοήγηση.Αν ψάξεις λίγο στο θέμα για το rye 3503 πιστεύω θα βρεις λύση. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 αν και εψαξα στην σελιδα για ενημερωση χαρτων http://www.mapclub.gr/index.asp?action=home&pcid=48&cid=48&mid=48&cmsmid=38 για το δικό σου μηχανάκι δεν αναφέρει ίσως ταιριάζει από κάποιο άλλο πχ4306 ο χάρτης έχει φτάσει στην ανανέωση Q4 αλλά και πάλι για μένα ο χάρτης είναι χάλια... ελλιπέστατος τουλάχιστον στα δικά μου μέρη. τον 16 ψηφίο αριθμό θα τον βρεις η μέσα στα χαρτιά τηε συσκευής η μέσα στο πρόγραμμα.Τον δηλωνεις στην σχετική σελίδα και έχεις δικαίωμα (ακόμη) να κατεβάσεις τον νεο χάρτη η Λύση που σου πρότεινε ο bbbb για (ξεκλείδωμα) είναι σίγουρα η καλύτερη σκέψη βάζεις μετά όποιο πρόγραμμα πλοηγησης θέλεις και οποιο σε βολέψει το κρατάς...;) Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 31, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Δλδ ενας ειναι ο δακτυλιος στην Αθηνα; Και που ακριβως βρισκεται; Σχεδον σε οποια διαδρομη και να βαλω μου λεει οτι περναει απο τον δακτυλιο και τα διοδια, και αν θελω να τα αποφυγω. Θα με τρελανει; Ο χαρτης φταει για αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts