L10nH34Rt Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Ναι στον Plist Editor! Αυτό είναι για καινούριο bundle και πρέπει να το προγραμματίσεις να το κάνεις build κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Μα αυτό δεν είναι που πρέπει να γίνει; Να δημιουργηθεί ένα καινούριο bundle για keyboard extension που να υποστηρίζει αυτού του είδους την εισαγωγή χαρακτήρων; :worry: Στο plist editor με ποια ιδιότητα πρέπει να μπει η συγκεκριμένη τιμή; Δεν ξέρω πως να ορίσω στο plist ότι θα πρέπει να γίνει συνδυασμός του χαρακτήρα που πληκτρολογείται πρώτος με κάποιον άλλο πριν δώσει τον τελικό ως αποτέλεσμα. Δεν ξέρω καν αν γίνεται κάτι τέτοιο! :blink: (είναι πάλι μία από εκείνες τις φορές που νιώθω τόσο, μα τόσο ηλίθιος :O) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Ούτε εγώ ξέρω... Όταν πάω σπίτι θα το δουλέψω λίγο να σου πω τη γνώμη μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. January 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 minos εχεις καμια ιδεα για το error που μου βγαζει.... εχω φωτο στο ποστ #217 Μπορείς να δώσεις αυτό σε τερματικό στο iphone και να μου πεις τι σου γράφει? login:root pass:apline apt-get install com.myphone.sms160m Ίσως στο βγάζει γιατι δεν έχεις το iKeyEx είτε γιατί έχεις κάποιο άλλο conflicting πακέτο.. Για τα combined keys και keyboards νομίζω πως πρέπει να πειράξουμε τα αρχεία όπως εδώ και να κάνουμε make. http://code.google.com/p/networkpx/source/browse/# Πας στο SVN,Branches,hk.kennytm.L33tTyper,src και βλέπεις τον κώδικα... Τώρα δεν ξέρω αν το make γίνεται στο SDK ή στο toolchain που έχει στο Cydia. Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Για τα combined keys και keyboards νομίζω πως πρέπει να πειράξουμε τα αρχεία όπως εδώ και να κάνουμε make. http://code.google.com/p/networkpx/source/browse/# Πας στο SVN,Branches,hk.kennytm.L33tTyper,src και βλέπεις τον κώδικα... Τώρα δεν ξέρω αν το make γίνεται στο SDK ή στο toolchain που έχει στο Cydia. To l33tTyper κάνει manipulate το AutoCorrect δεν έχει σχέση με το Ιnput μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Κάποιος έκανε το ακόλουθο comment στο issue που έβαλα για combining characters: i can make the keyboard but ill need help you neet to email me the keyboard layout and with every special key and ill do it το σχόλιο το πήρα με email, δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στο site αλλά νομίζω είναι ΠΟΛΥ καλά νέα!!! Εγώ δεν θα μπορούσα να το φτιάξω πάντως. Αν έχετε κάποιες εισηγήσεις για layouts πείτε μου για να στείλω το email όσο πιο σύντομα γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. January 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Βασικά στείλε του το default που έχεις εσυ και το japaneese querty ως alt.Αν και καλύτερο είναι να στείλεις ένα και να ρωτήσεις το πως το κάνει για να έχουμε την μεθοδολογία για συντήρηση στο μέλλον.. Θα ήθελα επίσης να μπεί μια αναφορά στην πρώτη σελίδα του host του repo μου γιατί εδώ και σχεδόν ένα χρόνο μας παρέχουν δωρέαν hosting και πίστεψε με δεν μπορείς να φανταστείς τι bandwidth καταναλώνουμε.. Proud Hosting Sponsor http://ftp4u.gr/ Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 ok, φτιάχνω ένα layout με βάση το japqwerty ήδη, σε λίγο τελειώνω, περίμενε να μου πεις τη γνώμη σου. edit: hosting credits added Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Λοιπόν, δύο εισηγήσεις, ανάλογα με τη δυνατότητα να μπει το "ς" στο artwork και ταυτόχρονα ανάλογα με τη δυνατότητα εισαγωγής διαλυτικών με τόνους σε παρατεταμένη πίεση. 1. με "ς" τελικό και "΅" με παρατεταμένη πίεση στο "¨" http://img403.imageshack.us/img403/4348/picture1df3.png 2. με "ς" σε παρατεταμένη πίεση του "σ". http://img177.imageshack.us/img177/6356/picture2dx3.png EDIT: Νομίζω ότι η καλύτερη λύση, και αισθητικά, είναι η παρακάτω, με βάση το Default: http://img91.imageshack.us/img91/8083/picture4234ni5.png http://img220.imageshack.us/img220/1922/picture3mb4.png αυτό προϋποθέτει ότι θα είναι εφικτά όλα όσα αναφέραμε πριν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. January 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Χμμ μου ήρθε μια ιδέα που είναι λίγο nasty αλλα ίσως δουλέψει.Αν μπορούμε να ορίσουμε τους shift χαρακτήρες στο plist γιατί να μην βάλουμε τους τονούμενους εκεί; Shift+ Φωνήεν = Τονούμενο Shift + Σύμφωνο = Κεφαλαίο Παρατεταμένη πίεση Φωνήεν = Κεφαλαίο Φωνήεν ¨Οσο για τους complex χαρακτήρες θα προτιμούσα μια προσέγγιση σαν του wultz που το άνω μέρος είναι άλλο κουμπί ή σαν τα κορεάτικα που πατώντας 2 φορές το φωνήεν να σου δίνει τόνο.Μα δεν έχουμε πολλές λέξεις με εε αα ιι οο !!Το κάνεις βολτές με το δάχτυλο για ένα τόνο εμένα πρωσωπικά δεν με εμπέει.. :P Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Απ' ότι κατάλαβα δεν μπορούμε να ορίσουμε τους shift χαρακτήρες στο plist. Μπορούμε απλά να τους κάνουμε enable και το iKeyEx τους μετατρέπει αντίστοιχα με τους μικρούς που περιλαμβάνονται στο layout. Θέλεις να ανοίξεις κι εσύ ένα issue στον παλιόφιλο τον KennyTM για να προτείνεις κάτι σαν το πληκτρολόγιο του wultz ώστε να το παίζουμε σε διπλό ταμπλό κι ό,τι κάτσει; :lol::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Εννοείται πως μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ξεχωριστά τους shift χαρακτήρες στο plist! Απλά δημιουργούμε ένα νέο array με τίτλο shiftedTexts. Το λέει άλωστε και στη wiki του ο Kenny... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 L10n έχεις δίκαιο, δεν το πρόσεξα κι ας είδα τόσες φορές τη συγκεκριμένη σελίδα! Επίσης, στα issues διάβασα κι αυτό. Αν κατάλαβα καλά, θα ενσωματώσει τη δυνατότητα για συνδυασμό χαρακτήρων στο layout.plist και θα λύσει και το θέμα με το "ς"? As titled. Code has been there already, it's just the interpreter missing. Adding this allows combining characters to be typed. ("label" is the text shown on the key, "popup" is the text popped up when the key is pressed down (before variants are shown). "text" is the string sent out.) Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που δεν φάνηκε ακόμη στα issues το comment που πήρα μέσω email? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. January 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Eπί της ουσίας έχουμε τις εξής επιλογές για το Unicode Keyboard. To κλασσικό του pperikli με τους τόνους στην παρατεταμένη πίεση (variants.plist) To Dirty με το Shift και Φωνήεν να δίνει τόνο Το να περιμένουμε να μπούν οι combined και να θυσιάσουμε ένα ακόμα πλήκρο να δίνει τους τόνους Korean τύπου που η διπλή πίεση δίνει άλλο char. Η λύση αλά Wultz που το κάθε κουμπί χωρίζεται σε δύο κομμάτια. Από αυτές οι δύο πρώτες είναι υλοποιήσιμες τώρα αλλά προτείνω να κάνουμε υπομονή μέχρι να υπάρχουν και οι 5 ή τουλάχιστον οι τέσσερεις... Ο λόγος που δεν βλέπεις την απάντηση είναι πως παίζει να έχει ενεργοποιησει το comments moderation οπότε η απάντηση δεν φαίνεται προς τρίτους εκτός και αν την κάνει approve.. Υ.Γ Added suggestion για τον Wultz type. :) Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Να ρωτήσω κάτι; Εάν το GSM πληκτρολόγιο δεν περιλαμβάνει πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες, γιατί παιδεύεστε με τα πεζά, το τονισμό, και το τελικό ς; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Γιατί θέλουμε να αντικαταστήσουμε και το παλιό πληκτρολόγιο με κάποιο πιο εργονομικό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Εγώ προτείνω τη λύση 'wultz' γιατί είναι εκνευριστικό/κουραστικό εκεί που γράφεις με φόρα το μήνυμα σου να πρέπει να σταματάς το δάχτυλο σου παρατεταμένα πάνω από ένα φωνήεν για να βάλεις τον τόνο. Εδώ εγώ εκνευρίζομαι στις λέξεις με τονούμενο 'υ' γιατί πρέπει να το κρατάω παρατεταμένα, δεν θα το θελα με τίποτα για κάθε φωνήεν αυτό. Ενώ με τον wultz είναι πολύ εύκολο και γρήγορο. my 2 cents Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Από την άλλη δεν είναι τόσο Fool Proof η μέθοδος του Wultz.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Γιατί θέλουμε να αντικαταστήσουμε και το παλιό πληκτρολόγιο με κάποιο πιο εργονομικό. :) H Εργονομία είναι η αρχή μας!! Φτιαχνουμε προϊοντα που να ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες και είμαστε πάντα δίπλα στο πλευρό του κάθε χρήστη έτσι ώστε να ξέρουμε τι ακριβώς θέλει... Με 24ώρη εξυπηρέτηση 7 μέρες την εβδομάδα!! [Τeam MyPhone] ....:lol:.... Προτιμήστε μας! Η καλύτερη τσάμπα επιλογή!! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Μίνωα, Λιοντάρη, μάλλον είναι πιο εύκολο απ' όσο το φανταζόμασταν! Ρίξτε μία ματιά εδώ αν θέλετε γιατί εγώ πρέπει να βγω και δεν προλαβαίνω να το ψάξω. Από μία γρήγορη ματιά που του έριξα, μάλλον το /U0301 πάει στο variants.plist (όπως MathType) και έχουμε συνδυασμό χαρακτήρων. Τόσο απλό! Ελπίζω να κατάλαβα καλά, θα το κοιτάξω κι εγώ αργότερα που θα επιστρέψω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Όχι δε νομίζω... Το MathTyper έχει όλους τους χαρακτήρες στο popup... Μπορεί ναι μεν να είναι combined, αλλά είναι από πριν.. Δε μπορείς να τους κάνεις compined πληκτρολογώντας πχ. τον τόνο και μετά το γράμμα... Για να καταλάβεις τι εστί \U0301 που προσπαθούσαμε τόσο καιρό να το βάλουμε, κάνε convert το layout.plist σε ASCII (το plistEditPro έχει αυτή την επιλογή) και θα δεις ότι είναι απλά ο τόνος μας. Το θέμα είναι ότι το iPhone δεν "περιμένει" να του βάλεις και το φωνήεν για να τα συνδυάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Έχεις δίκαιο, διάβασα το μήνυμα βιαστικά και νόμιζα ότι θα ήταν κάτι περισσότερο από αυτό. Τσάμπα η χαρά :( Τέλος πάντων, του έστειλα ακόμη ένα διευκρινιστικό μήνυμα κι ελπίζω να καταλάβει αυτή τη φορά τι θέλω να κάνω γιατί μάλλον μέχρι τώρα μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαίνουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Έχεις δίκαιο, διάβασα το μήνυμα βιαστικά και νόμιζα ότι θα ήταν κάτι περισσότερο από αυτό. Τσάμπα η χαρά :( Τέλος πάντων, του έστειλα ακόμη ένα διευκρινιστικό μήνυμα κι ελπίζω να καταλάβει αυτή τη φορά τι θέλω να κάνω γιατί μάλλον μέχρι τώρα μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαίνουμε. Βρε κόλλημα που το έχεις φάει...:p Ελπίζω τουλάχιστον το πείσμα σου να σε δικαιώσει!!!!:) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. January 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Δοκίμασε κανείς το νέο iRealSMS μπας και φτιάξαν το encoding? Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 .....Ευκαιρία να κάνω και δοκιμές... Το γράφω και εδώ.. (( BITE SMS )) (UNI) 1 μήνυμα 160 Ωρα: 20:35 Μέρα: 10/01/09 Mε ελληνικό.. 1 μηνύμα 70x2μην.. Ωρα: 20:41 Mέρα: 10/01/09 Θα το κάνω και με το default SMS γιατί τα παραπάνω που έγραψα είναι από το BiteSms.. ((Default SMS)) (UNI) 1 μήνυμα 160 Ωρά: 1:16 Mέρα: 11/01/09 Mε ελληνικό.. 1 μηνύμα 70x2μην.. Ωρα: 1:26 Mέρα: 11/01/09 Πάντως από τις δοκιμές δείχνει να δουλέυει...:) Δεν ξέρω τι γίνεται με το Real Sms Eγώ θα περιμενώ και τον λογαριασμό του συμβολαίου για να σου πω 100%.. Λοιπόν ήρθε ο λογαριασμός σήμερα και είναι όπως τα λέω πιο πάνω.... ΔΟΥΛΕΥΕΙ 100%... Και μόνο με το bite sms έτσι... ...... Μην ξαχνιόμαστε....:) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts