tolis69 Δημοσιεύτηκε November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 1, 2008 Εδω κ ενα μηνα κανω την πρακτικη μου σε μια τραπεζα.Το θεμα ειναι,πως 2-3 ατομα μας εχουν βαλει σε θεσεις οι οποιες κανονικα ειναι για μονιμους(οι οποιοι ομως απουσιαζουν με μεγαλη αδεια:wacko:).Για αυτο το λογο με βαζουν κ υπογραφω οταν παιρνω χρηματα,οταν περνανε απο τα χερια μου επιταγες, κ γενικα οταν παραλαμβανω κατι αξιας για την τραπεζα. Θελω να ρωτησω, αν καποιος γνωριζει, αν εγω της πρακτικης εχω καποια ευθυνη, ασχετα με την υπογραφη μου που βαζω!Εχω ευθυνη, η απλα υπογραφω για να "κοιμουνται" τα βραδια ησυχοι καποιοι υπαλληλοι? (σε καμια εβδομαδα σκεφτομαι να βρω τον υπευθυνο καθηγητη στην σχολη μου,ωστε να το "ξεκαθαρισω" το θεμα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Η πρακτική είναι για να αποκτήσεις εργασιακή εμπειρία. Η εμπειρία αυτή ισούται ως ΅βοηθός΅. Όταν ξεκινάς από το μηδέν δεν μπορείς να είσαι σε θέση μεγάλης ευθύνης. Για αυτό πρέπει να είσαι σε εργασιακή θέση ΅βοηθού΅. Αυτό, μπορείς να το εκ λάβεις και ως ΅παιδί για όλες τις δουλειές ΅ (να φέρνεις φαΐ, νερό, να βγάζεις φωτοτυπίες, ψιλολόγια δηλαδή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 ρε αδερφε την γνωστη παροιμια ,δεν γινετε να μην την ξερεις... πιστευεις οτι βγηκε τυχαια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Για ποια μιλάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. November 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 ρε αδερφε την γνωστη παροιμια ,δεν γινετε να μην την ξερεις... πιστευεις οτι βγηκε τυχαια? Νομιζω πως καταλαβα τι θες να πεις!:D:clap::clap::clap::clap::up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Εδω κ ενα μηνα κανω την πρακτικη μου σε μια τραπεζα.Το θεμα ειναι,πως 2-3 ατομα μας εχουν βαλει σε θεσεις οι οποιες κανονικα ειναι για μονιμους(οι οποιοι ομως απουσιαζουν με μεγαλη αδεια:wacko:).Για αυτο το λογο με βαζουν κ υπογραφω οταν παιρνω χρηματα,οταν περνανε απο τα χερια μου επιταγες, κ γενικα οταν παραλαμβανω κατι αξιας για την τραπεζα. Θελω να ρωτησω, αν καποιος γνωριζει, αν εγω της πρακτικης εχω καποια ευθυνη, ασχετα με την υπογραφη μου που βαζω!Εχω ευθυνη, η απλα υπογραφω για να "κοιμουνται" τα βραδια ησυχοι καποιοι υπαλληλοι? (σε καμια εβδομαδα σκεφτομαι να βρω τον υπευθυνο καθηγητη στην σχολη μου,ωστε να το "ξεκαθαρισω" το θεμα) Και δεν χαιρεσαι?!?! Αλλοι θα παρακαλουσαν για κατι τετοιο... Δεν νομιζω να προτιμουσες το να φτιαχνεις καφεδες, το να φερνεις σαντουιτς και γενικα ολη αυτη τη λαντζα!! Πηγες στην πρακτικη σου για να μαθεις... Αν και σε πεταξαν στα βαθυα σχετικα αποτομα, εντουτις ειναι ο καλυτερος τροπος για να μαθεις την δουλεια σωστα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Και δεν χαιρεσαι?!?! Αλλοι θα παρακαλουσαν για κατι τετοιο... Δεν νομιζω να προτιμουσες το να φτιαχνεις καφεδες, το να φερνεις σαντουιτς και γενικα ολη αυτη τη λαντζα!! Πηγες στην πρακτικη σου για να μαθεις... Αν και σε πεταξαν στα βαθυα σχετικα αποτομα, εντουτις ειναι ο καλυτερος τροπος για να μαθεις την δουλεια σωστα!! Έχεις δίκιο, αλλά μη βρει και το μπελά του άμα γίνει καμιά στραβή. Μερικές φορές δεν είναι και το καλύτερο το να μπαίνεις σε πόστο με μεγάλες ευθύνες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 την παροιμια το ταδε και την υπογραφη σου να ξερεις που την βαζεις ειναι πολυ σοφη. και στα 2 θελει μελετη το θεμα κι οχι οτι κατσει. προσοχη λοιπον. λεμε τα πραγματα με το ονομα τους κι ετσι πρεπει σε καποια θεματα.δεν μπορουμε σε ολα να εχουμε το μετρο του μην πουμε το ταδε... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 φύλαγε τα νότα σου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Σαφεστατα... Αλλα υπαρχει και μια ακομα παροιμια που αναφερει κατι για μεταξωτα βρακια! ;) Ειναι πραγματι μεγαλη η ευθυνη, αλλα οσο μεγαλυτερη ειναι τοσο μεγαλυτερο ειναι και το συνολικο σου κερδος!! Ζυγισε τα και τα δυο και στο τελος θα βρεις την χρυση τομη... Ετσι γινεται παντα!! Εγω το μονο που μπορω να κανω ειναι να ευχηθω στο παλικαρι καλη αρχη και το μυαλο του συγκεντρωμενο για να δει τα οποια λαθη (ειναι φυσιολογικο να κανει) πριν τα κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Σαφεστατα... Αλλα υπαρχει και μια ακομα παροιμια που αναφερει κατι για μεταξωτα βρακια! ;) Ειναι πραγματι μεγαλη η ευθυνη, αλλα οσο μεγαλυτερη ειναι τοσο μεγαλυτερο ειναι και το συνολικο σου κερδος!! Ζυγισε τα και τα δυο και στο τελος θα βρεις την χρυση τομη... Ετσι γινεται παντα!! Εγω το μονο που μπορω να κανω ειναι να ευχηθω στο παλικαρι καλη αρχη και το μυαλο του συγκεντρωμενο για να δει τα οποια λαθη (ειναι φυσιολογικο να κανει) πριν τα κανει... Ωραία συμβουλή του δίνεις. Αν είναι έτσι τότε άνοιξε μια δική σου επιχείρηση και βάλτον στο ταμείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Εμενα ετσι με εκανε ο πατερας μου... Μου εδειξε 2-3 φορες τα βασικα πραγματα στο ταμειο της επιχειρησης και μετα με αφησε μονο μου!! Και μαλιστα οχι μονο στο ταμειο αλλα με αφησε να κραταω ολοκληρο μαγαζι με 4 υπαλληλους!! Ο καθενας μας εχει τις δικες του φιλοδοξιες και στοχους και του καθενος ειναι διαφορετικοι... Εγω παντως αυτο που εχω μαθει αυτα τα λιγα χρονια που δουλευω και σπουδαζω ειναι αυτο που σου ειπα και λιγο πιο πανω! Οσο περισσοτερο εισαι διατεθημενος να ρισκαρεις και οσο μεγαλυτερη ειναι η ευθυνη που μπορεις να σηκωσεις τοσο μεγαλυτερο θα ειναι το κερδος που θα αποκομισεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Μιάς και αρχίσαμε με παροιμίες ας πω και αυτήν που κολλάει στην περίπτωσή σου. Κατά μάνα κατά κύρη κατά γιό και θυγατέρα. χεχεχε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts