Jump to content

[iOS 2] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 3G

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα τρελαθω. Εκανα ολη την διαδικασια που περιγραφετε με το pwnage (εχω mac) και ολα πηγαν καλα. Τωρα προσπαθω να εγκαταστησω καποιες σπασμενες εφαρμογες και δεν με αφηνει. Τι τρεχει?

• Απαντήσεις 930
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απο την 3 δεν σε αφήνει να ξαναβάλεις την 3? Τεσπα, τώρα που έχεις την 3, κανε ενα jailbreak με το redsn0w και είσαι οκ. Το κινητό σου είναι ξεκλειδωμένο απο την Vodafone ουτως ή άλλως...

Ευχαριστώ αρχηγέ μου αλλά αν ήταν έτσι τη ρόλο θα έπαιζε το Castom firmware που δείνουν και σου λέει αυτό να επιλέξεις με το redsn0w. Επίσης δοκίμασα να κάνω την 3 επάνω από την 3 με το redsn0w και δεν μου βγαίνει το next που συμαίνει ότι ή πρέπει να έχω την 2.2.1 δηλαδή μια προηγούμενη version. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.

Πάντως thanks και βέβαια δεν περιμένω να μου απαντήσης τέτοια ώρα αλλά όταν και αν δείς αυτά που σου γράφω απάντησέ μου αν δεν είναι κόπος και έχεις κάποια ιδέα. Πραγματικά έχω μπερδευτεί το ξέρω, ίσως αύριο με καθαρό μυαλό κάτι να γίνει.

Όπως και νάχει σε ευχαριστώ.

http://ca.groups.yahoo.com/group/vparis1/files/

Αθήνα, Πρωτεύουσα, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

καλησπερα και απο εμενα!

ειμαι και εγω ενας μπερδεμενος newbies !!!

ωραια !! ας πουμε οτι ακολουθω την διαδηκασια που περιγραφεται παραπανω (iclarified)... και ολα πανε καλα!

υπαρχει τροπος να επαναφερω απο backup οτι εχω ? η πρεπει να τα περασω ολα (οτι αφορα apps) απο την αρχη?

3g 16gb j/b (quickpawn) 2.2.1 ελληνηκο απο vodafon με καρτα Cosmote

ΥΓ: η διαδικασια ειναι για j/b συσκευες?

Απο την 3 δεν σε αφήνει να ξαναβάλεις την 3? Τεσπα, τώρα που έχεις την 3, κανε ενα jailbreak με το redsn0w και είσαι οκ. Το κινητό σου είναι ξεκλειδωμένο απο την Vodafone ουτως ή άλλως...

Τότε αρχηγέ μου τη ρόλο θα έπαιζε το Custom firmware που σου λένε να το τρέξεις με το redsn0w .? Δοκίμησα να τρέξω την 3.0 Custom επάνω από την 3.0 Official αλλά δεν μου έβγαινε το next, μάλλον θα πρέπει να έχω την προηγούμενη π.χ. 2.2.1 ή να κάνω Restore από το iTune την 3.0 αλλά με Shift και να επιλέξω την custom που δίνουν αλλά εκεί μου βγάζει error.

Όπως και νάχει σε ευχαριστώ και φυσικά δεν περιμένω να μου απαντήσεις τέτοια ώρα αλλά αν αύριο δείς αυτά που σου γράφω και έχεις κάποια ιδέα κάθε βοήθεια είναι καλή. Αλήθεια έχω αποροία εσύ το έκανες το jb.?

Χαιρετώ

Καλησπερα.Εχω διαβασει πολλα απο οσα αναγραφοντα αλλα δυστηχως στην δικη μου περιπτωση δεν εχω βρει ακομα λυση.Εχω iphone 3g/8g κλειδωμενο απο το εξωτερικο.Δυστηχως εκανα update το software απο το i tunes και τωρα εχω περασμενο το τελευταιο os 3.0....Επισης αφου καταλαβα οτι δεν καταφερνω να κανω jailbrake σε αυτη την version προσπα8ησα να το κανω restore και να περασω μια παλαιοτερη(εκδοση firmware) και να χρησιμοποιησω το quickpwn η το winpwn και να kανω jailbrake αλλα και παλι συνατησα δυσκολια γιατι καθε φορα μου βγαζει error σε οποιαδηποτε εκδοση και αν προσπαθησω να περασω.Εχω απελπιστη τοσο που σκεφτομαι να παω στην vodafone και να ζητησω να το κανουν αυτοι και να πληρωσω.Εαν ξερει κανεις κατι τον παρακαλο να με βοηθησει.Ευχαριστο πολυ..

δες εδω λιγο αν σε βοηθησει http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4301 να ξερεις ομvς οτι απο την στιγμη που εκανεσ upgrade το iphone σου ειναι κλειδωμενο μεχρι να βγει το ultrashn0w

δες εδω λιγο αν σε βοηθησει http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4301 να ξερεις ομvς οτι απο την στιγμη που εκανεσ upgrade το iphone σου ειναι κλειδωμενο μεχρι να βγει το ultrashn0w

Πατησα να το κανει unlock και κολησε κατα την διαρκεια του reboot.

Kai επισης θελω να ρωτησω....γιατι δεν μπορω να περασω μια παλαιοτερη εκδοση και μου βγαζει συνεχως error το itunes?

Πατησα να το κανει unlock και κολησε κατα την διαρκεια του reboot.

λοιπον ψαξε για μια ετοιμη costum firmware, download it μετα φερε το iphone σε DFU mode ανοιξε ituns και κρατα το sift πατιμενο και διαλεξε να κανεις restore στην costum firmware ποθ κατεβασες λογικα θα δουλεψει

λοιπον ψαξε για μια ετοιμη costum firmware, download it μετα φερε το iphone σε DFU mode ανοιξε ituns και κρατα το sift πατιμενο και διαλεξε να κανεις restore στην costum firmware ποθ κατεβασες λογικα θα δουλεψει

http://www.megaupload.com/?d=BT9WRLFI link για costum fw

φιλε μου αυτο που εδωσες δν ειναι κατι παλιο αλλα παλι 3.0 εγω προσπαθω να βαλω μια παλαιοτερη για να μπορεσω να κανω υnlock το κινητο με το π.χ. quickpwn 2.5

φιλε μου αυτο που εδωσες δν ειναι κατι παλιο αλλα παλι 3.0 εγω προσπαθω να βαλω μια παλαιοτερη για να μπορεσω να κανω υnlock το κινητο με το π.χ. quickpwn 2.5

κοιτα αν εχεις περασει το 3.0 τοτε το baseband σου εχει αναβαθμιστει σε 04.26.08 (δεν γινετε προς το παρον να γινει downgrade εκτως και αν εχεις blooloader 5.8) με αποτελεσμα να μην λειτουργει ακομα yelowsn0w (λειτουργει με baseband 02.28.00) που εκανε unlock το iphone 3g. πρεπει να περιμενεις το ultrasn0w

Θα τρελαθω. Εκανα ολη την διαδικασια που περιγραφετε με το pwnage (εχω mac) και ολα πηγαν καλα. Τωρα προσπαθω να εγκαταστησω καποιες σπασμενες εφαρμογες και δεν με αφηνει. Τι τρεχει?

Συγκεκριμενα σε οτι εφαρμογη παω να εγκαταστησω μου βγαζει το μυνημα:

The application "xxxxx" was not installed on the iphone because an unknown error occured (0xE8008001).

Συγκεκριμενα σε οτι εφαρμογη παω να εγκαταστησω μου βγαζει το μυνημα:

The application "xxxxx" was not installed on the iphone because an unknown error occured (0xE8008001).

με ποια διαδικασια πας να τις περασεις? drag and drop μεσω ssh?

Οπως παλια. δηλαδη drag and drop μεσα στο itunes και συγχρονισμος

γιατι δεν δοκιμαζεις να περασεις το installous και να τις κατεβαζεις- εγκαθηστας απο εκει αυτα που θες?

Δεν την ξερω αυτην την μεθοδο. Θα ψαξω να την βρω.

Για να καταλαβω ομως μονο με installous γινεται εγκατασταση? Εσεις μετα το jailbreak πως περνατε τις εφαρμογες?

Δεν την ξερω αυτην την μεθοδο. Θα ψαξω να την βρω.

Για να καταλαβω ομως μονο με installous γινεται εγκατασταση? Εσεις μετα το jailbreak πως περνατε τις εφαρμογες?

κοιτα το installouς ειναι μια εφαρμογη που κατεβαζεις και εγκθησταστας δωρεαν σπασμενες εφαρμογες δες το βιντεο και θα καταλαβεις

Τελικα,το γκαντεμιασα!Μετα απο το jb σε 3g(με 3 OS),κι αφου δειχναν ολα καλα,διαπιστωσα οτι δεν μπορω να κανω κληση!Με το που παταω το εικονιδιο του τηλ.,ανοιγει για πολυ λιγο και κρασαρει:mad:Οποτε,αντε παλι απο την αρχη(restore κλπ.):mad:

Apple iPhone 14 Pro Max

τελικα τα καταφερα και εγω και επαιξε cra^^&^ εφαρμογες , ευτυχως που ειναι κατι παιδια εδω μεσα και εδωσαν περισσοτερες οδηγιες , οπως αυτη με το add repo του hackulus στο cydia και μετα το appshare ,:):)

Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι απο την αρχη καποιος που το εκανε ειδικα οι μαστερ εδω μεσα δεν εδωσαν αναλυτικες οδηγιες απο την αρχη για να μη μπευρδεομαστε , μονο να τα παιρνουν απο τις διαφημησεις του site ??? και μη μου πειτε οτι δεν επιτρεπεται και καλα , τοτε ποιος ο λογος της υπαρξης αυτου του φορουμ ????? :rolleyes:

Αν θελετε και κρινετε οτι δεν δεν πρεπει να υπαρχει ελευθερια λογου στο myphone μπορειτε να διαγραψετε αυτο το ποστ μου:ninja:

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

καλησπερα και απο εμενα!

ειμαι και εγω ενας μπερδεμενος newbies !!!

ωραια !! ας πουμε οτι ακολουθω την διαδηκασια που περιγραφεται παραπανω (iclarified)... και ολα πανε καλα!

υπαρχει τροπος να επαναφερω απο backup οτι εχω ? η πρεπει να τα περασω ολα (οτι αφορα apps) απο την αρχη?

3g 16gb j/b (quickpawn) 2.2.1 ελληνηκο απο vodafon με καρτα Cosmote

ΥΓ: η διαδικασια ειναι για j/b συσκευες?

Αν φίλε μου έχεις κάνει backup πιο πριν με το restore θα επανέλθουν οι επαφές σου το ημερολόγιο, οι σημειώσεις σου, τα favorites του browser και μετά με τον συγχρονισμό και οι εφαρμογές τα τραγούδια και οι ρυθμίσεις σου φυσικά. Τώρα αν δεν είχες κάνει backup ποτέ τότε μόνο τα τραγούδια και τα σχετικά αλλά όχι ρυθμίσεις και πολλά αλλά.

Εγώ είχα κάνει πολλά backup και μόλις τελειώνει η αναβάθμιση ή το restore με ρωτά μόνο του αν θέλω να επαναφέρω κάποιο backup.

Χαιρετώ

Επισκέπτης
και μη μου πειτε οτι δεν επιτρεπεται και καλα , τοτε ποιος ο λογος της υπαρξης αυτου του φορουμ ?????

Βασικά "Δεν επιτρέπεται" χωρίς "και καλά".

Μην μπερδεύεις το Jailbreak με την εγκατάσταση "σπασμένων" εφαρμογών!

:)

τα κατάφερα και το έκανα σε ευχαριστώ πολύ φίλε αν έχεισ κατα νου καμια καλή εφαρμογή από το cydia είμαι όλος αυτιά..σε ευχαριστώ πολύ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΕΝΑ IPHONE 3G JAILBROKEN ΜΕ FIRMWARE 2.2.1. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ RESTORE (ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ..) ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ JAILBRAKE.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΠΙΣΤΕΥΩ.

ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΕ ΤΟ 3.0 ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΓΕ RESTORE KAI UPDATE ,ΠΑΤΗΣΑ SHIFT + RESTORE ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΤΗΝ 2,2,1 FIRMWARE. ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΜΙΑ OFFICIAL ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ I-PHONE 3G ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ RESTORE ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΤΟ FIRMWARE ΗΤΑΝ ΤΟΥ Ι-PHONE KAI OXI TOY Ι-PHONE 3G.ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΣΕ ΕΝΑ 3G ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ I-PHONE ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ RESTORE ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΦΑΛΜΑ ΣΤΟ FIRMWARE.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΡΑΒΑΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΟ FIRMWARE ΤΟΥ 3G?

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟ!ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ "ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ"....ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ(ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ), ΑΠΛΑ HHHHEEEEEEELPPPPPP!!!!!

Μεχρι τωρα μετα το Update και το jailbreak δεν υπηρχε κανενα προβλημα.Πριν απο λιγο ομως εβαλα το ελληνικο source στο Cydia(http://ftp4u.gr/iphone/apt/) και απο τοτε με το που ανοιγει το Cydia ξεκιναει να κανει Load και crasharei...Υπαρχει καμια λυση?

Μετα το παραπανω προβλημα τελικα αποφασισα να κανω jb.Ξεκινησα λοιπον τι διαδικασια ακριβως οπως πρεπει και μολις περναω το σημειο που μπαινει το τηλ σε DFU mode βγαζει το redsn0w μηνυμα "Waiting for reboot" και δεν γινεται τιποτα.Κανονικα επρεπε να φορτωνει η μπλε μπαρα απο κατω αλλα δεν...Το εχω δωκιμασει πολλες φορες,το εχω αφησει ακομα και μισαωρο μηπως ξεκινησει αλλα αυτο κανει τα δικα του.Τι στο καλο μπορει να φταιει?:wacko:

iphone 3G & Nokia N82 owner

Λοιπον. παρακαλω τα φωτα σας. αν και πρωτη φορα σε jailbreak νομιζω οτι σταθηκα τυχερος. εσπασα με επιτυχια την 3,0 κι εχω κανονικα cydia kai Icy. ζηταω λοιπον καποιες πληροφοριες. Ποια η διαφορα τω αυτων τω2 εφαρμογων. στο cydia που εριξα μια ματια ειδα οτι πρεπει να πληρωσεις παλι για να κατεβασεις. τι γινεται ακριβως?? απο το icy κατεβασα το δοκιμαστικο ida για 7 ημερες. μπορει καποιος να μου δωσει ''δωρακι'' για το προγραμμα αυτο??