tim5691 Δημοσιεύτηκε October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 27, 2008 Για σας.Τις τελευταίες δύο ημέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, όταν κάνω επανεκκίνηση του υπολογιστή αυτός κολλάει, δηλαδή ενώ τερματίζει τα windows και σβήνει η οθόνη, το pc παραμένει ανοιχτό χωρίς να ξεκινάει ξανά. Το κουμπί του reset δεν λειτουργεί, και αναγκάζομαι να τον σβήνω απο το κουμπί του power on-off και ανοίγωντας τον πάλι τότε ξεκινά κανονικά. Έχεις κάποιος ιδέα για το πού οφείλεται αυτό το πρόβλημα και ξέρετε τυχόν λύση του ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoal1973 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 το συγκεκριμενο προβλημα εχει να κανει σηνηθως με το ACPI (Advanced Control Power Interface) που εχει την ευθυνη για το ανοιγμα, κλεισιμο, power saving του PC. To ACPI ειναι συνδιασμος hardware και software δηλαδη πρεπει να υποστηριζετε και απο την μητρικη αλλα και απο το λειτουργικο. Σε περιπτωσεις σαν αυτη που αναφερεις μαλλον την ευθυνη την φερουν οι drivers του λειτουργικου οι οποιοι μπορει να χτυπησαν απο καποιο προγραμμα ή απο ιο που μπηκε στο PC. Εγω οσες φορες μου εχει παρουσιαστει τετοιο θεμα μονο με επανεγκατασταση του λειτουργικου εχει διορθωθει. Αν καποιος αλλος εχει καποια καλυτερη και αποτελεσματικη μεθοδο ας μας διαφωτισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tim5691 Δημ. October 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Geoal 1973 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση θα περιμενω και καποια αλλη λυση και αν δεν υπαρχει θα κανω format γιατι εχω και κατι αλλα προβληματακια. Ευχαριστω και παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts