suffering Δημοσιεύτηκε October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 22, 2008 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοηθειά σας σε ένα πρόβλημα που έχω. Χρειάζομαι ένα πρόγραμμα διαχείρισης αποθήκης για την εργασία μου. Έψαξα να βρώ καποια στο internet αλλα βρίσκω μόνο trials. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει ωστε να βρώ ένα "ολόκληρο" πρόγραμμα? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suffering Δημ. October 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Εφόσων δεν μπορεσε κανεισ να με βοηθήσει στο θέμα του έτοιμου προγράμματος αποφασισα και εφτιαξα ένα πρόγραμμα στην access. Το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω πώς να κάνω μερικά πράγματα στην access αναφορικά με κάποιες συναρτύσεις. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει access και να έχει διάθεση να βοηθήσει? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 εχώ δεν ξέρω πολλά αλλά αν ψάξεις στο goog θα βρεις πραγματικά τα πάντα για το access. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts