Jump to content

suffering

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About suffering

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

suffering's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα σε όλους. Ήρθε ο καιρός να πάρω τηλεοράση για το σπίτι μου το οποίο μόλις ανακαίνησα και ετομάζομαι να μπώ μέσα. Έχω όμωε λίγο μπερδευτεί στο τί τηλεόραση να πάρω. Στο σαλόνι έχω περάσει δίκτυο και θέλω μία τηλεόραση να μπορώ με παρεούλα να βλέπω ταινίες, μπάλα κλπ. Πήγα λοιπόν να δώ τηλεοράσεις σε διάφορα μαγαζιά και είδα και τις περίφημες 3d. Ομολογώ πως το οπτικό τους αποτέλεσμα δεν με ενθουσίασε τόσο έτσι ώστε να καταβάλω το μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο ζητάνε για μία τέτοια τηλεόραση. Γιατί πέρα απο τα 1500ε τα οποία θέλει η TV, πρέπει να δώσω 100ε για κάθε γυαλί και 400ε για έναν player ο οποίος θα μπορεί να παίζει ταινίες 3d. Δηλαδή ένα "κουστούμι" περίπου στα 2500ε!!! Μήπως είναι νωρίς ακόμα για μία τέτοια αγορά; Αξίζει τον κόπο να μπώ στην διαδικασία αυτή ή να πάω σε μία λύση LCD 40άρας και να περιμένω να πέσουν οι τιμές των ακριβών 3d; Βέβαια απο την άλλη... Το να δώσει κάποιος 800ε να πάρει μία TV και μετά απο 2 χρόνια να πάρει άλλη είναι πάλι λίγο απαγορευτικο! Οπότε κατα την γνώμη σας, Αξίζει η αγορά 3D τώρα έτσι ώστε να δικαιολογεί την διαφορά τιμής;
  2. Πρώτα απο όλα σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όσον αφορά το καλώδιο έχω βάλει το ποιό ακριβό καλώδιο ethernet. Δεν ξέρω όμως άν είναι cat 6. Θα πρέπει να το δώ. Θα ήθελα όμως να μπορώ να δώ και mkv αρχεία. Οι τηλεοράσεις μπορούν δηλαδή να "τραβάνε" απο ένα σκληρό δίσκο κάποιο video και να μπορούν να έχουν παύση κλπ; Άν ναι τότε καλύπτομαι.
  3. Ναί το ξέρω το είπα πιο πρίν :)
  4. Έχουν απο το κινητό όχι απο το σταθερό. Πήγαινε πάρε ένα φυλλάδιο απο ένα κατάστημα:rolleyes: Δεν μπορεί να κάνει λάθος το φυλάδιο! Έχει παύλα στο σταθερό όχι στο κινητό.
  5. Να σου θυμίσω πως μπορείς να έχεις μία γραμμή Wind One σε οικογενιακό πακέτο και να έχεις επιπλέον έκπτωση 10% ή 60 λεπτά ομιλίας προς τα ενδοοικογενιακά νούμερα. Πάντως ναί... άν είχε και 1500 σε Wind θα ήταν ότι καλύτερο.
  6. 49 λεπτά προμήθεια στην WIND
  7. Σύμφωνα με την ενημέρωση η έκπτωση θα ισχύει. Δώσε μου όμως λίγο χρόνο να το επιβεβαιώσω αύριο και θα σου πώ 100%. Αλλά επειδή είναι κάτι που έχω διαβάσει δεν νομίζω να κάνω λάθος. Επειδή όμως είμαστε άνθρωποι... Θα σου πώ αύριο :lol:. Τώρα για το άν θα πάρει του χρόνου επιδότηση δεν το ξέρω :cool: θα το δώ και θα σας πώ αύριο και για αυτο. Ναί έχει ετήσια παραμονή με 100 ευρώ ποινή
  8. Όχι Όχι. Το πακέτο Wind One ΔΕΝ δίνει επιδότηση συσκευής αλλα συγκεκριμένα δώρα με την αγορά ενός τέτοιου πακέτου. Δεν μπορείς πχ να κάνει ένα WIND ONE και να διαλέξεις έκπτωση παγίου αντι επιδότησης. Εάν όμως έχεις ήδη τότε εξακολουθείς να την πέρνεις.
  9. Έχουν σχεδιαστεί να ενσωματώνουν έκπτωση αντί επιδότησης. Δέν σε πιάνω:blink:. Αυτό σημαίνει πως πέρνουν την έκπτωση.
  10. Απ' όσο ξέρω ναι δεν αναμένετε σύντομα.
  11. Για να το λέω το έχω διαβάσει κάπου :lol: (Φυσικά και μιλάμε πάντα φιλικα. Για τον λόγο αυτό της περίπτωσης λάθους μόλις κάλεσα τα κεντρικά και η απάντηση που μου έδωσαν είναι πως εξακολουθεί να ισχύει όπως και προανέφερα)
  12. Λοιπόν 1ον. Εάν κάποιος έχει εκπτωση παγίου αντί επιδότησης συσκευής θα συνεχίσει να έχει κανονικά την έκπτωση μέχρι το τέλος αυτής. ΔΕΝ πρόκειτε για νέο συμβόλαιο αλλα για αλλαγή οικονομικού πακέτου. 2ον. Η τελική τιμή ΔΕΝ είναι standard. Υπολογίζει το ποσό κίνησης το οποίο έγινε απο το κινητο καθόλη την διάρκεια του μήνα και μετα μπαίνει στην ανάλογη κλίμακα 12 15 18 κλπ. 3ον. Εάν ενεργοποιηθεί το κινητό Πρίν το σταθερο (σε μία νέα σύνδεση κινητης πχ) δεν παίρνει όλο το χρόνο αλλα αναλογία αυτού. 4ον. Εάν η εταιρία δεν καταφέρει να ενεργοποιήσει το σταθερό για κάποιο λόγο το κινητό θα περάσει σε κάποιο απο τα εμπορικά προγράμματα κινητής. Αυτόματα στο XS και μπορεί ο πελάτης να αλλάξει πρόγραμμα.
  13. Η προσφορά στα F2G με 1,5Gb ίσχυσε για περίπου μία εβδομάδα. Μετά πήγε στα 100MB. WIND One M Απεριόριστο Broadband ADSL έως 24Mbps στο σπίτι Δωρεάν 100ΜΒ Broadband στο κινητό Απεριόριστα αστικά / υπεραστικά από το κινητό Δωρεάν 150 λεπτά προς κινητά για να τα καταναλώσετε όπως επιθυμείτε και από το κινητό και από το σταθερό Απεριόριστη επικοινωνία μεταξύ του σταθερού και του κινητού Όλα τα πακέτα δίνουν Η φιλοσοφία είναι απλή. S= ομιλία Απεριόριστα σταθερά απο κινητο/σταθερο + 150 κινητα απο κινητο/σταθερο Μ= Internet Απεριόριστα σταθερα απο κινητο Internet στο σταθερο 100mb σε κινητο +150 κινητα απο κινητο/σταθερο L= Ομιλία και Internet Απεριόριστα σταθερά απο κινητο/σταθερο + 300 κινητα απο κινητο/σταθερο Internet στο σπίτι 100mb στο κινητο XL= Ομιλία και Internet και εξωτερικό
  14. Όλα τα πακέτα WindOne έχουν απεριόριστα σταθερά απο το κινητό :p
  15. Μήν το περιμένεις μέχρι το τέλος του χρόνου :D
×
×
  • Create New...