chris_2005 Δημοσιεύτηκε October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 22, 2008 Παιδιά, ξέρετε κανένα πρόγραμμα για αναπαραγωγή τηλεοπτικού προγράμματος στο PC; Αγόρασα αυτή την κάρτα (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516133) αλλά το πρόγραμμα που έδινε μαζί της ήταν ψιλο...μπάζο! :p Είναι για Vista... Ευχαριστώ προκαταβολικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxistas57 Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 ιδια καρτα πηρα και εγω και ψαχνω καποιο προγραμμα για win xp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 DScaler Δεν ξέρω αν πιάνει ψηφιακά βέβαια, αλλά ρίξτε του μια ματιά. Έχει μακράν την πιο smooth εικόνα και δεν είναι και bloat όπως τα περισσότερα του είδους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Το Media Center δεν παίζει με αυτή την κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Εγώ πήγα στα Multirama και πήρα ένα Fujitsu-Siemens USB tuner με 35€ και παίζει μια χαρά στο Media Center.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Εγώ πήγα στα Multirama και πήρα ένα Fujitsu-Siemens USB tuner με 35€ και παίζει μια χαρά στο Media Center.:) Το έγραφε ότι είναι συμβατό με τα Media Center; Ή είχε ξεχωριστό δικό τους πρόγραμμα κι απλώς εσύ το έβαλες στο Media Center; Το ρωτώ γιατί στον δικό μου τον υπολογιστή δεν μπορώ να το ελέγξω ακόμη αφού μου ζητά οπωσδήποτε update (και η αγαπημένη Forthnet με έχει συνδέσει κανονικά)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Το έγραφε ότι είναι συμβατό με τα Media Center; Ή είχε ξεχωριστό δικό τους πρόγραμμα κι απλώς εσύ το έβαλες στο Media Center; Το ρωτώ γιατί στον δικό μου τον υπολογιστή δεν μπορώ να το ελέγξω ακόμη αφού μου ζητά οπωσδήποτε update (και η αγαπημένη Forthnet με έχει συνδέσει κανονικά)... Den ksero giati enas filos mou mou to egkatestise.Pantos xreiastike extra programma gia na paizei tv.(sorry gia ta greeklish alla to pc mou exei kollisei sta agglika).:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 το DScaler είναι ότι καλύτερο και σταθερότερο κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια. Το κακό είναι ότι έχει ένα βασικό bug που εμφανίζεται μερικές φορές όταν κλείνει και σου βγάζει ένα μήνυμα λάθους. Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts