Jump to content

Cyta : Η νέα εταιρία τηλεπικοινωνιών στοv τόπο μας

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την Ελλάδα μπορεί να μην την φτιάξω εγώ με τα 20€, όπως και με το 1cent που θα ζητήσω από το λάθος που μου κάνανε, αλλά αν αντιδρούσανε οι περισσότεροι έτσι θα ήταν όλα διαφορετικά.

Update: Και κάτι ακόμα. Πως γίνεται η NetOne να ήταν πάντοτε συνεπέστατη σε όλα της;;;; 3 αιτήσεις έκανα εγώ προωπικά και άλλες 15 για φιλικά και συγγενικά πρόσωπα.

Αν τους βάζει τρικλοποδιές ο ΟΤΕ και κάθε ΟΤΕ, είναι πρόβλημα του παρόχου, όχι δικού μου, εγώ με τον πάροχο συνεργάζομαι και όχι με τον ΟΤΕ.

Edited by soublaki-3

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυστυχως συνεργαζεσαι και με τον ΟΤΕ διοτι αυτος σου κανει την γραμμη και καποια απο τα χρηματα που πληρωνεις για την ενεργοποιηση πηγαινουν σε αυτον.(Ελλαντα) Τωρα για την netone, καθε εταιρεια εχει συγκεκριμενο αριθμο θυρων στα αστικα κεντρα και ισως να ειχε λιγους συνδρομητες και να προχωρησε αμεσως η αιτηση σου.. ;)

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

@DemetreKre το κόστος μεταφοράς γραμμής εφ'οσον δεν έχεις συμπληρώσει χρόνο (η περίπτωση μου δηλαδή) είναι 63 ευρώ.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Δυστυχως συνεργαζεσαι και με τον ΟΤΕ διοτι αυτος σου κανει την γραμμη και καποια απο τα χρηματα που πληρωνεις για την ενεργοποιηση πηγαινουν σε αυτον.(Ελλαντα) Τωρα για την netone, καθε εταιρεια εχει συγκεκριμενο αριθμο θυρων στα αστικα κεντρα και ισως να ειχε λιγους συνδρομητες και να προχωρησε αμεσως η αιτηση σου.. ;)

Και άλλες εταιρείες έχουν διαθέσιμες θύρες αλλά σε γειώνουν κανονικά, χάνουν τα φαξ, βάζουν την υπογραφή σου κλπ. ;)

Για αρχή η netone είχε ΜΟΝΟ 6500 συνδρομητές και η cyta έχει 230000 συνδρομητές οπότε λογικό είναι σε κάποιες περιπτώσεις να μην είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.Όταν κάποιος ζητάει μεταφορά γραμμής η CYTA πρέπει να στείλει νέο αίτημα στον ΟΤΕ για κατασκευή νέου βρόχου στην νέα διεύθυνση του πελάτη και αυτό διαρκεί γύρω στις 20μέρες+ τα εμπόδια που θα ΒΑΛΕΙ Ο ΟΤΕ(πχ δεν βρίσκει την οδό για να κατασκευάσει νέα γραμμή ή έλλειψη ακραίου δικτύου του) με αποτέλεσμα ο πελάτης να διαμαρτύρεται(με το δίκιο) και να λέει η κακιά cyta που δεν κάνει σωστά την δουλειά της.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ οτί την ημερομηνία ενεργοποίησης στην νέα οδό θα την δώσει ο ΟΤΕ και ΟΧΙ η CYTA.Δυστυχώς σαν συνδρομητές ιδιωτικών παρόχων ακόμα έχουμε ανάγκη τον ΟΤΕ. Από φίλο μου που δουλεύει στον ΟΤΕ με ενημέρωσε οτι κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ωστέ να μην εξυπηρετηθεί σωστά(βλάβες,μεταφορές γραμμών κτλ) οποιοσδήποτε ιδιωτικός πάροχος και για αυτόν τον λόγο τα νομικά τμήματα των εταιριών έχουν πάρει φωτιά στις μηνύσεις κατα του ΟΤΕ.Τα συμπεράσματα δικά σας...

TCL 40 NXTPAPER

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να δικαιολογούμαι καμία εταιρεία. Γι' αυτό πληρώνονται άλλωστε, για να κάνουν τη δουλειά τους στο χρόνο που ορίζει ο νόμος. Αν δεν μπορούν, καταγγελία, πρόστιμο και να ας κάνουν και αυτοί από μεριά τους καταγγελία στον ΟΤΕ. Δεν είμαι το μπαλάκι της υπόθεσης να μου λένε "κύριε/α φταίει ο ΟΤΕ".

πόσες περιπτωσεις γνωρίζουμε που να αποζημειώθηκε καποιος καταναλωτης μετα απο καταγγελια και πχ. καθυστερηση στη μεταφορα της γραμμης?

soublaki-3- ο τσακ νορις του μαιφοουν..δεν συγχωρει ποτε...κανενα...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

πόσες περιπτωσεις γνωρίζουμε που να αποζημειώθηκε καποιος καταναλωτης μετα απο καταγγελια και πχ. καθυστερηση στη μεταφορα της γραμμης?

soublaki-3- ο τσακ νορις του μαιφοουν..δεν συγχωρει ποτε...κανενα...

Αν είχαν την ελάχιστη τσίπα θα πέρνανε τηλέφωνο και θα σου λέγανε ζητούμε συγγνώμη αλλά έχουμε κάποια προβλήματα. Δεν θα αραδιάζανε ψέμματα. Και δεν το λέω για τη Cyta, αλλά για τον κάθε πάροχο, είτε κινητής, είτε σταθερής και Internet.

Επειδή δεν ξέρεις εσύ ή εγώ κάποιον που να αποζημιώθηκε, δεν σημαίνει ότι θα περιμένουμε 3 μήνες για την ενεργοποίηση όπως έκανε κάποτε η Vivodi.

Το λιγότερο που μπορεί να κάνει η κάθε εταιρεία, είναι να σου πληρώσει το χρήματα που θα δώσεις στο net cafe και στο κινητό.

Και επειδή τα λάθη τα δικά μου τα πληρώνω, έχω μάθει να διεκδικώ.

Παιδιά καλησπέρα. Σκέφτομαι αυτές τις μέρες να φύγω απ τον οτε και έχω στο μυαλό μου τη cyta που είναι πιο οικονομική. Είναι όμως καλή η cyta; Είναι αξιόπιστη; Με το internet τι γίνεται σε πετάει καθόλου; Διάβασα κάπου ότι κάποιες πύλες(3 αν θυμαμαι καλα) τις έχει κλειστές και επηρεάζεται έτσι και το torrent, ισχύει;

Το τηλέφωνο είναι voip;; Και αν είναι, τι πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα έχει αυτό(δεν έχω ιδέα γι αυτό, ποτέ δεν ασχολήθηκα).

Έκανα πολλές ερωτήσεις είναι η αλήθεια :happy: Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Παιδιά καλησπέρα. Σκέφτομαι αυτές τις μέρες να φύγω απ τον οτε και έχω στο μυαλό μου τη cyta που είναι πιο οικονομική. Είναι όμως καλή η cyta; Είναι αξιόπιστη; Με το internet τι γίνεται σε πετάει καθόλου; Διάβασα κάπου ότι κάποιες πύλες(3 αν θυμαμαι καλα) τις έχει κλειστές και επηρεάζεται έτσι και το torrent, ισχύει;

Το τηλέφωνο είναι voip;; Και αν είναι, τι πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα έχει αυτό(δεν έχω ιδέα γι αυτό, ποτέ δεν ασχολήθηκα).

Έκανα πολλές ερωτήσεις είναι η αλήθεια :happy: Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Θα μιλήσω προσωπικά για την γραμμή μου η οποία λειτουργεί από τον Μάρτιο και δεν έχω ούτε μία απόσύνδεση.Θεωρώ οτί η CYTA είναι από τους πιο αξιόπιστους παρόχους και η τηλεφωνία της είναι VOIP.Το μειονέκτημα της είναι οτι για να έχεις τηλεφωνία σε όλα τα δωμάτια πρέπει το modem να το συνδέσεις στην κεντρική πρίζα του σπιτιού και με ''επιστροφή σήματος'' (αν πιάνουν τα χέρια σου είναι 5' υπόθεση) να δώσει σήμα σε όλες τις συσκευές.Το πλεονέκτημα είναι οτι η ακουστικότητα είναι κορυφαίας ποιότητας χωρίς παράσιτα και παραμορφώσεις.Τώρα για τις πύλες που ρωτάς δεν γνωρίζω αλλά εγώ που χρησιμοποιώ μtorrent δεν έχω κανένα πρόβλημα.Για αυτό το θέμα ας απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος.

TCL 40 NXTPAPER

Σκεφτομαι και εγω να φυγω απτον ΟΤΕ αλλα εδω στην Πατρα που σπουδαζω εχω ακουσει πολλους να λενε για την HOL πχ οτι ειναι αισχος....Cyta δεν εχει κανεις εδω και δεν εχω αποψεις.....Μηπως εδω εχει κανεις να μου πει ?
:w00t:

Θα μιλήσω προσωπικά για την γραμμή μου η οποία λειτουργεί από τον Μάρτιο και δεν έχω ούτε μία απόσύνδεση.Θεωρώ οτί η CYTA είναι από τους πιο αξιόπιστους παρόχους και η τηλεφωνία της είναι VOIP.Το μειονέκτημα της είναι οτι για να έχεις τηλεφωνία σε όλα τα δωμάτια πρέπει το modem να το συνδέσεις στην κεντρική πρίζα του σπιτιού και με ''επιστροφή σήματος'' (αν πιάνουν τα χέρια σου είναι 5' υπόθεση) να δώσει σήμα σε όλες τις συσκευές.Το πλεονέκτημα είναι οτι η ακουστικότητα είναι κορυφαίας ποιότητας χωρίς παράσιτα και παραμορφώσεις.Τώρα για τις πύλες που ρωτάς δεν γνωρίζω αλλά εγώ που χρησιμοποιώ μtorrent δεν έχω κανένα πρόβλημα.Για αυτό το θέμα ας απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος.

Το τηλέφωνο συνδέεται στο router και όχι στη πρίζα που χρησιμοποιώ τωρα, του οτε δηλ, σωστά; Σε αυτή την περίπτωση αν είναι όπως τα λεω, συνδέω την συσκευή που έχω τώρα (ένα ασύρματο χρησιμοποιώ) ή θέλει άλλη συσκευη ειδική για voip;

Και κάτι ακόμα, για την επιστροφή σήματος που αναφέρεις, απ' το router στην κεντρική πρίζα και από εκεί στο κάθε δωματιο; (μπορεί να μη μου χρειαστεί απλά να ξέρω)

Το τηλέφωνο συνδέεται στο router και όχι στη πρίζα που χρησιμοποιώ τωρα, του οτε δηλ, σωστά; Σε αυτή την περίπτωση αν είναι όπως τα λεω, συνδέω την συσκευή που έχω τώρα (ένα ασύρματο χρησιμοποιώ) ή θέλει άλλη συσκευη ειδική για voip;

Και κάτι ακόμα, για την επιστροφή σήματος που αναφέρεις, απ' το router στην κεντρική πρίζα και από εκεί στο κάθε δωματιο; (μπορεί να μη μου χρειαστεί απλά να ξέρω)

ακριβώς.

μπορεις να χρησιμοποιησεις την ήδη υπάρχουσα συσκευη σου.

πανω στο ρουτερ μπαινουν μεχρι 4 συσκευες!

Xρησιμοποιείς ότι συσκευή θέλεις εσύ.Από το phone1 του modem βάζεις 1 ταφ και στην μία έξοδο συνδέεις το ασύρματο και στην άλλη ένα απλό τηλεφωνικό καλώδιο το οποίο πάει επιστροφή στην κεντρική πρίζα του σπιτιού σου ωστέ να δώσει σήμα σε όλες τις πρίζες στα άλλα δωμάτια.Μέχρι 5 πρίζες λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα.

TCL 40 NXTPAPER

ακριβώς.

μπορεις να χρησιμοποιησεις την ήδη υπάρχουσα συσκευη σου.

πανω στο ρουτερ μπαινουν μεχρι 4 συσκευες!

Xρησιμοποιείς ότι συσκευή θέλεις εσύ.Από το phone1 του modem βάζεις 1 ταφ και στην μία έξοδο συνδέεις το ασύρματο και στην άλλη ένα απλό τηλεφωνικό καλώδιο το οποίο πάει επιστροφή στην κεντρική πρίζα του σπιτιού σου ωστέ να δώσει σήμα σε όλες τις πρίζες στα άλλα δωμάτια.Μέχρι 5 πρίζες λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Κατάλαβα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Απ' ότι φαίνεται θα πάω στη cyta, ελπίζω μόνο να μη καθυστερούν πολύ την αλλαγή...!

κάτι που δεν κατάλαβα.

το Modem είναι συνδεδεμένο με μία πρίζα(εννοώ την γραμμή). σε ποια πρίζα θα το συνδέσεις μετά,σε κάποια άλλη του σπιτιού;

Androidoθαυμάστρια.

γινεται να μου δωσουν καπως καινουργιο ρουτερ(εστω και αν χρειαστει να επιστρεψω το παλιο?)?

κάτι που δεν κατάλαβα.

το Modem είναι συνδεδεμένο με μία πρίζα(εννοώ την γραμμή). σε ποια πρίζα θα το συνδέσεις μετά,σε κάποια άλλη του σπιτιού;

Βγάζεις την μονή(έξοδο) κεντρική πρίζα που έχεις και βάζεις μια διπλή(έξοδο+είσοδο) ωστέ να γίνει η επιστροφή σήματος.

TCL 40 NXTPAPER

Αποφάσισα κι εγώ να πάω cyta με 4Mbps σαν αρχή ... αν δεν μείνω ικανοποιημένος θα πάω στα 8Μbps...οσο για το τηλέφωνο ελπίζω να είναι εντάξει !! μου εστειλαν μήνυμα οτι θα ενεργοποιηθώ μέχρι στις 23 του μηνός. Πως γίνεται ...οταν μου πάρουν τηλέφωνο στο κινητό για να μου φέρουν τον εξοπλισμό θα βάλω το ρούτερ στη μπρίζα και θα ενεργοποιηθώ? δεν πρέπει να γίνει διακοπή πρώτα απο τον οτε και μετά να ενεργοποιηθώ?

Αποφάσισα κι εγώ να πάω cyta με 4Mbps σαν αρχή ... αν δεν μείνω ικανοποιημένος θα πάω στα 8Μbps...οσο για το τηλέφωνο ελπίζω να είναι εντάξει !! μου εστειλαν μήνυμα οτι θα ενεργοποιηθώ μέχρι στις 23 του μηνός. Πως γίνεται ...οταν μου πάρουν τηλέφωνο στο κινητό για να μου φέρουν τον εξοπλισμό θα βάλω το ρούτερ στη μπρίζα και θα ενεργοποιηθώ? δεν πρέπει να γίνει διακοπή πρώτα απο τον οτε και μετά να ενεργοποιηθώ?

Θα παραλάβεις τον εξοπλισμό και θα τον συνδέσεις στις 23 που λέει στο sms.Θα σε καλέσουν μία μέρα πριν την ενεργοποίηση να στο θυμήσουν.

TCL 40 NXTPAPER

Η cyta απο τεχνική υποστήριξη και ενημέρωση γενικά πως πάει, εχει εξυπηρέτηση?

προσωπικα ειμαι ευχαριστημενη.

2 φορες τους εχω καλεσει,απαντησαν αρκετα γρηγορα.καμια σχεση με την αναμονη της τελλας.

2 φορες του εχω στειλει μειλ για προβλημα που αντιμετωπισα και μεσα σε 1-2 ωρες με ειχαν καλεσει πισω.

ολα τα ζητηματα που προεκυψαν(το πρωτο 10ημερο της νεας συνδεσης) λύθηκαν σε λιγα λεπτα.

Επρεπε να έχεις ενημερώσει τη Cyta νωρίτερα...

μπορει να πιασεις δυσκολα γραμμη,πλεον λογω αθηνας...., αλλα οταν θα τους πεις το προβλημα σου δεν θα σε αφησουν μεχρι να λυθει! :D

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

την Δευτέρα 9 του μηνός έκανα αίτηση μεταφοράς της γραμμής στο νέο σπιτι.

σήμερα μου ήρθε μνμ πως η μεταφορα θα ολοκληρωθεί στις 31 του μηνός και μετά απο 4 μέρες θα με καλέσει ο τεχνικός για να έρθει.

τέεεελεια.:whistle:

Androidoθαυμάστρια.

την Δευτέρα 9 του μηνός έκανα αίτηση μεταφοράς της γραμμής στο νέο σπιτι.

σήμερα μου ήρθε μνμ πως η μεταφορα θα ολοκληρωθεί στις 31 του μηνός και μετά απο 4 μέρες θα με καλέσει ο τεχνικός για να έρθει.

τέεεελεια.:whistle:

Τέλεια θα ήταν αν κάνανε λιγότερο από το προβλεπόμενο...:rolleyes:

• The topic was unpinned