Jump to content

Πρόγραμμα videomeeting...

VIDEOMIX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, ποιό είναι το καλύτερο σε επιλογέs, σε ταχύτητα μετάδοσηs και ποιότηταs site που να μπορώ να κάνω συνομιλία με τον ξαδελφό μου που βρήσκεται στην επαρχία; Τώρα έχουμε το πρόγραμμα του yahoo και μιλλάμε ταυτόχρονα με τον ξάδελφο αλλα και τον αδελφό μου σε 3 ταυτόχρονα παράθυρα. Ομωs, με πολλά προβλήματα καθυστέρησηs, κολλημάτων αλλα και φωνητικήs επικοινωνίαs. :( Σημειωτέον πωs έχουμε διαφορετικέs ταχύτητεs. Εγώ έχω ISDN128 και οι άλλοι 2, PSTN.

Υπάρχει κάτι καλύτερο να εγκαταστήσουμε;

EYXAΡΙΣΤΩ. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 6978912360 (25 Ιαν. 2004 , 05:32)

nomizw to MSN messenger einai kalitero apo to yahoo...

go there http://messenger.msn.com/?mkt=el and download this :-))

kalimera kai kalh kyriakh apo xalkida...

Καλημέρα. Το είχα παλαιώτερα. Το αντίθετο νομίζω διοτι απ'ότι θυμάμαι δεν είχε μεγάλο παράθυρο και ήταν πολύ σκοτεινό. Γενικά ήταν φτωχό το μενού. Δεν ξέρω εαν το έχει βελτιώσει τώρα.

Και μια δεύτερη ερώτηση. Μπορούμε όλοι να εγκαταστήσουμε και δεύτερο πρόγραμμα για την webcamera μαs και να ανοίγουμε εναλλάξ όποιο θέλουμε, έπειτα απο συνενόηση μεταξύ μαs;

Ναι γινεται...απλώς δεν γινεται ταυτόχρονα

Πχ. Δεν σε αφήνει να ανοίξεις netmeeting και msn messenger conference μαζί

:)

• 5 weeks later...
Κατέβασα το msn, αλλα βγαίνει ενα παράθυρο και μου λέει κάντε κλίκ για να εισέλθετε, αλλα δεν μάφήνει να εισέλθω κάπου. Τι φταίει; Πάντως την εικόνα μου απο την κάμερα, την είδα. Εκανα και ρυθμίσεις. Καλό πρόγραμμα φαίνεται.