gazos Δημοσιεύτηκε October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 9, 2008 Εχω το εξης θεμα. Στο laptop εχω ενα Usb keyboard. Ξαφνικα του την βαρεσε και η δεξια μερια του πληκτρολογιου (το P,O,L κτλ.) πατωντας τα, πληκτρολογει νουμερα!!!! Αντι για P βγαζει 9 π.χ. Επισης το ιδιο κανει και το Keyboard του laptop! Το ειχα ξαναπαθει με αλλο pc και του εκανα format. Υπαρχει αλλος τροπος να διορθωθει? :cry::cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Αν εχεις κουμπι Fn πατα το για να δεις μαζι με ποιο(Fκατι) πρεπει να το πατησεις για να αλλαξει το πληκτρολογιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. October 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Τιποτα :( Καμια αλλη γνωμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisp Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Καλησπέρα, πάτα το Fn KAI TO num LK. Σε μένα είναι με μπλέ γράμματα. Παράθεση https://andrismoi.wordpress.com/ Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts