sculper Δημοσιεύτηκε October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 8, 2008 Έχω μία ερώτηση λίγο περίεργη…… Έχω κάποια δεδομένα που θέλω να δώσω σε κάποιους ανθρώπους…είναι ένα .exe αρχείο. Το θέμα μου είναι ότι θέλω να διασφαλίσω ότι δεν θα μπορούν να το αναπαράγουν και ότι θα μπορέσουν να τρέξουν το αρχείο μόνο για μία φορά…. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω….για να τα διασφαλίσω και τα δύο? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Aν θες να κλειδωσεις αρχεια ο πιο απλος τροπος ειναι να τα συμπιεσεις με το winRAR και να βαλεις εναν κωδικο,για το αλλο δεν ξερω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blazen Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Έχω μία ερώτηση λίγο περίεργη…… Έχω κάποια δεδομένα που θέλω να δώσω σε κάποιους ανθρώπους…είναι ένα .exe αρχείο. Το θέμα μου είναι ότι θέλω να διασφαλίσω ότι δεν θα μπορούν να το αναπαράγουν και ότι θα μπορέσουν να τρέξουν το αρχείο μόνο για μία φορά…. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω….για να τα διασφαλίσω και τα δύο? Ευχαριστώ πολύ! Τρεξε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σου και καντο record με κατι τετοιο: http://www.freedownloadscenter.com/Multimedia_and_Graphics/Screen_Capture_Tools/Screen_Demo_Maker.html Το μόνο που θα κάνει ο χρήστης είναι να το δει και οχι να το χειριστή :) Παράθεση Μην διαβάσεις αυτό το μήνυμα περίεργε γάτε :nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Τρεξε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σου και καντο record με κατι τετοιο: http://www.freedownloadscenter.com/Multimedia_and_Graphics/Screen_Capture_Tools/Screen_Demo_Maker.html Το μόνο που θα κάνει ο χρήστης είναι να το δει και οχι να το χειριστή :) Ενδιαφερον :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tester13 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Μόνο που ο φίλος θα ήθελε να μπορούν οι υπόλοιποι να το τρέξουν για μια φορά. Απ' όσο ξέρω δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. October 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 μου πρότειναν το http://www.autoruntyphoon.com/features.htm Security - Protect each Actions files by placing them in a secure archive - 3 kinds of Project Security (which must be passed before protected files are extracted from archive) - End User License Agreement - Username / Password combination - Serial Number - Project Expiry Date - create Trial Versions of your projects αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts