Angeldust Δημοσιεύτηκε January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 24, 2004 Προτείνετε μου κάποια καλά προγράμματα για FAX. Mε ενδιαφέρει κυρίως να δέχομαι fax και όχι τόσο να στέλνω. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά το modem μου είναι το "Diamond Supra 56i Pro DF" και έχω Windows XP. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Winfax 10.02 prosoxh oxi to 10.00 giati mono provlimata exei se XP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. January 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Απ'οτι είδα στο site της Symantec η τελευταία έκδοση είναι η 10.00. H 10.02 είναι μήπως κάποιο update η patch? Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel2000 Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Exoun kai ta xp egatesthmeno prog gia fax. Παράθεση http://www.defrost.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxitis Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 NAI TON WINDOWS EINAI TO KALYTERO ALA TO WINFAX KANEI K GIA ETERIES Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. January 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rebel2000 (25 Ιαν. 2004 , 02:57) Exoun kai ta xp egatesthmeno prog gia fax. Ναι, το ξέρω, αλλά χρειάζομαι κάποια εξειδικευμένα πράγματα που δεν το έχουν. Κάποιο άλλο εκτός απο το WinFax πιο μικρό για να μπορέσω να το κατεβάσω? Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Angeldust (25 Ιαν. 2004 , 02:38) Απ'οτι είδα στο site της Symantec η τελευταία έκδοση είναι η 10.00. H 10.02 είναι μήπως κάποιο update η patch? twra th na sou pw. eixa to 10.00 kai mou ekane mono provlimata. meta mou edwse enas filos to 10.02 kai htan ola ok. an psaxeis kala sth symantec anaferei oti gia xp einai to 10.02 alla den to vrika oute gia polish oute gia download apo to net. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Angeldust (25 Ιαν. 2004 , 15:17) Ναι, το ξέρω, αλλά χρειάζομαι κάποια εξειδικευμένα πράγματα που δεν το έχουν. Κάποιο άλλο εκτός απο το WinFax πιο μικρό για να μπορέσω να το κατεβάσω? http://www.rkssoftware.com/mightyfax/overview.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Εγώ χρησιμοποιώ το Just The Fax. Δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα και το δουλευω αρκετά συχνα Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NV_ORTON (26 Ιαν. 2004 , 09:46) Εγώ χρησιμοποιώ το Just The Fax. Δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα και το δουλευω αρκετά συχνα Στην ουσία πρόκειται για το ίδιο πρόγραμμα, μόνο που το mightyfax είναι πιο πλήρες. Ούτε εγώ πάντως είχα ποτέ πρόβλημα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 το winfax που έχω δοκίμασει είμαι πολύ ευχαριστημένος! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Μια ερώτηση πανω στο θέμα του FAX! Πως μπορώ να στείλω μια απόδειξη με FAX από το PC εννοείται! Σκαναρω την απόδειξη; Σε τι μορφή αρχείου πρέπει να το μετατρέψω; για δώστε λίγο τα φώτα σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxitis Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 To mighty fax kanei k gia diktyo? Giati to winfax exi epilogi gia diktyo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (26 Ιαν. 2004 , 16:51) Μια ερώτηση πανω στο θέμα του FAX! Πως μπορώ να στείλω μια απόδειξη με FAX από το PC εννοείται! Σκαναρω την απόδειξη; Σε τι μορφή αρχείου πρέπει να το μετατρέψω; για δώστε λίγο τα φώτα σας... Δέν νομίζω να παίζει και τόσο ρόλο σε τι μορφή θα το σκανάρεις. Όταν πάς να το στείλεις με το πρόγραμμα του fax αυτό θα σου μετατρέψει την εικόνα στην μορφή που χρειάζεται. Συνήθως εγώ τα σκανάρω jpeg που πιάνουν και λιγότερο χώρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 @Bayern7 Το MightyFax, που συστήνω λίγο πιο πάνω, εγκαθιστά printer driver στον υπολογιστή σου. Εσύ σκανάρεις την εικόνα κανονικά (ακόμη και με το imaging των Windows - εγώ έτσι κάνω) και, χωρίς καν να τη σώσεις, την εκτυπώνεις, μόνο που αντί για τον εκυπωτή επιλέγεις να την εκτυπώσεις στο φαξ. Αν θέλεις να κρατήσεις την εικόνα, να σου πω ότι το MightyFax κρατάει αντίγραφα των απεσταλμένων φαξ, οπότε... ;) @maxitis http://www.rkssoftware.com/mightyfax/faq.html#Q30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts