Jump to content

Πρόγραμμα για FAX

Angeldust
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προτείνετε μου κάποια καλά προγράμματα για FAX. Mε ενδιαφέρει κυρίως να δέχομαι fax και όχι τόσο να στέλνω. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά το modem μου είναι το "Diamond Supra 56i Pro DF" και έχω Windows XP.
Phantom Of The Opera

Απ'οτι είδα στο site της Symantec η τελευταία έκδοση είναι η 10.00. H 10.02 είναι μήπως κάποιο update η patch?
Phantom Of The Opera

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rebel2000 (25 Ιαν. 2004 , 02:57)

Exoun kai ta xp egatesthmeno prog gia fax.

Ναι, το ξέρω, αλλά χρειάζομαι κάποια εξειδικευμένα πράγματα που δεν το έχουν. Κάποιο άλλο εκτός απο το WinFax πιο μικρό για να μπορέσω να το κατεβάσω?

Phantom Of The Opera

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Angeldust (25 Ιαν. 2004 , 02:38)

Απ'οτι είδα στο site της Symantec η τελευταία έκδοση είναι η 10.00. H 10.02 είναι μήπως κάποιο update η patch?

twra th na sou pw. eixa to 10.00 kai mou ekane mono provlimata. meta mou edwse enas filos to 10.02 kai htan ola ok. an psaxeis kala sth symantec anaferei oti gia xp einai to 10.02 alla den to vrika oute gia polish oute gia download apo to net.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Angeldust (25 Ιαν. 2004 , 15:17)

Ναι, το ξέρω, αλλά χρειάζομαι κάποια εξειδικευμένα πράγματα που δεν το έχουν. Κάποιο άλλο εκτός απο το WinFax πιο μικρό για να μπορέσω να το κατεβάσω?

http://www.rkssoftware.com/mightyfax/overview.html

Εγώ χρησιμοποιώ το Just The Fax.

Δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα και το δουλευω αρκετά συχνα

+

(είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NV_ORTON (26 Ιαν. 2004 , 09:46)

Εγώ χρησιμοποιώ το Just The Fax.

Δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα και το δουλευω αρκετά συχνα

Στην ουσία πρόκειται για το ίδιο πρόγραμμα, μόνο που το mightyfax είναι πιο πλήρες. Ούτε εγώ πάντως είχα ποτέ πρόβλημα. ;)

Μια ερώτηση πανω στο θέμα του FAX! Πως μπορώ να στείλω μια απόδειξη με FAX από το PC εννοείται!

Σκαναρω την απόδειξη; Σε τι μορφή αρχείου πρέπει να το μετατρέψω; για δώστε λίγο τα φώτα σας...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (26 Ιαν. 2004 , 16:51)

Μια ερώτηση πανω στο θέμα του FAX! Πως μπορώ να στείλω μια απόδειξη με FAX από το PC εννοείται!

Σκαναρω την απόδειξη; Σε τι μορφή αρχείου πρέπει να το μετατρέψω; για δώστε λίγο τα φώτα σας...

Δέν νομίζω να παίζει και τόσο ρόλο σε τι μορφή θα το σκανάρεις. Όταν πάς να το στείλεις με το πρόγραμμα του fax αυτό θα σου μετατρέψει την εικόνα στην μορφή που χρειάζεται. Συνήθως εγώ τα σκανάρω jpeg που πιάνουν και λιγότερο χώρο...

@Bayern7

Το MightyFax, που συστήνω λίγο πιο πάνω, εγκαθιστά printer driver στον υπολογιστή σου. Εσύ σκανάρεις την εικόνα κανονικά (ακόμη και με το imaging των Windows - εγώ έτσι κάνω) και, χωρίς καν να τη σώσεις, την εκτυπώνεις, μόνο που αντί για τον εκυπωτή επιλέγεις να την εκτυπώσεις στο φαξ. Αν θέλεις να κρατήσεις την εικόνα, να σου πω ότι το MightyFax κρατάει αντίγραφα των απεσταλμένων φαξ, οπότε... ;)

@maxitis

http://www.rkssoftware.com/mightyfax/faq.html#Q30