esykas Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Αρα στην ουσια η μπροστινη καμερα σχεδον αχριστη ειναι.Μονο για βιντεο κλησεις......που αμφιβαλωω αν κανει κανεις. :)πρίν από χρόνια που το έίχαν δωρεάν ναι βλέπαμε και καμιά φάτσα τώρα μόνο μέσω από καμιά ταινία στη τηλεόραση θυμάμε ότι υπάρχει.... τι να σου πω φιλε μου esykas ....κι εγω απορησα εχθες μολις το ειδα.και να φανταστεις οτι στον καιζερ εφεραν μονο 2 κομματια σε κοκκινο-το οποιο ειναι φανταστικο-και το ενα το πηρα εγω και το αλλο ενας αλλος κυριος.και απο οτι ρωτησα δεν ξερει ποτε 8α ξαναφερει...προφανως μετα τις γιορτες.τωρα που βρηκαν ελληνικα.... πάντως από Νόκια δεν υπάρχει ακόμη και έχει γραφτεί η επικείμενη αναβάθμιση στο All about Symbian αν δουλευει το nemesis μπορει να βρει καμια update με αλλαγη του product code. Ετσι δν ειναι λογικα? το νέμεση που δοκίμασα στα πεταχτά δεν την αναγνωρίζει αλλά δεν ξέρω και πολλά σε αυτά.Πάντως κάτι για flash lite 3 είδα ότι κάνει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 αν δουλευει το nemesis μπορει να βρει καμια update με αλλαγη του product code. Ετσι δν ειναι λογικα? Και να δουλέψει αυτός ο τρόπος είναι πλέον επικίνδυνα τα πράγματα, γιατί η Nokia έχει πια σαν πολιτική της να ακυρώνει την εγγύηση σε τηλέφωνα που έχουν αλλαγμένο το product code. p.s.: esykas, χρόνια πολλά man, πολύχρονος. :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Και να δουλέψει αυτός ο τρόπος είναι πλέον επικίνδυνα τα πράγματα, γιατί η Nokia έχει πια σαν πολιτική της να ακυρώνει την εγγύηση σε τηλέφωνα που έχουν αλλαγμένο το product code. p.s.: esykas, χρόνια πολλά man, πολύχρονος. :) Ευχαριστώ πολύ όσο για την καινούργια έκδοση από εδώ πήραν μάλλον τις πληροφορίες http://s60inside.wordpress.com/2008/12/23/nokia-5800-xpressmusic-neue-firmware-v11008/ Nokia 5800 XpressMusic firmware v11.0.08 changelog: Homepage is not defined for Vodafone Live! Last word disappears when selecting receiver in SMS My Nokia: phone displays “#” in front of Application name. During Back-Up & Restore operation, calendar entries are not restored Operator menu link within Welcome application Invalid message pops up before playing the file received via Bluetooth. Input Method, VKB just display number when selecting a WLAN access point which contains a password. Chinese box HWR control buttons and FS HWR control bar are too small. Unable to add image to Contact bar from Gallery when there is about 5 GB of data in memory card In Arabic UI, in calendar, the arrows on the top are reversed in week view and day view UI-rotation is too sensitive Search: Google search service is missing in Search. Contact could not display when switch numbers in Singtel 2-in-1 SIM card Maps: Wrong layout of the strings in the Maps search and favorites views Could not send new email if user name and password is not pre-defined Phone drops from service when both A5/3 +GEA3 used simultaneously with WLAN The Messaging application crashes a lot specially when replying or trying to send SMS you have to remove battery to be able to use the device again License Manager for Maps is not integrated to SW 5.0 Touch: Phonebook crashing when adding detail: Birthday, Anniversary Web screen is messed up Non stop Music Player “Library update” Clock, Alarm is inactive when phone is power off. APN Configuration Settings Update to be used for the Setting Wizard Ex-Factory settings are wrong UE unable to open Setting Wizard StartUpSettings version updated. Phone lost correct time during power off USSD - “Call Control Send USSD” command UE drops from 3G, then cannot sync to 3G cells Browser: Flash objects causes problems while browsing Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 ωραίο τηλεφωνάκι, αλλά όπως όλα τα νόκια χοντρό βρε αδερφέ..!:(:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Ποτε ερχεται επισημα? Εχω κ επιδοτηση τον αλλο μηνα.. [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 λογικά μέσα στον ιανουάριο πρέπει να το περιμένουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 ωραίο τηλεφωνάκι, αλλά όπως όλα τα νόκια χοντρό βρε αδερφέ..!:(:( Με 16 mm δε το λες και χοντρο! Το καλο παντως ειναι οτι παρ ολο που ειναι αφης ΔΕΝ ειναι πλατυ που στη πραξη σε καθημερινη χρηση ΑΥΤΟ ειναι που κυριως ενοχλει για χρηση με το 1 χερι:) Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 κατεβάστε τις αναλυτικές οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_5800_XpressMusic_UG_el.pdf και στα γρήγορα http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_5800_XpressMusic_Quick_Start_Guide_el.pdf Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Με 16 mm δε το λες και χοντρο! Το καλο παντως ειναι οτι παρ ολο που ειναι αφης ΔΕΝ ειναι πλατυ που στη πραξη σε καθημερινη χρηση ΑΥΤΟ ειναι που κυριως ενοχλει για χρηση με το 1 χερι:) σε σχέση με κάτι άλλα πάχους 10-11mm είναι χοντρό, εκτός αν το συγκρίνεις με τα 21mm του n95. Βέβαια, αυτό είναι και κάπως υποκειμενικό.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι όσες εφαρμογές εγκαταστήσαμε, έτρεξαν χωρίς κανένα πρόβλημα και μάλιστα σε ολόκληρη την οθόνη και όχι στο κομμάτι 320Χ240. Αυτό δείχνει ότι ποτέ δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα που αφορά την ανάλυση της οθόνης. Επίσης τα θέματα για 3rd edition έτρεξαν επίσης χωρίς πρόβλημα. TΙ εννοείς ρε Γιώργο; όταν λές εφαρμογές εννοείς γραμμένες για Ν78/79 κι έτρεξαν κανονικά και σε full ανάλυση;; Και οσον αφορά το χειρισμό που δεν ήταν για touch; Παίζει δηλαδή να μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε κανένα office suite από τα παλιά; Τα θέματα του Ν78 τρέχανε κανονικότατα και άλλαζαν και ταπετσαρίες και εικονίδια και όλα; Τέλος εγκατέστησες καμία java εφαρμογή να δεις αν παίζουν και με ποιο τρόπο;; Κάπου είδα ότι έχει ένα πρόγραμμα προσομειωτή εφαρμογών που σου βγαζει την εφαρμογή στη μισή οθόνη και από κάτω εικονικά τα πλήκτρα, είναι μόνο για java εκεί; δοκίμασες καθόλου;; ΥΓ: Άσχετο αλλά δοκίμασες καθόλου παιχνίδια μπορείς να παίξεις ή μονο για χαβαλέ είναι; Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 κατεβάστε τις αναλυτικές οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_5800_XpressMusic_UG_el.pdf και στα γρήγορα http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_5800_XpressMusic_Quick_Start_Guide_el.pdf Ωραίος φίλε!!! Μας έδωσες το manual του 5800, το μάθαμε απ'έξω αλλά δεν έχουμε την συσκευή να τα εφαρμόσουμε όλα αυτά! :D ΥΓ Χρόνια σου πολλά και καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Μεγειά σε όσους το πήρανε!! Μirror, μας υπερκάλυψες με τα λεγόμενά σου και πράλληλα μας έψησες να σπαταλήσουμε λεφτά πάλι για κινητό!!;):) Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Μεγειά σε όσους το πήρανε!! Μirror, μας υπερκάλυψες με τα λεγόμενά σου και πράλληλα μας έψησες να σπαταλήσουμε λεφτά πάλι για κινητό!!;):) Εγώ πάλι που θέλω να σπαταλήσω λεφτά για την αγορά κινητού και δεν ξέρω τι να πάρω, τι να πώ;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Εγώ πάλι που θέλω να σπαταλήσω λεφτά για την αγορά κινητού και δεν ξέρω τι να πάρω, τι να πώ;; κΚαλυτερα να ανοιξεις ενα νεο θεμα στους Διαξιφισμους και να γραψεις το προβλημα σου. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 TΙ εννοείς ρε Γιώργο; όταν λές εφαρμογές εννοείς γραμμένες για Ν78/79 κι έτρεξαν κανονικά και σε full ανάλυση; Τέλος εγκατέστησες καμία java εφαρμογή να δεις αν παίζουν και με ποιο τρόπο; ΥΓ: Άσχετο αλλά δοκίμασες καθόλου παιχνίδια μπορείς να παίξεις ή μονο για χαβαλέ είναι; Nαι, όσα έβαλα ήταν όλα για 3rd edition και όχι απλά για fp2. Και ναι, λειτουργούσαν μια χαρά. Η συσκευή φαίνεται οτι μπορεί να τα προσαρμόζει στα δεδομένα της οθόνης και τους λειτουργικού της καθώς στο x-plore, πχ, τα πάντα γινόντουσαν κανονικότατα. Επειδή είναι απο τις εφαρμογές που τις θεωρώ αναγκαίες στην χρήση οποιουδήποτε s60 v3, διαπίστωσα οτι δεν υπάρχει πρόβλημα όταν τρέχει σε συσκευή χωρίς hardware KB όπως το 5800. Και στα θέματα ισχύει το ίδιο. Αλλάζουν κανονικά τα εικονίδια και όλα τα γραφικά προσαρμόζονται στην ανάλυση του 5800. Κανένα πρόβλημα και εκεί, εκτός απο το rotation της οθόνης που καθυστερούσε. Όμως, ποιός ο λόγος να βάλεις v3 θέματα από την στιγμή που έχουν βγει μπόλικα θέματα v5. Aπλά δεν κρατούσα κάτι μαζί μου για v3 για να δω πως παίζουν αυτά. Είμαι όμως σίγουρος οτι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Java δεν χρησιμοποιώ και δεν είχα μαζί μου για να δοκιμάσω αλλά όπως είπες και συ, υπάρχει emulator και απ' ότι έχω διαβάσει στις παρουσιάσεις της συσκευής, όλες οι java τρέχουν με το εικονικό πληκτρολόγιο. Με παιχνίδια δεν ασχολούμαι και δεν δοκίμασα ούτε τα ενσωματωμένα ούτε να προσθέσω κάποιο άλλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 μετρητή sms διαθέτει στο log ή είναι όπως το n95 μου που δεν έχει?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Όπως και στο Ν95 είναι. Μετρητή μηνυμάτων δεν έχει. Και για να ολοκληρώσω αυτό που έλεγα πριν περι εφαρμογών γραμμένες για v3, παίζουν μεν κανονικά αλλά χωρίς κάποιες συντομεύσεις στο κάτω μέρος της οθόνης, η χρήση τους θα προβλημτίσει. Και γι' αυτό είναι σημαντικό να βγουν νέες εκδόσεις αποκλειστικά για v5. Πχ το handy taskman λειτουργεί κανονικά (μάλιστα έβαλα το πολύ παλιό 1.05 αφού δεν ήθελε sign) αλλά τα εικονίδια είναι τεράστια και χάνεις πληροφορίες. Και η διαφορά του στην απεικόνιση πληροφοριών σε σχέση με την νέα έκδοση είναι τεράστια. Κοιτάξτε πως φαίνεται στην οθόνη του 5800. http://www.epocware.com/screenshots/s60_5/taskman/5800_handytaskman_s60_5_en_1.png http://www.epocware.com/screenshots/s60_5/taskman/5800_handytaskman_s60_5_en_2.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eudel Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Έχει μήπως office document viewer? Αν όχι υποθέτω ότι θα μπορεί να εγκατασταθει ένας εύκολα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Δεν υπάρχει προεγκατεστημένο στις συσκευές που κυκλοφορύν μεχρι στιγμής αλλά σύντομα θα διατεθεί η έκδοση που ανοίγεις αρχεία ενώ με χρέωση, κλασικά, θα αναβαθμίζεις στην πλήρη έκδοση που σου επιτρέπει να δημιουργείς και να επεξεργάζεσαι αρχεία. Έτσι θα φαίνεται στην οθόνη του 5800. http://farm4.static.flickr.com/3054/2963933570_c2b9d6becd.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Nαι, όσα έβαλα ήταν όλα για 3rd edition και όχι απλά για fp2. Και ναι, λειτουργούσαν μια χαρά. Η συσκευή φαίνεται οτι μπορεί να τα προσαρμόζει στα δεδομένα της οθόνης και τους λειτουργικού της καθώς στο x-plore, πχ, τα πάντα γινόντουσαν κανονικότατα. Επειδή είναι απο τις εφαρμογές που τις θεωρώ αναγκαίες στην χρήση οποιουδήποτε s60 v3, διαπίστωσα οτι δεν υπάρχει πρόβλημα όταν τρέχει σε συσκευή χωρίς hardware KB όπως το 5800. Και στα θέματα ισχύει το ίδιο. Αλλάζουν κανονικά τα εικονίδια και όλα τα γραφικά προσαρμόζονται στην ανάλυση του 5800. Κανένα πρόβλημα και εκεί, εκτός απο το rotation της οθόνης που καθυστερούσε. Όμως, ποιός ο λόγος να βάλεις v3 θέματα από την στιγμή που έχουν βγει μπόλικα θέματα v5. Aπλά δεν κρατούσα κάτι μαζί μου για v3 για να δω πως παίζουν αυτά. Είμαι όμως σίγουρος οτι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Java δεν χρησιμοποιώ και δεν είχα μαζί μου για να δοκιμάσω αλλά όπως είπες και συ, υπάρχει emulator και απ' ότι έχω διαβάσει στις παρουσιάσεις της συσκευής, όλες οι java τρέχουν με το εικονικό πληκτρολόγιο. Με παιχνίδια δεν ασχολούμαι και δεν δοκίμασα ούτε τα ενσωματωμένα ούτε να προσθέσω κάποιο άλλο. στη λιστα βάλε και το mobile7 από το route66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 σε οσους το εχουν τα χερια τους:η ποιοτητα του σηματος που προβαλλεται σε μια τηλεοραση μεσω tv-out πως ειναι?Με δεδομενο το οτι το 5800 διαθετει αναλυση που ειναι ακεραιο υπολλαπλασιο της HD αναλυσης,αν γινεται cloning της οθονης του 5800 δεν θα πρεπει να υπαρχει προβλημα scaling "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 στη λιστα βάλε και το mobile7 από το route66 Παίζουν;; μπορείς να τα χειριστείς με touch λειτουργία; Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 sygnomi ean ehei xana anaferthei alla den to vrika pouthena ,flash support ehei?? Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Ναι Γιάννη, κανονικότατα. Έχει ενσωματωμένο το Flash Lite 3.0. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvi Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 σε οσους το εχουν τα χερια τους:η ποιοτητα του σηματος που προβαλλεται σε μια τηλεοραση μεσω tv-out πως ειναι?Με δεδομενο το οτι το 5800 διαθετει αναλυση που ειναι ακεραιο υπολλαπλασιο της HD αναλυσης,αν γινεται cloning της οθονης του 5800 δεν θα πρεπει να υπαρχει προβλημα scaling δοκιμασα να δω τα ηδη εγκατεστημενα βιντεο που εχει μεσα το κινητο με tv out στην 32ιντσων LCD HDTV που εχω και μπορω να πω οτι η αναλυση τους ειναι αρκετα καλη ,βεβαια 8α δοκιμασω και με ενα βιντεο που 8α τραβιξω με την καμερα του κινητου και 8α σου πω.Αν και δεν πιστευω να δω την ιδια τελεια αναλυση που ειχα με το Ν82. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts