Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic (Pre-Release)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σηκωθειτε απο ντιβανια,κρεβατια,καρεκλες,σκαμπω,πολυθρονες ,αιωρες και αγοραστε ενα 5800 απο το expansys.....http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=174440

δειτε αυτο να γελασετε!689ευρω....για οποιον βιαζεται!γελασα παρα πολυ!

:lol::lol::lol:

Yπαρχει και στην κεντρικη σελιδα το μπλε με 580 η 560

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παίδες ξερει κανεις ποτε θα ανακοινωθει η τιμη του και ποτε θα κυκλοφορισει??Σιγουρα οχι αερολογιες..

όχι δεν ξέρει κανείς.

Λεωνίδας

υπομονη παιδια

για αλλη μια φορα,στην αρχη της κυκλοφοριας μιας συσκευης καποιοι θα προσπαθησουν να τα αρπαξουν απο τους ανυπομονους.ασ μη τους δωσουμε αυτη τη χαρα,υπομονη και θα ερθει καισε μας σε λογικη,θελω να πιστευω ,τιμη.

υπομονη,τον φαγαμε το γαιδαρο...η ουρα εμεινε

Εγώ πιστεύω οτι, αν όχι την επόμενη, σίγουρα την μεθεπόμενη βδομάδα, θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα πρώτα "ελληνικά" 5800. Δεν περιμένω τιμή κάτω των 450 ευρώ. Και εννοείται οτι κανένα δεν θα έχει ελληνικά (εκτός αν κάποιος βρει την παρτίδα για eastern europe).

γιατι και ελληνικο να ειναι θα χει κατω απο 450???

πως μου αρεσει να επαληθευομαι:rolleyes:

οχι που θα ειχε 300-350,δεν θυμαμαι κιολας,τετοιο κινητο η nokia δεν το αφηνει σε τετοια τιμη οτι κι αν εχουν και καλα γραψει σε καποια sites για την τιμη του.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αραγε μεχρι τωρα εχει κυκλοφορησει σε καποια χωρα οπου εχει προγραμματισθει το λανσαρισμα της υπηρεσιας "Comes with music" στην base price των 279 ευρω προ φορων?Εκει βρισκεται το ζουμι κατ'εμε

http://www.unwiredview.com/2008/11/18/nokia-5800-xpressmusic-eur429279-price-mystery-resolved/

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Αραγε μεχρι τωρα εχει κυκλοφορησει σε καποια χωρα οπου εχει προγραμματισθει το λανσαρισμα της υπηρεσιας "Comes with music" στην base price των 279 ευρω προ φορων?Εκει βρισκεται το ζουμι κατ'εμε

http://www.unwiredview.com/2008/11/18/nokia-5800-xpressmusic-eur429279-price-mystery-resolved/

299€ τελική τιμή με ΦΠΑ στη Γερμανία βλέπω αλλά από το 2009 δυστυχώς...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αυτο εννοω εγω αλλα και το λινκ.H γενικη ιδεα ειναι εξης:¨Η τωρα με τσιμπημενη τιμη και εξτρα παροχες (που κανεις δε ζητησε) ή απο το νεο ετος με δυνατοτητα επιλογης αναμεσα σε base price και σε τσιμπημενη
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

κανα νεο κανεις για το 5800 και ποτε θα ερθει στην Ελλαδα?Μολις εμαθα απο εναν γνωστο που εχει ακρες στην Νοκια οτι παμε για Φλεβαρη!Πειτε και οι αλλοι αν εχετε ακουσει κατι γιατι απο ενα Νοκια store μου ειπανε για Χριστουγεννα!Μπερδεμα η υποθεση!

χθες πέρασα απο το νόκια shop στη γειτονιά μου είδα το ψέυτικο και ο υπάλληλος μου είπε ότι το περιμένουν μέσα γενάρη στην τιμή των 350 ευρώ περίπου.

Παιδιά είμαι σίγουρος οτι και αυτοι δεν ξέρουν τελικά πότε το περιμένουν και σε τι τιμή με την alpha copy που χουν μπλέξει

Ναι...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

παιδια το ειπα και παραπανω,υπομονη.η κατασταση για αλλη νια φορα ειναι η ιδια με τοσες αλλες συσκευες(τρανο παραδειγμα n95).το περιμενουμε και το θελουμε διακαως και η κυκλοφορια του παει απο μηνα σε μηνα.καποια στιγμη θα ερθει,τι να κανουμε αυτα ειναι τα τερτιπια τησ νοκια και της αλφα κοπυ

κι εμενα χθες μου τα γυρισαν στο τοπικο nokia shop απο δεκεμβρη σε ιανουαριο.Λογικα η Νοκια θελει να προωθησει τα πρωτα κομματια σε αγορες οπου υπαρχει η υπηρεσια CWM

Έτσι είναι. Και παρόλο που οι τιμές τώρα είναι απαγορευτικές και αστείες, γιατί χρεώνουν μια υπηρεσία που ελάχιστοι χρησιμοποιούν ενώ άλλοι δεν μπορούν καν, πάρα πολλοί είναι αυτοί που το παραγγέλνουν απο διάφορα on-line καταστήματα με τιμές 500+ και, νοιώθουν και τυχεροί. :lol: :lol:

Όσο υπάρχουν τέτοιοι τύποι, μην περιμένετε ποτέ καμία εταιρία να βάλει μυαλό και να διαθέτει την οποιαδήποτε συσκευή ταυτόχρονα σε όλες τις αγορές. Αν παρακολουθήσετε γνωστά διεθνή φόρουμ, γίνεται πανικός.

Έτσι είναι. Και παρόλο που οι τιμές τώρα είναι απαγορευτικές και αστείες, γιατί χρεώνουν μια υπηρεσία που ελάχιστοι χρησιμοποιούν ενώ άλλοι δεν μπορούν καν, πάρα πολλοί είναι αυτοί που το παραγγέλνουν απο διάφορα on-line καταστήματα με τιμές 500+ και, νοιώθουν και τυχεροί. :lol: :lol:

Όσο υπάρχουν τέτοιοι τύποι, μην περιμένετε ποτέ καμία εταιρία να βάλει μυαλό και να διαθέτει την οποιαδήποτε συσκευή ταυτόχρονα σε όλες τις αγορές. Αν παρακολουθήσετε γνωστά διεθνή φόρουμ, γίνεται πανικός.

για δωσε κανα link φιλε Γιωργο!

Μιλούσαν στην αρχή για 350€ (τελική τιμή συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ)

Μετά άρχισαν να μιλούν για 400 φεύγα € με τη λογική ότι τόσο πουλιέται στην Ισπανία/ Ρωσία και είναι φυσιολογικό να μας ζητήσουν τόσα.....

Άρα, κάτω από την αγωνία αναμονής για την αγορά κινητού, οι περισσότεροι είπαν χαρακτηριστικά: δε βαριέσαι....50 κάτι € παραπάνω είναι.....

Και βεβαίως, με τέτοιες εκφράσεις από πολλούς σαν εμάς (τους...καμένους) τα τυπάκια της Alpha Copy πήραν αέρα και άρχισαν να ανεβάζουν κι άλλο την τιμή.....

Έφεραν και το Ν97 στα 650€, και θα «μας κάνουν χάρη» αν αφήσουν το 5800 στα.......500€ (αλλά βρε παιδιά σας κάνουμε δώρο την δυνατότητα κατεβάσματος μουσικής...........Παρόλο που δεν δουλεύει στην Ελλάδα).....

Και εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιοι «υποψήφιοι» πελάτες (και ειλικρινά δεν αποκλείω καθόλου πως τα παλικαράκια που «χαίρονται» ακόμα και με κόστος 450+€ να είναι και «στημένοι» πελάτες για να ανέβει η τιμή) που δηλώνουν πως περιμένουν με ανυπομονησία να πάνε να το αγοράσουν.....

Αγαπητοί κύριοι της Alpha Copy, φροντίστε μια φορά τουλάχιστον να φορέσετε παντελόνια και να τηρήσετε αυτά που λέτε.....

Να βγάλετε την συσκευή στα 350€, και αν κάποιος (βλάκας κατ' εμέ) θέλει και το πακέτο της μουσικής (για κατέβασμα) ζητήστε επιπλέον χρήματα (πχ 100€).......

Εγώ αν βγει πάνω από τα 350€ που δήλωσαν στην αρχή και που λόγω της τιμής προώθησαν τόσο πολύ τα περιοδικά και τα forum, εγώ δεν αγοράζω.

Οι τύποι της Alpha Copy θα πάρουν τα....φρύδια μου, όπως ακριβώς κάνουν και οι ίδιοι αφού και γραμμένους μας έχουν και κάνουν ό,τι γουστάρουν......

Έχω ήδη (σχεδόν) 4 χρόνια το 7710, η μπαταρία του κρατάει 4 μέρες χαλαρά, έχω και μια μπαταρία στην συσκευασία της να περιμένει.....Δεν καίγομαι και δεν θα προβληματιστώ αν θα περιμένω άλλον ένα χρόνο......

Και μάλιστα, με τις επιδοτήσεις μου «κάβα», σε ένα χρόνο παίρνω και τις επόμενες επιδοτήσεις και μπορώ να επιλέξω ό,τι γουστάρω.......

Και αν συνεχίσουν έτσι, θα χάσουν έναν πελάτη που επι σειρά ετών είναι μόνιμος πελάτης της ΝΟΚΙΑ (σε ολόκληρη την οικογένεια).......Και κάπως έτσι αρχίζουν να πέφτουν τα ποσοστά πωλήσεων....

Γιάννης! :)

οτι τιμη και να βαλουν θα πρεπει να ειναι ανταγωνιστικη προς το iphone. Αν το βαλουν 500 και βαλε πολλοι θα ειναι αυτοι που θα παρουν iphone παρα εκεινο. Εκτος φυσικα απο τους πορωμενους με Νοκια, που θα πληρωσουν οσο οσο..

Προσωπικά αυτό που έχω να πω είναι οτι ας κάνουμε υπομονή, γιατί πολλά ακούγονται και στο τέλος είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Είτε χειρότερα είτε καλύτερα. Τι θέλω να πω ακριβώς! Στο threat που μιλάμε για το Ν79, εγώ προσωπικά είχα αναφέρει οτι το Ν79 θα έρθει 470€ και μάλιστα η κοπελιά στο κατάστημα της Alpha Copy μου το είχε πει δύο φορές κιόλας και ήταν και φίλος μου μαζί για να το επιβεβαιώση μήπως και δεν άκουσα καλά. Σήμερα βλέπουμε το Ν79 να κυκλοφορεί σε επώνυμα μαγαζιά στην τιμή των 399€. Μιλάμε για 70€ διαφορά. Δεν είναι και λίγα!!! Μια συσκευή αγοράζεις :lol: . Οπότε όπως πολύ σωστά αναφέρανε και άλλοι πριν από μένα, ας κάνουμε ΥΠΟΜΟΝΗ και ας περιμένουμε το ίδιο να συμβεί και με το 5800, γιατί κι γω είμαι από αυτούς που "καίγομαι" να το αγοράσω, αλλά ούτε 500€ δίνω άμα κάνει τόσο ούτε την υπηρεσία CWM θα πληρώσω τζάμπα.

Κλείνοντας και για να μην κουράζω άλλο ... τι σε μέλει εσένανε αν η Alpha Copy το φέρει 500€,550€,600€ .... 2539€, εάν το βρείς σε κάποιο άλλο κατάστημα σε μια συμφέρουσα για την τσέπη σου τιμή;;;

Κλείνοντας και για να μην κουράζω άλλο ... τι σε μέλει εσένανε αν η Alpha Copy το φέρει 500€,550€,600€ .... 2539€, εάν το βρείς σε κάποιο άλλο κατάστημα σε μια συμφέρουσα για την τσέπη σου τιμή;;;

τι εννοεις? Δηλαδη αν το φερει η alpha copy στα 500, υπαρχει περιπτωση να το βρεις σε αλλο καταστημα στην Ελλαδα πολυ φθηνοτερα? και ποσο φθηνοτερα? πιστευω οτι δε θα υπαρχει μεγαλη διαφορα φιλε μου τουλαχιστον τους πρωτους μηνες. Εκτος αν μιλαμε για παραεισαγωγη, αλλα και παλι.. Οπως ειπες και εσυ ο χρονος θα δειξει

Παμε παλι απο την αρχη:

-O αρχικος προγραμματισμος ελεγε για τεταρτο τριμηνο και 279 προ φορων.Βεβαια πολλα blogs απο την αρχη συνδεανε το 5800 με το λανσαρισμα της CWM και την πριμοδοτηση αγορων οπου θα υποστηριζεται η υπηρεσια(π.χ Ρωσια) σε συνδυασμο με την αδυναμια αμεσης ικανοποιησης της ζητησης απο την πλευρα της Νοκια.Λεγανε μαλιστα οτι στα σιγουρα θα διατεθει απο το νεο χρονο.κατι που φαινεται να συμβαινει.

-Στην Ελλαδα με τα μεχρι τωρα δεδομενα φαινεται πως θα διατεθει παραλληλα με το λανσαρισμα της CWM μεσα στο πρωτο τριμηνο του 2009.Κατα πασα πιθανοτητα σε 2 εκδοσεις μια με τη βασικη τιμη και μια με την επιβαρυμενη.Το πρωτο διαστημα ειναι πιθανο να διατιθεται μονο με την επιβαρυμενη για να προωθηθει η υπηρεσια

-Ανεπισημα λογικα θα μπορει κανεις να το αγορασει και μες στο 08 μεσω παραεισαγωγης ή μεταπωλησης στο ιντερνετ σε τιμες που θα καθοριστουν με βαση την προσφορα και τη ζητηση και φυσικα θα κινουνται πανω απο τις επισημες τιμες.

-Τωρα οταν θα ερθει τον πρωτο καιρο (τον πρωτο μηνα το πολυ) η τιμη του,και στα επισημα καναλια διανομης θα κινειται λιγο πανω απο την ανακοινωθεισα τιμη προσαρμοζομενη στο κλιμα ανυπομονησιας που εχει καλλιεργηθει

-Εν τελει η τιμη του θα "κατσει" κοντα στην ανακοινωθεισα δλδ 279 προ φορων η βασικη.

Αυτα θα ισχυσουν συμφωνα με οσα εχω καταλαβει εγω.Μπορει να κανω λαθος και μακαρι να κανω τουλαχιστον στο σκελος της καθυστερησης για το νεο ετος

Θέλω να ρωτήσω κάτι και παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει ή έστω να μου δώσει κάποιο λινκ για να το ψάξω μόνος μου.

Κυκλοφορεί το 5800 (όταν με το καλό γίνει αυτό) και μετά από ένα χρονικό διάστημα βγαίνει το πρώτο 5810 πχ που θα έχει fp1. Αν όλα τα χαρακτηριστικά του είναι τα ίδια γιατί να προτιμήσει κάποιος το 5810;;

Επειδή το 5800 είναι το 1ο μοντέλο της 5ης γενιάς λογικά θα έχει κάποια προβλήματα. Αυτά θα λύνονται με κάποιο πακέτο σαν το fp1; Θα βγει κάποιο ώστε να γίνεται εγκατάσταση και να ισοσταθμίζεται η διαφορά τους ή όσοι πάρουνε το 5800 (ή κάθε 5800 για να μην μένουμε στο συγκεκριμένο μοντέλο) θα είναι στο έλεος της εταιρίας σαν το πρώτο τηλέφωνο της εκάστοτε σειράς;

Τι προσφέρουν τα fp1 και fp2 σε ένα κινητό και τι συμβαίνει με αυτά που δεν τα έχουν; Τα fp1 και fp2 παρέχουν καλύτερες λειτουργίες, καλύτερο λογισμικό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

έμαθα ότι στην γερμανία το τηλέφωνο θα πωλείται στα 290. Έτσι στο ελλαδιστάν.εγώ μια φορά την άκρη μου την εχω και θα το πάρω ακριβώς στα 279...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...