Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic (Pre-Release)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεσω τους προγραμματος της νοκια phoenix (το οποιο κυκλοφορει σε διαφορα μερη) περνανε την Ελληνικη γλωσσα.

Με το phoenix εχεις την δυνατοτητα να περασεις οποιο πακετο γλωσσων

επιθυμεις ,χωρις αλλαγη product code. Υπαρχει καποιο ρισκο βεβαια σε αυτο και να μετατρεψεις

την συσκευη σου σε τουβλο,ειδικα εαν δεν γνωριζεις τι κανεις..

Προς ενημερωση, η τελευταια εκδοση της εφαρμογης nemesis ,για αλλαγη του product code ,δεν λειτουργει για το 5800.

Δηλαδή δεν γίνεται να αλλαχτεί ακόμα το product code στο 5800? Εαν είναι ετσι τότε είναι μια ευχάριστη είδηση....

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

λογικα η συσκευη θα εχει ανοιχτει για να περαστουν τα ελληνικα,αφου κανονικα προοριζοταν για την γερμανικη αγορα.απο κει και περα εαν η αναβαθμιση και κατ επεκταση το περασμα των ελληνικων γινει μεσω phoenix δεν θα εχει αλλαξει το product code οποτε ναι μεν καλυπτεσαι απο την εγγυηση για συσκευες εντος ΕΕ αλλα για να κανεις αναβαθμιση και να μην χασεις τα ελληνικα θα πρεπει να το κανεις σε nokia shop με καποιο αντιτιμο(15 ευρω συνηθως)

με προλαβες μιχαλη.....

Δηλαδή δεν γίνεται να αλλαχτεί ακόμα το product code στο 5800?

Μεχρι τωρα σε αλλες συσκευες ειχαμε το nemesis ,

αλλος τροπος απο οσο ξερω δεν υπαρχει.

Αναμενουμε λογικα καποιο update του .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Τελος,στην περιπτωση που η συσκευη σου εχει μεν Ελληνικα, αλλα δεν εχεις αλλαξει το product code,

και κυκλοφορησει νεο λογισμικο ,κανοντας αναβαθμιση μεσω του nokia updater,θα χασεις τα Ελληνικα.

Άρα η εγγύηση εσένα σε καλύπτει αλλά αν πχ δοκιμάσεις να περάσεις την αναβάθμιση μελλοντικά θα σε γυρίσει πίσω στο αρχικό πακέτο γλωσσών, σωστά;;

αν όμως κάνεις μια αναβάθμιση σε nokia shop με 15€ μετά θα μπορείς να κάνεις μόνος σου τις υπόλοιπες η θα πρέπει να πηγαίνεις εκεί κάθε φορά με την ανάλογη χρέωση;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Κάθε φορά με την ανάλογη χρέωση υποθέτω,εφόσον το product code δεν έχει αλλαχτεί.Αύριο που μάλλον θα παραλάβω θα σας ενημερώσω....

Εντωμεταξύ περιορισμένη παραγωγή λέμε αλλά ο κόσμος έχει γεμίσει 5800, εδώ στην Ελλάδα τόσα καταστήματα φέρνουν και σε άλλες χώρες θα γίνεται αυτό βάλε και το ebay που γίνεται χαμός.

Τελικά αν κάποιος το πάρει τώρα όπως πολλοί εδώ μέσα, η συσκευή έχει απλώς περασμένα και τα ελληνικά ή έχει αλλαγμένο product code; δηλαδή αν πάμε μετά να αναβαθμίσουμε μόνοι μας ποιο λογισμικό θα περάσει;; το eclick αναλαμβάνει και την εγγύηση αφού λέμε ότι η nokia δεν αναλαμβάνει;

Δεν είναι περιορισμένη παραγωγή ούτε ποτέ κανένας είπε κάτι τέτοιο. Απλά, κυκλοφορεί επιλεγμένα σε κάποιες αγορές και κατά διαστήματα κάνει την είσοδό του σε άλλες. Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους όταν κυκλοφορήσει παγκοσμίως.

Είναι απλά τα πράγματα. Το παίρνεις χωρίς ελληνικά, το πας σε ένα nokia shop, πληρώνεις 15 ευρώ και σου περνάνε ελληνικά χωρίς να αλλάξουν το product code (μέσω phoenix). Έτσι έχεις κανονικά εγγύηση αλλά θα πρέπει σε κάθε νέα αναβάθμιση να το πηγαίνεις (χωρίς χρέωση) και να σου την περνάνε.

Το παίρνεις με ελληνικά, αν η δουλειά έγινε απο nokia shop (όπως του stendor) δεν έχεις κανένα πρόβλημα, έχεις εγγύηση κανονικά. Αν έγινε σε άλλο κατάστημα, απλά συνενοήσαι μαζί τους.

Δεν είναι περιορισμένη παραγωγή ούτε ποτέ κανένας είπε κάτι τέτοιο. Απλά, κυκλοφορεί επιλεγμένα σε κάποιες αγορές και κατά διαστήματα κάνει την είσοδό του σε άλλες. Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους όταν κυκλοφορήσει παγκοσμίως.

Είναι απλά τα πράγματα. Το παίρνεις χωρίς ελληνικά, το πας σε ένα nokia shop, πληρώνεις 15 ευρώ και σου περνάνε ελληνικά χωρίς να αλλάξουν το product code (μέσω phoenix). Έτσι έχεις κανονικά εγγύηση αλλά θα πρέπει σε κάθε νέα αναβάθμιση να το πηγαίνεις (χωρίς χρέωση) και να σου την περνάνε.

Το παίρνεις με ελληνικά, αν η δουλειά έγινε απο nokia shop (όπως του stendor) δεν έχεις κανένα πρόβλημα, έχεις εγγύηση κανονικά. Αν έγινε σε άλλο κατάστημα, απλά συνενοήσαι μαζί τους.

Aπλά αυτό που με προβληματίζει είναι σε όλα αυτά τα καταστήματα που το φέρνουν παραεισαγωγή με ελληνικά τι έχει παίξει;; αν δεν έχει αλλαχτεί το product code τοτε μπορεις να πας σε nokia shop για τη πρωτη αναβαθμιση και να εισαι καλυμμένος κανονικά και απο εγγύηση και από αναβαθμίσεις λογικά

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Μια απορία θα ήθελα να μου λύσουν οι κάτοχοι του 5800..

Τελικά πως εξηγείται η τιμή αυτή σε σχέση με αλλα κινητά nokia?

Για παράδειγμα το Ν97 θα κοστίζει γύρω στα 650 euros, το Ν95 κόστιζε 600+

Πως εξηγείται αυτή η μεγάλη διαφορα στην τιμή κατά τη γνώμη σας σε σχέση με το 5800?

Εχει να κάνει με φτηνιάρικα υλικά? η κάτι άλλο?:confused:

τι θα γινει με αυτο το eclick ρε παιδια??μια λεει αμεσα διαθεσιμο,μια λεει περιορισμενη ποσοτητα...το ειχα παραγγειλει απο 4/1/09!!πηρα τηλ την παρασκευη το ακυρωσα.μολις εβαλαν αμεσα διαθεσιμο το ξαναπαραγγειλα και πηρα και τηλ και μου ειπαν δευτερα θα το εχω λογικα.τωρα βλεπω παλι περιορισμενη ποσοτητα και εντοις της εβδομαδας!!ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ!!!!

προτεινω ολοι οσοι παραγγειλαμε απο eclick αν δεν μας τα φερουν σημερα να τα ακυρωσουμε ομαδικα ..............!!!!!!

τι θα γινει με αυτο το eclick ρε παιδια??μια λεει αμεσα διαθεσιμο,μια λεει περιορισμενη ποσοτητα...το ειχα παραγγειλει απο 4/1/09!!πηρα τηλ την παρασκευη το ακυρωσα.μολις εβαλαν αμεσα διαθεσιμο το ξαναπαραγγειλα και πηρα και τηλ και μου ειπαν δευτερα θα το εχω λογικα.τωρα βλεπω παλι περιορισμενη ποσοτητα και εντοις της εβδομαδας!!ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ!!!!

προτεινω ολοι οσοι παραγγειλαμε απο eclick αν δεν μας τα φερουν σημερα να τα ακυρωσουμε ομαδικα ..............!!!!!!

ενταξει οι τυποι ειναι απιστευτοι,η κεντρικη τους σελιδα λεει ΕΦΤΑΣΕ και στην αποθηκη δεν υπαρχει δειγμα.Ολο το ΣΚ ηταν διαθεσιμο,μου εστειλαν mail για να επιβεβαιωσω την παραγγελια που εχω κανει απο 07/01 και ξαφνικα χθες το βραδυ ενω στη κεντρικη σελιδα λεει τα ιδια,οταν το επιλεξεις λεει ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ και οταν τους τηλεφωνησα μου απαντησαν οτι δεν παρελλαβαν και δεν ξερουν ποτε.............

ενταξει οι τυποι ειναι απιστευτοι,η κεντρικη τους σελιδα λεει ΕΦΤΑΣΕ και στην αποθηκη δεν υπαρχει δειγμα.Ολο το ΣΚ ηταν διαθεσιμο,μου εστειλαν mail για να επιβεβαιωσω την παραγγελια που εχω κανει απο 07/01 και ξαφνικα χθες το βραδυ ενω στη κεντρικη σελιδα λεει τα ιδια,οταν το επιλεξεις λεει ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ και οταν τους τηλεφωνησα μου απαντησαν οτι δεν παρελλαβαν και δεν ξερουν ποτε.............

Μια απο τα ιδια....και εγω πειρα τηλ και μου ειπαν οτι δεν ξερουν ακομα ποτε θα παραλαβουν:cry:, μεχρι τελος του μηνος και μπορει πιο νωρις μου ειπε :mad: Θα το σκευτω για το αν θα ακυροσω την παρεγγελια.....

Μια απο τα ιδια....και εγω πειρα τηλ και μου ειπαν οτι δεν ξερουν ακομα ποτε θα παραλαβουν:cry:, μεχρι τελος του μηνος και μπορει πιο νωρις μου ειπε :mad: Θα το σκευτω για το αν θα ακυροσω την παρεγγελια.....

και φαντασου οτι τωρα γραφει ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και φαντασου οτι τωρα γραφει ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτο ειναι που σε τρελαινει πραγματικα!!!:mad::mad:

Εγω το ακυρωσα.Απο το Νοεμβριο περιμενω, οποτε κανα 2 μηνες αργοτερα δεν με χαλαει να το παρω.

www.tfrc.gr

www.106sportclub.gr

και εγω ετσι βλεπω να κανω,υπομονη μεχρι παρασκευη και μετα ακυρωση.Ετσι και αλλιως τη φαγαμε τη κρυαδα ας περιμενουμε εως φλεβαρη-μαρτη.

και εγω ετσι βλεπω να κανω,υπομονη μεχρι παρασκευη και μετα ακυρωση.Ετσι και αλλιως τη φαγαμε τη κρυαδα ας περιμενουμε εως φλεβαρη-μαρτη.

Το ιδιο σκοπευω να κανω....

paidia prepei na sunenohthoume kai na akyrwsoume oloi mazi tautoxrona gia na katalavoun oti den eimaste mal...kes kai oute zoume kai anapneoume gia ena k...lokinhto!!!emeis apokleistika ftaime gia ayth th sumperifora tous giati den exoume katanalvtikh suneidhsh kai paidia na snomparoume oloi mazi kapoion pou mas koroideuei MESA STA MOUTRA MAS!!!!!!!!!!!!!!kala gia na mhn pw gia to expansys...alla toulaxiston einai eilikrineis autoi!nai kurie se klevoume alla de se koroideuoume me tis hmeromhnies!!!!!!!!krima gia to eclick.to eixa kai se upolipsi!:X:X:X

Όταν ποστάρισα επί του θέματος προ ημερών κάτι ήξερα. Αφού οι άνθρωποι βασίζονται στην ανυπομονησία ορισμένων, σωστά το παίζουν το παιχνίδι. Μπαίνουν πιθανώς στα διαφορά φόρα και διαβάζουν τα ποστ των ανυπόμονων, και ορίστε το αποτέλεσμα. Από τη στιγμή που δεν είμαστε ενεργοί πολίτες και έξυπνοι καταναλωτές, τι παραπονιόμαστε, πραγματικά απορώ...
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εχετε δικαιο σε ολα σχετικα με το e-click αφου κ μενα σημερα μου στειλανε mail οτι θα το παραλαβουν 2η με 3η εβδομαδα ιανουαριου! Απο την αλλη ομως αφου θελουμε να λεμε οτι δεν θα πεθανουμε για ενα κινητο μπορουμε απλα να περιμενουμε! να περιμενουμε ομως αν κ εφοσον πιστευουμε οτι η τιμη που θα το παρουμε θα ειναι οντως καλλη κ πως ακομη κ τα 15ε να πληρωνουμε στη nokia για αναβαθμιση παλι θα μας συμφερει! Οποτε εδω θελω να ρωτησω το εξης κρατωντας το κινητο για 2 χρονια στατιστικα ποσες αναβαθμισεις θα πρεπει να του κανουμε; Στατιστικα παντα δεν θα θεωρησω δεσμευτικη την απαντηση!

5-6 να υπολογιζεις μεσα στο νερο,εκ των οποιοων οι 2-3 θα ειναι κρισιμες και θα "μεταμορφωνουν" τη συσκευη π.χ προσθηκη widgets(?)
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

5-6 να υπολογιζεις μεσα στο νερο,εκ των οποιοων οι 2-3 θα ειναι κρισιμες και θα "μεταμορφωνουν" τη συσκευη π.χ προσθηκη widgets(?)

Ευχαριστω για την απαντηση σου! Οποτε χρειαζομαστε αλλα 90ευρω η μπορουμε με καποιο τροπο να κανουμε μονοι μας την αναβαθμιση χωρις να χασουμε την ελληνικη γλωσσα κ την εγγυηση;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...