WebFreak Δημοσιεύτηκε September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 28, 2008 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω οθόνη για το pc μου αλλά επειδή παράλληλα ενδιαφέρομαι και για αγορά τηλεόρασης θα ήθελα να ρωτήσω τι πιστεύετε. Αξίζει ή η ποιότητα θα είναι χάλια και θα πάνε πεταμένα λεφτά? Μέχρι στιγμής έχω καταλήξει σε αυτήν www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156540 Η ανάλυση της συγκεκριμένης είναι παρόμοια με μια κανονική οθόνη για pc αλλά δεν ξέρω αν θα είναι ικανοποιητική και σε απόκριση. Χρησιμοποιώ tv tuner σε 17" και η κατάσταση είναι ανυπόφορη. Τι άλλο μου προτείνεται? Παράθεση eeeepppffffff... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfanosp Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω οθόνη για το pc μου αλλά επειδή παράλληλα ενδιαφέρομαι και για αγορά τηλεόρασης θα ήθελα να ρωτήσω τι πιστεύετε. Αξίζει ή η ποιότητα θα είναι χάλια και θα πάνε πεταμένα λεφτά? Μέχρι στιγμής έχω καταλήξει σε αυτήν www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156540 Η ανάλυση της συγκεκριμένης είναι παρόμοια με μια κανονική οθόνη για pc αλλά δεν ξέρω αν θα είναι ικανοποιητική και σε απόκριση. Χρησιμοποιώ tv tuner σε 17" και η κατάσταση είναι ανυπόφορη. Τι άλλο μου προτείνεται? για δες και αυτη εδω σχεδον ιδια χαρακτηριστικα (εκτος απο τις ιντζες: 20 αντι για 22) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168574 αλλα λιγοτερο απο τα μισα χρηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebFreak Δημ. September 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Θα προτιμούσα κάτι σε 22" αλλά το θέμα που με ενδιαφέρει είναι αν οι επιδόσεις της θα είναι παρόμοιες με αυτές μιας οθόνης καθαρά για pc. Παράθεση eeeepppffffff... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts