amelidis Δημοσιεύτηκε January 23, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 23, 2004 Δεν ειμαι ακριβως σιγουρος οτι εδω ειναι το σωστο μερος για αυτο τo thread αλλα τεσπα... Εδω και 2 χρονια περιπου μπαινω στο ιντερνετ μεσω της panafonet καθως υπαρχει συνδεση vodafone 600 και ο λογαριασμος ανανεωνεται αυτοματα. Τα προβληματα αρχισαν πριν απο περιπου δυο βδομαδουλες... πιο συγκεκριμενα αντιμετωπιζω καποια δυσκολια στο να συνδεθω κατα τις βραδυνες ωρες. Αρκετες φορες χρειαζεται να κανω dial εως και δεκα φορες μεχρι να συνδεθω και μπορω να πω οτι θυμιζει συνδεση μεσω πανεπιστημιου. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν αντιμετωπιζεται και οι υπολοιποι χρηστες παρομοιο προβλημα η αν εχει να κανει κατι με μενα...? (μοντεμ, γραμμη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Ego pou tin eho den antimetopizo kanena provlima.Kai malista sindeetai kai pio grigora apo tin otenet pou legetai oti einai i pio grigori. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Ούτε εμένα η Panafonet δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής!Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην Panafonet και να τους εξηγήσεις το προβλημά σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukis Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 jerei kaneis an i panafonet exei adsl? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palaboul156 Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 DE KSERO AN EXEI ADSL h panafonet alla ayto pou ksero einai pos me exei _@_isei sto dial, redial.. Otan omos piasei mpainei se 38 sec. Metrimena. me taxitita 41200bps.. as simeiothei oti meno stamata.. diladi 15km apo ton internetiko kombo tis kifisias... Ayta eixa na po. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 sta 46.600 naoussa imathias(kombos verias) Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Pou mporo na matho pou einai o kontinoteros komvos se mena?? (ampelokipoi) Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) 48000 i 49333 apo voula...Oi tahitites einai teleies!To ligotero 5 kb/sec.Kai ego arketes fores eho provlima na sindetho Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terlegkas7 Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 57600 ΒΟΛΟ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2341132752233.jpg Rocky Balboa-The Italian Stallion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Σε αυτο που ολοι θα συμφωνησουμε ειναι οτι η Panafonet μαμαει και δερνει! Καταπληκτικες ταχυτητες και το σημαντικοτερο σε αρκετους απο εμας ειναι και free!!! Εγω με isdn γραμμη συνδεομαι στα 50600 η στα 52000bps αρκετα συχνα...(με 56k συνεση) Απλα ηθελα να δω αν ειναι θεμα της panafonet η φταιει και λιγο το μοντεμ μου(ειναι παλιο και εχει φαει και κατι ψιλες τον τελευταιο καιρο. Παντως θα κανω και ενα τηλεφωνακι να μαθω... Αρχικό Μήνυμα από το μέλος terlegkas7 (24 Ιαν. 2004 , 13:09) 57600 ΒΟΛΟ Πως γινεται αυτο??? Μηπως με isdn 64kbps? Γιατι με 56κ δεν νομιζω πως ειναι δυνατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest vasilis Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amelidis (24 Ιαν. 2004 , 13:14) Σε αυτο που ολοι θα συμφωνησουμε ειναι οτι η Panafonet μαμαει και δερνει! Καταπληκτικες ταχυτητες και το σημαντικοτερο σε αρκετους απο εμας ειναι και free!!! Εγω με isdn γραμμη συνδεομαι στα 50600 η στα 52000bps αρκετα συχνα...(με 56k συνεση) Απλα ηθελα να δω αν ειναι θεμα της panafonet η φταιει και λιγο το μοντεμ μου(ειναι παλιο και εχει φαει και κατι ψιλες τον τελευταιο καιρο. Παντως θα κανω και ενα τηλεφωνακι να μαθω... Με το modem συνδεδεμένο στο netmod πιάνω πάντα 52kbps. Καμιά φορά δεν μπαίνω με 52, αλλά με 33.6 Τότε μάλλον έχει πάει κάτι στραβά στο modem (γιατί η σύνδεση του netmod με το κέντρο είναι εγγυημένη) και ξανακάνω dial. Μάλλον έφτασε η ώρα να αλλάξω Modem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest vasilis Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amelidis (24 Ιαν. 2004 , 13:14) Πως γινεται αυτο??? Μηπως με isdn 64kbps? Γιατι με 56κ δεν νομιζω πως ειναι δυνατο. Πριν να κάνει κάτι εργασίες ο ΟΤΕ στην περιοχή μου και πριν να βάλω ISDN, έκανα dialup με οποιαδήποτε εταιρεία και έπιανα 57666 (τι νούμερο!) Πρέπει η γραμμή μου να ήταν ο ορισμός της "καθαρής" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Εγω εχω παρατηρησει προβληματα τις βραδυνες ωρες απο προχθες. Στην 10η προσπαθεια, ΙΣΩΣ μπει. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 kai ego kanena problima den antimetopizo me tin panafonet edo serres pianoume 52000 Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vasilis (24 Ιαν. 2004 , 13:41) Πριν να κάνει κάτι εργασίες ο ΟΤΕ στην περιοχή μου και πριν να βάλω ISDN, έκανα dialup με οποιαδήποτε εταιρεία και έπιανα 57666 (τι νούμερο!) Πρέπει η γραμμή μου να ήταν ο ορισμός της "καθαρής" Με 56Κ over isdn το maximum είναι 52.000.. Δεν πιστεύω στα 57666 Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukis Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 ego xreisimopoio panafonet free meso tou kinhtou mou.auto pou den jero einai an mporo na exo kaii adsl?jerei kapoios?help!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest vasilis Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iNCubO (24 Ιαν. 2004 , 17:56) Με 56Κ over isdn το maximum είναι 52.000.. Δεν πιστεύω στα 57666 Είσαι ελεύθερος να πιστεύεις ότι θέλεις, αλλά να κάνω την εξής διευκρίνιση: Όπως είχα γράψει και στο post μου παραπάνω, αυτήν την ταχύτητα την "έπιανα" πριν να βάλω ISDN. Ήταν καθαρό pstn. Από την στιγμή που έβαλα ISDN πιάνω πάντα 52Kbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Asxeto me to topic alla symantiko... gia ayto 8a epanalabw ki egw thn idia erwthsh poy ekane ena paidi pio panw! Pws mporoyme na ma8oyme poy einai o kontinoteros kombos ka8e etairies??? ta exoyn kapoy sta site toys??? thnx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest vasilis Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MAD 13 (24 Ιαν. 2004 , 21:00) Asxeto me to topic alla symantiko... gia ayto 8a epanalabw ki egw thn idia erwthsh poy ekane ena paidi pio panw! Pws mporoyme na ma8oyme poy einai o kontinoteros kombos ka8e etairies??? ta exoyn kapoy sta site toys??? thnx! Καλησπέρα, Οι εταιρείες, συνήθως παίρνουν μισθωμένες γραμμές για να συνδέσουν τα modem τους με τον ΟΤΕ, οι οποίες έχουν εγγυημένη χωρητικότητα. Έτσι, η ποιότητα της γραμμής παίζει ρόλο μόνο από το σπίτι μας προς τον ΟΤΕ. Άρα, δεν έχει να κάνει με τον ISP. Τα παραπάνω που λέω, αναφέρονται μόνο στην ταχύτητα η οποία εμφανίζεται κατά την δημιουργία της σύνδεσης. Από εκεί και πέρα η χωρητικότητα του παροχέα είναι διαφορετικό ζήτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος loukis (24 Ιαν. 2004 , 18:08) ego xreisimopoio panafonet free meso tou kinhtou mou.auto pou den jero einai an mporo na exo kaii adsl?jerei kapoios?help!! Όχι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts