beton Δημοσιεύτηκε January 23, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 23, 2004 Σε κάποιο επιδοτούμενο σεμινάριο (μέσω ΟΑΕΔ) λένε ότι "Στους καταρτιζόμενους θα καταβληθεί μικτό επίδομα 3,52€ για κάθε ώρα κατάρτισης". Το μικτό τι σημαίνει; Στο τελικό ποσό θα υπάρχουν κρατήσεις; Και αν ναι, γνωρίζει κανείς πόσες θα είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. January 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος beton (24 Ιαν. 2004 , 00:53) Σε κάποιο επιδοτούμενο σεμινάριο (μέσω ΟΑΕΔ) λένε ότι "Στους καταρτιζόμενους θα καταβληθεί μικτό επίδομα 3,52€ για κάθε ώρα κατάρτισης". Το μικτό τι σημαίνει; Στο τελικό ποσό θα υπάρχουν κρατήσεις; Και αν ναι, γνωρίζει κανείς πόσες θα είναι; Αν σου λεει μικτο, το πιο πιθανο ειναι να εχει κρατησεις γιατι θεωρειται εισοδημα εφοσον σου δινουν λεφτα. Δεν ξερω ποσες ειναι. Παράθεση http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letterman Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 ναι γινονται κρατησεις ενα 20 % το οποιο θα αποδοθει με το τελος του σεμιναριου επισης γινονται κρατησεις σαν παρακρατηση φορου αλλα εαν εχεις χαμηλο εισοδημα τοτε τα παιρνεις πισω απο την εφορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paniz Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 ego pou eimai sta seminaria mou eipan oti tha paro 458.000 otan teliosoun + 120.000 me ti dilosi tis eforias(apo epistrofi)... Παράθεση ...αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος paniz (24 Ιαν. 2004 , 16:55) ego pou eimai sta seminaria mou eipan oti tha paro 458.000 otan teliosoun + 120.000 me ti dilosi tis eforias(apo epistrofi)... ta seminaria einai gia anergous ,swsta? Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beton Δημ. January 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Δηλαδή για κάποιο σεμινάριο που είναι 850 ώρες με 3.52 ευρώ την ώρα θα έπρεπε να πάρω 2992 ευρώ χωρίς κρατήσεις. Τελικά τι ποσό θα κρατηθεί, τι θα πάρω εγώ τελικά και τι θα επιστρέψει η εφορία; Ψιλομπερδεύτικα. :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Έχει πάει κανείς σε επιδοτούμενα σεμινάρια από τον ΟΑΕΔ?Να μας πει εντυπώσεις.Στο τέλος σου δίνουν και χρήματα αλλά εαν δεν έχει προσέλευση κόσμου ακυρώνονται.Με έχουν πάρει και εμένα αλλά το σκέφτομαι γιατί είναι τον Ιούλιο που οι περισσότεροι φεύγουν και φοβάμαι μην ακυρωθούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Έχει πάει κανείς σε επιδοτούμενα σεμινάρια από τον ΟΑΕΔ?Να μας πει εντυπώσεις.Στο τέλος σου δίνουν και χρήματα αλλά εαν δεν έχει προσέλευση κόσμου ακυρώνονται.Με έχουν πάρει και εμένα αλλά το σκέφτομαι γιατί είναι τον Ιούλιο που οι περισσότεροι φεύγουν και φοβάμαι μην ακυρωθούν Emena i kopela mou paei se auta ta seminaria;) Nomizw dikaiouse 2 apousies alla an autes tis meres paei elegxos tote an exeis paei se ola ta alla xaneis ola ta lefta:( Egw prosopika tis eixa pei na min paei alla auti tis aresei ara your choice;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Ξέρεις τι φοβάμαι?Οτι επειδή γίνονται ιούλιο πολλοί μπορεί να μην πάνε και να ακυρωθούν τα μαθήματα και θα χάσουμε τα λεφτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Εγώ έχω παρακολουθήσει τέτοια σεμινάρια, πραγματικά έμαθα αρκετά΄πράγματα, όσες απουσίες κάναμε, τόσα χρήματα αφαιρουνταν στο τέλος(τουλάχιστον σε αυτά που παρακολούθησα εγώ). Επίσης πολύ χρήσιμη είναι και η βεβαίωση που δίνουν ότι παρακολούθησες. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Emena i kopela mou paei se auta ta seminaria;) Nomizw dikaiouse 2 apousies alla an autes tis meres paei elegxos tote an exeis paei se ola ta alla xaneis ola ta lefta:( Egw prosopika tis eixa pei na min paei alla auti tis aresei ara your choice;) 10% των συνολικων ωρων δικαιουσαι να λειψεις συνηθως. Οποτε αν γινει ελεγχος και εσυ ουτε εχεις βαλει υπογραφη (αφου δεν θα εισαι εκει), ουτε εχει ξεπερασει το επιτρεπομενο οριο απουσιων, εισαι οκ. Ξέρεις τι φοβάμαι?Οτι επειδή γίνονται ιούλιο πολλοί μπορεί να μην πάνε και να ακυρωθούν τα μαθήματα και θα χάσουμε τα λεφτά Αμα πας σε ΚΕΚ του ΟΑΕΔ, μπορει. Σε ιδιωτικο ΚΕΚ, απλα μαλλον θα συνεχισουν να βαζουν οι ιδιοι υπογραφες (παρανομα) ωστε να μην σταματησει το σεμιναριο και χασουν και οι ιδιοι τα λεφτα. Επισης, δεν νομιζω απο τα χ ατομα που θα ειστε να σταματησουν πια ολοι. Υπερβολη. Και οι υπολοιποι για τα λεφτα πανε. Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Εμένα μου είπαν οτι στο τέλος θα δώσουμε εξετάσεις για να πάρουμε την πιστοποίηση οτι παρακολουθήσαμε και που λέει ποιο σεμινάριο ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Εμένα μου είπαν οτι στο τέλος θα δώσουμε εξετάσεις για να πάρουμε την πιστοποίηση οτι παρακολουθήσαμε και που λέει ποιο σεμινάριο ήταν. Σε καποια δινεις στο τελος για πιστοποιηση, σε καποια απλα παιρνεις βεβαιωση παρακολουθησης. Προφανως το πρωτο ειναι καλυτερο, και πιο πολλα θα μαθεις (αφου θα υπαρχει καποιος λογος να προσεχουν και οι υπολοιποι) και θα εχεις "αντικειμενικη" πιστοποιηση οτι οντως τα εμαθες. :) Τα λεφτα τα παιρνεις (απο ο,τι ξερω) ειτε περασεις ειτε οχι την πιστοποιηση - αλλα δεν ειμαι και βεβαιος. :O Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Συνηθως τα σεμιναρια πιστοποιησης ειναι 100 ωρων.και παρεις δεν παρεις πιστοποιηση τα χρηματα τα παιρνεις.επισης δικαιουσε 10% απο τις συνολικες ωρες. εγω εχω παρακολουθησει 2 και ειμαι στο 3. τωρα στα προηγουμενα ειχα το καλο οτι μετα με πηρανε σε δουλεια(εκει που ειχα κανει την πρακτικη) κι'ετσι εξασφαλισα ασφαλεια για 1χρονο. τωρα απο την εμπειρια μου ειναι πολυ δυσκολο να κοπει σεμιναριο. επισης τα χρηματα τα παιρνεις μετα απο 2 μηνες περιπου(ξερω περιπτωση εδω και 1 χρονο..και χρημα δεν εχουν δωσει) και οχι ολα..καποια θα τα παρεις με επιστροφη φορου. τωρα καλο ειναι να πρακολουθεις..γιατι στην ουσια πληρωνεσε..μαθαινεις (αν θελεις) και τα χρηματα ειναι καλα.εγω παιρνω 4.50 μικτα..αλλα σε αλλες περιφερειες π.χ. πατρα ξερω οτι πληρωνουν με 5.50 αναλογως και το ΚΕΚ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Paidia epeidi eimai sto sustima ta programmatismena seminaria tou OAED den diakoptwntai.. K ontws analoga tis wres kathe programmatos dikaiousai to 10% twn sunolikwn wrwn kathe programmatos na apousiaseis.. Ton ioulio uparxei arketi proseleusi endiaferomenwn opws kathe fora.. K apton OAED den dinetai vevaiwsi dinetai pistopoiisi.. Oti mathainei kaneis kalo einai! A! K vevaiwsi pairneis se sumplirwmatika seminaria polu ligwn wrwn! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2040074 Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 παιδια εγω ειχα κανει 1 σεμιναριο στο κεκ καλλιθεας που ηταν για 4 μηνες κ τελειωσε στις 6 μαιου.ποτε θα παρουμε τα λεφτα ομως? ποτε τα δινουν περιπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 παιδια εγω ειχα κανει 1 σεμιναριο στο κεκ καλλιθεας που ηταν για 4 μηνες κ τελειωσε στις 6 μαιου.ποτε θα παρουμε τα λεφτα ομως? ποτε τα δινουν περιπου? Αναλογα το ΚΕΚ.απο 2 μηνες και παραπανω. ομως καλυτερη απαντηση θα σου δωσει το ιδιο το ΚΕΚ.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2040074 Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 την επιταγη απο τα προγραμματα την παιρνουμε απο τα κεκ ή με συστημενο απο το ταχυδρομειο.απαντηστε αν ξερετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 skeftomai kai ego na parakolouthiso kapoio apo ayta... kapoies aporeies... einai kathimerina kai poies ores ginontai kai poses tin imera; ti xrimata dinoun; kai pano se poia antikeimena thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 skeftomai kai ego na parakolouthiso kapoio apo ayta... kapoies aporeies... einai kathimerina kai poies ores ginontai kai poses tin imera; ti xrimata dinoun; kai pano se poia antikeimena thanks Ρωτα στον ΟΑΕΔ της περιοχης σου.ειναι καθημερινα και πληρωνουν.αντικειμενα διαφορα..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2040074 Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 την επιταγη απο τα προγραμματα την παιρνουμε απο τα κεκ ή με συστημενο απο το ταχυδρομειο.απαντηστε αν ξερετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 την επιταγη απο τα προγραμματα την παιρνουμε απο τα κεκ ή με συστημενο απο το ταχυδρομειο.απαντηστε αν ξερετε Απο τα ΚΕΚ.πηγαινεις υπογραφεις και την παιρνεις.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blomy Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 παιδιά μια ερώτηση για τα επιδοτούμενα σεμινάρια του ΟΑΕΔ. Ξέρω ότι δικαιούσαι να λείψεις 10 % των συνολικών ωρών Απο ότι έμαθα υπογράφεις κάπου για να μην πάρεις απουσία.Υπάρχει περίπτωση να λείψω και να βάλλει κάποιος άλλος υπογραφή στο όνομα μου έτσι ώστε να μήν πάρω απουσία.Ή ελέγχονται τα χαρτιά. Παρακαλώ ενημερώστε με. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 παιδιά μια ερώτηση για τα επιδοτούμενα σεμινάρια του ΟΑΕΔ. Ξέρω ότι δικαιούσαι να λείψεις 10 % των συνολικών ωρών Απο ότι έμαθα υπογράφεις κάπου για να μην πάρεις απουσία.Υπάρχει περίπτωση να λείψω και να βάλλει κάποιος άλλος υπογραφή στο όνομα μου έτσι ώστε να μήν πάρω απουσία.Ή ελέγχονται τα χαρτιά. Παρακαλώ ενημερώστε με. Ευχαριστώ Αυτο που λες γινετε..αλλα παιζει ρολο και το ΚΕΚ,αλλα ειναι εντελως χυμα..και καποια ειναι τυπικα! μπορει ο αλλος να βαλει υπογραφη για εσενα...αλλα μπορει να σκασει ελεγχος και να παρει ονομαστικη παρουσιαση και μετα να υπαρξει προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mairoyla Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 παιδιά επειδή δούλευα σε κεκ για να ξερετε όλα είναι μούφες. αν θέλουν να σε καλύψουν σε απουσίες σε καλύπτουν. μπορείς να κάνεις το 10% των ωρών σε απουσίες. πληρώνεσε με επιταγή μετά το τέλος του προγράμματος, πολύυυυυ μετά το τέλος του προγράμματος. και σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να έχεις μέσον για να τα παρακολουθήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts