kostinelascool Δημοσιεύτηκε September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 23, 2008 Γειά σας!Αποφάσισα να ανοίξω ένα θέμα στο οποίο να γράψουμε τίτλους από τραγούδια,ελληνικών και κυρίως νέων καλιτεχνών!Επειδή έχω ακούσει αρκετά "rap" κομμάτια άγνωστων τραγουδιστών και σε αρκετά έμεινα άφωνος λέω να ανταλλάξουμε τίτλους και τραγούδια!:)Έχω και φίλους που τραγουδάνε οπότε αν θελήσετε μου λέτε να τα ανεβάσω!:) Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 AK - 24/7 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. September 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 από που μπορώ να το κατεβάσω να το ακούσω?:) Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. September 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Καλό!Έχεις ακούσει το dust rhymes 5 επιστολές?:) Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 δεν ακουω πολυ τετοιου ειδους μουσικη,ειδικα ελληνικα..(οχι μονο το συγκεκριμενο ειδος,γενικοτερα)απλα αυτο το κομματι αξιζει να το ακουσει ενας θεσσαλονικιος..κ γι αυτο το λογο ειναι απ τα λιγα π ξερω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. September 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Μερικά πραγματικά θα τα αγαπήσεις!Άκου βίταπεις!:happy::D Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Tακη Τσαν -Στην Αθηνα Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 οτιδηποτε εχει να κανει με active member και το hip hop kai to low bap οπως το όρισαν αυτή και ο αλεπομουρης, αυτό ναι...αλλά δυστυχώς η ιστορία σταμάτησε εκεί τα συγκροτήματα κλώνους του βουρλουμη που μιλανε για το "εμεις ειμαστε οι μαγκες, οι πιο γ...ατοι τυποι κλπ κλπ" σορρυ αλλά δεν κ κριμα για τους going through γιατι είχαν ξεκινήσει πολλά υποσχόμενοι με αρκετά καλά στοιχεία στον ήχο τους και τον στίχο τους oi stavento θεωρώ ότι μπορούν να κάνουν κατι αν δε πεσουν στην λουμπα του massive εμπορικού οι dust rhymes αληθεια τι λενε? μου θυμίζουν παααρα πολυ going through στα πρώτα τους (ακουω το σκονισμενες προτάσεις τώρα) Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. September 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Όλα τέλεια με αυτούς:p Αλλά το θέμα το έκανα για να ανταλλάξουμε τίτλους!:) κατεβάστε από bpeis-40 wres Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxir Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Active Member - Άκου μάνα Αctive Member - Tο τέλος είναι η μαγεία Active Member - Λαβωμένο Ξωτικό Goin Through - To τραγούδι μου (θυμάμαι) Βαβυλώνα - Πολισμανία (τερατώδες mix... απλά τα σπάει!) Ρόδες - Λόγια Λόγια Άσαρκος - Είναι μυστήρια η χώρα των δακρύων Stavento - Το πιο γλυκό μεθύσι Αntiterra - Η μαχη του επόμενου δειλινού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. September 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Αυτό του Άσαρκου τα σπάει!:D Όλα τα λεφτά! Αυτός δεν τραγουδούσε και το για εσένα μικρή μου? Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexare Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 ΜΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΓΗΚΕ ΕΝΑ CD ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ...ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ...ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟPIC...ΔΕΣ... ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ>>>http://www.myspace.com/tragikoseirwnas87 ΠΑΝΤΩΣ ΑΒ ΘΕΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Βασικά... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=11149 Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Παιδια ακουστε Μηδενιστη-Μεγαλος Ηρωας Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Παιδια ακουστε Μηδενιστη-Μεγαλος Ηρωας εβγαλε κανενα νεο cd o μηδενιστης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Γειά σας!Αποφάσισα να ανοίξω ένα θέμα στο οποίο να γράψουμε τίτλους από τραγούδια,ελληνικών και κυρίως νέων καλιτεχνών!Επειδή έχω ακούσει αρκετά "rap" κομμάτια άγνωστων τραγουδιστών και σε αρκετά έμεινα άφωνος λέω να ανταλλάξουμε τίτλους και τραγούδια!:)Έχω και φίλους που τραγουδάνε οπότε αν θελήσετε μου λέτε να τα ανεβάσω!:) Apo pou eisai? Αυτό του Άσαρκου τα σπάει!:D Όλα τα λεφτά! Αυτός δεν τραγουδούσε και το για εσένα μικρή μου? Ti les re man ! Kamia sxesh.To gia sena mikrh mou to leei enas zoumpas (sorry gia thn ekfrash :P ) Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CUSTOMADE Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Τσεκαρετε -> http://www.youtube.com/watch?v=7EGY1xnbvb0 και πειτε γνωμη Παράθεση TRUST YOUR SOLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. October 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Καμία σχέση το ένα θέμα με το άλλο...Δηλαδή μια μικρούλα!:p ΩΡΑΙΟΟΟΟ! Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tokio_hotel Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Eγώ ακούω TUS .Είναι γαμάτος και μπορείτε να βρείτε όλα τα τραγούδια του στο http://www.tus.gr Παράθεση sophieth.hi5.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. November 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Apo pou eisai? Ti les re man ! Kamia sxesh.To gia sena mikrh mou to leei enas zoumpas (sorry gia thn ekfrash :P ) Kατερίνη man, sorry αλλά στο youtube το είχα δει έτσι!:P Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. November 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Eγώ ακούω TUS .Είναι γαμάτος και μπορείτε να βρείτε όλα τα τραγούδια του στο http://www.tus.gr τα σπάει ο τρελός!!!!!! Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 τα σπάει ο τρελός!!!!!! η τρελα του πουλαει πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. November 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 η τρελα του πουλαει πολυ Πάρα πολύ! Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Γνωριζει κανεις αν ο Τακη Τσαν εβγαλε τον δευτερο τομο? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts