zafos90 Δημοσιεύτηκε September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 21, 2008 Λοιπόν παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι αν γίνεται.Λοιπόν όταν αναπαράγω ένα συγκεκριμένο αρχείο βίντεο σε υπολογιστή θέλω να αποσπάσω ένα τμήμα του ήχου.Στην ουσία σε μία συγκεκριμένη σκηνή θέλω να γράψω τον ήχο δημιουργώντας ένα αρχείο ήχου που να περιέχει τον συγκεκριμένο ήχο.Μπορώ να το κάνω αυτό με κάποιο τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Audacity (είναι και δωρεάν) : http://audacity.sourceforge.net/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 ευχαριστώ φίλε.Ελπίζω να μου κάνει τη δουλειά που θέλω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts