Jump to content

Προβλημα μετα απο φορματ

RAVER
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια κανω φορματ σε εναν λαπτοπ αγορασμενο το 2000 με xp windows και χωρις service pack και οταν τελειωνει η διαδικασια,βαζω τους driver,το antivirus και μια χαρα.

τον κανω συνδεση στο ιντερνετ και μολις ανοιγει ο ιντερνετ εχπλορερ ακουγονται συνεχως κλικ-κλικ και μετα που πεταει ενα μηνυμα οτι το αντιβαιρους που εχω ηδη στον υπολογιστη ειναι μολυσμενο και οτι ο υπολογιστης κινδυνευει.

εχω κανει 4 format με το cd της compact και μολις μπαινω ιντερνετ και με αντιβαιρους ο υπολογιστης κολλαει.

τωρα προσπαθησα να βαλω service pack2(ελληνικο) αυτος εχει ξενα και παλι δεν εκανε εγκατασταση.

υποθετω οτι θα θελει Αγγλικο service pack και μαλλον την πατω απο το ανοιχτο firewall που εχω.

περιττο να σας πω οτι οταν το σκαναρα το pc ολα τα στοιχεια των windows(exe) τα βρηκε μολυσμενα.αποτελεσμα να μπαινω στο windows και στο καπακι να βγαινω(μπαινω-βγαινω) και μεχρι εκει.

τι να φταιει αραγε???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηπως καποιο απο τα cd που βαζεις εχει ηδη ιο?ΚΑνε φορματ, περασε τα win και συνδεσου με microsoft για να κανεις update πριν περασεις κατι αλλο.Μην σερφαρεις καθολου μεχρι να περαστουν ολα τα service pack.

Αυτο κανω εγω οταν κανω φορματ.

το εκανα και αυτο.

συνδεθηκα με το update και δεν μπορεσα να κανω τιποτα.

κατεβασε 2 ενημερωσεις και μετα με προλαβε ο ιος!

τα cd που βαζω ειναι των driver και το antivirus που εχω.(αγορασμενο)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα...

Συνηθως κατι τετοιο παρουσιαζεται σε λειτουργικο συστημα που δεν εχει καθολου SP (κυριως το sp2) οταν συνδεεται στο ιντερνετ χωρις να ειναι εγκατεστημενα ο sasser και blaster

Αν βαλεις τα "αντιδοτα" για τους προαναφερθεν "κυριους" ολα βαδιζουν ομαλοτερα...

Αν καπου δεν εχω καταλαβει καλα απ οσα εχεις αναφερει διορθωσεμε να το δουμε :)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Καλησπερα...

Συνηθως κατι τετοιο παρουσιαζεται σε λειτουργικο συστημα που δεν εχει καθολου SP (κυριως το sp2) οταν συνδεεται στο ιντερνετ χωρις να ειναι εγκατεστημενα ο sasser και blaster

Αν βαλεις τα "αντιδοτα" για τους προαναφερθεν "κυριους" ολα βαδιζουν ομαλοτερα...

Αν καπου δεν εχω καταλαβει καλα απ οσα εχεις αναφερει διορθωσεμε να το δουμε :)

Αυτο επαθα και εγω οταν αρχισα να ψαχνω για τους οδηγους της καρτας γραφικων ενω ταυτοχρονα κατεβαζε τα service pack .Εκανα παλι φορματ,περασμα τα win και συνδεση μονο με το microsoft update για να κατεβουν τα sp.

Αν δεν ειναι κατι αλλο και ειναι αυτο που αναφερω και δεν μπορεσει να τα βρει ομως τα εχω να τα στειλω :)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Αυτο ειναι δηλαδη.αναγκαστικα θα κατεβασω απο μονος μου service pack2 αγγλικο και ευχομαι το προβλημα να λυθει :cool:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δεν κανω λαθος... :ninja:

Πρεπει να μπει πρωτα το sp1 και μετα το sp2 :worry: :ninja:

Aμαν!!! :eek: καλα που μου το ειπες.ισως να ειναι και αυτο το προβλημα.

αναγκαστικα θα τα κατεβασω και τα 2 και θα το δοκιμασω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι. Τα service packs είναι cumulative. Αυτό σημαίνει ότι το πιο πρόσφατο περιέχει τις διορθώσεις όλων των προηγούμενων.

Aμαν!!! :eek: καλα που μου το ειπες.ισως να ειναι και αυτο το προβλημα.

αναγκαστικα θα τα κατεβασω και τα 2 και θα το δοκιμασω.

Χμμμ...:ninja: συγχωρεσε με γι αυτο , δεν το θυμομουν γιατι δεν μου χρειαστεικε αρκετες φορες :confused:

Με διορθωσε ο mcde και πιστευω να μας προλαβε και να μην το κατεβαζεις "ασκοπα" :worry:

Όχι. Τα service packs είναι cumulative. Αυτό σημαίνει ότι το πιο πρόσφατο περιέχει τις διορθώσεις όλων των προηγούμενων.

Θενξ για την ενημερωση , δεν το θυμομουν αυτο :O

ok! θα το κατεβασω,θα το περασω και βλεπουμε.:blink: :cool:

Ευχαριστω για την βοηθεια σας.:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

ok! θα το κατεβασω,θα το περασω και βλεπουμε.:blink: :cool:

Ευχαριστω για την βοηθεια σας.:D

Να σαι καλα :whistle:

Γραφω εδω το προβλημα μου γιατι ειχα τα ιδια προβληματα με τον RAVER[/member]

Οταν ανοιγω το pc μου το τειχος προστασιας ειναι παντα κλειστο το ενεργοποιω και μετα απο επανεκκινηση ειναι ξανα κλειστο.

Υπαρχει καποια λυση η παω ξανα για format.. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Δεν σε καταλαβα.. :O

Edit:

Windows xp

Δεν σε καταλαβα.. :O

Edit:

Windows xp

Υποθετω πως εκτος απο το τι λειτουργικο εχεις Home Edition , Professional , .... μηπως εννοοει αν εχεις και SP1 , SP2 , SP3 :worry:

Γραφω εδω το προβλημα μου γιατι ειχα τα ιδια προβληματα με τον RAVER[/member]

Οταν ανοιγω το pc μου το τειχος προστασιας ειναι παντα κλειστο το ενεργοποιω και μετα απο επανεκκινηση ειναι ξανα κλειστο.

Υπαρχει καποια λυση η παω ξανα για format.. :)

Εγω δεν ειχα καθολου service pack.:!:

παντως το προβλημα λυθηκε.βαλαμε service pack και δουλευει καλα,βεβαια χωρις antivirus ακομη :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω δεν ειχα καθολου service pack.:!:

παντως το προβλημα λυθηκε.βαλαμε service pack και δουλευει καλα,βεβαια χωρις antivirus ακομη :cool:

+1 :whistle:

Με SP2 και πλεον και SP3 δεν νομιζω πως ειναι απαραιτητο το Antivirus αν εισαι λιγο προσεκτικος :rolleyes:

Eχω βαλει το SP3 αλλα το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει..

Υπαρχεi καποια λυση γνωριζει κανεις κατι?

+1 :whistle:

Με SP2 και πλεον και SP3 δεν νομιζω πως ειναι απαραιτητο το Antivirus αν εισαι λιγο προσεκτικος :rolleyes:

Θα το δοκιμασουμε..

οσο αντεξει,γιατι ο υπολγιστης με 256 mb μνημη και pentium 3 δεν αντεχει πολλα κολπα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα το δοκιμασουμε..

οσο αντεξει,γιατι ο υπολγιστης με 256 mb μνημη και pentium 3 δεν αντεχει πολλα κολπα.:)

Χμμμ.. με μια μνημουλα ακομα θα ειναι ποιο "ζωντανο" :rolleyes:

Χμμμ.. με μια μνημουλα ακομα θα ειναι ποιο "ζωντανο" :rolleyes:

Θα ητανε,αλλα δεν εχει ελευθερο slot και επισης ο υπολογιστης ειναι αρχαιος.

μνημες ειναι πολυ δυσκολα να βρουμε.απλα τον αναβαθμισαμε ετσι,για να υπαρχει.

αλλωστε σε pentium 3 παραπανω ααπο 512mb δεν νομιζω να μπρεις να βαλεις.αφου και η καρτα γραφικων ειναι 32mb και ο επεξεργαστης τρεχει στα 800 νομιζω :cool:

απλα επειδη ηταν παροπλισμενος και τον ειχε φαει το "σκοταδι" ειπαμε να τον ξυπνησουμε και οσο παει,παει..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]