Jump to content

True Blood (HBO)

DesertSMisSRaiN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

****SPOILERS για την πρεμιερα****

Eμένα μ'άρεσε η ιστορία με τη νεραϊδοχώρα και τους λωτούς, ελπίζω να μην τέλειωσε εκεί...

Φέτος βλέπω το TB υπό την άμεση επήρεια της Μπάφι και, παρόλο που οι δύο σειρές δεν έχουν καμία σχέση στο στυλ, δεν μπορούσα να αποφύγω τα "ααα, αυτό είχε γίνει και στη Μπάφι....και ααα κι αυτό είχε γίνει και στη Μπάφι...κι αυτό επίσης" Ελπιζω να μου περάσει όσο θα προχωράει η σεζόν γιατί τρέφω περισσότερες ελπίδες απ' όσες είχα πέρσι που δε μου πήγαινε καλά το (ανυπαρκτο?) story-arc.

+ το σατανικό μπεμπέ

+ ο νέος Μπιλ

+ Τζέσικα - Χοϋτ

- λίγο βαρετό αυτό με τους μάγους (πφφφ...είχε γινει και στη Μπάφι)

- πολύ βαρετό αυτό με τον Jason

+ Επιτέλους γλιτώσαμε από την Τάρα την κλαψιάρα (αν και... αυτό κι αν είχε γίνει στη Μπάφι :p)

Το καλύτερο που είχαν να κάνουν είναι που τοποθέτησαν την ιστορία ένα χρόνο μετά: δημιουργεί μια πολύ καλή δυναμική για τους χαρακτήρες με τα μυστικά που έχουν προκύψει στο μεταξύ και τα οποία η Σουκι αγνοεί.

Eίναι και οι δύο σειρές με βαμπίρ. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου θυμίσει κάτι γιατί οι σειρές αυτές δεν ξεκίνησαν χθες και γιατί και τα ίδια τα βαμπίρ έχουν κάποια στάνταρ χαρακτηριστικά παντού (εκτός από το Vampire Diaries που απ'ότι έχω καταλάβει υπάρχει ένα "δαχτυλίδι" για όλα: για να γίνεσαι αθάνατος, για να περπατάνε τα βαμπίρ στον ήλιο, για να λύνεις τα δημοσιονομικά προβλήματα της χωρας σου :p κτλ.)

Κατα τα άλλα δεν καταλαβαίνω γιατί σας άρεσε σε όλους το "evil" μωρό της Αρλίν - δεν έκανε τίποτα το άμοιρο. Και εγώ όταν ήμουν μικρός και με πήγαινε η μάνα μου στην ξαδέρφη μου, είχα βγάλει τα κεφάλια από τις μισές κούκλες. Δεν ανησύχησε ποτέ μήπως είμαι ο γιος του Σατανά χαχαχαχα :p Απ'όσο ξέρουμε μέχρι στιγμής, θα μπορούσε απλά να είναι ανησυχίες της Αρλίν όλο αυτό...

Κατά τα άλλα, Tara (and her

girlfriend

) rule!

Ελπίζω σε "ταίριασμα"

Tara - Pam

. ΑΥΤΟ και αν θα είχε ενδιαφέρον!:shifty:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 374
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατα τα άλλα δεν καταλαβαίνω γιατί σας άρεσε σε όλους το "evil" μωρό της Αρλίν - δεν έκανε τίποτα το άμοιρο. Και εγώ όταν ήμουν μικρός και με πήγαινε η μάνα μου στην ξαδέρφη μου, είχα βγάλει τα κεφάλια από τις μισές κούκλες. Δεν ανησύχησε ποτέ μήπως είμαι ο γιος του Σατανά χαχαχαχα :p Απ'όσο ξέρουμε μέχρι στιγμής, θα μπορούσε απλά να είναι ανησυχίες της Αρλίν όλο αυτό...

χαχαχαχαχαχ:lol::lol:

Μας άρεσε ακριβώς γιατί μπορεί να πάει προς δύο κατευθύνσεις η ιστορία: είτε το κακόμοιρο είναι φυσιολογικό αλλά οι φοβίες όσων το περιτριγυρίζουν θα οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις (θα το απαγάγουν οι κακές μάγισες και θα θέλουν να το κάνουν διάδοχο του σατανα, ή θα το τρέχει η μάνα του σε εξορκισμούς που θα καταλήγουν με φρικαλέο τρόπο κλπ) - είτε είναι όντως σαν το Damien στο The Omen, και ξεκινάει μεν με ασήμαντα σημάδια αλλά θα συνεχίσει τρομακτικά. Αυτή η αμφισημία και η διπλή πιθανότητα είναι που το κάνει ενδιαφέρον.

Desertsmissrain killing is wrrrong!

παρότι παρακολουθώ τα επεισόδια του 3ου κύκλου που δείχνει τώρα ο Αντ1 διαβάζω τα σχόλια σας κι έχω πεθάνει στο γέλιο... πάντως παιδιά πραγματικά νομίζω ότι βλέπω θέατρο του παραλόγου παρακολουθώντας αυτή τη σειρά... δε φταίει η σειρά,, εγώ που την παρακολουθώ υφίσταμαι πολιτισμικό σοκ :lol: νομίζω ότι είναι μακράν η πιο αστεία σειρά που έχω παρακολουθήσει ποτέ... και εξακολουθεί να μου φαίνεται πως δεν υπάρχει πλοκή, να μη μιλήσω για τη σκηνοθεσία... τελικά μάλλον δε το χω με τους βρυκόλακες... επίσης γιατί είναι οι περισσότεροι γκέι; παίζει κάτι συγκεκριμένο ή ό,τι κάτσει; και πάλι ο Έρικ μου πάει πολύ και ο τρελός μαυρούλης -όλ ατα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω... ή Τάρα και μενα με έχει κουράσει... κι αυτός ο Ράσελ ας χαλαρώσει λίγο, με κούρασε τόση τζάμπα μαγκιά.. ουφ!! η δε Σούκι εντάξει.. εντάξει... δεν έχω λόγια γι'αυτό το κορίτσι μια μικρή Σκάρλετ Ο Χάρα στη βαμπιροχώρα :whistle: ας τρέχει ο Μπιλ από πίσω... ωστόσο θα το δω λίγο ακόμα να δω πώς θα τελειώσει αυτή η σεζόν...
'cause somewhere in the crowd there' s you!..

• 4 weeks later...

Τι έγινε ρε παιδιά? Κανείς δε βλέπει Season 4? Εγώ στα 5 πρώτα επεισόδια πέρασα πολύ καλά πάντως. Σαφώς καλύτερα από πέρσι (αν και όπως ξανάπα πιο πριν, φέτος το βλέπω υπο την άμεση επήρεια των 7 σεζον Buffy the Vampire Slayer που είδα τον Απρίλη-Μάη και όσο κι αν προσπαθώ δεν μπορώ να αποφύγω τους παραλληλισμούς).

Το βρίσκω πολύ πιο δεμένο από πέρσι και ως προς το overall story arc και ως προς τις επι μέρους ιστορίες που πλέκονται και μεταξύ τους. Μπορεί να μη σε κρατάει στην τσίτα όπως οι 2 πρώτες σεζόν, αλλά έχει απ'όλα και σε κάνει να περιμένεις να ρθει το επόμενο επεισόδιο (αντίθετα με περσι που κάποια στιγμή το παράτησα και τα είδα μαζεμένα αργότερα)

Δεν έχει και κάτι ιδιαίτερο για να το συζητήσουμε :down:

Χύμα στο κύμα είναι η 4η σεζόν. Τουλάχιστον η 3η είχε έναν ενδιαφέροντα κακό. Αυτή η Jekyll/Hyde μάγισσα μου τη δίνει...

Εμένα πάντως μου αρέσει μια χαρά... ίσως επειδή έχω μία συμπάθεια στις μάγισσες! :lol:

Άντε, να ξυπνάει η θείτσα να δούμε αίμα... κι άλλο:

Επίσης κάτι που ειλικρινά έχει αρχίσει να με χαλάει πάρα πολύ είναι ότι το αισθητικό κομμάτι της σειράς έχει αρχίσει να γίνεται κάτι ανάμεσα σε Twilight και gay πορνό.

We get it!

Η σειρά έχει πολλές γυναίκες τηλεθεάτριες και πολλούς gay τηλεθεατές, αλλά έλεος! Δεν υπάρχει σκηνή για σκηνή που κάποιος από τους άντρες ήρωες να μην είναι γυμνός. Και άντε να το δεχτούμε όταν κολλάει με το σενάριο (π.χ. αμα κάνουν sex οι ήρωες δε γίνεται να φοράνε ρούχα lol) αλλά αυτή η random γύμνια όχι μόνο δεν έχει λόγω ύπαρξης αλλά ειλικρινά ρίχνει το επίπεδο της σειράς σε επίπεδο Twilight (βλ. μια βαθμίδα πάνω από το απόλυτο τίποτα).

Δε θα αναφερθώ καν στο γεγονός πως ιδιαίτερα στη φετινή σεζόν οι γυναίκες εμφανίζονται σπάνια γυμνές τόση ώρα ή και όταν εμφανίζονται τις κάνουν κάτι σαν την Crystal (παρανοϊκές και άρα απωθητικές). Δε θα με ενοχλούσε τόσο πολύ το θέμα "γυμνοί άντρες συνέχεια" αν υπήρχε και το αντίστοιχο σε θηλυκό... Από την άλλη βέβαια, αυτό υπάρχει και λέγεται "πορνό" χαχα

Με μια φράση: Εντάξει, True Blood το καταλάβαμε, είσαι gay friendly σειρά! Δε σε βλέπουν μόνο gay όμως! Ακόμα και η σχέση της

Tara

έγινε τηλεφωνική!!! :mad:

μαύρα χάλια η 4η σεζόν...ούτε συνοχή οι ιστορίες ούτε τίποτα...ούτε ένα main story...το γεγονός ότι

η σούκι είναι νεράιδα βρίσκεται απλά στο κενό, και συνέχεια τρέχει για να νταντέψει τον έρικ...έλεος...ο μπιλ δεν έχουμε ούτε ένα στοιχείο γιατί άλλαξε έτσι όπως άλλαξε και όλα τα επεισόδια έχουν να κάνουν περισσότερο με την ίδιαιτερα αντιπαθητική μάγισσα που δεν ξέρει τι της γίνεται, παρά με οτιδήποτε άλλο...

μαύρα χάλια η 4η σεζόν...ούτε συνοχή οι ιστορίες ούτε τίποτα...ούτε ένα main story...το γεγονός ότι

η σούκι είναι νεράιδα βρίσκεται απλά στο κενό, και συνέχεια τρέχει για να νταντέψει τον έρικ...έλεος...ο μπιλ δεν έχουμε ούτε ένα στοιχείο γιατί άλλαξε έτσι όπως άλλαξε και όλα τα επεισόδια έχουν να κάνουν περισσότερο με την ίδιαιτερα αντιπαθητική μάγισσα που δεν ξέρει τι της γίνεται, παρά με οτιδήποτε άλλο...

η αλήθεια είναι οτι η θείτσα η μάγισσα δε χωνεύεται με τίποτα....τελείως μπλιαχ μπλιαχ παρουσία. Αλλα νταξει γενικά δε με χαλάει η σειρά...για το καλοκαιράκι καλή είναι, χωρίς να της αφιερώνω καθόλου έξτρα σκέψη παρά μόνο όταν παρακολουθώ το επεισόδιο...

μπορώ να πω ότι μετά τα 2 τελευταία επεισόδια (ειδικά το τελευταίο), η σειρά επανήλθε στις παλιές καλές εποχές! κορυφαίο το τελευταίο!

Εγώ πάλι, είδα την πρώτη σεζόν (με μεγάλη προσπάθεια) και ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ έχω καταλάβει ΓΙΑΤΙ αυτή η σειρά έχει τέτοια επιτυχία.

Δεν λέω, σε ΟΛΙΓΑ σημεία (κάθε επεισοδίου), σου δείχνει όμορφα μερικές απ' τις "ιδιότητες" των βαμπίρ. Αυτό είναι ωραίο.

Αλλά, αφ' ενός η πρωταγωνίστρια (η "Ρογκ" απ' τους Χ-ΜΕΝ) είναι ΠΟΛΥ ΞΕΝΕΡΩΤΗ, αφ' εταίρου... τελικά είναι σειρά με βαμπίρ ή... σοφτ-πορνό-λεβιακο-"στρέιτ" με λίγη "δόση" από βρικόλακες;;;... Προσωπικά, γουστάρω αυτές τις ταινίες/σειρές με βρυκόλακες/λυκανθρώπους και λοιπά τέρατα των διαφόρων ευρωπαϊκών θρύλων.

Αλλά, νομίζω ότι το 'χουν λίγο ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ τα αμερικανάκια - και πάλι.

Μετά το "Rome" και ειδικά μετά το "Spartacus: Blood & Sand", oι ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ "ηθικοί" Αμερικανοί έχουν κάνει λίγο-πολύ ΟΛΕΣ τις σειρέ ψιλο-σοφτ-πορνό. Μέχρι και το... Dexter που βλέπω (και μ' αρέσει, καλούτσικο είναι), την... σοφτ-πορνό "δόση" του την έχει σε ΚΑΘΕ επεισόδιο.

Τέλος πάντων, με απογοήτευσε πάρα πολύ το True Blood. Προτιμώ να ξαναδώ πάλι την Τριλογία "Underground" ή του "Blade", αντί αυτή τη σειρά.

(Και φυσικά, από ταινίες, ακόμα και το "Συνέντευξη από ένα βαμπίρ" είναι έτη φωτός καλύτερο.)

Πρώτη Σεζόν:

Πάνω στη μάχη, για να τον σώσει, η Sookie δίνει στο Bill να πιεί από το αίμα της και (όπως μαθαίνουμε) το αίμα της είναι διαφορετικό από των άλλων ανθρώπων και πολύ πιο ωραίο (sic) για τα βαμπίρ.

Μια μικρή διόρθωση αν και έχουν περάσει μέρες :p

Δεν έδωσε η Sookie στον Bill να πιει το αίμα της...το αντίθετο έγινε.Την Sookie είχαν χτυπήσει.Αν θυμάμαι καλά στο 2ο επεισόδιο.

:wink:

• 1 month later...
εντάξει μετά το τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν ένα έχω να πω:

ανάθεμα και αν έμεινε κανείς ζωντανός για πάρτυ της σούκι!!!!!!

:lol:

ΠΑΡΑ πολύ καλό το φινάλε της 4ης σεζόν.

Κρίμα μόνο που η υπόλοιπη σεζόν δεν ήταν αντίστοιχα καλή.

ΠΑΡΑ πολύ καλό το φινάλε της 4ης σεζόν.

Κρίμα μόνο που η υπόλοιπη σεζόν δεν ήταν αντίστοιχα καλή.

Ωραίο φινάλε όντως! Καλοφτιαγμένο και με πολύ σωστούς ρυθμούς και αναλογίες. Επιτέλους

ξεφορτωθήκαμε την Τάρα την κλαψιάρα - yippie! :D

άντε και του χρόνου

Zombies μυρίζομαι??

Ωραίο φινάλε όντως! Καλοφτιαγμένο και με πολύ σωστούς ρυθμούς και αναλογίες. Επιτέλους

ξεφορτωθήκαμε την Τάρα την κλαψιάρα - yippie! :D

Mεγάλη μπουκιά φάε...

Ακούγεται ότι θα

επιστρέψει ως vampire

. Ναι ξέρω...παίζει να χαρήκαμε τσάμπα όλοι...

Mεγάλη μπουκιά φάε...

Ακούγεται ότι θα

επιστρέψει ως vampire

. Ναι ξέρω...παίζει να χαρήκαμε τσάμπα όλοι...

εντάξει σ'αυτήν τη σεζόν δεν έκλαιγε τόσο....συμπαθητική έγινε :lol:

το μεγάλο σοκ η επιστροφή του newlin ως vampire....!!!Τι ήταν αυτό πάλι;;; εντάξει για τον Russel η αλήθεια είναι ότι περίμενα ότι θα ξαναγυρίσει από το τέλος της προηγούμενης σεζόν κι όλας....

επίσης κρίμα ο Jesus, ήταν πολύ δυνατός σαν χαρακτήρας και θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ ως μπρούχο....

όσων αφορά τα αμόρε της σούκι...έχει κάνει ολόκληρο χαρέμι και ελπίζω επιτέλους να διαλέξει τον αλσίντ (τέτοιο κουκλί που είναι :p) !!

Τι στο καλό με τον Terry????? :confused: τελικά δεν υπάρχει ούτε ένας χαρακτήρας σε αυτή τη σειρά που να μην έχει μπελάδες :p

Jason και Jessica....PLEASE let that work out!!!!

το μεγαλύτερο αίνιγμα....ο λύκος που κυνηγούσε τον Sam :/ ειλικρινά δε μου πάει το μυαλό...ποιος παίζει να είναι;

με λίγα λόγια...φοβερό τελευταίο επεισόδιο :D

εντάξει σ'αυτήν τη σεζόν δεν έκλαιγε τόσο....συμπαθητική έγινε :lol:

το μεγάλο σοκ η επιστροφή του newlin ως vampire....!!!Τι ήταν αυτό πάλι;;; εντάξει για τον Russel η αλήθεια είναι ότι περίμενα ότι θα ξαναγυρίσει από το τέλος της προηγούμενης σεζόν κι όλας....

επίσης κρίμα ο Jesus, ήταν πολύ δυνατός σαν χαρακτήρας και θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ ως μπρούχο....

όσων αφορά τα αμόρε της σούκι...έχει κάνει ολόκληρο χαρέμι και ελπίζω επιτέλους να διαλέξει τον αλσίντ (τέτοιο κουκλί που είναι :p) !!

Τι στο καλό με τον Terry????? :confused: τελικά δεν υπάρχει ούτε ένας χαρακτήρας σε αυτή τη σειρά που να μην έχει μπελάδες :p

Jason και Jessica....PLEASE let that work out!!!!

το μεγαλύτερο αίνιγμα....ο λύκος που κυνηγούσε τον Sam :/ ειλικρινά δε μου πάει το μυαλό...ποιος παίζει να είναι;

με λίγα λόγια...φοβερό τελευταίο επεισόδιο :D

Αρχικά να πω ότι σε google chrome τα spoiler tags είναι χάλια :p

Επίσης,

1) Για τα ερωτικά της Sookie

δε δίνω δεκάρα. Έχει καταντήσει αηδία. Ας τους δέχεται με ραντεβού να τελειώνουμε με το θέμα και εμείς και αυτοί. Για τον Alcide...no comments...you are a girl :p

2) H επιστροφή

και του Newlin αλλά προφανώς και του Edgington

με κάνουν να ελπίζω σε μια πολύ καλή (ή έστω πολύ καλύτερη) 5η σεζόν. Γιατί αν κρίνω από την 4η... άστα.

3) Όσον αφορά το

θάνατο του Jesus (lol αυτό θυμίζει κάτι άλλο χαχαχα) νομίζω μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα μας κάνει παρέα -και κυρίως στο Lafayette :p - και την επόμενη σεζόν. Άλλωστε το είπε και ο ίδιος

4) Τέλος για τη σχέση

Jessica-Jason

αν και με πονάει που το παραδέχομαι, θα ήμουν τυφλός αν έλεγα ότι δεν υπάρχει χημεία.

Όσο για το αίνιγμα που λες...έλα μωρέ...

θα είναι κανένας από την αγέλη του τύπου που σκότωσε

. Όπως και να'χει όμως, αδιάφορο μου φαίνεται. Αλλά δεν είμαι σίγουρος: ήταν

λύκος ή πάνθηρας; νομίζω θυμάμαι πάνθηρα

Edited by DesertSMisSRaiN

1000 φορές το Vampire Diaries κατά τη γνώμη μου..το True Blood μου φάνικε λίγο ψεύτικο,λίγο παράξενο δεν ξέρω!

Επίσης μία πάρα πολύ ωραία σειρά που αξίζει να δείτε (αν δεν το έχετε δει ήδη) είναι το Game of Thrones,πολύ πετυχημένη!

Συνεργείο Καθαρισμού

1000 φορές το Vampire Diaries κατά τη γνώμη μου..το True Blood μου φάνικε λίγο ψεύτικο,λίγο παράξενο δεν ξέρω!

Επίσης μία πάρα πολύ ωραία σειρά που αξίζει να δείτε (αν δεν το έχετε δει ήδη) είναι το Game of Thrones,πολύ πετυχημένη!

Φίλιππε, με όλο το σεβασμό, ΟΚ παλεύεται και το Vampire Diaries (δεν έχει τα χάλια που είχε στα πρώτα του επεισόδια) αλλά δε συγκρίνεται.

Εγώ τα βλέπω και τα δύο και ναι το True Blood φέτος ήταν μάπα σε σχέση με π.χ. τη δεύτερη σεζόν που ήταν φανταστικό, αλλά και πάλι το Vampire Diaries είναι ένα Beverly Hills με vampires.

για να μη μιλήσω για τον τρόπο που δε βγάζει νόημα η ιστορία από κάποιο σημείο και μετά ("δεν υπάρχουν άλλα δαχτυλίδια για να βγαίνουν τα βαμπίρ στον ήλιο/α όχι, μπορώ να σου φτιάξω εγώ δαχτυλίδι", "δεν υπάρχει τρόπος να σκοτώσεις έναν από τους originals/α όχι, υπάρχει τρόπος", "έχει πεθάνει ο Χ/ α όχι ζει ο Χ" κτλ)

Εγώ τα βλέπω και τα δύο και ναι το True Blood φέτος ήταν μάπα σε σχέση με π.χ. τη δεύτερη σεζόν που ήταν φανταστικό, αλλά και πάλι το Vampire Diaries είναι ένα Beverly Hills με vampires.

Μία είναι η Βαμπιροσειρά παιδιά: Μπάφι. Το απόλυτο καλτ που όταν θέλει φτάνει σε βάθος και ποιότητα που οι άλλες δε βλέπουν ούτε με το τηλεσκόπιο...έχω γίνει τρελή φαν. Και είναι και η πρώτη (χρονολογικά) στο είδος της.

Μία είναι η Βαμπιροσειρά παιδιά: Μπάφι. Το απόλυτο καλτ που όταν θέλει φτάνει σε βάθος και ποιότητα που οι άλλες δε βλέπουν ούτε με το τηλεσκόπιο...έχω γίνει τρελή φαν. Και είναι και η πρώτη (χρονολογικά) στο είδος της.

:offtopic:

Συμφωνώ.:up: Απλά πρέπει να προσπεράσεις τον πρώτο κύκλο, και να μην το σταματήσεις γιατί σε πολλούς δεν αρέσει. Εμένα βέβαια μου άρεσε και ο 1ος. :p

• 8 months later...
Σήμερα αρχίζει η 5η σεζόν! Πάλι καλά τώρα που τελείωσε το game of thrones να έχουμε να βλέπουμε κάτι...

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

πως σας φάνηκε το πρώτο επεισόδιο;;; νομίζω η νέα σεζόν μας υπόσχεται πολλά!!! + έχω λατρέψει ήδη όλους τους νέους χαρακτήρες!

(αγαπώ ζουζουνοαγαπησιάρη Steve Newlin χαχα)