mpekas24 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 και τα δυο μετρια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkrom Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 και τα δυο μετρια.... Τι προτείνεις; Μιλάμε για μέχρι 23000-25000 ευρώ, γύρω στα 25000 βγαίνει το opel astra με αυτά που θα του βάλω πάνω όπως φώτα afl, δερμάτινο σαλόνι, συναγερμό, σύστημα πλοήγησης, αισθητήρες παρκαρίσματος μπρος πίσω, δηλαδή σχεδόν όλα. Παράθεση DiMkRoM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 απο αποψη αποδοσης κινητηρα προτιμω το αστρα. οταν ολοι οι κατασκευαστες ριχνουν τα κυβικα και βαζουν τουρμπο, καποιοι αλλοι επιμενουν στα ατμοσφαιρικα με αποτελεσμα να χανουν κατα κρατος σε επιδοσεις. το θεμα look ειναι καθαρα προσωπικο δικο σου (τι σου αρεσει, τι οχι) ενω απο θεμα αναρτησης ειναι και τα 2 μετρια (ημιακαμπτος πισω). αν και τζαπανοφιλος, το σιβικ δε με ενθουσιαζει. το αστρακι νομιζω σαν πιο φρεσκο αμαξι και με καλο κινητηρα θα σε ικανοποιησει καλυτερα. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Ta 1.6lt turbo opel έχουν ένα θέμα με αξιοπιστία μοτέρ από όσο ξέρω στα opc. Κάνε ένα search. Το civic απλά δεν υπάρχει...1,8lt ατμόσφαιρα και γενικά πολύ ακριβή εταιρία... Εναλλακτικά golf 1.4 tsi, leon 1.8 tsi, megane 1.4 tce, 308 1.6T, 207 gt, επίσης στα 25000 παίζει και το Insignia με το ίδιο μοτέρ... Εκτός από λεφτά πες προτιμήσεις (εμφάνιση, στήσιμο κοκ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 ενα θεματακι υπαρχει με τα Z16LER (corsa OPC) οταν βαζουν προγραμμα.. σε στοκ μορφη δεν εχω ακουσει κατι. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 γεια σας θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο μικρο σπορ μοντελο π.χ. golf gti, seat ibiza fr, mitsubishi colt czt κτλ.. τα θετικα και τα αρνητικα του μοντελου που θα μου προτεινετε και αλλα σχετικα.. ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 γεια σας θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο μικρο σπορ μοντελο π.χ. golf gti, seat ibiza fr, mitsubishi colt czt κτλ.. τα θετικα και τα αρνητικα του μοντελου που θα μου προτεινετε και αλλα σχετικα.. ευχαριστω εκ των προτερων.. Φίλε άλλη κατηγορία τα fr-colt και άλλη το GOLF gti εκτός και αν ήθελες να πεις polo. Όρισε χρηματικό όριο και αν σε ενδιαφέρει η βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Μάλλον δεν ξέρουν, γι'αυτό τα αγοράζουν!:p Τουλάχιστον το qashqai και το auris.:shifty: Στον εταιρικό στόλο έχουμε σχεδόν όλα τα μικρομεσαία μοντέλα μέσω γνωστής εταιρείας ενοικιάσεως οχημάτων. Πίστεψέ με τα μόνα οχήματα που επιβίωσαν κάτω από τις πιο σκληρές συνθήκες με σχεδόν μηδενικές βλάβες ήταν τα Toyota. Παλαιότερα τα Corolla και τώρα τα Auris. Η κατάσταση στα Polo, Golf, Astra, Ibiza, A4, Volvo S40, Peugeot 307 ήταν τραγική. Μετά τα 50.000 χλμ κατάλαβα πόσο δυστυχείς θα ήταν όσοι τα είχαν επιλέξει. Ας αφήσουμε το After Sales support διότι απλά είναι ανύπαρκτο. Τώρα άρχισαν τα πρώτα καμπανάκια για τα καινούργια Opel Astra και Insignia. Πάντως σαν ιδιώτης αν ήθελα ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο με υψηλή μεταπωλητική αξία, χαμηλή κατανάλωση και εκπεμπόμενους ρύπους θα επέλεγα κάποιο μοντέλο Toyota (Yaris ή Auris) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 ενα θεματακι υπαρχει με τα Z16LER (corsa OPC) οταν βαζουν προγραμμα.. σε στοκ μορφη δεν εχω ακουσει κατι. Το PPC της BSR είναι εξαιρετικό και δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα στα OPC και στο GSi το 150άρι. http://en.bsr.se/products/ Απλά τα μοτεράκια τους είναι εντελώς αναξιόπιστα. Προσφάτως είναι ένα εντελώς νορμάλ OPC με σπασμένο καπάκι χωρίς να γίνεται extreme χρήση απο γνωστό που το πρόσεχε πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 γεια σας θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο μικρο σπορ μοντελο π.χ. golf gti, seat ibiza fr, mitsubishi colt czt κτλ.. τα θετικα και τα αρνητικα του μοντελου που θα μου προτεινετε και αλλα σχετικα.. ευχαριστω εκ των προτερων.. ποσα κυβικα? αν πας για διλιτρο παρε seat leon cupra και αν θες το νεο cupraR με τα 265αλογα. εχει αλλη αντλια εγκεφαλο και κουλερ απο το απλο κουπρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Στον εταιρικό στόλο έχουμε σχεδόν όλα τα μικρομεσαία μοντέλα μέσω γνωστής εταιρείας ενοικιάσεως οχημάτων. Πίστεψέ με τα μόνα οχήματα που επιβίωσαν κάτω από τις πιο σκληρές συνθήκες με σχεδόν μηδενικές βλάβες ήταν τα Toyota. Παλαιότερα τα Corolla και τώρα τα Auris. Η κατάσταση στα Polo, Golf, Astra, Ibiza, A4, Volvo S40, Peugeot 307 ήταν τραγική. Μετά τα 50.000 χλμ κατάλαβα πόσο δυστυχείς θα ήταν όσοι τα είχαν επιλέξει. Ας αφήσουμε το After Sales support διότι απλά είναι ανύπαρκτο. Τώρα άρχισαν τα πρώτα καμπανάκια για τα καινούργια Opel Astra και Insignia. Πάντως σαν ιδιώτης αν ήθελα ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο με υψηλή μεταπωλητική αξία, χαμηλή κατανάλωση και εκπεμπόμενους ρύπους θα επέλεγα κάποιο μοντέλο Toyota (Yaris ή Auris) Συμφωνω απολυτα μαζι σου, ειδικα για το after sales της toyota. Θα επρεπε οι υπολοιπες εταιριες να παρουν μαθηματα απο αυτην την εταιρεια. Επισης το auris ηρθε σε facelift και προσωπικα μου αρεσει πολυ. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts