Jump to content

Sony Ericsson G705

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι το 3G. Υποδηλώνει ότι στην περιοχή που βρίσκεσαι, έχεις κάλυψη 3G.

• Απαντήσεις 491
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συγκεκριμένα δείχνει ότι πιάνεις σήμα HSDPA. Είναι η βελτιωμένη έκδοση του 3G με ταχύτητες ως 7.2Mbps (θεωρητικά)

Και το οποίο, αν δεν χρησιμοποιείς, μπορείς να απενεργοποιήσεις για να μην έχει τόσο μεγάλη αστάθεια στο σήμα σου
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

.... Και να μην καταναλώνεται γρηγορότερα η μπαταρία!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω!

Αυτό είναι άλλη ιστορία! Σίγουρα το ebuddy είναι καλύτερο και κάνει τέλεια τη δουλειά του.

Με τη σειρά μου λοιπόν, όλοι μου έλεγαν μην πάρεις SE θα χαλάσει (όπως και όσα slideup SE ξέρω) και τελικά αφού πήρα το G705 στις 23 μέρες απο την αγορά πέθανε!

Λέει εισάγετε τη σωστή κάρτα SIM παρότι έχω δοκιμάσει αρκετές διαφορετικές και όταν πάω να το φορτίσω λέει, εισάγετε σωστά την μπαταρία κλπ κλπ

Έχει και άλλος κανά παρόμοιο πρόβλημα? Πλήρη αντικατάσταση τηλεφώνου στις πόσες μέρες κάνουν άραγε?

Παιδιά καλησπέρα!!Είμαι νέος στο forum.Πρίν δύο μέρες απόκτησα το G705!!Θα ήθελα την βοήθειά σας όσον αφορά γενικότερα το gps.

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Θα ήθελα να μάθω:1)όταν έχεις καρτοκινητό πώς πάνε οι χρεώσεις και 2) πώς και από πού μπορώ να κατεβάσω χάρτες..!!!

ALEKOS_D said:
Παιδιά καλησπέρα!!Είμαι νέος στο forum.Πρίν δύο μέρες απόκτησα το G705!!Θα ήθελα την βοήθειά σας όσον αφορά γενικότερα το gps.

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Για να δουλεψει το gps θελει να εχεις ιντερνετ.προσεχε γιατι χρεωνει πολυ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ALEKOS_D said:
Θα ήθελα να μάθω:1)όταν έχεις καρτοκινητό πώς πάνε οι χρεώσεις και 2) πώς και από πού μπορώ να κατεβάσω χάρτες..!!!

Για το πρώτο σου απάντησε ο Ravel .

2)Χάρτες έχει ενσωματωμένους το κινητό.Τους gMaps και άλλο ένα νομίζω.

Δηλαδή ρε παιδιά σε αυτο το κινητο δεν μπορουμε να περασουμε Garmin ή κατι αναλογο για να δουλεψει με το GPS ??? Οπως στα ΝΟΚΙΑ τα Symbian......

malamakis said:
Δηλαδή ρε παιδιά σε αυτο το κινητο δεν μπορουμε να περασουμε Garmin ή κατι αναλογο για να δουλεψει με το GPS ??? Οπως στα ΝΟΚΙΑ τα Symbian......

Ακυρο το διαβασα οτι δεν γινεται να μπει......υπαρχει ομως κανενα προγραμμα παρομοιο με το GARMIN.....???

malamakis said:
Ακυρο το διαβασα οτι δεν γινεται να μπει......υπαρχει ομως κανενα προγραμμα παρομοιο με το GARMIN.....???

οχι! στην ουσια ειναι αχρηστο το A-gps του κινητου αυτου.

αμα το θελεις γι'αυτο τον σκοπο..καλυτερα παρε ΝΟΚΙΑ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

isidorosr20595 said:
Για το πρώτο σου απάντησε ο Ravel .

2)Χάρτες έχει ενσωματωμένους το κινητό.Τους gMaps και άλλο ένα νομίζω.

Ρε παιδιά , δεν υπάρχουν χάρτες να τους φορτώσεις στο κινητό και να τρέχουν στο κανονικό gps;Να μην χρειάζεσαι δηλαδή σύνδεση στο internet.

sphinxgr said:
Αυτό είναι άλλη ιστορία! Σίγουρα το ebuddy είναι καλύτερο και κάνει τέλεια τη δουλειά του.

Με τη σειρά μου λοιπόν, όλοι μου έλεγαν μην πάρεις SE θα χαλάσει (όπως και όσα slideup SE ξέρω) και τελικά αφού πήρα το G705 στις 23 μέρες απο την αγορά πέθανε!

Λέει εισάγετε τη σωστή κάρτα SIM παρότι έχω δοκιμάσει αρκετές διαφορετικές και όταν πάω να το φορτίσω λέει, εισάγετε σωστά την μπαταρία κλπ κλπ

Έχει και άλλος κανά παρόμοιο πρόβλημα? Πλήρη αντικατάσταση τηλεφώνου στις πόσες μέρες κάνουν άραγε?

Το μήνυμα περί σωστής κάρτας SIM εμφανίζεται όταν είναι κλειδωμένο σε κάποιο δίκτυο και βάζεις κάρτα διαφορετικού παρόχου.

Γενικά,δοκίμασες να κάνεις επανεγκατάσταση λογισμικού απ'τον υπολογιστη με το Update Service?

kotsianis7 said:
Το μήνυμα περί σωστής κάρτας SIM εμφανίζεται όταν είναι κλειδωμένο σε κάποιο δίκτυο και βάζεις κάρτα διαφορετικού παρόχου.

Γενικά,δοκίμασες να κάνεις επανεγκατάσταση λογισμικού απ'τον υπολογιστη με το Update Service?

Δοκίμασα με άλλη κάρτα και τίποτα! Βέβαια δεν είναι κλειδωμένο σε πάροχο γιατί δούλευε κανονικά μέχρι εκείνη τη μέρα! Δεν δοκίμασα να του κάνω αναβάθμιση γιατί τελείωσε η μπαταρία και δεν φόρτιζε!!!

Το έδωσα στην Omnitech να το φτιάξουν μέσω εγγύησης! Να δω πόσο θα με ταλαιπωρήσουν...

sphinxgr said:
Δοκίμασα με άλλη κάρτα και τίποτα! Βέβαια δεν είναι κλειδωμένο σε πάροχο γιατί δούλευε κανονικά μέχρι εκείνη τη μέρα! Δεν δοκίμασα να του κάνω αναβάθμιση γιατί τελείωσε η μπαταρία και δεν φόρτιζε!!!

Το έδωσα στην Omnitech να το φτιάξουν μέσω εγγύησης! Να δω πόσο θα με ταλαιπωρήσουν...

Αμα το πηγες στο service της Omnitech στο κεντρο εκει στο στενο της Πατησειων θα περιμενεις πολυ καιρο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά έχω σκάσει να βρώ που είναι τα κινούμενα εικονίδια που στέλνουμε με ένα απλό sms...όχι την επιλογή που έχει το κινητό για κινούμενα εικονίδια γιατι αυτά όταν πάω να τα χρησιμοποιήσω μου μετατρέπει το σμσ σε μμσ,το περίεργο είναι ότι όταν μου στέλνουν οι άλλοι ενα απλό μηνυμα με εικονίδια (τισ φατσούλες που γελανε κτλ)

μου εμφανίζονται κανονικά άρα υπάρχουν στο κινητό αλλα δεν μπορώ να βρώ που είναι..ασ πεί όποιος γνωρίζει,ευχαριστώ:rolleyes:

www.sa.gr

RAVER said:
Αμα το πηγες στο service της Omnitech στο κεντρο εκει στο στενο της Πατησειων θα περιμενεις πολυ καιρο...

Άραγες πόσος να είναι αυτός ο καιρός? Ακόμα περιμένω και η Omnitech δεν το σηκώνει το τηλέφωνο...

Πρέπει να έχουν τρομερό management....

sphinxgr said:
Άραγες πόσος να είναι αυτός ο καιρός? Ακόμα περιμένω και η Omnitech δεν το σηκώνει το τηλέφωνο...

Πρέπει να έχουν τρομερό management....

Αρκετός :down: :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

osfpe said:
Παιδιά έχω σκάσει να βρώ που είναι τα κινούμενα εικονίδια που στέλνουμε με ένα απλό sms...όχι την επιλογή που έχει το κινητό για κινούμενα εικονίδια γιατι αυτά όταν πάω να τα χρησιμοποιήσω μου μετατρέπει το σμσ σε μμσ,το περίεργο είναι ότι όταν μου στέλνουν οι άλλοι ενα απλό μηνυμα με εικονίδια (τισ φατσούλες που γελανε κτλ)

μου εμφανίζονται κανονικά άρα υπάρχουν στο κινητό αλλα δεν μπορώ να βρώ που είναι..ασ πεί όποιος γνωρίζει,ευχαριστώ:rolleyes:

απ'οτι γνωριζω αυτες οι φατσουλες που λες δεν υπαρχουν στο κινητο αυτο...εψαξα και εγω αλλα τιποτα:(

osfpe said:

Τα εικονίδια που λες μπορείς να τα βρεις εκεί που γράφεις το μήνυμα αν πατήσεις επιλογές και προσθήκη συμβολου.

Κλικ με το κάτω πολυπλήκτρο ενώ γράφετε μήνυμα και 2η επιλογή από αριστερά(Προσθ. κιν. εικόν. )

Προσοχη:το SMS έτσι μετατρέπεται σε MMS!Οπότε,μάλλον ξεχνάτε τις κινούμενες εικόνες προς το παρόν :p

Θέλω πολύ να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό αλλά μέσω επιδότησης που δικαιούμαι από την Wind. Έχω πάρει τουλάχιστον σε 10 καταστήματά της και δεν το έχει κανένα.

Μήπως υπάρχει κάποια λύση?

Ή αν γνωρίζετε κάποιο μαγαζί που να κάνει επιδοτήσεις και ας μην είναι της Wind...

salamina_13 said:
Θέλω πολύ να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό αλλά μέσω επιδότησης που δικαιούμαι από την Wind. Έχω πάρει τουλάχιστον σε 10 καταστήματά της και δεν το έχει κανένα.

Μήπως υπάρχει κάποια λύση?

Ή αν γνωρίζετε κάποιο μαγαζί που να κάνει επιδοτήσεις και ας μην είναι της Wind...

Παρε το w705 που σιγουρα θα το εχει καταστημα της wind! τα ιδια κινητα ειναι..με καλυτερο walkman player και ελειψη του A-GPS.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το γνωρίζω για το W705 και έχω δει και τις διαφορές τους αλλά προτιμώ το G705 και λόγω του agps και του στυλ του.

Ευχαριστώ πάντως...

• The title was changed to Sony Ericsson G705