MaIdeN Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 ότι χρεώνει το ξέρω εγω έχω και καρτα ειχα 20 ευρώ μεσα πανε ολα δοκιμαζα gps κλπ για να δω αν δουλευουνε κ παει η καρτα λολ οκ πάω να δω κ τα αλλα θέματα!! Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 σχετικά με το wifi τι παιζει?? και κει αν βρω κανενα δίκτυο αν θελω να μπω ιντερνετ πάλυ χρεώνομαι??γιατι μου εβγαζε για να συνδεθω στο wap...μήπως θελει καμια ρύθμισει??οπως με το gps ?? το gps γιατι σε χρεώνει χρειαζετε επιπλεον βοήθεια απο το 3g?? gprs?? και μπενει κ χρεώνει??δ γινετε δλδ χώρις χρέωση?? Αν βρεις δίκτυο με το wifi δεν σου χρειάζεται το wap. Εντελώς διαφορετικά πράγματα. Προφανώς θέλει κάποια ρύθμιση για να μη σου το ζητάει. Το GPS χρειάζεται να συνδεθεί στο δίκτυο γιατί το κινητό διαθέτει aGPS (assisted GPS). Βοηθά το GPS να είναι πιο γρήγορο, κατεβάζει χάρτες και φυσικά χρεώνει τρελά! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 ναι τελικά ok παίζει κανονικα το WiFi!!! πολύ καλό και γρήγορο ;) ξενέρωσα ομως ακομα δ το πήρα αρχισε το πρώτο κόλημα..δεν υπηρχε το κουμπι τις συντόμευσης..το πατουσα τπτ...το εκλισα το ξανα ανοιξα μετα οκ...τωρα φοβαμαι μη μου βγει προβληματικο και το τρεχο.....ετσι μου ειχε αρχισει και κολουσε το κ750i τις πρώτες μέρες που ητανε καινουριο κολουσαν τα πλήκτρα, μετα ξεκολουσανε και το ετρεχα στη σονυ...μακαρι να μι γινει ετσι..μεχρι στιγμης ολα καλα ουτε restart τπτ μονο αυτο με τι συντομευση.και κατι ακόμα ειχα κανει συγχρονισμο με το 910 για να στειλο καπια παραματα στο pc κ να τα περασω στο 705 μετα,αποθηκευσα κατι sms στο pc εγκατέστησα το pc suite για το 705 μπήκα στα εισερχομενα και δν βρήκα καμια επιλογη για να περασο τα αποθηκευμενα sms που εχω στο pc να τα βάλω στο 705 μεσω του pc suite το κινητο συγχρονιζει καλα το αναγνωριζει αλλα με τα sms δ ξέρω τι γινεται!! κανείς καμια ιδέα?? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 ναι τελικά ok παίζει κανονικα το WiFi!!! πολύ καλό και γρήγορο ;) ξενέρωσα ομως ακομα δ το πήρα αρχισε το πρώτο κόλημα..δεν υπηρχε το κουμπι τις συντόμευσης..το πατουσα τπτ...το εκλισα το ξανα ανοιξα μετα οκ...τωρα φοβαμαι μη μου βγει προβληματικο και το τρεχο.....ετσι μου ειχε αρχισει και κολουσε το κ750i τις πρώτες μέρες που ητανε καινουριο κολουσαν τα πλήκτρα, μετα ξεκολουσανε και το ετρεχα στη σονυ...μακαρι να μι γινει ετσι..μεχρι στιγμης ολα καλα ουτε restart τπτ μονο αυτο με τι συντομευση.και κατι ακόμα ειχα κανει συγχρονισμο με το 910 για να στειλο καπια παραματα στο pc κ να τα περασω στο 705 μετα,αποθηκευσα κατι sms στο pc εγκατέστησα το pc suite για το 705 μπήκα στα εισερχομενα και δν βρήκα καμια επιλογη για να περασο τα αποθηκευμενα sms που εχω στο pc να τα βάλω στο 705 μεσω του pc suite το κινητο συγχρονιζει καλα το αναγνωριζει αλλα με τα sms δ ξέρω τι γινεται!! κανείς καμια ιδέα?? My Phone Explorer http://www.fjsoft.at/en/downloads.php Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 My Phone Explorer http://www.fjsoft.at/en/downloads.php θένξ μαν ίσως βρω την ακρη με αυτο το πρόγραμμα!!! αν ξέρει και κανεις κανενα site me θέματα και εφαρμογες java για το κινητο και για παιχνιδακια εψαξα στο γούγλη δεν βρήκα τπτ ισως αμα εψαχνα για το c905 ?? θα ητανε το ιδιο?πιο πολύ θελω καμια εφαρμογη να παιζει με τον αισθητηρα κίνησεις η παιχνιδια συμβατά με τον αισθητηρα..αραγε υπάρχει τίποτα??? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zabbetas Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 γραφει πουθενα στα specs το sar του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 ναι κάπου το γράφει εχει ενα βιβλιαράκι σχετικά με αυτό θα το δώ και θα σου πώ. Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 To MyPhoneExplorer ωστόσο το αναγνωρίζει το κινητό? Για δοκίμασέ το... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 ναι το αναγνωρίζει κανονικά το myphoneExplorer... λειτουργούνε τα πάντα....παλυ ομως δεν κατάφερα να μεταφερω τα sms απο το pc sτα εισερχόμενα μου στο κινητο..δεν ξέρω δεν εχει καμια επιλογή ούτε αμα τα πάρω και τα συρω δεν τα παίρνει.Σχετικα για το SAR βρήκα κατι σε ενα βιβλιαράκι και λέει οτι η υψηλότερη τιμή SAR που δοκιμάστικε απο τν σόνυ για χρήση στο αυτί ειναι 1,05 W/kg (10g) έγραφε κ στις οδηγίες κατι αλλα δεν ειχε ελληνικα η συσκευσία μόνο στα γερμανικά ειχε μάνιουαλ γιατι άραγε? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 ναι το αναγνωρίζει κανονικά το myphoneExplorer... λειτουργούνε τα πάντα....παλυ ομως δεν κατάφερα να μεταφερω τα sms απο το pc sτα εισερχόμενα μου στο κινητο..δεν ξέρω δεν εχει καμια επιλογή ούτε αμα τα πάρω και τα συρω δεν τα παίρνει.Σχετικα για το SAR βρήκα κατι σε ενα βιβλιαράκι και λέει οτι η υψηλότερη τιμή SAR που δοκιμάστικε απο τν σόνυ για χρήση στο αυτί ειναι 1,05 W/kg (10g) έγραφε κ στις οδηγίες κατι αλλα δεν ειχε ελληνικα η συσκευσία μόνο στα γερμανικά ειχε μάνιουαλ γιατι άραγε? Γιατι ειναι παρα-εισαγωγης το κινητο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 παιδιά όταν ανοίγω το youtube app δεν έχει επιλογή να επιλέξω το wifi γιατι???σε καμία εφαρμογή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 ναι το αναγνωρίζει κανονικά το myphoneExplorer... λειτουργούνε τα πάντα....παλυ ομως δεν κατάφερα να μεταφερω τα sms απο το pc sτα εισερχόμενα μου στο κινητο..δεν ξέρω δεν εχει καμια επιλογή ούτε αμα τα πάρω και τα συρω δεν τα παίρνει. Κοιτα τι θα κανεις. Βαλε τα μνμ που θες να μεταφερεις απ το PC στο κινητο σε 1 φακελο και ονομασε τον μηνυματα για να μπορεις να το ξεχωριζεις ευκολα. Συνδεσε το κινητο με το myphoneExplorer και μεσα απ την εφαρμογη πηγαινε εκει που λεει μηνυματα Αρχειοθετηση(Η/Υ). Πατα δεξι κλικ στο κενο πλαισιο και θα σου βγαλει 1 επιλογη που λεγετε εισαγωγη. Τοτε θα σου εμφανιση τους φακελους του PC σου οπου θα πας στο φακελο μηνυματα που εφτιαξες πριν και εχεις τα προς μεταφορα sms. Θα τα περασεις στην εφαρμογη και απο εκει τα παιρνας ανετα στο τηλεφωνο,η τα τακτοποιης στο PC η τα κανεις ακομα και extract σαν αρχειο txt να τα εχεις μαζεμενα και ευκολα! Ελπιζω να βοηθησησα!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Κοιτα τι θα κανεις. Βαλε τα μνμ που θες να μεταφερεις απ το PC στο κινητο σε 1 φακελο και ονομασε τον μηνυματα για να μπορεις να το ξεχωριζεις ευκολα. Συνδεσε το κινητο με το myphoneExplorer και μεσα απ την εφαρμογη πηγαινε εκει που λεει μηνυματα Αρχειοθετηση(Η/Υ). Πατα δεξι κλικ στο κενο πλαισιο και θα σου βγαλει 1 επιλογη που λεγετε εισαγωγη. Τοτε θα σου εμφανιση τους φακελους του PC σου οπου θα πας στο φακελο μηνυματα που εφτιαξες πριν και εχεις τα προς μεταφορα sms. Θα τα περασεις στην εφαρμογη και απο εκει τα παιρνας ανετα στο τηλεφωνο,η τα τακτοποιης στο PC η τα κανεις ακομα και extract σαν αρχειο txt να τα εχεις μαζεμενα και ευκολα! Ελπιζω να βοηθησησα!:) θένξ για την βοήθεια φίλε αλλα τπτ πάλυ..κάνω οτι λες τα αποθηκευω σε φάκελο παω να τα κανω εισαγωγή ανοίγω τον φάκελο που τα εχω αποθηκεύση αλλα τον βρίσκει κενό!! δεν τα αναγνωριζει οποτε δ μπορώ να τα βάλω...!τα sms ειναι αποθηκευμένα σε txt μορρφή.Θα τρελαθώ θημάμαι παλια στο 750ι το ειχα κανει ειχα μεταφέρει sms απο το pc στο κινητο και μάλιστα απο συγχρονισμο με pc suite.... αλλα τώρα βλέπω δν μπορώ :wacko::wacko::cry: Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 θένξ για την βοήθεια φίλε αλλα τπτ πάλυ..κάνω οτι λες τα αποθηκευω σε φάκελο παω να τα κανω εισαγωγή ανοίγω τον φάκελο που τα εχω αποθηκεύση αλλα τον βρίσκει κενό!! δεν τα αναγνωριζει οποτε δ μπορώ να τα βάλω...!τα sms ειναι αποθηκευμένα σε txt μορρφή.Θα τρελαθώ θημάμαι παλια στο 750ι το ειχα κανει ειχα μεταφέρει sms απο το pc στο κινητο και μάλιστα απο συγχρονισμο με pc suite.... αλλα τώρα βλέπω δν μπορώ :wacko::wacko::cry: txt ΔΕΝ υποστηριζει για εισαγωγη! Προσπαθησε να τα μετονομασεις(τη καταληξη τους σε csv που μπορει να τη δει η εφαρμογη και δοκιμασε ξανα! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 παιδιά όταν ανοίγω το youtube app δεν έχει επιλογή να επιλέξω το wifi γιατι???σε καμία εφαρμογή.... Δέν χρειάζεται καμία επιλογή απότι θυμάμαι να κανεις μεσα απο το youtube app.Απλά αν εισαι συνδεδεμενος απο πριν ασύρματα θα μπεις youtube και θα πέζει θα το ξαναδοκιμάσο κ θα σου πω στα σίγουρα.'Ετσι τουλάχιστον εγινε σε μένα...αλλα πάλυ με το youtube έχω πρόβλημα ενω έχω όλες τις ρυθμισεις του νετ...μπενει κανονικά συνδέεται κανονικα μου βγάζει την κεντρικη σελίδα τα βιντεο κλπ αλλα οταν παω να παιξει βιντεο δείχνει οτι φορτωνει και μου βγάζει κατι για streaming error...μήπως φταιει το youtube to συγκεκριμενο app.?? δεν εξηγήτε αλλιως....:mad: Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 txt ΔΕΝ υποστηριζει για εισαγωγη! Προσπαθησε να τα μετονομασεις(τη καταληξη τους σε csv που μπορει να τη δει η εφαρμογη και δοκιμασε ξανα! απο που το αλλάζω τη κατάλαξη?? το κάνω επιτοπου και βγενει .csv.txt. παραμένει το ιδιο δλδ κ απο τις ιδιοτητες δεν βρήκα τπτ πως αλλάζω το αρχειο.έχω τα βίστα. Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 απο που το αλλάζω τη κατάλαξη?? το κάνω επιτοπου και βγενει .csv.txt. παραμένει το ιδιο δλδ κ απο τις ιδιοτητες δεν βρήκα τπτ πως αλλάζω το αρχειο.έχω τα βίστα. Στο τελος το .txt θα το κανεις .csv. Τεσπα,το δοκιμασα ομως τωρα και ΔΕΝ! Βλεπει μονο οσα τα εχεις εσυ εξαγει εξαρχεις σε αυτη τη καταληξη και οχι μετονομαζοντας τα! Αλλη φορα να τα εξαγεις σαν sms για να μπορεις να τα περνας παλι πισω ευκολα! Τωρα προς το παρον περασε τα οπως ειναι η απλα κανοντας 1 απλο edit οπως σε βολευει στο φακελο διαφορα στη καρτα μνημης μιας και το τηλεφωνακι σου μπορει να διαβαζει ετοια αρχεια(txt)και μαλιστα εμενα το 905 μπορουσε και να τα κανει επεξεργασια αντιγραφη αν θυμαμαι καλα. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 ναι ξέρω τα ειχα στηλει με txt τα βλέπει το κινητο τα διαβάζει σαν τχτ τέσπα θενξ πάντως θα δω τι θα κάνω αν κ δ γινεται και τπτ... :S Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Δέν χρειάζεται καμία επιλογή απότι θυμάμαι να κανεις μεσα απο το youtube app.Απλά αν εισαι συνδεδεμενος απο πριν ασύρματα θα μπεις youtube και θα πέζει θα το ξαναδοκιμάσο κ θα σου πω στα σίγουρα.'Ετσι τουλάχιστον εγινε σε μένα...αλλα πάλυ με το youtube έχω πρόβλημα ενω έχω όλες τις ρυθμισεις του νετ...μπενει κανονικά συνδέεται κανονικα μου βγάζει την κεντρικη σελίδα τα βιντεο κλπ αλλα οταν παω να παιξει βιντεο δείχνει οτι φορτωνει και μου βγάζει κατι για streaming error...μήπως φταιει το youtube to συγκεκριμενο app.?? δεν εξηγήτε αλλιως....:mad: σε οποια εφαρμογή και να πάω μου ζηταει να δημιουργήσω λογαριασμό δεδομένων και εχει μονο gprs ή gsm δεν βλέπω πουθενά wi-fi .....επισης έχει βγεί κανένα update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 σε οποια εφαρμογή και να πάω μου ζηταει να δημιουργήσω λογαριασμό δεδομένων και εχει μονο gprs ή gsm δεν βλέπω πουθενά wi-fi .....επισης έχει βγεί κανένα update? δεν θα μπένεις στις εφαρμογες για να ανοιξεις το wi-fi ... δεν εχει επιλογη για wi-fi εκει που ψάχνεις εσυ, μονο απο τν συνδεσιμότητα στο μενού θα πας και θα ανοίξεις το wi-fi να βρει δικτυο με καλο σήμα και θα μπεις κ μετα θα πεζει το νετ free!!εκεί μάλλον που μπένεις εσυ σου ζηταει τις ρυθμίσεις για το wap επιδει μαλλον δεν τα εχεις βαλει,αλλα νομίζω αυτο δεν επηρεάζει το wi-fi.Για update έψαξα δεν εχει βγει τπτ καινουριο ακόμα το τελευταιο λεει οτι εχουμε. Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Στο τελος το .txt θα το κανεις .csv. Τεσπα,το δοκιμασα ομως τωρα και ΔΕΝ! Βλεπει μονο οσα τα εχεις εσυ εξαγει εξαρχεις σε αυτη τη καταληξη και οχι μετονομαζοντας τα! Από τη στιγμή που έχει κάνει extract τα μηνύματα με κάποιο συγκεκριμένο format ότι κατάληξη και να βάλει στο τέλος δεν έχει νόημα. Σύνδεσε το κινητό που έχεις τα μηνύματα σου με το MyPhoneExplorer, μετέφερε τα μηνύματα, στη συνέχεια σύνδεσε το G705 και πέρνα του τα μηνύματα. Ερώτηση. Το μενού σου είναι Ελληνικό? Μήπως έχει και Γερμανική γλώσσα? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 δεν θα μπένεις στις εφαρμογες για να ανοιξεις το wi-fi ... δεν εχει επιλογη για wi-fi εκει που ψάχνεις εσυ, μονο απο τν συνδεσιμότητα στο μενού θα πας και θα ανοίξεις το wi-fi να βρει δικτυο με καλο σήμα και θα μπεις κ μετα θα πεζει το νετ free!!εκεί μάλλον που μπένεις εσυ σου ζηταει τις ρυθμίσεις για το wap επιδει μαλλον δεν τα εχεις βαλει,αλλα νομίζω αυτο δεν επηρεάζει το wi-fi.Για update έψαξα δεν εχει βγει τπτ καινουριο ακόμα το τελευταιο λεει οτι εχουμε. μα το wifi το έχω ανοικτό....εχω το δίκτυο μου στο σπίτι συνδεόμαι ανοίγω σελίδες κανονικά αλλα οταν πάω στις εφαρμογές δεν βλέπει το ασυρματο και μου ζητάει να φτιάξω λογαριασμό gprs..ελπιζω να φτιαξει με την αναβάθμιση ....οταν βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 θα το ψάξω ξανά αυτο με τις εφαρμογές και με το wifi και θα σου πω! μπορεί όντως με κανενα update να στρώσει...να σε πω φίλε εχεις μήπως πρόβλημα με το κουμπί τις συντόμευσεις??? το πατάς και χάνεται ?? εξαφανίζετε?? και μονο αν το κλίσεις και το ανοίξεις παιζει κανονικα μετα??? επίσεις εσενα τσογάρι καθόλου το slide του κινιτου??? εμενα κουναει πολυ γμτ και κλειστο όταν ειναι πάνω στη γωνία όπως το βλέπεις το κουμπι του play-pause απο τα δεξια εκει λιγο στη γωνία χάνει και ψιλοκουνιέται λιγακι....δλδ φένεται η διαφορα στα αριστερα ειναι πιο κλειστο.Για δες και πες μου.Ανοιχτο παλυ κουναει αλλα πολυ ελάχιστα σχεδόν οπος το 910. Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Η τιμή του κινητού πέφτει διαρκώς. Ήδη μέσα σε τρεις μέρες έπεσε 10 Ευρώ. Σε λίγο καιρό θα είναι πολύ καλή πρόταση για αγορά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Η τιμή του κινητού πέφτει διαρκώς. Ήδη μέσα σε τρεις μέρες έπεσε 10 Ευρώ. Σε λίγο καιρό θα είναι πολύ καλή πρόταση για αγορά. Λες να περιμενουμε??? αντε γιατι εχω καταντησει να βγαινω βολτα με τον φορτιστη μαζι μου :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts