Jump to content

Σοβαρό πρόβλημα εκκίνηση των windows με laptop...

chrismar76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλησπέρα!

Έχω ένα laptop ΑCER ASPIRE 2012WLMi. Με τον συγκεκριμένο Laptop όλα πήγαιναν μία χαρά ώσπου πήγα να το ανοίξω και μόλις πάει να ανοίξει η οθόνη των windows με την κυλυόμενη μπάρα, έτοιμο να μπει, κάνει restart εμφανίζοντας στιγμιαία μία μπλε οθόνη, την οποία δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι γράφει.

Στον συγκεκριμένο laptop είχα ένα partition με xp και ένα με τα vista. Στα xp σας είπα τι γίνεται παραπάνω. Στα vista μου γράφει ότι ''Η εκκίνηση των Windows απέτυχε κλπ - Αρχείο: \Windows\System32\winload.exe και Κατάσταση: 0xc000000f Πληροφορίες: Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση της επιλεγμένης καταχώρησης, επειδή η εφαρμογή λείπει ή είναι κατεστραμμένη.

Προσπάθησα να κάνω format, αλλά δεν κάνει, βγάζει error και μου κάνει επανεκίνηση. Προσπάθησα επίσης να βάλω τα recover cds της acer, αλλά πάλι error.

Τι να φτάει; Υποψιάζομαι ότι τα έφτυσε ο σκληρός! Αν ναι πως θα πάρω τα περιεχόμενά του τώρα;;;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Για να πάρεις τα δεδομένα σου από το σκληρό είναι μια δύσκολη διαδικασία,πρέπει να βγάλεις το σκληρό και να τον πας σε ειδικό τεχνικό,θα σου στοιχίσει κάπου στα 100+ ευρώ,αν φυσικά μπορεί να πάρει τα δεδομένα.

Τα F2,F8,F12 τα δοκίμασες; μήπως κατάφερνες κάτι.

αν δεν έχει χαλάσει τελείως ο δίσκος είναι πολύ απλό :)

περνάς πάλι τα vista (από το dvd τους) (δεν χάνεις αρχεία τπτ) στο partition που τα είχες ήδη (ntfs) και όταν με το καλό εγκατασταθούν κάνεις από εκεί ό,τι θες.

μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό.

αν δεν γίνει αυτό τότε βγάζεις τον δίσκο (απλή υπόθεση, 3-4 βίδες) και αγοράζεις (20ε) μια θήκη usb για δίσκο 2.5άρη. τον βάζεις μέσα και τον συνδέεις σε άλλο πισί. αν τον διαβάσει καλώς, αλλιώς θες κάποιο από τα γνωστά recovery progs.

υπάρχουν δεκάδες τέτοια θέματα.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Kαλησπέρα!

Έχω ένα laptop ΑCER ASPIRE 2012WLMi. Με τον συγκεκριμένο Laptop όλα πήγαιναν μία χαρά ώσπου πήγα να το ανοίξω και μόλις πάει να ανοίξει η οθόνη των windows με την κυλυόμενη μπάρα, έτοιμο να μπει, κάνει restart εμφανίζοντας στιγμιαία μία μπλε οθόνη, την οποία δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι γράφει.

Στον συγκεκριμένο laptop είχα ένα partition με xp και ένα με τα vista. Στα xp σας είπα τι γίνεται παραπάνω. Στα vista μου γράφει ότι ''Η εκκίνηση των Windows απέτυχε κλπ - Αρχείο: \Windows\System32\winload.exe και Κατάσταση: 0xc000000f Πληροφορίες: Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση της επιλεγμένης καταχώρησης, επειδή η εφαρμογή λείπει ή είναι κατεστραμμένη.

Προσπάθησα να κάνω format, αλλά δεν κάνει, βγάζει error και μου κάνει επανεκίνηση. Προσπάθησα επίσης να βάλω τα recover cds της acer, αλλά πάλι error.

Τι να φτάει; Υποψιάζομαι ότι τα έφτυσε ο σκληρός! Αν ναι πως θα πάρω τα περιεχόμενά του τώρα;;;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Καλημέρα :happy:

Στο Startup and Recovery προλαβαινεις να μπεις για να αποτσεκαρεις το Automatically Restart ετσι ωστε να δεις τι ειναι αυτο που το παρουσιαζει*; :rolleyes:

*τα παραπανω τα αναεφερω στην περιπτωση που υποθετικα παντα δεν ειναι θεμα Operating System / Software

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Για να πάρεις τα δεδομένα σου από το σκληρό είναι μια δύσκολη διαδικασία,πρέπει να βγάλεις το σκληρό και να τον πας σε ειδικό τεχνικό,θα σου στοιχίσει κάπου στα 100+ ευρώ,αν φυσικά μπορεί να πάρει τα δεδομένα.

Τα F2,F8,F12 τα δοκίμασες; μήπως κατάφερνες κάτι.

Δέν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Αν έχεις γνώσεις απο Η/Υ σε ένα καλό επίπεδο , το κάνεις και μόνος σου.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να πας σε ενα μαγαζί με υπολογιστές και να ζητήσεις έναν μετατροπέα για σκληρό δίσκο απο 2,5ίντσες (δίσκος LapTop0 σε 3,5 ίντσες (δίσκος desktop).

Με αυτό τον τρόπο , κουμπώνεις το σκληρό δίσκο σαν master στο δεύτερο IDE channel ενος σταθερού υπολογιστή και ο σταθερός υπολογιστής τον βλέπει κανονικά.

Ο Μετατροπέας κοστίζει 7 ευρώ.

Σου προτείνω πρίν πάς στον τεχνικό να έχεις μαζί σου τον σκληρό απο το Laptop και να του πείς του τεχνικού να στον κουμπώσει απο την πλευρά του μικρού δίσκου. Μετά πας στο σπίτι και το κουμπώνεις μόνο σου.

Επίσης υπάρχουν μετατροπείς απο δίσκο 2,5ίντσες σε USB, όπου εκεί τον κάνει τον δίσκο εξωτερικό και τον συνδεέις ΠΑΝΤΟΥ μέσα απο USB. Αυτός είναι ακριβότερος , κοστίζει αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 30 ευρώ. Αυτό τον μετατροπέα έχει και ο "τεχνικός". Τό πρόβλημα είναι οτι ο USB μετατροπές είναι δύσκολο να τον βρείς σε μαγαζί και να τον αγοράσεις . Είναι ιδιαίτερο κομμάτι.

Εγώ σε παρόμοια περίπτωση την έκανα την δουλειά με τον απλό μετατροπέα και έναν σταθερό Η/Υ , κόστος 7 ευρώ.