Megalos Δημοσιεύτηκε January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 21, 2004 παιδια καλησπερα και ΒΟΗΘΕΙΑ :cry: σημερα μου φερανε το jet... της intracom για συνδεση ADSL και αυτη θα γινοταν με το φορητο μου Fujitsu Siemens AmiloD το οποιο υποτιθεται εχει Ethernet καρτα, την οποια ομως ουδεποτε χρησιμοποιησα. Τελικα ο τεχνικος που ηρθε μου ειπε οτι εχει προβλημα η καρτα και εκανε την συνδεση μεσω USB :( γ@@@@ο διοτι μου εχετε μαθει οτι ειναι καλυτερα μεσω ethernet (ετσι ?) Το ερωτημα μου ειναι βασικα αν οντος η καρτα ethernet ειναι χαλασμενη η οχι διοτι δεν εχω ορεξη να τρεχω στα σερβις και να μενω χωρις φορητο στο γραφειο που μου χρειαζεται συνεχως. Ο τεχνικος ταυτοχρονα ελεγε μια οτι κανει ''λινκ'' με το δικο του η καρτα και μια οτι δεν κανει. Και λεω εγω, η κανει η δεν κανει νομιζω, αρα ειναι η οχι προβληματικη ???? Για να καταληξω μπορειτε να με βοηθησετε με οδηγιες να ελεγξω αν ειναι η οχι προβληματικη η καρτα του φορητου μου :( ΒΟΗΘΕΙΑ σας παρακαλω καλοι μου φιλοι :) Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 mkatarxas min agxonese!! deyteron sigxaritiria epidi eisai enas akoma xristis toy adsl!! triton apo prosopiki peira ksero oti oi texnikoi pou erxontai einai axristoi!! prosexe ta protokola pou einai egatestimena!! ta rithmizeis apo to control panel! koita na einai to netbuel ka ta ip kai ipx protokolla egatestimena kai na blepoun kai tin karta! Παράθεση http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 Αν ο "τεχνικός" προσπάθησε να συνδέσει το modem στο φορητό σου με strait και όχι cross καλώδιο φυσικά και δε θα λειτούργησε το σύστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. January 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 NikTg φιλε σ'ευχαριστω για την ενημερωση σου αλλα πως θα καταλαβω ποιο ειναι το καλωδιο μου ?? το καλωδιο παντως το εφερε ο τεχνικος του ΟΤΕ με την συσκευη :( πως μου φιλε πως θα καταλαβω τι ειναι το καλωδιο μου :o Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Αν μπορείς να δεις τα καλωδιάκια στο κάθε βύσμα αν τα 2 βύσματα του καλωδίου σου τοποθετιμάνα δίπλα δίπλα έχουν τα καλωδιάκια με το ίδιο χρώμα στις ίδιες αντίστοιχες θέσεις τότε το καλώδιο έναι strait αν έχουνδιαφορετικές θέσεις τότε είναι cross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Το θέμα είναι ότι δεν μας λές καθόλου λεπτομέρειες για να καταλάβουμε τι παίζει... Για πες, τι κάνεις, τι δεν κάνεις, τί σου εμφανίζει στην οθόνη κτλ κτλ μπας και βγάλουμε άκρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. January 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 παιδια για να γινη ποιο σαφες το ερωτημα μου : ασχετως απο το θεμα ADSL , εκεινο που θελω να με βοηθησετε ειναι πως μπορω να πιστοποιησω αν η καρτα του φορητου μου Ethernet ειναι η οχι ενταξει, αν δουλευει η οχι :o Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Έχεις κάτι άλλο με θύρα δικτύου ethernet που είσαι σίγουρος ότι δουλέυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. January 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 δυστυχως οχι φιλε μου :wacko: υπαρχουν καθολου εντολες η ελεγχο απο devise manager κλπ που να μπορουν να μου δειξουν αν οντως υπαρχει προβλημα :( Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Αν στο Device Manager πατήσεις στην κάρτα δικτύου και σου λέει "this Device Is working Properly" το πιο πιθανό είναι να δουλέει εντάξει αλλά και πάλι ο μόνος τρόπος να βαβαιώθείς είναι να συνθεθείς κάπου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. January 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2004 Λοιπόν, είμαι κι εγώ ευτυχής κάτοχος 2 φορητών FS. Το πρώτο, το επέστρεψα στο κατάστημα αγοράς και μου το αντικατέστησαν με καινούριο(εντός της πρώτης εβδομάδας) διαπιστώθηκε πρόβλημα στην κάρτα δικτύου μετά την αγορά του. Ο τεχνικός της Siemens διέγνωσε ελαττωματικό motherboard. Όσο για τον τεχνικό του OTE, ακόμα κι αν δεν ξέρει τη διαφορά, χρησιμοποιεί πάντα cross καλώδιο. ΥΓ. Το δεύτερο δούλευε και δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts