Jump to content

Μοντελισμός

Spanaks
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Lipon egw agorasa to Kyosho FW05-t + kai eimai kateuxaristimenos.To amaxaki pigainei mamiwntas kai an exeresete ena provlima pou ixa me ta servo tou gaziou ola ine ok.To autokinito to sinistw anaixeretws se opoion to exei dei k thelei na parei.

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

• Απαντήσεις 753
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

rallistas και αυτο FW05 δεν ειναι?

νομιζω πανω στο κουτι του ελεγε FW05-FAZER...;)

Αμα δεις ομως το FW05-T θα καταλαβεις τη διαφορα!!:lol: :lol: :D Καμια σχεση τα αμαξια.Τα εχω δει και τα 2 απο κοντα.Αρκει να σου πω οτι το Fazer εχω ακουσει οτι εχει γυρω στα 200 ευρω...:rolleyes: ;)

Μπες Kyosho και δες τα!;)

PS)Ωραιο το Baja και πολυ μουρατο.Και αυτο ειναι επισης δυνατο εργαλειο.;)

ΜΑΧ.

rallistas τα ειδα και τα δυο διπλα διπλα και οντως εχουν μεγαλες διαφορες...αν σου πω ποσο βγαινει εδω το fazer θα τραβας τα μαλλια σου....κρατησου!!!

280Ε!!!

Εγω ξεθαψα σημερα το buggy μου και λεω να το βολταρω λιγο αυτες τις μερες,αφου βαλω τον δεκτη απο το drift πανω και παρω καυσιμο γιατι αυτο που ειχα εχει ξεθυμανει...1,5 χρονο εχει να παρει μπροστα...:rolleyes:
ΜΑΧ.

Εγω ξεθαψα σημερα το buggy μου και λεω να το βολταρω λιγο αυτες τις μερες,αφου βαλω τον δεκτη απο το drift πανω και παρω καυσιμο γιατι αυτο που ειχα εχει ξεθυμανει...1,5 χρονο εχει να παρει μπροστα...:rolleyes:

ua ithela na eimai apo mia meria na se vlepo na prospatheis na to valeis mprosta:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

Οτι θα παρει θα παρει,γιατι το εχω με after run oils και τακτικα καθαρισματα παρολο που δεν το δουλευω.Το θεμα ειναι να μαζεψουμε κανενα φραγκο για βενζινες κτλ γιατι καλα την βγαζαμε με το ηλεκτρικο τοσο καιρο στο σχεδον τσαμπα!:lol: :lol:
ΜΑΧ.

Από ότι διάβασα σε μερικά σαΐτ τελικά κατέληξα στο hpi evo 18ss.Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει αντιπροσωπεία της στην ελλάδα και πού ; Για να το συναρμολογήσω είναι πολύ δύσκολο γιατί δεν εχω ξανά ασχοληθεί με τον μοντελίσμο; Αλλιώς εναλλακτικά σκέφτομαι το fw05 της kyosho. Ξέρει κανένας τιμές πάνω κάτω για αυτα τα μοντέλα πόσο θα μου στοιχίσουν κομπλέ;

Από ότι διάβασα σε μερικά σαΐτ τελικά κατέληξα στο hpi evo 18ss.Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει αντιπροσωπεία της στην ελλάδα και πού ; Για να το συναρμολογήσω είναι πολύ δύσκολο γιατί δεν εχω ξανά ασχοληθεί με τον μοντελίσμο; Αλλιώς εναλλακτικά σκέφτομαι το fw05 της kyosho. Ξέρει κανένας τιμές πάνω κάτω για αυτα τα μοντέλα πόσο θα μου στοιχίσουν κομπλέ;

hpi=ipomonoi gia antallaktika.....

kyosho=etoimoparadota kai poikilia.....

ayta apo mena

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

hpi=ipomonoi gia antallaktika.....

kyosho=etoimoparadota kai poikilia.....

ayta apo mena

alitheia xerei kaneis mporo na valo ditaxito sto hpi rsa4 3 gia paradeigma ton 18ss....an oxi enan ftino kintira proteinete ......pou na tairiazei kai xoris vaseis logika......euxaristo

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

δεν ξερω για σενα crazyspeed83 αλλα εγω θα παρω kyosho v one s iii το οποιο ειναι κομματια κ θα το φτιαξω μονος μου χωρις να εχω ακουμπησει βενζινοκινητο!!!πιστευω με το να ασχοληθεις αξιζει γιατι ετσι μαθαινεις κ το αμαξι!!θα μου κοστισει κοντα στα 420 κομπλε(ready to run).
[sIGPIC][/sIGPIC]

Η αντιπροσωπια της HPI ειναι ψηλα στην Κηφισσιας.Οσο για τα ανταλλακτικα της Kyosho μην ορκιζεσαι spoilt,γιατι παιχτηκε καποιο σκηνικο με παραδοσεις κι εδω και 2 βδομαδες δεν εχουν κανει παραλαβη και γινεται μπαχαλο!(Θελω κατι πραγματα για το mini Inferno)
ΜΑΧ.

το μπαχαλο που γινεται ειναι γενικο κ οχι συγκεκριμενα σε μια εταιρια γιατι κατι επαιζε με κατι απεργιες που ειχαν γινει στα λιμανια κ τ εμπορευματα ειχαν κολλησει...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι να σε πω...Εγω με κατι Yokomo πραγματα δεν ειχα προβλημα.Αλλα ξερω οτι τα πραγματα ερχονται αεροπορικως.Τουλαχιστον ο,τι χρησιμοποιω εγω..:)
ΜΑΧ.

crazyspeed83 αυτο που ξερω για το 18ss ειναι οτι ειναι αξονατο και δυσκολα του βαζεις χερι.κατα τα αλλα ειναι αμαξαρα!και απο ανταλλακτικα λιγο....
[sIGPIC][/sIGPIC]

to provlima me ta antallaktika einai geniko oti einai sto peiraia apo 19 dekevriou se konteiner dn exei anoixei tpt elpizete oti mexri tin epomeni paraskeui tha einai ola ok........

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

Καλησπέρα παίδες! Ασχολούμαι και εγώ με τα θερμικά αυτοκίνητα . Τα είχα παρατήσει για 5 χρόνια αλλά το μικρόβιο ξαναεμφανίσθηκε .Έχω ένα Ζ10 το οποίο όμως έχει σταματήσει να παράγεται , κρίμα γιατί του είχα ρίξει πολλές βελτιώσεις και τώρα δεν θα βρίσκω ανταλλακτικά . Φοράει 15αρι OS και αλλά πολλά καλούδια για ατελείωτη διασκέδαση . Έχω μερικές ερωτήσεις:

1)Για ανταλλακτικά καμία ιδέα;;;

2)Αν δεν βρω ανταλλακτικά τι μοντέλο μου προτείνετε για να το αντικαταστήσω; Σκέτο μοντέλο χωρίς ηλεκτρονικά και κινητήρα , πάντα 1/10 τετρακίνητο πίστας .

3)Στην πιστά rchobbyarena στον Ασπρόπυργο μπορώ να πάω με συγκοινωνία; Και να περπατήσω λίγο παραπάνω για να φτάσω στην πιστά δεν με πειράζει.

Βασικα για να πας στην πιστα....θα περπατησεις αρκετα παραπανω.Το κοντινοτερο λεωφορειο(Ζωφρια λεγεται η περιοχη) κανει τερμα λιγο μετα τον ΟΔΔΥ κι απο εκει με τα ποδια θες ενα 20λεπτο γεματο.Και φυσικα για βραδακι ουτε λογος αφου οταν πεσει το σκοταδι δεν υπαρχει ιχνος φωτος.:O

Τωρα για το αμαξι σου,ομολογω οτι δεν το εχω ξανακουσει.Οταν λες Z10 τι εννοεις?Ποια εταιρια το εφτιαχνε?Παντως απ'οτι εχω ακουσει ανα 5-6 χρονια οι εταιριες αλλαζουν τελειως ανταλλακτικα,κι αν εισαι τυχερος ισως υπαρχουν απο καινουρια μοντελα και απλα ταιριαζουν στα παλιοτερα.;)

Τωρα για kit(κατηγορια πιστας οπως λες),3 επιλογες παιζουν.Serpent 720,Mugen Seiki MTX-4 και Kyosho Vone RRR.1-2-3 στο πρωταθλημα Ελλαδας φετος ηταν τα Mugen και τα υπολοιπα Serpent.Vone RRR δεν παιζουν και πολλα.

ΜΑΧ.

Το Ζ10 είναι της Hong Nor ή OFNA όπως αλλιώς είναι γνωστή η εταιρία . Πριν από 6-7 χρόνια έβλεπες πολλά τέτοια στην πίστα της Βάρκιζας . Τα έφερνε ο Διφωνής . Είναι στο ίδιο στυλ με το παλιό HPΙ RS4 που είχε ιμάντες , δηλ. τα ψαλιδιά πλήμνες ήταν χωρίς pivot ball . Το Ζ10 αντικαταστάθηκε από το ΟΒ4 το οποίο είχε την φιλοσοφία του serpent impulse . Κοινά εξαρτήματα δεν έχουν παρά ελάχιστα . Άρα με βλέπω για καινούριο αυτοκινητάκι . Τα 720 και ΜΤΧ-4 πόσο κοστίζουν καινούρια χωρίς κινητήρα ; Side exhaust κινητήρες δέχονται ;

Για την πιστά ποιος είναι ο αριθμός του λεωφορείου ;