Alexel Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 δηλαδη ρε συγχωριανε! αν ξεκλεψεις 3-4 ωριτσες απο το προγραμμα τις εξεταστικης..να χαλαρωσεις..θα σε πειραξει???? Ε μα είπα, θα δώσω το παρόν! ;) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Ωραια τοτε . Για να κανουμε μια λιστα , ποιοι θα ερθουν και ποιοι ισως ερθουν , να ξερουμε πανω κατω τι παιζετε . Δηλωστε ΠΑΡΟΝ!!! Μεχρι τοτε απο τα λεγομενα 1) billakosss 2) fotisbasm 3) Alexel 4) p_k 5) _best_ . . . . . Αντε να γεμισουμε! Γράφε,tsatsos,μια χτυπητή,μισό κιλό βαρελίσια :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Γράφε,tsatsos,μια χτυπητή,μισό κιλό βαρελίσια :p αντε ωραια να σε γνωρισουμε κιολας! παλιοτσατσε! :p Βαλτε τη ημερομηνια στην υπογραφη σαςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!! δεν θα παμε μπροστα ετσι!! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 αντροπαρεα θα στε ε! ωραια θα στε! :) [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα... :O EDIT: Εγώ είμαι στα "μικρά" έτσι; :p Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Δεν ειναι ωραιο ομως να ειναι ολο αντρες... Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Δεν ειναι ωραιο ομως να ειναι ολο αντρες... ναι όμως αν είμαστε λίγα κορίτσια θα τους κάνουμε ότι θέλουμε :p δε θα μας χαλάσουνε χατίρι :lol: P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Παίζει να ρθω και εγώ...Ανάλογα με το πρόγραμμα της εξεταστικής... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Παίζει να ρθω και εγώ...Ανάλογα με το πρόγραμμα της εξεταστικής... an ertheis,tha dokimasoume k tin diki mou sim sto kinito sou!gia na sigourepsoume to provlima sou ;) Oso gia ta koritsia kai ta xatiria..tha deiksei analoga me tin simperifora sas!! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Μου αρέσει πάντως που καμιά γυναίκα δεν ψήνεται,γιατί αν κάποια θα εμφανίζονταν θα ήταν φυσιολογική,ούτε ψωνάρα,ούτε φορώντας ταγέρ που της έμεινε από το κατηχητικό,θα μπορούσε να ανεχτεί αντρική παρέα χωρίς να συμβεί τίποτα με κανέναν,αλλά όχι,εσείς κορίτσια κρατάτε μια ταμπέλα,μπράβο αυτό είναι το περιέργο και για αυτό μου αρέσει.Που δώσαμε ραντεβού μάγκες?Τήλο?:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Ως προς την ενδυμασία τι προβλέπεται;Επίσημη; :lol: P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Ναι,είσαι στα μικρα..εσυ και η sugz :) Εσύ είσαι μια κατηγορία μόνος σου; :p Ως προς την ενδυμασία τι προβλέπεται;Επίσημη; :lol: Η προβλεπόμενη ενδυμασία είναι κοστουμάκι με γραβάτα για τους άντρες (εκτός από τον μπιλλάκο που μπορεί να βάλει παπιόν αν θέλει) και ταγιέρ για τις γυναίκες. :D Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 11 αρχίζουν τα σχολεία... μέχρι 10 θα είμαι Σαλόνικα... έ οπότε -1... καλά να περάσετε πάντως! :) [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 i endimasia eina free ektos ap tin diki mou opws leei kai o hlias..tha einai free to go! :lol: Tsatse..tha erthoun ginaikes min anisixeis Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Tsatse..tha erthoun ginaikes min anisixeis ναι μην ανησυχείς...θα φέρει ο billakos το χαρέμι του :lol: P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 tsatse! ελα βρηκαμε μια να ρθει στο meeting! :p και μια η best και η astarti ολες οι νεοφοιτητριες θα ρθουνε! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Dustixws dn 8a mporesw na pareure8w auti tin fora dioti 8a eimai a8ens;) An kanete tautoxrona kai ena a8inaiko meeting tote 8a paw sigoura:p Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 ο billakos με έπεισε χθες να παρευρεθώ στη συνάντηση, αλλά μετά από λίγο μου έκοψε τα φτερά με αυτό που μου είπε....:( P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 ο billakos με έπεισε χθες να παρευρεθώ στη συνάντηση, αλλά μετά από λίγο μου έκοψε τα φτερά με αυτό που μου είπε....:( πες...πως δεν το πα! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 τι σου ειπεεεε? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 τι σου ειπεεεε? αχ μάλλον δεν κάνει να πω....αλλά με κατέστρεψε εκεί που είχα πάρει τα πάνω μου :p freak εσυ δε θα έρθεις να δεις τα όμορφα χαμόγελά μας; :p P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Καλημέρα και εγω μεσα ! Για Σαββατο 13 Σεπτεμβριου 2008 Myphone@Meeting στην Πλατεια Αριστοτελους Αντε billakos και καλος πολιτης ! Εγω πριν 9 χρονια απολυθηκα ! :) :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Καλημέρα και εγω μεσα ! Για Σαββατο 13 Σεπτεμβριου 2008 Myphone@Meeting στην Πλατεια Αριστοτελους Αντε billakos και καλος πολιτης ! Εγω πριν 9 χρονια απολυθηκα ! :) ευχαριστω Μακη! :) ωραια! και ηθελα να σε παρω τηλ να σου πω να ρθεις! τωρα πρεπει να ενημερωσουμε kostas_falcon, johnny-b-maria_b χμμμ ποιους αλλους εχουμε? Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 αχ μάλλον δεν κάνει να πω....αλλά με κατέστρεψε εκεί που είχα πάρει τα πάνω μου :p freak εσυ δε θα έρθεις να δεις τα όμορφα χαμόγελά μας; :p Ναι ρε Freak εσύ πότε θα έρθεις να σε γνωρίσουμε; Αμάν ρε μπιλλάκο τι λες και τρομοκρατείς τον κόσμο; :p Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Δηλωστε ΠΑΡΟΝ!!! (UPDATE) 1) billakosss 2) fotisbasm 3) Alexel 4) p_k 5) _best_ 6) Petros the Great 7) tsatsos 8) Makis_thess 9) _best_ 10) sugs 11) astarti_ 12) freak of nature 13) 14) . Αντε να γεμισουμε! λεμε!!! ουτε σημειωσεις ξερεις να κρατας! υπαρχει σχετικο GROUP στο facebook Μακηηηηηηηη Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts