manoz Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος exmanos (10 Φεβ. 2004 , 08:12) Εμενα παντως καποιος εκει ψηλα μου κανει πλακα.....την πρωην τη λενε Νανα....βγαινω προχτες εξω γνωριζω μια barwoman τρελλο μωρο......και ναι τη λενε Νανα...βγαινουμε απο το μπαρ να παμε καπου αλλου ακριβως διπλα μαγαζι με ρουχα...που ναι και αυτο ειχε την επωνυμια Νανα....πηγαινουμε στο μπαρ ερχεται μια φιλη μου μαζι με μια φιλη της και μου τη συστηνει....απο δω η φιλη μου η Ν Α Ν Α......i rest my case...:p Όπου και να πας θα σε στοιχειώνει δηλαδή; Α πα πα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος exmanos (10 Φεβ. 2004 , 08:12) Εμενα παντως καποιος εκει ψηλα μου κανει πλακα.....την πρωην τη λενε Νανα....βγαινω προχτες εξω γνωριζω μια barwoman τρελλο μωρο......και ναι τη λενε Νανα...βγαινουμε απο το μπαρ να παμε καπου αλλου ακριβως διπλα μαγαζι με ρουχα...που ναι και αυτο ειχε την επωνυμια Νανα....πηγαινουμε στο μπαρ ερχεται μια φιλη μου μαζι με μια φιλη της και μου τη συστηνει....απο δω η φιλη μου η Ν Α Ν Α......i rest my case...:p Βάφτισε την εσύ!!Δώστης άλλο όνομα!!Πες στην Πάολα ρε παιδί μου! http://www.langkawi.dk/u66.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος exmanos (10 Φεβ. 2004 , 08:12) Εμενα παντως καποιος εκει ψηλα μου κανει πλακα.....την πρωην τη λενε Νανα....βγαινω προχτες εξω γνωριζω μια barwoman τρελλο μωρο......και ναι τη λενε Νανα...βγαινουμε απο το μπαρ να παμε καπου αλλου ακριβως διπλα μαγαζι με ρουχα...που ναι και αυτο ειχε την επωνυμια Νανα....πηγαινουμε στο μπαρ ερχεται μια φιλη μου μαζι με μια φιλη της και μου τη συστηνει....απο δω η φιλη μου η Ν Α Ν Α......i rest my case...:p Το συμπαν εχει συνωμοτησει εναντιον σου.....! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 all the odds are "against" you........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Anemodoura ( 5 Φεβ. 2004 , 23:32) Θα σας βγαλω λιγο εκτος τοπικ αλλα μιας και μιλαμε για ερωτα εδω σκεφτηκα να μην ανοιξω καινουργιο θεμα.Μου αρεσει πολυ μια κοπελα αλλα υπαρχει ενα προβλημα, ειναι αδελφη ενος φιλου μου και δεν ξερω πως θα το παρει αν κανω καποια κινηση, δεν θα ηθελα να χαλασω την φιλια μας γιατι ημαστε παιδικοι φιλοι.Γι αυτο θα ηθελα τη γνωμη σας αν σας εχει τυχη κατι παρομοιο. Δύσκολο... Πρέπει να σκεφτείς πρώτα, αν είσαι έτοιμος να ρισκάρεις την φιλία σου, αφού υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα, αν κάτι πάει στραβά στην σχέση σου, να τσακωθείς και με τον φίλο σου... Επιπλέον, η κοπέλλα τι λέει? :!: Στη θέση σου, θα έκανα κάποια κίνηση, "κρυφά" από τον αδερφό για ένα διάστημα, να δω τι γίνεται με την κοπέλλα και μετά αν όλα πάνε καλά, το λέω και του αδελφού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Επειδη μου ετυχε και ημουν ο αδερφος θα σε συμβουλεψω να του το πεις και να ξεκαθαρισεις την θεση σου σαν αντρας προς αντρα. Διαφορετικα αργα ή γρηγορα θα το μαθει και πιστεψε με θα ειναι πολυ χειροτερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Koita en eti 2004 nomizw pws den exeis na fovasai kai tipota! Arkei na min kaneis m@l@ki@!!! Den nomizw na sou tin pei o filos sou... ektos an ti na pw...... zeite sta Sfakia.......pou lene(den kserw) oti einai ligo periergoi se tetoia themata! Egw proswpika tous Kritikous tous paw polu!!! :):):) Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Δεν ειναι θεμα φοβου απο την αποψη ξυλου ρε ΖΑΖΑ... Απλα θα δημιουργιθει παρεξηγιση απο το τιποτα... Εξαλου αν ειναι οκ παλικαρι και ο φιλος-αδερφος ισα ισα που θα χαρει κιολας η αδερφη του να ειναι σε καλα χερια(εκτως και αν μου πεις οτι εχετε καμια 15αρια χρονια διαφορα ηλικιας...!)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Simasia exei na eimaste antikeimenikoi. Kai o aderfos to kalo tis aderfis tou thelei Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Εγω παντως μια φορα τα εμπλεξα με αδερφη κολλητου στα κρυφα....Βασικα ειναι λιγο δυσκολο να το δεχτει ο αδερφος και βαλτε τον εαυτο σας στη θεση του αν ο κολλητος σας με τον οποιο λετε τα παντα γυρω απο γυναικες,συζητατε τις σχεσεις (και μεις οι αντρες ξερετε πως τα συζηταμε αυτα ;) ) ερχοταν και σας ελεγε οτι τα εχει με την αδερφη σας...ε θα του καθοταν καπως... Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest NOSTALGIA Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από kukukali Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel (23 Ιαν. 2004 , 15:59) Λες ε; Γιατί όχι; ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΡΓΕΝΗΔΩΝ........ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ....! :p K club xwrismenwn parakalw! Xixixi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest NOSTALGIA Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από UnReaL Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Anemodoura ( 5 Φεβ. 2004 , 23:32) Θα σας βγαλω λιγο εκτος τοπικ αλλα μιας και μιλαμε για ερωτα εδω σκεφτηκα να μην ανοιξω καινουργιο θεμα.Μου αρεσει πολυ μια κοπελα αλλα υπαρχει ενα προβλημα, ειναι αδελφη ενος φιλου μου και δεν ξερω πως θα το παρει αν κανω καποια κινηση, δεν θα ηθελα να χαλασω την φιλια μας γιατι ημαστε παιδικοι φιλοι.Γι αυτο θα ηθελα τη γνωμη σας αν σας εχει τυχη κατι παρομοιο. Δύσκολο... Πρέπει να σκεφτείς πρώτα, αν είσαι έτοιμος να ρισκάρεις την φιλία σου, αφού υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα, αν κάτι πάει στραβά στην σχέση σου, να τσακωθείς και με τον φίλο σου... Επιπλέον, η κοπέλλα τι λέει? :!: Στη θέση σου, θα έκανα κάποια κίνηση, "κρυφά" από τον αδερφό για ένα διάστημα, να δω τι γίνεται με την κοπέλλα και μετά αν όλα πάνε καλά, το λέω και του αδελφού. Megalo sfalma... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Παιδια ακομη και με πιθανοτητα 1% να χαλασει η φιλια μην το κανετε..... Αν μαλιστα ειναι φιλια χρονων.....και τα χαλασετε με την κοπελα του κολητου.......η φιλια δεν θα ειναι οπως πριν....! Στο κατω κατω τοσες γυναικες υπαρχουν ..........στην αδερφη του κολητου πρεπει να την <πεσετε>.......? Γιατι πρεπει να παρετε το ρισκο......? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest NOSTALGIA Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από kukukali Παιδια ακομη και με πιθανοτητα 1% να χαλασει η φιλια μην το κανετε..... Αν μαλιστα ειναι φιλια χρονων.....και τα χαλασετε με την κοπελα του κολητου.......η φιλια δεν θα ειναι οπως πριν....! Στο κατω κατω τοσες γυναικες υπαρχουν ..........στην αδερφη του κολητου πρεπει να την <πεσετε>.......? Γιατι πρεπει να παρετε το ρισκο......? Pesta xrusostome! As uparxei k ligo sovarothta stis an8rwpines sxeseis..Arketa exei ekseftilisth to an8rwpino genos..Gnwmh mou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali (14 Φεβ. 2004 , 11:06) Παιδια ακομη και με πιθανοτητα 1% να χαλασει η φιλια μην το κανετε..... Αν μαλιστα ειναι φιλια χρονων.....και τα χαλασετε με την κοπελα του κολητου.......η φιλια δεν θα ειναι οπως πριν....! Στο κατω κατω τοσες γυναικες υπαρχουν ..........στην αδερφη του κολητου πρεπει να την <πεσετε>.......? Γιατι πρεπει να παρετε το ρισκο......? Γιατί, φίλε kukukali... ΑΒΑΤΟ είναι η αδερφή του φίλου;;;; Ο φίλοs είναι και θα παραμείνει φίλος... και η σχέση ... προσωπικό σου και δικό της θέμα... Sorry αν το βλέπω λίγο ωμό αλλά δεν νομίζω ότι ένα ζευγάρι που είναι ερωτευμένο... πρέπει να κολλάει στα αδέλφια... και ούτε τα αδέλφια να εμπλέκονται! Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Emena pantws polloi filoi mou , mou lene ti wraia pou einai i aderfi mou! Egw den exw kanena provlima! Malista enas ithele na tou kanw kai katastasi, alla den ithele i aderfi mou! Stin teliki kai auti kopela einai kai logiko einai na kanei pragmata! Etsi to vlepw egw! Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza (14 Φεβ. 2004 , 15:09) Emena pantws polloi filoi mou , mou lene ti wraia pou einai i aderfi mou! Egw den exw kanena provlima! Malista enas ithele na tou kanw kai katastasi, alla den ithele i aderfi mou! Stin teliki kai auti kopela einai kai logiko einai na kanei pragmata! Etsi to vlepw egw! ΣΩΣΤΟΣ!!! κι εγώ έχω αδελφή και δεν έχω κανένα πρόβλημα να βγει με κολλητό μου... εκτος κι αν είναι από το myphone!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anderson (14 Φεβ. 2004 , 15:24) ΣΩΣΤΟΣ!!! κι εγώ έχω αδελφή και δεν έχω κανένα πρόβλημα να βγει με κολλητό μου... εκτος κι αν είναι από το myphone!!! :lol: :lol: :lol: :lol: στειλε την σε μενα ρε συ :p , μια χαρα παιδι ειμαι και εγω :p , μονο λιγη τρελα κουβαλαω ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 αχαχαχαχαχα!!! Ετσι θα μείνει και στην πόλη...αχαχαχα :lol: :lol: :lol: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anderson (14 Φεβ. 2004 , 14:55) Γιατί, φίλε kukukali... ΑΒΑΤΟ είναι η αδερφή του φίλου;;;; Ο φίλοs είναι και θα παραμείνει φίλος... και η σχέση ... προσωπικό σου και δικό της θέμα... Sorry αν το βλέπω λίγο ωμό αλλά δεν νομίζω ότι ένα ζευγάρι που είναι ερωτευμένο... πρέπει να κολλάει στα αδέλφια... και ούτε τα αδέλφια να εμπλέκονται! Το εχεις κανει ποτε..........? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali (14 Φεβ. 2004 , 18:33) Το εχεις κανει ποτε..........? Βασικά σε τέτοια φάση ΕΙΜΑΙ ;) ! Εχω σχέση με την αδερφή πολύ καλού μου φίλου εδώ και πάαααααρα πολύ καιρό... :happy: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anderson (14 Φεβ. 2004 , 15:47) αχαχαχαχαχα!!! Ετσι θα μείνει και στην πόλη...αχαχαχα :lol: :lol: :lol: Polu kalo!! Mallon o Filos Hunter einai kata tis "eswterikis metanasteusis " gia auto prosferthike!!! xaxaxaxa Allwste opws lene kai oi palioi---Papoutsi apo ton topo sou....---- :D :D :D :D :D Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anderson (14 Φεβ. 2004 , 21:01) Βασικά σε τέτοια φάση ΕΙΜΑΙ ;) ! Εχω σχέση με την αδερφή πολύ καλού μου φίλου εδώ και πάαααααρα πολύ καιρό... :happy: Μακαρι ολα να πανε καλα......! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 και ελεγα στον εαυτο μου - μην την ξαναπατησεις μ@λ@κ@ , και ομως φιλοι μου , οχι μονο δαξκωσα την λαμαρινα αλλα ξεφυγα εντελως. τωρα ψαχνω εθελοντες για bachelor party - οσοι πιστοι προσελθετε!!!!! Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (16 Φεβ. 2004 , 14:48) και ελεγα στον εαυτο μου - μην την ξαναπατησεις μ@λ@κ@ , και ομως φιλοι μου , οχι μονο δαξκωσα την λαμαρινα αλλα ξεφυγα εντελως. τωρα ψαχνω εθελοντες για bachelor party - οσοι πιστοι προσελθετε!!!!! Ειμαι μακριαααααααααααα..........! :cry: Οταν ανεβω θα σου φερω κατι απο εδω κατω για παρηγορια.....black is beauty......! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts