rigasnic Δημ. March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 αααχ chat το κάνατε και αυτό το θέμα. Τρελλός Ερωτας..Πάει χάσατε το μυαλό σας.. είναι το θέμα μας! ;) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGGXXXXXXX Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 χίλιες φορές να κάνεις τα πάντα και να πληγωθείς, παρά να χρησιμοποιείς τις γυναίκες για να μην πληγωθείς και να καταλήξεις σε κάποια φάση να νιώσεις άδειος. πείτε ΝΑΙ στον έρωτα! Παράθεση I'm so ugly, that's ok,cause so are you, we've broken our mirrors... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 χμμμμμμ , ειπα και εγω να ξαναγραψω εδω γιατι τελικα ο ερωτας ειναι πολυ σουστης!!! , τα δινεις ολα και σε φτυνουν , μαλλο θα γινω GAY και εκει να δεις που θα πεφτουν ολλες μαζεμενες :p Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 6 Μάι. 2004 , 00:24) χμμμμμμ , ειπα και εγω να ξαναγραψω εδω γιατι τελικα ο ερωτας ειναι πολυ σουστης!!! , τα δινεις ολα και σε φτυνουν , μαλλο θα γινω GAY και εκει να δεις που θα πεφτουν ολλες μαζεμενες :p Πέρνα μια βόλτα από την Φιλοσοφική! ;) Θα κάνει καλό στην αυτοπεποίθησή σου!!! :eek: Ακούς εκεί να γίνεις γκέϋ! :ξέρασμα: :cry: :blink: Αυτές να γίνουν λεσβίες! :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. May 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 6 Μάι. 2004 , 00:53) Πέρνα μια βόλτα από την Φιλοσοφική! ;) Θα κάνει καλό στην αυτοπεποίθησή σου!!! :eek: Ακούς εκεί να γίνεις γκέϋ! :ξέρασμα: :cry: :blink: Αυτές να γίνουν λεσβίες! :alien: Polu kali protasi auti gia tin Filosofiki! Mia volta tha se peisei sigoura! Let us know... :) Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 είναι δύσκολο και να βρεις μια σωστή κοπέλα και έναν σωστό άντρα, να λέμε τα πράγματα σωστά. Έχουν γίνει και τα 2 φύλα πάρε το ένα χτύπα τον άλλον. Πιστεύω το εξής: για όλους υπάρχει ταίρι κανείς δεν θα μείνει μόνος, αρκεί να μην επικεντρώνεις την ζωή σου ολόκληρη πάνω σε αυτό αλλιώς απο το πολύ ψάξιμο και άγχος θα περάσει απο μπροστά σου και θα το χάσεις. Back on topic τώρα έχω κάνει και εγώ μερικά τρελά πράγματα, όχι όμως απίστευτα τρελά. Με το άτομο που είμαι τώρα το ποιό τρελό ήταν με απεργία λεωφορείων περπάτησα απο το σπίτι μέχρι την δουλειά του και πήρα και 2 taxi (μιλάμε απόσταση Περιστέρι-Γλυφάδα) για να του πάω το αγαπημένο του γλυκό και κανα snack γιατί ήταν πτώμα και είχε πέσει πολύ δουλειά, χωρίς να του έχω πει τπτ. Το χαμόγελό του, μια σφιχτή αγκαλιά και ένα φιλί ήταν για μένα ότι ήθελα όταν μπήκα μέσα...έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Το σκέφτομαι και χαμογελάω. Άμα αγαπάς και σε αγαπάνε κάνε τρελά πράγματα. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απο το να ξέρεις πως ό,τι κάνεις δεν πάει στράφι. Άν όμως κάνεις πράγματα πάνω απο σένα που το ταίρι σου (είτε γυναίκα είτε άντρας) δεν αναγνωρίζει τότε καντην με ελαφρά πηδηματάκια γιατί στο τέλος εσύ πληγώνεσαι ενώ αυτή/αυτός κοιτάνε την πάρτη τους. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 borw na pw pws oi apopseis mou panw sto thema isws ine monadikes alla egw otan agapisw kapia kopela den ginete na tin afisw an me afisei borei kai na mi vrw pote ali den mou paei i kardia ime poli evestitos alla distixws to 99% pistevei oti i agapi ine pexnidi kai borei na pezei me ton allo i tin ali opote diskola prepei na pisteveis se agapi tis meres mas Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 dim dim dim dim dim dim dim dim dim dim dim dim dim dim mou!!! :whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno ( 7 Μάι. 2004 , 00:01) dim dim dim dim dim dim dim dim dim dim dim dim dim dim mou!!! :whistle: :whistle: :whistle: και εδω νομιζα εγω οτι ειχαι δαγκωσει την λαμαρινα για τα καλα , εσυ κοθκλα μου δεν πας πισω ;) :p Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Καλά κάνει βρε :) όποια αγαπάει το δείχνει :) πάω στον άντρα μου....με φτιάξατε ρομαντικά μεσημεριάτικό σας :o Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Επιμενω... dim dim dim dim dim dim dim mou! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno ( 9 Μάι. 2004 , 17:34) Επιμενω... dim dim dim dim dim dim dim mou! :confused: :confused: :blink: :wacko: :whistle: :!: :lol: Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Πέρνα μια βόλτα από την Φιλοσοφική! ;) Θα κάνει καλό στην αυτοπεποίθησή σου!!! :eek: Ακούς εκεί να γίνεις γκέϋ! :ξέρασμα: :cry: :blink: Αυτές να γίνουν λεσβίες! :alien: ξερω ξερω το ξεθαψα το θεμα αλλα ερωτηση κρισεως......... η προσφορα υσχει;;; :X Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 ξερω ξερω το ξεθαψα το θεμα αλλα ερωτηση κρισεως......... η προσφορα υσχει;;; :X Σου απαντηθηκε? :lol: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Σου απαντηθηκε? :lol: :w00t: ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ :O Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Μιας και δεν πήγα διακοπές το καλοκαίρι που μας πέρασε αποταμίευσα όλες τις οικονομίες μου, δέχτηκα με μεγάλη ευχαρίστηση την επιδότηση των 200 ευρώ από τη μάνα μου και πήγα στο Ηράκλειο για 10 ολόκληρες μέρες τον Οκτώμβρη... Παράτησα τα μαθήματα μου και την έκανα... Τα χριστούγεννα, μετά από 1 χρόνο και 2 μήνες χωρίσαμε όμως... Βάσω μακάρι να διάβαζες αυτό το μήνυμα. Σ' αγαπώ Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts