odontiatros1986 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Δεν το κόβω νά 'ρχεται προς τα εδώ. Πέρασε τόσος καιρός και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση... :worry: Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninosalex Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 re paidia ti na kano na perimeno i na paro to n79???????? to n79 exei apisteyto sar 1.4 giati i nokia bgazei kinita me megalo sar ftaiei to 3g???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Μηπως εχει καποιος κατι νεοτερο σχετικα με την αφιξη του η οχι στην Ελλαδα,θα το φερει τελικα η Σαμυ??:confused: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Τελικα πηρα τηλεφ. τη Σαμυ και..ουδεν νεοτερο! Δε ξερουν ουτε ποτε θα ερθει αλλα κυριως ΑΝ θα ερθει!!:wacko: Μαλλον δε το κοβω να ερχετε γιατι σε μερικες αγορες(π.χ. στη Ρωσια) εχει κυκλοφορηση απ τον Οκτωμβριο και εδω ακομα δε το εχουν παρει μυρωδια!!!:lol: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 μάλλον δε το κόβω να ερχετε Ούτε εγώ.. είναι αυτό που έγραψα και στο θέμα του 550i, δεν είναι να εμπιστεύεσαι την Samsung στα Symbian smartphone της διότι δεν ξέρεις ποτέ αν θα κυκλοφορήσουν τελικά στην Ελλάδα. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninosalex Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 καλησπερα στην γερμανια εχει κυκλοφορησει περιπου στα 350 ευρω... αρα λογικα θα κατεβει και εδω κατω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 καλησπερα στην γερμανια εχει κυκλοφορησει περιπου στα 350 ευρω... αρα λογικα θα κατεβει και εδω κατω.. Μακαρι!! Τι λεει απο ποιοτητα,το εχεις δει απο κοντα?? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 στην γερμανια εχει κυκλοφορησει περιπου στα 350 ευρω... αρα λογικα θα κατεβει και εδω κατω.. Αν δεν υποστηριχθεί και δεν κυκλοφορήσει επίσημα στην ελληνική αγορά, τότε θα μείνει στα αζήτητα. Τι να το κάνουμε αν δεν μπορούμε ούτε μια απλή αναζήτηση των επαφών μας να πραγματοποιήσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninosalex Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 καλησπερα οχι δεν το εχω δει απο κοντα στο ιντερνετ το βρηκα... αν ψαξεις στο google θα το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Καλησπερα! Τι γινεται τελικα με το εν λογω κινητακι? τα χαρακτηρηστικα του ειναι παρα πολυ καλα και ειναι κριμα αν τελικα δεν κυκλοφορησει στην Ελλαδα... :( Στο skroutz φαινεται οτι το εχουν 3 καταστηματα, αλλα μαλλον για παραεισαγωγη το κοβω... αν το εχει παρει κανεις ας γραψει εντυπωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Μην το κόβεις, σίγουρα, μιας και δεν έχει και δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 αυριο θα το χω στα χερια μου οποτε και θα γραψω τις πρωτες μου εντυπωσεις. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 αυριο θα το χω στα χερια μου οποτε και θα γραψω τις πρωτες μου εντυπωσεις. Καλοριζικο ταξιδιωτη! :) περιμενουμε εντυπωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 απο eclick που το παραγγειλα μου ειπαν οτι εχει κανονικα ελληνικα.2 χρονια κανονικα εγγυηση κι επιστροφη σε αυτους αν γινει το οτιδηποτε,το χω εμπιστευτει πολλες φορες το καταστημα κι εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος,για να δουμε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Περιμένουμε εντυπώσεις. Αλήθεια, τα ελληνικα πως τα πέρασαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninosalex Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 ταξιδιωτη περιμενω εντυπωσεις γιατι ειμαι ετοιμοσ να παρω κινητο και αυτο μου αρεσει παρα πολυ αλλα δεν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 απο eclick που το παραγγειλα μου ειπαν οτι εχει κανονικα ελληνικα.2 χρονια κανονικα εγγυηση κι επιστροφη σε αυτους αν γινει το οτιδηποτε,το χω εμπιστευτει πολλες φορες το καταστημα κι εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος,για να δουμε. Ελληνικά;!! Θα περιμένω με ανυπομονησία περισσότερες πληροφορίες :) Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 παιδια το κινητο το χω στα χερια μου απο χτες,δεν εχω γραψει ακομα κατι γιατι πολυ απλα εχουν παιξει τα νευρα μου,γιατι ρωτησα επανειλημενα για το αν θα χει ελληνικα και με επιβεβαιωσαν 100% και τελικα δεν εχει,το πηρα πρεφα με το που το παρελαβα οταν ειδα οτι εχει ακομα ζελατινες το κουτι ενω κανονικα θα πρεπε να λειπουν γιατι θα το χαν ανοιξει για να τα περασουν μεσα. σαφως και δε προκειται να το κρατησω με αγγλικο μενου και περιμενω απαντηση σχετικα με το τι θα κανουμε.το χω τιμησει δεοντως το συγκεκριμενο μαγαζι οποτε και δε νομιζω να μου φερθουν σκαρτα. κατα τα αλλα το κινητο για οσο το ειδα απλα παιδια τα σπαει. τρομερη κατασκευη.φοβερη οθονη,πολυ καλο ηχειο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninosalex Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 δηλαδη να μην το τιμησουμε το κινητο ετσι????? καλυτερα γιατι θα γινοταν μπερδεμα οπως και να το κανουμε αφου δε το εισαγει επισημα η αντιπροσωπια.κριμα παντωσ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 κατα τα αλλα το κινητο για οσο το ειδα απλα παιδια τα σπαει. τρομερη κατασκευη.φοβερη οθονη,πολυ καλο ηχειο. Ταξιδιωτη σου ευχομαι να βρεις γρηγορα λυση! Μια ερωτηση μονο μιας και απο ποιοτητα ΔΕΝ ειχα καμια αμφιβολια το πως θα ειναι! Λοιπον με σβηστη την οθονη μπορεις να βλεπεις την ωρα οπως στο Ν85 η ειναι τελειως μαυρη?? Το λεω μιας και αυτο εχει οθονη oled που δε καταναλωνει εξτρα και μπορει να σου παρουσιαζει διαφορες πληροφοριες. Ρυθμισεις μαλλον θα βρεις στα θεματα στην εξοικωνομιση ενεργιας. Ευχαριστω! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Ανεξήγητη, πάντως, η πολιτική της Samsung. Με ποια κριτήρια αποφάσισαν να μην εισάγουν στην Ελλάδα μία συσκευή που χτυπάει στα ίσια τα Nseries; :wacko: Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 παιδια ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι δεν θα ερθει το κινητο οποτε μην βγαζουμε συμπερασματα μην βρεθουμε προ εκπληξεων. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 παιδια ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι δεν θα ερθει το κινητο οποτε μην βγαζουμε συμπερασματα μην βρεθουμε προ εκπληξεων. το συγκεκριμενο κινητο εχει βγει στην αγορα τουλαχιστον 4 μηνες τωρα... αν ηταν να ερθει επισημα στην Ελλαδα, δα θα ειχε ερθει? :( Ελπιζω φιλε μου να βγαλεις ακρη με το καταστημα... για οτιδηποτε ενημερωσε μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 παιδια το κινητο το χω στα χερια μου απο χτες,δεν εχω γραψει ακομα κατι γιατι πολυ απλα εχουν παιξει τα νευρα μου,γιατι ρωτησα επανειλημενα για το αν θα χει ελληνικα και με επιβεβαιωσαν 100% και τελικα δεν εχει[..] Ειλικρινά ελπίζω να βρεις άκρη, μεγάλη πίκρα ειδικά όταν η συσκευή πραγματικά αξίζει - κρίμααα που δεν έρχεται Ελλάδα ρε γμτ ( άραγε διαβάζει κανείς από την επίσημη αντιπροσωπία; ) :( Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Ειλικρινά ελπίζω να βρεις άκρη, μεγάλη πίκρα ειδικά όταν η συσκευή πραγματικά αξίζει - κρίμααα που δεν έρχεται Ελλάδα ρε γμτ ( άραγε διαβάζει κανείς από την επίσημη αντιπροσωπία; ) :( προς το παρον δεν εχω βρει καμια ακρη κι αδικαιολογητο αυτο,προς το παρον βεβαια.:mad:μα κι αν δε βρω η μετεπειτα <<καλη διαφημιση>> απο μενα σε πολλα sites θα δωσει ενα ωραιο προσωπο στην εταιρεια.αν και δε νομιζω να φτασει εκει κι οτι ολα αυτα ειναι μονο υποθεσεις γιατι δεν ειχα ποτε παραπανω μεχρι τωρα. και το θεμα ειναι πως ναι η συσκευη αξιζει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts