jogatore Δημοσιεύτηκε August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 7, 2008 Θα ήθελα πληροφορίες και εντυπώσεις για την συσκευή αυτήν από όποιον την έχει στη κατοχή του. Έχει ελληνικά στην πλοήγηση? είναι αξιόπιστο το πρόγραμμα πλοήγησης? Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει σε λειτουργία και επίδειξη σε κάποιο κατάστημα? Και για να μην θεωρηθεί σαν διαφήμηση του καταστήματος στείλτε μου ΡΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Θα ήθελα πληροφορίες και εντυπώσεις για την συσκευή αυτήν από όποιον την έχει στη κατοχή του. Έχει ελληνικά στην πλοήγηση? είναι αξιόπιστο το πρόγραμμα πλοήγησης? Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει σε λειτουργία και επίδειξη σε κάποιο κατάστημα? Και για να μην θεωρηθεί σαν διαφήμηση του καταστήματος στείλτε μου ΡΜ Το εχω εδω και 1 μηνα περιπου ειναι αψογο πολυ καλα γραφικα σε σχεση με Igo kai Destinator που εχω ,πολυ καλοι οι χαρτες για Αθηνα , δεν μπορω να πω ομως οτι ηταν τοσο πολυ αναλυτικοι( σε σχεση με το destinator)στην Ευβοια που το δοκιμασα Εχει πολυ ομορφη βαση που εχει ενσωματωμενο επανω το usb οποτε δεν χρειαζεται καθε φορα που το βγαζεις η το βαζεις να βαζεις και το καλωδιο.Πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του και αν θες να το δεις το εχω δει σε λειτουργια σε αρκετα μαγαζια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. August 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Το εχω εδω και 1 μηνα περιπου ειναι αψογο πολυ καλα γραφικα σε σχεση με Igo kai Destinator που εχω ,πολυ καλοι οι χαρτες για Αθηνα , δεν μπορω να πω ομως οτι ηταν τοσο πολυ αναλυτικοι( σε σχεση με το destinator)στην Ευβοια που το δοκιμασα Εχει πολυ ομορφη βαση που εχει ενσωματωμενο επανω το usb οποτε δεν χρειαζεται καθε φορα που το βγαζεις η το βαζεις να βαζεις και το καλωδιο.Πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του και αν θες να το δεις το εχω δει σε λειτουργια σε αρκετα μαγαζια Σε ευχαριστώ πολύ ,πες μου αν μπορώ να βάλω και αλλο λειτουργικό (igo ,dest,...) Σε λειτουργια δεν το εχω δει πουθενα μέχρι τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Το εχω εδω και 1 μηνα περιπου ειναι αψογο πολυ καλα γραφικα σε σχεση με Igo kai Destinator που εχω ,πολυ καλοι οι χαρτες για Αθηνα , δεν μπορω να πω ομως οτι ηταν τοσο πολυ αναλυτικοι( σε σχεση με το destinator)στην Ευβοια που το δοκιμασα Εχει πολυ ομορφη βαση που εχει ενσωματωμενο επανω το usb οποτε δεν χρειαζεται καθε φορα που το βγαζεις η το βαζεις να βαζεις και το καλωδιο.Πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του και αν θες να το δεις το εχω δει σε λειτουργια σε αρκετα μαγαζια Θα ηθελα και εγω να μου πεις,αν ειναι δυνατος ο ηχος (φωνη) πλοηγησης,τη γνωμη σου για το Panorama View3D,Reality View Pro,καθως επισης αν δεχεται στα ελληνικα φωνητικη οδηγια.Καπου διαβασα οτι παιρνει IGO και DEST,ισχυει; Καλοριζικο,πολυ καλη αγορα.Πιστευω συντομα να αυξηθει η καλυψη στα 2 χρονια που δινει δωρεαν αναβαθμιση χαρτων.Εκτος αυτοκινητου το εχεις χρησιμοποιησει; Ευχαριστω Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Θα ηθελα και εγω να μου πεις,αν ειναι δυνατος ο ηχος (φωνη) πλοηγησης,τη γνωμη σου για το Panorama View3D,Reality View Pro,καθως επισης αν δεχεται στα ελληνικα φωνητικη οδηγια.Καπου διαβασα οτι παιρνει IGO και DEST,ισχυει; Καλοριζικο,πολυ καλη αγορα.Πιστευω συντομα να αυξηθει η καλυψη στα 2 χρονια που δινει δωρεαν αναβαθμιση χαρτων.Εκτος αυτοκινητου το εχεις χρησιμοποιησει; ΕυχαριστωH Φωνη ειναι παρα παρα πολυ δυνατη και αναγκαζεσαι να το εχεις λιγο πιο πανω απο την μεση γιατι σε ξκουφαινει To panorama view ειναι η απολαυση σε αυτο το μηχανημα και η οδηγιες και ολο το μενου ειναι στα Ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. August 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 H Φωνη ειναι παρα παρα πολυ δυνατη και αναγκαζεσαι να το εχεις λιγο πιο πανω απο την μεση γιατι σε ξκουφαινει To panorama view ειναι η απολαυση σε αυτο το μηχανημα και η οδηγιες και ολο το μενου ειναι στα Ελληνικα Με επιπλεον λειτουργικά (Igo,Dest,TomTom...) τι γίνετε? Εχεις δοκιμάσει αν μπαίνουν? Γιατί οι περισσότεροι κατακρίνουν το μηχάνημα επειδή δεν έχει destinator !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Δεν κατακρίνει κάποιος το μηχάνημα επειδή δεν έχει destinator.Αλλά επειδή πρόγραμμα και χάρτης πάνε πακέτο.Προς το παρόν τους καλύτερους χάρτες για την Ελλάδα τους έχει το destinator και γιαυτό όσοι παίρνουν συσκευές με άλλο πρόγραμμα,ψάχνουν να βάλουν destinator.Oχι γιατί το destinator είναι το καλύτερο πρόγραμμα,αλλά επειδή δε μπορείς να κάνεις πλοήγηση χωρίς ενημερωμένο χάρτη. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 jogatore δες και αυτο.>>>http://gps-service.pl/english.html Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Δεν κατακρίνει κάποιος το μηχάνημα επειδή δεν έχει destinator.Αλλά επειδή πρόγραμμα και χάρτης πάνε πακέτο.Προς το παρόν τους καλύτερους χάρτες για την Ελλάδα τους έχει το destinator και γιαυτό όσοι παίρνουν συσκευές με άλλο πρόγραμμα,ψάχνουν να βάλουν destinator.Oχι γιατί το destinator είναι το καλύτερο πρόγραμμα,αλλά επειδή δε μπορείς να κάνεις πλοήγηση χωρίς ενημερωμένο χάρτη. Αμαν με αυτο το destinator και την εταιρεια μονοδρομο.Οτι θεμα ανοιξει στο τελος το πατε στο destinator.Φτανει η πλυση η εγκεφαλου με την NGI ή GI ή οπως αλλιως θα λεγεται μετα απο μερικα χρονια.Και εγω πως κανω πλοηγηση με αλλους χαρτες αφου μονο με destinator κινεισαι στην Ελλαδα δεν ξερω.Πρεπει να εχω ενσωματωμενο gps στο κεφαλι μου.Αντε μπραβο μας εχετε πρηξει. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Αμαν με αυτο το destinator και την εταιρεια μονοδρομο.Οτι θεμα ανοιξει στο τελος το πατε στο destinator.Φτανει η πλυση η εγκεφαλου με την NGI ή GI ή οπως αλλιως θα λεγεται μετα απο μερικα χρονια.Και εγω πως κανω πλοηγηση με αλλους χαρτες αφου μονο με destinator κινεισαι στην Ελλαδα δεν ξερω.Πρεπει να εχω ενσωματωμενο gps στο κεφαλι μου.Αντε μπραβο μας εχετε πρηξει. ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!!!!!+1:yahoo::up::clap: Υ.Γ Φοβερη υπογραφη:lol: Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. August 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Αμαν με αυτο το destinator και την εταιρεια μονοδρομο.Οτι θεμα ανοιξει στο τελος το πατε στο destinator.Φτανει η πλυση η εγκεφαλου με την NGI ή GI ή οπως αλλιως θα λεγεται μετα απο μερικα χρονια.Και εγω πως κανω πλοηγηση με αλλους χαρτες αφου μονο με destinator κινεισαι στην Ελλαδα δεν ξερω.Πρεπει να εχω ενσωματωμενο gps στο κεφαλι μου.Αντε μπραβο μας εχετε πρηξει. Συμφωνώ και εγώ μαζί σου στο ότι μας έχουν ζαλίσει με το destinator..... ότι και να ρωτήσεις εκει θα καταλήξουν. Σαν να είναι εμισθοι υπάλληλοι της ngi ή gi ή οτιδήποτε άλλο.. Τελικά υπάρχει απάντηση σε σύστημα πλοήγησης???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. August 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 jogatore δες και αυτο.>>>http://gps-service.pl/english.html Ενδιαφέρον φαίνετε , περιμένω απάντησή τους αλλά πως μπορώ να είμαι σίγουρος? Το έχει δοκιμάσει κανείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Αμαν με αυτο το destinator και την εταιρεια μονοδρομο.Οτι θεμα ανοιξει στο τελος το πατε στο destinator.Φτανει η πλυση η εγκεφαλου με την NGI ή GI ή οπως αλλιως θα λεγεται μετα απο μερικα χρονια.Και εγω πως κανω πλοηγηση με αλλους χαρτες αφου μονο με destinator κινεισαι στην Ελλαδα δεν ξερω.Πρεπει να εχω ενσωματωμενο gps στο κεφαλι μου.Αντε μπραβο μας εχετε πρηξει. Mια συζήτηση που γίνεται πολύ καιρό τώρα και δε καταλήγει πουθενά.Σαφώς και δεν κάνεις πλοήγηση μόνο με το destinator.Οπως επίσης είναι εντελώς τυχαίο το γεγονός ότι και στο συγκεκριμένο φόρουμ η πλειοψηφία των ποστ στα rye και στα vector master ψάχνουν τρόπο να φορτώσουν άλλο πρόγραμμα.Ακόμη και στα ποστ για το navigon 2100,κάποιοι ενδιαφέρονται να φορτώσουν άλλο πρόγραμμα. Οσο για τη σελίδα http://gps-service.pl/english.html μαγκιά τους.Αυτό που κάνουμε τόσο καιρό κάποια άτομα δωρεάν στα διάφορα φόρα,το εκμεταλεύονται για να κερδίσουν χρήματα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
italos_1 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Συμφωνώ και εγώ μαζί σου στο ότι μας έχουν ζαλίσει με το destinator..... ότι και να ρωτήσεις εκει θα καταλήξουν. Σαν να είναι εμισθοι υπάλληλοι της ngi ή gi ή οτιδήποτε άλλο.. Τελικά υπάρχει απάντηση σε σύστημα πλοήγησης???? re paidia hmarton ligaki. den zalizh kanenas me to destinator. apla ama vrite kapion kalitero kai enhmeromeno xarth paneladikos kai oxi mono gia thn athina pesteto na ton valoume. an avrio vgi kapios kaliteros tha valoume ton allon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Συμφωνώ και εγώ μαζί σου στο ότι μας έχουν ζαλίσει με το destinator..... ότι και να ρωτήσεις εκει θα καταλήξουν. Σαν να είναι εμισθοι υπάλληλοι της ngi ή gi ή οτιδήποτε άλλο.. Τελικά υπάρχει απάντηση σε σύστημα πλοήγησης???? Δες τι μου απαντησαν!!!!!!:up: http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=113131 Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Mια συζήτηση που γίνεται πολύ καιρό τώρα και δε καταλήγει πουθενά.Σαφώς και δεν κάνεις πλοήγηση μόνο με το destinator.Οπως επίσης είναι εντελώς τυχαίο το γεγονός ότι και στο συγκεκριμένο φόρουμ η πλειοψηφία των ποστ στα rye και στα vector master ψάχνουν τρόπο να φορτώσουν άλλο πρόγραμμα.Ακόμη και στα ποστ για το navigon 2100,κάποιοι ενδιαφέρονται να φορτώσουν άλλο πρόγραμμα. Οσο για τη σελίδα http://gps-service.pl/english.html μαγκιά τους.Αυτό που κάνουμε τόσο καιρό κάποια άτομα δωρεάν στα διάφορα φόρα,το εκμεταλεύονται για να κερδίσουν χρήματα. Εχεις απολυτο δικαιο! Νομιζω ομως οτι παιζει ρολο και τι PDA η PNA εχεις(τα specifications του ενοω). Παντως,ΟΤΙ χαρτες μπουν επανω στο 8110,ΔΕΝ θα ειναι σαν τους δικους του(NAVIGON).Θα εχεις ακριβεστατη πλοηγηση(dest,igo),αλλα δεν θα εχεις την απολαυση της(navigon). Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. August 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Δες τι μου απαντησαν!!!!!!:up: http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=113131 Το είδα ,αλλά δεν κατάλαβα τίποτα μιας και ειμαι τελείως άσχετος με το άθλημα αυτό. Τελικά μάλλον θα εγκαταλέιψω γιατί δεν βγάζω άκρη..... και δεν προτίθεμαι να δαπανίσω ένα σεβαστό ποσό για κάτι που δεν μπορώ να δω και πολύ περισσότερο δεν μπορώ να το συγκρύνω με διαφορετικές συσκευές. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Παντως το μηχανακι ειναι ......απαιχτο!!!!!Καμια σχεση με τα αλλα:) Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manrico34 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 παιδιά καλημέρα. εχει κανεις προβλημα με το navigon fresh οσον αφορα τις αναωαθμισεις... προβλημα 1140 ? μου το βγαζει συνεχεια και δεν μπορω να κανω αναβαθμισεις. Ξερει κανεις κατι σχετικα.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 παιδιά καλημέρα. εχει κανεις προβλημα με το navigon fresh οσον αφορα τις αναωαθμισεις... προβλημα 1140 ? μου το βγαζει συνεχεια και δεν μπορω να κανω αναβαθμισεις. Ξερει κανεις κατι σχετικα.? Προφανως εχεις το 8110! Τι καρτα εχεις επανω;2αρα η 4αρα; Αν εχεις 2αρα,ισως να μη χωραει την αναβαθμιση! Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_XLR8 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 παιδιά καλημέρα. εχει κανεις προβλημα με το navigon fresh οσον αφορα τις αναωαθμισεις... προβλημα 1140 ? μου το βγαζει συνεχεια και δεν μπορω να κανω αναβαθμισεις. Ξερει κανεις κατι σχετικα.? Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ, πήρα το μηχάνημα πριν 3 μέρες. Δοκίμασα να κάνω update σε PC με Vista και laptop με Vista και έβγαζε το ίδιο πρόβλημα 1140 δηλαδή. Κατέληξα σε PC με Windows XP και έγινε το update άψογα χωρίς πρόβλημα. Αυτό που λέει ο ppppetros ίσως έχει δίκιο, ωστόσο διέγραψα (κρατώντας backup) τους άλλους χάρτες αφήνοντας μόνο τον ελληνικό για εξοικονόμιση χώρου και πάλι πρόβλημα 1140. Σου προτείνω λοιπόν να "παίξεις" με XP εφόσον είναι δυνατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Παντως, καλο ειναι να μπει μια 4αρα(αλλοι εχουν βαλει και 8αρα,και παραπανω)και να ΜΗΝ διαγραφουμε τιποτα αν δεν ειμαστε σιγουροι 100% για το τι κανουμε. Εμενα στα vista business παει κανονικα. Επισης μεχρι το τελος του μηνα θαχουμε ΚΑΛΗ αναβαθμιση!!!!! Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_XLR8 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Παντως, καλο ειναι να μπει μια 4αρα(αλλοι εχουν βαλει και 8αρα,και παραπανω)και να ΜΗΝ διαγραφουμε τιποτα αν δεν ειμαστε σιγουροι 100% για το τι κανουμε. Εμενα στα vista business παει κανονικα. Επισης μεχρι το τελος του μηνα θαχουμε ΚΑΛΗ αναβαθμιση!!!!! έχω δρομολογήσει διαδικασίες για αγορά κάρτας προκειμένου να μη λείπει κάτι! Όσο για το error που βγάζει θα βρω τι φταίει... που θα πάει! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 έχω δρομολογήσει διαδικασίες για αγορά κάρτας προκειμένου να μη λείπει κάτι! Όσο για το error που βγάζει θα βρω τι φταίει... που θα πάει! :rolleyes: Το ιδιο σου κανει με την καρτα στο μηχανακι,και στον cardreader; Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_XLR8 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Το ιδιο σου κανει με την καρτα στο μηχανακι,και στον cardreader; ναι! το ίδιο πράγμα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts