chrismar76 Δημοσιεύτηκε August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 3, 2008 Καλησπέρα! Έχω ένα laptop Acer Aspire 2010 (xp sp3), ο οποίος συνδέεται είτε από ethernet είτε ασύρματα με ένα ρούτερ NETGEAR DG834PN. Από χθες παρατήρησα ότι δεν μπορώ να μπω στο msn. Mου βγάζει κωδικό error 80072ee2. Επίσης παρατήρησα ότι δεν μπορώ να κάνω update από τα site της Microsoft, γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να μπω σε κανένα επίσημο site της Microsoft ή των Windows. Σε όλα τα άλλα site μπαίνω κανονικότατα. Επίσης, αυτό παρατηρείται μόνο σε αυτό το laptop, αφού στον desktop μου, ο οποίος συνδέεται και αυτός στο ίδιο router, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όταν από τον laptop μπαίνω στο internet μέσω ασύρματης κάρτας της Vodafone, πάλι μπαίνω κανόνικα παντού. Καμία βοήθεια; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 τι mtu εχεις? + πρεπει να ειναι moved στο adsl συνδεσεις κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts