Jump to content

Το καλυτερο αυτοκινητο που εχετε οδηγησει

tolis69
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για πειτε ποια ειναι τα καλυτερα, καθαροαιμα αυτοκινητα που εχετε οδηγησει!(δεν εννοω "φτιαγμενα")!

Το καλυτερο αυτοκινητο που εχω οδηγησει εγω, ειναι ενα Alfa Romeo Gt 3.200 V8.Ηταν τρομερο κ ακομα θυμαμαι το καταπληκτικο "τραβηγμα" του κινητηρα.Επισης ειχα οδηγησει (για 100μ περιπου) ενα Lexus Ls 460!!Πολυτελεια στο FULL!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω ενα RS4 Station και μια maserati 3200 gt!

Καλά ε το αμάξι πρεπει να σκοτώνει !!!!!

Εγώ ένα subaru impreza WRX STi ( 350 hp ) ενός φίλου !!!!

Καλά ε το αμάξι πρεπει να σκοτώνει !!!!!

Εγώ ένα subaru impreza WRX STi ( 350 hp ) ενός φίλου !!!!

Απιστευτο αυτοκινητο αν και δεν μπορουσα να κανω και πολλα μια και για 10 λεπτα το οδηγησα και αυτα με συνοδεια διπλα του γνωστου που το ειχε...:(

sti δεν ετυχε αλλα θα ηθελα πολυ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για πειτε ποια ειναι τα καλυτερα, καθαροαιμα αυτοκινητα που εχετε οδηγησει!(δεν εννοω "φτιαγμενα")!

Το καλυτερο αυτοκινητο που εχω οδηγησει εγω, ειναι ενα Alfa Romeo Gt 3.200 V8.Ηταν τρομερο κ ακομα θυμαμαι το καταπληκτικο "τραβηγμα" του κινητηρα.Επισης ειχα οδηγησει (για 100μ περιπου) ενα Lexus Ls 460!!Πολυτελεια στο FULL!

απο ποτε η gt φοραει v8???:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

απο ποτε η gt φοραει v8???:blink:

Εκανα λαθος! Δεν λες παλι καλα που δεν σου ειπα V12??:ρ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ferrari BB 512i

12κύλινδρο εν σειρά, πίσω από το κεφάλι του οδηγού και όποιος αντέξει. :)

Την οδήγησα στην Ιταλία το 1988 , στο EUR της Ρώμης και τότε πρωτοείδα τι σημαίνει "Η ζωή αρχίζει στα 200" © Κώστας Καββαθάς.

Επίσης Μ5 του 2001 στη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκι - Αθήνα. Αλλα κόλπα...

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Εκανα λαθος! Δεν λες παλι καλα που δεν σου ειπα V12??:ρ

το καταλαβα οτι εκανες λαθος..αν μου εγραφες ομως v12 δεν θα στο συγχωρουσα:wink::p:happy:!

Ferrari BB 512i

12κύλινδρο εν σειρά, πίσω από το κεφάλι του οδηγού και όποιος αντέξει. :)

Την οδήγησα στην Ιταλία το 1988 , στο EUR της Ρώμης και τότε πρωτοείδα τι σημαίνει "Η ζωή αρχίζει στα 200" © Κώστας Καββαθάς.

Επίσης Μ5 του 2001 στη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκι - Αθήνα. Αλλα κόλπα...

Δεν είναι 12κύλινδρη εν σειρά .Boxer είνα (γι αυτό και ΒΒ από το Berlinetta Boxer) ή αν θες V12 με γωνία 180 μοιρών.:)

Εγώ επι τη ευκαιρεία τα έχω οδηγήσει σχεδόν όλα.:)

Δεν είναι 12κύλινδρη εν σειρά .Boxer είνα (γι αυτό και ΒΒ από το Berlinetta Boxer) ή αν θες V12 με γωνία 180 μοιρών.:)

Εχεις απόλυτο δίκιο. :O

Δεν είναι "12 εν σειρά" ,αλλά "flat 12" ή V12 180 μοιρών.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

πλακα πλακα εσυ θα εχεις οδηγησει του κοσμου τα πανακριβα αυτοκινητα..το καλυτερο πιο ηταν?

δεν εχω οδηγησει και ΤΑ αυτοκινητα.απο αυτα ομως ξεχωρισα την alfa romeo 147ti! τελειο πατημα στον δρομο και πολυ καλο ανοιγμα!

ομως, παμε για αλλα για καλυτερα...

Porsche Cayman S με εργοστασική βελτίωση και 320 αλογάκια. Απίστευτο αυτοκίνητο στο δρόμο αλλά με ενοχλητικές ποιοτικές ατέλειες απαράδεκτες σια τα 90Κ που στοίχισε στον φίλο μου. Επίσης όλη την σειρά Μ5 εκτός από την τελευταία με τα 507 άλογα !

Porsche Cayman S με εργοστασική βελτίωση και 320 αλογάκια. Απίστευτο αυτοκίνητο στο δρόμο αλλά με ενοχλητικές ποιοτικές ατέλειες απαράδεκτες σια τα 90Κ που στοίχισε στον φίλο μου. Επίσης όλη την σειρά Μ5 εκτός από την τελευταία με τα 507 άλογα !

μπλε ειναι το καιμαν του φιλου σου??