tolis69 Δημοσιεύτηκε July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 29, 2008 Για πειτε ποια ειναι τα καλυτερα, καθαροαιμα αυτοκινητα που εχετε οδηγησει!(δεν εννοω "φτιαγμενα")! Το καλυτερο αυτοκινητο που εχω οδηγησει εγω, ειναι ενα Alfa Romeo Gt 3.200 V8.Ηταν τρομερο κ ακομα θυμαμαι το καταπληκτικο "τραβηγμα" του κινητηρα.Επισης ειχα οδηγησει (για 100μ περιπου) ενα Lexus Ls 460!!Πολυτελεια στο FULL! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Εγω ενα RS4 Station και μια maserati 3200 gt! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Εγω ενα RS4 Station και μια maserati 3200 gt! Καλά ε το αμάξι πρεπει να σκοτώνει !!!!! Εγώ ένα subaru impreza WRX STi ( 350 hp ) ενός φίλου !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Καλά ε το αμάξι πρεπει να σκοτώνει !!!!! Εγώ ένα subaru impreza WRX STi ( 350 hp ) ενός φίλου !!!! Απιστευτο αυτοκινητο αν και δεν μπορουσα να κανω και πολλα μια και για 10 λεπτα το οδηγησα και αυτα με συνοδεια διπλα του γνωστου που το ειχε...:( sti δεν ετυχε αλλα θα ηθελα πολυ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Για πειτε ποια ειναι τα καλυτερα, καθαροαιμα αυτοκινητα που εχετε οδηγησει!(δεν εννοω "φτιαγμενα")! Το καλυτερο αυτοκινητο που εχω οδηγησει εγω, ειναι ενα Alfa Romeo Gt 3.200 V8.Ηταν τρομερο κ ακομα θυμαμαι το καταπληκτικο "τραβηγμα" του κινητηρα.Επισης ειχα οδηγησει (για 100μ περιπου) ενα Lexus Ls 460!!Πολυτελεια στο FULL! απο ποτε η gt φοραει v8???:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. July 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 απο ποτε η gt φοραει v8???:blink: Εκανα λαθος! Δεν λες παλι καλα που δεν σου ειπα V12??:ρ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 BMW M5 (new one) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Ferrari BB 512i 12κύλινδρο εν σειρά, πίσω από το κεφάλι του οδηγού και όποιος αντέξει. :) Την οδήγησα στην Ιταλία το 1988 , στο EUR της Ρώμης και τότε πρωτοείδα τι σημαίνει "Η ζωή αρχίζει στα 200" © Κώστας Καββαθάς. Επίσης Μ5 του 2001 στη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκι - Αθήνα. Αλλα κόλπα... Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Εκανα λαθος! Δεν λες παλι καλα που δεν σου ειπα V12??:ρ το καταλαβα οτι εκανες λαθος..αν μου εγραφες ομως v12 δεν θα στο συγχωρουσα:wink::p:happy:! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Ferrari BB 512i Θεικο αυτοκινητο ακομα και τωρα!!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 BMW M3 2002 μοντελο(νομιζω)πολυ ωραιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Ferrari BB 512i 12κύλινδρο εν σειρά, πίσω από το κεφάλι του οδηγού και όποιος αντέξει. :) Την οδήγησα στην Ιταλία το 1988 , στο EUR της Ρώμης και τότε πρωτοείδα τι σημαίνει "Η ζωή αρχίζει στα 200" © Κώστας Καββαθάς. Επίσης Μ5 του 2001 στη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκι - Αθήνα. Αλλα κόλπα... Δεν είναι 12κύλινδρη εν σειρά .Boxer είνα (γι αυτό και ΒΒ από το Berlinetta Boxer) ή αν θες V12 με γωνία 180 μοιρών.:) Εγώ επι τη ευκαιρεία τα έχω οδηγήσει σχεδόν όλα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Δεν είναι 12κύλινδρη εν σειρά .Boxer είνα (γι αυτό και ΒΒ από το Berlinetta Boxer) ή αν θες V12 με γωνία 180 μοιρών.:) Εγώ επι τη ευκαιρεία τα έχω οδηγήσει σχεδόν όλα.:) Εχεις απόλυτο δίκιο. :O Δεν είναι "12 εν σειρά" ,αλλά "flat 12" ή V12 180 μοιρών. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Δεν είναι 12κύλινδρη εν σειρά .Boxer είνα (γι αυτό και ΒΒ από το Berlinetta Boxer) ή αν θες V12 με γωνία 180 μοιρών.:) Εγώ επι τη ευκαιρεία τα έχω οδηγήσει σχεδόν όλα.:) πλακα πλακα εσυ θα εχεις οδηγησει του κοσμου τα πανακριβα αυτοκινητα..το καλυτερο πιο ηταν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 δεν εχω οδηγησει και ΤΑ αυτοκινητα.απο αυτα ομως ξεχωρισα την alfa romeo 147ti! τελειο πατημα στον δρομο και πολυ καλο ανοιγμα! ομως, παμε για αλλα για καλυτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelovet1 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Porsche Cayman S με εργοστασική βελτίωση και 320 αλογάκια. Απίστευτο αυτοκίνητο στο δρόμο αλλά με ενοχλητικές ποιοτικές ατέλειες απαράδεκτες σια τα 90Κ που στοίχισε στον φίλο μου. Επίσης όλη την σειρά Μ5 εκτός από την τελευταία με τα 507 άλογα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvvas Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 bmw m3! φυσικα το καλυτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Porsche Cayman S με εργοστασική βελτίωση και 320 αλογάκια. Απίστευτο αυτοκίνητο στο δρόμο αλλά με ενοχλητικές ποιοτικές ατέλειες απαράδεκτες σια τα 90Κ που στοίχισε στον φίλο μου. Επίσης όλη την σειρά Μ5 εκτός από την τελευταία με τα 507 άλογα ! μπλε ειναι το καιμαν του φιλου σου?? Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts