lulukos Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Τότε από αυτά που αναφέρθηκαν ψηφίζω το Eva e Adamo και το Scandalo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nb_skaravaios Δημ. July 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Τότε από αυτά που αναφέρθηκαν ψηφίζω το Eva e Adamo και το Scandalo. Κάπου προς τα 'κει τείνουμε κι εμείς.... Σκεφτόμαστε βέβαια και το ελληνικό "Αδάμ & Εύα"... Νομίζω πως είμαστε κοντά στο να καταλήξουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Κάπου προς τα 'κει τείνουμε κι εμείς.... Σκεφτόμαστε βέβαια και το ελληνικό "Αδάμ & Εύα"... Νομίζω πως είμαστε κοντά στο να καταλήξουμε.... Δεν ξέρω γιατί αλλά στα ελληνικά δεν μου ακούγεται τόσο καλά.Μου φαίνεται πιο ευηχό το Adam and Eve και το Eva e Adamo.Γούστα είναι αυτά βέβαια:p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Εγώ θα πρότεινα κάτι που να φέρνει στη λέξη secret, από το Victorias secret κι ετσι. Να είναι εύηχο για να το θυμούνται και οι θείες. π.χ. Secreto ή scandalo που είπε κάποιος εδώ μέσα ή atractivo (αυτό φέρνει λίγο στα ρούχα τα attrativo) Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Κάπου προς τα 'κει τείνουμε κι εμείς.... Σκεφτόμαστε βέβαια και το ελληνικό "Αδάμ & Εύα"... Νομίζω πως είμαστε κοντά στο να καταλήξουμε.... την φιλη σου πως την λενε?για να μετεφραζες το ονομα της στα ιταλικα ή τα ισπανικα&να εβαζες για ονομα κατι του στυλ ''victoria's secret''... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 scandal silk and velvet Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marpl Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 silk and velvet Συμφωνώ!:) Παράθεση http://www.fyletikesmaxes.gr/46137.html Join now! http://maroulita8.mybrute.com :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 To Evadamo ενωμένο είναι το καλύτερο πιστεύω και ποιο ευηχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nb_skaravaios Δημ. July 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 scandal silk and velvet Αφού είσαι από Ηράκλειο, θα ξέρεις τι μαγαζί ήταν το "Silk & Velvet", εεε??? ;) Άρα δεν μας κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 το αδαμ και ευα ,adam and eve,adam et eve yparxei http://www.adameve.gr/ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Ευχαριστούμε για το link Freak:lol::lol::lol:.Nb_skaravaios αποφάσισες τελικά πως θα το ονομάσετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 καλησπερα σε ολους. ενας φιλος μου θα ανοιξει μαγαζι με καφεδες τυροπιτες και τετοια αλλα δεν εχει βρει ακομα ονομα. οποτε θα χρειαστω την βοηθεια σας. το μαγαζι αν παιζει ρολο στην σκεψη σας ειναι στην μελενικου. σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 "τυροπιταδικο" "μπουγατσερι" "ονομα" "ταχυφαγειο" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ''ΚΑΦΕΚΟΥΤΙ'':p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Τσακ μπαμ...απόλαυση....)δεν μου ρχονται άλλα( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrimatooikonomik Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ''sto podi'' Παράθεση Το μυαλο μου εχω χασει μια ζωη μαζι σου εχω περασει εχω αρρωστησει και δεν ειμαι καλα σαν εσενα μαστουρα καμια... 8/2/81 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 γευσιγνωσια, αλλη γευση,.... Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgreek Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 "γκοτζιλας" "χρυσες τυροπιτες" ειδικα αν χρεωνει την τυροπιτα πανω απο ενα ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ''ΚΑΦΕΚΟΥΤΙ'':p γευσιγνωσια, αλλη γευση,.... υπαρχουν ηδη... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ΤυροπιτοΜπουγατσοκοπτική Α.Ε. .......... Η γευστική γωνιά )αν ειναι γωνιακό( ...... Για τους τυρούληδες......ΚρουασανοΚαφεΠενιρλοΤυροπιτοΜπουγατσάδικο ..... Λιγούρης ..... Snackερς ..... Τύρο-Πίτες )αν έχει πίτες( ........ Deus ex τυρόπιτα (ή και το τυρόπιτα με γκρηκλησ)...... Πόρτο....... Μπουγάτσιους )με γκρίκλις(..... Μπουγάτσιδες...... Καλοφαγάς ..... Οι άντρες με τις πίτες...... Ο τυρόπιτάς........ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ΤυροπιτοΜπουγατσοκοπτική Α.Ε. .......... Η γευστική γωνιά )αν ειναι γωνιακό( ...... Για τους τυρούληδες......ΚρουασανοΚαφεΠενιρλοΤυροπιτοΜπουγατσάδικο ..... Λιγούρης ..... Snackερς ..... Τύρο-Πίτες )αν έχει πίτες( ........ Deus ex τυρόπιτα (ή και το τυρόπιτα με γκρηκλησ)...... Πόρτο....... Μπουγάτσιους )με γκρίκλις(..... Μπουγάτσιδες...... Καλοφαγάς ..... Οι άντρες με τις πίτες...... Ο τυρόπιτάς........ χαχαχα. η μελενικου στον ευοσμο δεν ειναι?η εννοεις την αλλη κοντα στη βουλγαρη? μπορεις να παιξεις με κατι που εχει εκει κοντα.πχ ενα καινουριο τυροπιταδικο στη χαριλαου λεγεται "στου...χαρι...λαου" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 "Στο αψε-σβησε" :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 σας ευχαριστω για τις μεχρι στιγμης προτασεις σας. περιμενω και αλλες:D. η μελενικου ειναι στην καμαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Όταν λες τυρόπιτες, καφέδες θα είναι στυλ "Γρηγόρης" , "Θείος Βάνιας" ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 μαλλον καπως ετσι θα ειναι αλλα σε καμι απεριπτωση με τις ιδιες τιμες:wacko:. ειναι ενα μικρο μαγαζι που θα περνεις και θα φευγεις. δεν νομιζω να κανει χωρο για να καθεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts