perihghths Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Γεια κι από μένα. Προσωπικά έχω ξεπεράσει τα σύνδρομα με τα επώνυμα τα οποία κι αυτά σε Κίνα, Ταϊβάν κατασκευάζονται πλέον, κι αύριο ίσως στην Ινδία, κι όποιος διαφωνεί ας κοιτάξει να μάθει. Προσωπικά θα με ενδιέφερε να αγοράσω, για δεύτερο, ένα τέτοιο με TV, αλλά ψάχνω να βρω ένα που να πιάνει καμπανα ακόμη κι εν κινήσει! Αν έχεις να προτείνεις κάτι, καθώς και τιμή, θα ήθελα να το διαβάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 ta perisotera file pianoun kampana, kai kalitera apo ta dvd-tv car stereophonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsakas Δημ. October 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Καλημέρα και απο εμένα, όντως ολα αυτα κινητά πιάνουν πολύ καλά, προσωπικά το δικό μου το jaga σε συγκριση με μια μικρή φορητή Casio, Πιανει πολύ καλύτερα. Οσο για εν κινήση, το έχω δοκιμάσει στη διαδρομή Λάρισα-Βόλο και μπορούσα να παρακολουθήσω, στα περισσότερα σημεία με εικόνα καμπάνα. Αν σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο, ρίξε μια ματιά στην αγγελεία μου η στείλε μου PM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Εγώ πάντως ψήνομαι να το πάρω! (Ήθελα να πάρω το Nokia N78). Γνωρίζει κανείς εάν κάποια από τα παρόμοια Κινέζικα υποστηρίζουν SMS με 160 ελληνικούς χαρακτήρες; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsakas Δημ. October 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Δε νομίζω, πάντως στο Jaga v22 σίγουρα όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelaras_gr Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 χρονια πολλα σε ολουσ.......θελς να κατεβασω θεματα και παιχνιδια για το java JC-678.μπορει να μου πει καπιοσ απο που να κατεβασω????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 χρονια πολλα σε ολουσ.......θελς να κατεβασω θεματα και παιχνιδια για το java JC-678.μπορει να μου πει καπιοσ απο που να κατεβασω????????? δεν μπορεις να του βάλεις τιποτα. οπως ειναι θα το εχεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts