s2117 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Σε ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofialv Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Ενδιαφερομαι να αγορασω το w595 απο το ebay αλλα επειδη δν εχω 3ανακανει αγορα απο το internet μηπως μπορει καποιος που 3ερει απο αυτα να μου πει αν παιζει να μου το στειλουν μεταχειρισμενο η με προβληματα?? γιατι εγω πατησα οτι δν το 8ελω μεταχειρισμενο αλλα δν 3ερω απο αγορες στο internet :worry: οποιος 3ερει να μ απαντησει .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Καλώς ήρθες στο forum! Καταρχήν θα σε παρακαλέσω να μην χρησιμοποιείς την γραφή sms (δν, μ). Όταν θα κάνεις τις αγορές σου από ebay θα φροντίζεις να αγοράζεις από πωλητές με θετική αξιολόγηση. Όσες πιο πολλές θετικές τόσο πιο καλά! Από κει και πέρα επαφίεσαι στο πόσο έντιμος είναι ο πωλητής. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofialv Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 (edited) ναι αλλα απο που θα ξερω αν ο πωλητης ειναι εντιμος ?:worry: τελοσπαντων ευχαριστω για αυτο με την αξιολογηση γιατι το εβλεπα και δεν η3ερα τι ειναι .. ομως ενα w595 θα ειναι καλη αγορα ?? γιατι διαβασα ολα σας τα σχολια και γενικα ειδα οτι εχει πολλα προβληματα σαν κινητο :worry: και γραφω δν και μ γιατι κανονικα γραφω με greekenglish και δεν εχω συνιθησει ακομα τα ελληνικα .. Επεισης 8α η8ελα να ρωτησω αν πιανει ιντερνετ με wifi η με καποιον αλλο τροπο ¨/ Edited August 27, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Όσο πιο πολλές θετικές αξιολογήσεις έχει κάποιος πωλητής τόσο πιο έντιμος είναι οπότε αυξάνεται και ο βαθμός βεβαιοτητάς σου. Όλα τα κινητά έχουν προβλήματα. Δες τις ανάγκες σου κι αν πιστεύεις ότι η συγκεκριμένη συσκευή τις καλύπτει προχώρα. Το κινητό έχει και WiFi. Το γεγονός ότι γράφεις συνήθως με greeklish δεν σημαίνει ότι αποτελεί δικαιολογία για να χρησιμοποιείς τη γραφή sms. Είναι κρίμα να εφτελίζουμε τη γλώσσα μας με επινοήματα του τύπου greeklish, γραφή sms κτλ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Όσο πιο πολλές θετικές αξιολογήσεις έχει κάποιος πωλητής τόσο πιο έντιμος είναι οπότε αυξάνεται και ο βαθμός βεβαιοτητάς σου. Όλα τα κινητά έχουν προβλήματα. Δες τις ανάγκες σου κι αν πιστεύεις ότι η συγκεκριμένη συσκευή τις καλύπτει προχώρα. Το κινητό έχει και WiFi. Το γεγονός ότι γράφεις συνήθως με greeklish δεν σημαίνει ότι αποτελεί δικαιολογία για να χρησιμοποιείς τη γραφή sms. Είναι κρίμα να εφτελίζουμε τη γλώσσα μας με επινοήματα του τύπου greeklish, γραφή sms κτλ. zxr δεν εχει wifi το w595... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofialv Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 καταρχην δεν χρησιμοποιω δικαιολογιες γιατι δεν εχω να δικαιολογηθω σε κανεναν για τιποτα ! και 2 επειδη δηλαδη χρησιμοποιω καποιεσ συντομευσεις στην γραφη μου στο pc σημαινει οτι εφτελιζω την γλωσσα μας ? δεν το νομιζω ! .. τελοσπαντων σε ευχαριστω για την βοη8εια σου στο 8εμα του κινητου !! και τελικα εχει η δεν εχει wifi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 όχι, δεν έχει. προφανώς ο zxr μπερδεύτηκε με το w995(?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Ορθόν, δεν έχει. Το W705 είχα στο μυαλό μου που κυκλοφόρησε την ίδια περίπου εποχή. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofialv Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 3ερετε που μπορει να κυκλοφορει αυτην τη στιγμη ?? γιατι 3ερω οτι εχει σταματησει η κυκλοφορια του αλλα μπορει να εχει μεινει κανενα απο8εμα .. απο ebay δεν 8ελω γιατι δεν μου φαινεται πολυ εμπιστο :confused: ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Ούτε σε απόθεμα θα βρεις πλέον. :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trego Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 πριν λιγες μερες χαλασε το κοκκινο κουμπακι τερματισμου κλησεων-ον/οφ..Η βλακεια ειναι οτι μου εκλεισε και απο μπαταρια σημερα και δν μπορω να το ανοιξω.Υπαρχει αλλος τροπος να γινει εκκινηση(μεσω καποιου προγραμματος ισως) μεχρι να το επισκευασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 βαλτο για φορτιση και μετα απο λιγο βγαλτο και μετα συνδεσετο με τον υπολογιστη. θα ανοιξει ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trego Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) βαλτο για φορτιση και μετα απο λιγο βγαλτο και μετα συνδεσετο με τον υπολογιστη. θα ανοιξει ετσι να το βαλω για φορτιση παρολο που εχει μπαταρια πλεον(το φορτισα πριν)Και πρεπει να γινει απευθειας η αλλαγη καλωδιων?βγαζω το ενα βαζω το αλλο στο καπακι?Για να γινω κατανοητος,θελω να το ανοιξω κανονικα και οχι να παρω τα αρχεια μεσω υπολογιστη! Edited December 1, 2012 by trego Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Συνδεσετο στον υπολογιστη. Η οθονη θα ανοιξει ετσι. Τωρα αναλογως δεν ξερω με το τι επιλογες θα εχει στην οθονη αν μπορεις να το ανοιξεις κατα καποιο τροπο ετσι, σιγουρα θα υπαρχει λυση, δοκιμασετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katkat Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Καλησπερα σε ολους! Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο software με το οποιο να μπορεσω να ανακτησω μυνηματα που χαθηκαν μετα απο αναβαθμιση του λογισμικου του τηλεφωνου? Ηταν αποθηκευμενα στη μνημη του τηλεφωνου και το backup κρατησε μονο τις επαφες... Ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Δυστυχώς από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει και δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katkat Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 :( ευχαριστω πολυ για την απαντηση παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 (edited) Καλημέρα παιδιά, έχω στην κατοχή μου το συγκεκριμένο κινητό, έκανα ξεσκόνισμα και το βρήκα κάπου πεταμένο, λοιπόν έχει το λογισμικό της vodafone μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω το γνήσιο της sony ericsson χωρίς το brand της vodafone ? EDIT: Τελικά το βρήκα: πατήστε εδώ και καλή εκκίνηση!!! Edited February 4, 2013 by manos20082 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg_16 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 γεια σας, θα ηθελα να με βοηθησετε στο προβλημα που αντιμετωπιζω με τον κινητο μου.Το κιν. μου αρχικα διεγραψε ολα τα παιχνιδια ( του κινητου ηταν ολα ) , μετα τις εφαρμογες και τελος κανει πολλες επανεκκινησεις...:( τωρα δεν ανοιγει καθολου , δεν προλαβαινω να βαλω τον κωδικο μ , κανει παλι επανεκκινηση.:cry: HELP!!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 μπορει να κολησε το software η κατι γινεται με την πλακετα του εμενα το k810 οπως μιλαγες με τον συνομιλητη ασπριζε η οθονη και εκληνε μονο του και οταν πηγα γερμανο μου ειπαν μετα απο κατι ημερες πλακετα και πιστοτικο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Το w595 ειχε σχεδιαστει απο την αρχη να ειναι ελλατωματικο.. δεν υπαρχει εξηγηση αλλη. Ξερω απο πρωτο χερι 2 συσκευες που να ηταν ελλατωματικες, και αλλες ποσες που εχω διαβασει εδω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Το w595 ειχε σχεδιαστει απο την αρχη να ειναι ελλατωματικο.. δεν υπαρχει εξηγηση αλλη. Ξερω απο πρωτο χερι 2 συσκευες που να ηταν ελλατωματικες, και αλλες ποσες που εχω διαβασει εδω.. Δεν εχει σχεδιαστει να ειναι ελλατωματικο. Απλως καποια κινητα αποδεικνυονται πιο ζημιαρικα απο αλλα. Αν θελει αλλαγη η πλακετα δεν αξιζει να το επισκευασεις, πιο πολλα θα σου κοστισει απο το να παρεις καποιο νεο απλο κινητο, ασε που και να στην αλλαξουν, συνηθως δινεται μικρη διαρκεια εγγυησης οποτε αν ξαναχαλασει θα κλαις τα χρηματα που εδωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts