Jump to content

Προβλημα με XP

gti1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.Εχω ενα προβλημα με το PC μου.Το pc ειχε να ανοιξει λιγο καιρο,δεν νομιζω να παιζει ρολο αυτο,το ανοιξα δουλευε κανονικα.Του εκανα ολα τα απαραιτητα update και του το περασα servise pack 3.Ολα καλα μεχρι που ανοιξα το partition magic 8.0,χωρισα τον σκληρο στα δυο,επανεκινηση,ολα οκ.Μετα ηθελα να σβησω το partition που μαλλον κατι εκανα λαθος εσβησα το partition και πηγα να κανω το κανονικο partition οσο ητανε,βιαστηκα και μαλλον εδω εγινε το λαθος και αντι για να μεγαλωσω την χωριτηκοτητα εκανα το αντιθετο πατησα apply,restart.Μετα απο αυτο εκανε πολυ ωρα να ανοιξει (η μπλε οθονη απο τα ΧΡ που κανει τις αλλαγες μετα την επανεκινηση)και εκει παρατηρησα αντι να λεει 240 GIGA ελεγε 57 GIGA και το εκανα απο το κουμπι restart!Απο τοτε ανοιγει τα ΧΡ και μολις παει να φορτωσει την μπαρα μου πεταει μπλε οθονη.Προτεινεται καμια λυση?Εχω πολλα αρχεια που δεν θελω να χασω.Ξερει κανεις αναλυτικα να μου πει πως μπορω να βρω τα αρχεια μου;Να αναφερω οτι εκανα δυο φορματ.Ρωτησα και σε καταστηματα και μου ειπαν με ποιο τροπο επελεξα να κανω φορματ.Εχει τεσσερις επιλογες NTFS αργο και γρηγορο και FAT αργο και γρηγορο.Μου ειπαν οτι αν κανω φορματ με το αργο δεν μπορω να ξαναβρω τα αρχεια μου και οτι σβηνεται ολος ο δισκος.Ξερει κανεις;

Ευχαριστω,

GTi.

Παρε το σκληρο και βαλτον στο pc ενοσ φιλου σου σα slave και μπες μεσα και κρατα οτι αρχεια θες.ο καλυτερος και σιγουροτερος τροπος αν δε θες να μπλεξεις με data recovery ktl.