petkal Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Παιδιά δοκίμασα το http://www.very-soft.com/nicelight Δουλεύει! ΜΟΝΟ αυτή η επιλογή όμως. Οτιδήποτε άλλο επιλέξετε απο ρυθμίσεις κλπ κάνει restart το τηλέφωνο! Άν όμως απλά "μπείς" στην εφαρμογή, χρησιμοποιήσεις τον φακό και ξαναβγείς ... ... όλα καλά. Γιαυτό που το θέλαμε (να ανάβει μόνιμα το flash) κάνει δουλειά :) Σημειώνω οτι ανάβουν και τα 2 led. Υπάρχει στο "μαγαζάκι" . σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Αν βρούμε ασύρματο δίκτυο, πως μπαίνουμε στο ίντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Εγω το εστηλα πισω για επισκευει η αντικαταστασει λογο του προβληματος με την καμερα .γμτ μου αρεσε πολυ το κινητακι για να δουμε ποτε θα το εχω πισω:cool: Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvvas Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Ρε παιδιά,πουλάει κανεις κανένα φτηνό innov8? δεν μπορω να βρώ!!! όποιος έχει ας στείλει PM.δεκτές και ανταλλαγές με το ΟΜΝΙΑ μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Αν βρούμε ασύρματο δίκτυο, πως μπαίνουμε στο ίντερνετ; Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να ανοίξεις τον browser, τα πληκτρολογήσεις την σελίδα που θέλεις και όταν σε ρωτήσει τον τύπο της σύνδεσης, επέλεξε αναζήτηση wlan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Καλησπερα παιδια, μια ερωτησουλα αν ξερετε....μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορουμε να περασουμε στο innov8 fm transmitter????? Παράθεση Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Δεν είναι κάτι που μπορεί να προστεθεί μέσω εφαρμογής. Είναι θέμα hardware και, από την στιγμή που δεν υπάρχει, δεν μπορείς να το προσθέσεις εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να ανοίξεις τον browser, τα πληκτρολογήσεις την σελίδα που θέλεις και όταν σε ρωτήσει τον τύπο της σύνδεσης, επέλεξε αναζήτηση wlan. Έχει κάποιον browser ενσωματωμένο το κινητό(και αν ναι ποιος είναι;) ή πρέπει να βάλω εγώ κάποιον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastafari2003de Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Πωλήται samsung innov8 430 ευρώ απο αγορά 23 Μαρτίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Έχει κάποιον browser ενσωματωμένο το κινητό(και αν ναι ποιος είναι;) ή πρέπει να βάλω εγώ κάποιον; Φυσικά και έχει. Τι ερώτηση είναι αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Φυσικά και έχει. Τι ερώτηση είναι αυτή; Δεν είχα ποτέ symbian κινητό για να ξέρω. Στις εφαρμογές έχει: fring, Shozu, yahoo go. Είναι κάποιο από αυτά ο browser; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Δεν είναι κάτι που μπορεί να προστεθεί μέσω εφαρμογής. Είναι θέμα hardware και, από την στιγμή που δεν υπάρχει, δεν μπορείς να το προσθέσεις εσύ. Οκ,ευχαριστω! Παράθεση Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Δεν είχα ποτέ symbian κινητό για να ξέρω. Στις εφαρμογές έχει: fring, Shozu, yahoo go. Είναι κάποιο από αυτά ο browser; Δεν είναι εφαρμογή. Νομίζω το εικονίδιο είναι Ιστός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Δεν είναι εφαρμογή. Νομίζω το εικονίδιο είναι Ιστός. Είσαι αρχηγός, όντος έχει εικονίδιο ιστός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Πάω να μπω από το εικονίδιο ιστός και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: "Πακέτα δεδομένων: Δεν διατίθεται σύνδεση πακέτων δεδομένων" Τι άλλο πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 gre, πότε στο κάνει αυτό; Κάθε φορά που επιλεγείς κάποια διεύθυνση; Επιλεγείς με ποιον τρόπο θέλεις να συνδεθείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 gre, πότε στο κάνει αυτό; Κάθε φορά που επιλεγείς κάποια διεύθυνση; Επιλεγείς με ποιον τρόπο θέλεις να συνδεθείς; Όταν άνοιγα το εικονίδιο Ιστός μου έβγαζε αυτό το μήνυμα, και μετά έμενε μια ασπρη κενή σελίδα με τον δείκτη του ποντικιού. Σήμερα που ήμουν σε ένα ΤΕΙ δοκίμασα να συνδεθώ στο ίντερνετ και αντί γι' αυτό το μήνυμα, μου έβγαλε ένα μενού σελιδοδείκτες που είχε φακέλους με τίτλους: "αποθηκ. σελίδες, πρόσφατες σελίδες, λήψη εφαρμογών, λήψη τραγουδιών" κτλ. Πάτησα το κουμπί επιλογές και επέλεξα μετάβαση στη διεύθυνση ιστού όπου έβαλα μια διεύθυνση αλλά μου ζήτησε κωδικούς που δίνουν στους φοιτητές και δεν μπόρεσα να μπω. Τώρα το απόγευμα που έφυγα από το ΤΕΙ και πήγα σε άλλο σημείο, από την επιλογή "Διαθέσιμα δίκτυα WLAN" βρήκα κάποια δίκτυα χωρίς το λουκετάκι(υποθέτω ξεκλείδωτα). Ετσι πάω στο εικονίδιο Ιστός για να δω αν θα μπορέσω να συνδεθώ και μου βγάζει το μενού σελιδοδείκτες, αλλά όταν βάζω κάποια διεύθυνση βγάζει: "Απαιτούμενη σύνδεση: Σύνδεση σε Διαδίκτυο μέσω Vodafone Internet;" Αν πατήσω "ναι" μου βγάζει το μήνυμα που λέει για τα πακέτα δεδομένων και την άσπρη σελίδα με το δείκτη του ποντικιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Ιστός - Επιλογές - Ρυθμίσεις - Γενικές - Σημείο Πρόσβασης - Ερώτηση πάντα για να μην συνδέεται μόνο του αλλά να επιλέγεις εσύ τι θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάθε φορά. Ιστός - Επιλογές - Ρυθμίσεις - Γενικές - Αρχική Σελίδα - Σελιδοδείκτες Θα αποθηκξεύσεις τις αγαπημένες σου σελίδες και θα επιλέγεις χειροκίνητα σε ποια θα μπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Ιστός - Επιλογές - Ρυθμίσεις - Γενικές - Σημείο Πρόσβασης - Ερώτηση πάντα για να μην συνδέεται μόνο του αλλά να επιλέγεις εσύ τι θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάθε φορά. Ιστός - Επιλογές - Ρυθμίσεις - Γενικές - Αρχική Σελίδα - Σελιδοδείκτες Θα αποθηκξεύσεις τις αγαπημένες σου σελίδες και θα επιλέγεις χειροκίνητα σε ποια θα μπεις. Στο πρώτο σαν σημείο πρόσβασης έχω βάλει το "Διαδίκτυο". Αυτό δεν σημαίνει ότι πάει να μπει πάντα με wifi; Τόσος κόπος είναι να μας πει και κάποιος κάτοχος του κινητού πως μπαίνει στο ίντερνετ; Έχει κουραστεί ο mirrorofsorrow να απαντάει και νομίζω χωρίς καν να είναι κάτοχος του συγκεκριμένου τηλεφώνου! Και παρόλα αυτά δίνει εξαιρετική βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Όχι, δεν σημαίνει οτι θα συνδέεται πάντα με wi-fi. Άλλαξε την ρύθμιση και βάλε Ερώτηση Πάντα. Έτσι θα ξέρεις κάθε φορά πως θα συνδέεσαι και θα αποφύγεις ανεπιθύμητες χρεώσεις. Την συσκευή δεν την έχω αλλά, επειδή είναι symian 9.3, έχει πάρα πολλές ομοιότητες με αρκετές συσκευές που έχουν πέσει στα χέρια μου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Στο εικονίδιο Συνδεσιμότητα -> Διαχείρηση Συνδέσεων -> Διαθέσιμα δίκτυα WLAN αν πατήσω "Επιλογές" έχει: Προεπιλογή σημείου πρόσβασης -> Ορισμός σημείου πρόσβασης Διαδικτύου για το δίκτυο WLAN "<όνομα_δικτύου>"; -> Ναι Πρέπει να το κάνω αυτό ή όχι; και που αποθηκεύονται; γιατί σε όσα πάτησα "Ναι" δεν τα βρίσκω πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Αυτό που λες είναι για να κάνεις ένα συγκεκριμένο δίκτυο που έχεις βρει, προεπιλεγμένο σημείο πρόσβασης. Αν είναι το δικό σου δίκτυο, κάντο, αλλιώς, όχι. Καλό είναι να σε ρωτάει πάντα και να μην επιλέγει αυτό την σύνδεση αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Αυτό που λες είναι για να κάνεις ένα συγκεκριμένο δίκτυο που έχεις βρει, προεπιλεγμένο σημείο πρόσβασης. Αν είναι το δικό σου δίκτυο, κάντο, αλλιώς, όχι. Καλό είναι να σε ρωτάει πάντα και να μην επιλέγει αυτό την σύνδεση αυτόματα. Πάτησα σε αρκετά άγνωστα δίκτυα "Ναι", δηλαδή τα έκανα προεπιλεγμένα σημεία πρόσβασης. Πως θα τα βρω για να τα διαγράψω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Ρυθμίσεις - Συνδεσιμότητα - Προορισμοί - Σημεία Πρόσβασης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Ρυθμίσεις - Συνδεσιμότητα - Προορισμοί - Σημεία Πρόσβασης Να 'σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts