Sugz Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Τα περί σύγκρουσης με μετεορίτες/πλανήτες το 2012 αποτελούν επιστημονική φαντασία και μόνο. Πάντα υπάρχει ο θεωρητικός κίνδυνος της σύγκρουσης με κάποιο ουράνιο σώμα από το διάστημα (και υπάρχουν και μερικά φοβερά ντοκυμαντέρ για όποιον ενδιφέρεται), αλλά το συγκεκριμένο σενάριο είναι φτιαχτό. Αυτό που λένε για το 2012 (το είχα δει σε ένα ντοκυμαντές του discovery channel νομίζω) είναι ότι υπολογίζουν το 2012 να ευθυγραμιστεί η Γη με τον Ήλιο και το κέντρο του Γαλαξία μας (Milky Way). Αυτό, λένε, μπορεί να προκαλέσει σημαντικές μαγνητικές ανωμαλίες στον πλανήτη, και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε αντιστροφή του μαγνητικού πεδίου (!!!!) κάτι το οποίο θα είναι καταστροφικό. Άλλωστε, οι επιστήμονες έχουν ενδείξεις (όχι αποδείξεις) ότι αντιστροφή του μαγν. πεδίου στον πλανήτη μπορεί να έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν... Anyway, σενάρια είναι όλα αυτά, και καλώς ή κακώς θα ζήσουμε ώστε να τα επαληθεύσουμε ή να τα διαψεύσουμε (ελπίζω το δεύτερο... :lol:). :p θα ήθελα να τα δω αυτά τα ντοκιμαντέρ...ειδικά αυτό για την ευθυγράμμηση θα μ'ενδιέφερε πολύ αν μπορείς να μου πεις και τον τίτλο του Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Planet Nibiru 2012 Doomsday Comet Collision With Earth το συγκεκριμένο βίνετο κ αρκετα τέτοια βίντεο κ θεωρίες προωθούντε από παρα-εκκλησιαστικές οργανώσεις (ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ) Να αλλάξει η πολικότητα ε?χμμμμ, λίγο σενάριο του core μου θυμίζει αυτό, αλλιώς διορθώστε με Πάντως κάπου διάβασα (στο focus αν δε κάνω λάθος) ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι εκείνο που παρουσίασε η ταινία "the day after tomorrow" Γυρνώντας τώρα στις μαζικές υστερίες, οι περισσότερες τέτοιου είδους παρουσιάζονται σε περιπτώσεις πουτ συνδέονται με την θρησκεία. Η περίπτωση των μαγισσών του Σαλεμ λέγεται ότι ήταν κάτι τέτοιο... Κοριτσάκια που για κάποιο λόγο, πέφταν σε παροξυσμό κ κατονόμαζαν ως μάγισσες κάποιες γυναίκες του χωριού.Ξέρει κανείς σας περισσότερες λεπτομέρειες? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 θα ήθελα να τα δω αυτά τα ντοκιμαντέρ...ειδικά αυτό για την ευθυγράμμηση θα μ'ενδιέφερε πολύ αν μπορείς να μου πεις και τον τίτλο του Θα ρ'ιξω μια ματιά να δω αν μπορώ να το βρω... Η περίπτωση των μαγισσών του Σαλεμ λέγεται ότι ήταν κάτι τέτοιο... Κοριτσάκια που για κάποιο λόγο, πέφταν σε παροξυσμό κ κατονόμαζαν ως μάγισσες κάποιες γυναίκες του χωριού.Ξέρει κανείς σας περισσότερες λεπτομέρειες? Για το Σάλεμ? Νομίζω αν ψάξεις στο google μπορεί να βρεις ακόμα και πρακτικά από τις δίκες... Πάντως μπορείς να βρεις σίγουρα πληροφορίες για τα γεγονότα που έγιναν τότε. ;) Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 σοκαριστηκα απο το βιντεο...κατα ποσο ισχυουν αυτα? αναλογα...αν βλεπεις δρουζα και πιστευεις οτι λενε οι καλεσμενοι της,τοτε ξεκινα ετοιμασιες για το 2012..:rolleyes: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 ΑΝΝΑ-ΔΡΟΥΖΑ-ΦΡΑΠΕΛΙΑ...χαχαχα Γελάμε, γελατε, γελάνε, αλλα είχα γνωστή (νοσηλεύτρια) όσο χαζό κι αν σας φαίνεται, που μέσα στην απελπισία της (λόγω ανίατης ασθένειας) το δοκίμασε...:mad: ευτυχώς από φέτος είναι στο φυσικο της χώρο (σταρ) :lol: Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts