kalamatiani Δημοσιεύτηκε July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 7, 2008 Καλησπέρα, είμαι στο εξής δίλημμα. Rx-8 (192ps) ή Civic (140ps) ;;; Είναι 2 εντελώς διαφορετικά αμάξια, αλλά τρελαίνομαι κ για τα 2! Άντε για το civicaki λίγο παραπάνω :O Η τιμή κ στα 2 είναι σχεδόν ίδια, αλλά δεν μπορώ να κατασταλάξω κάπου.. :wacko: Εσείς τι προτείνετε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Υποθέτω σου αρέσουν λόγω εμφάνισης; Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Εγω θα ελεγα με κλειστα τα ματια Civic... Για τον απλο λογο οτι με το Rx8 θα βλεπεις καταναλωσεις 15 L/100km για πλακα... Ο αλλος λογος ειναι οτι σε καθε 2ο γεμισμα βενζινης θα πρεπει να ελεγχεις και τα λαδια σου!.... ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣΟΥΤΕ ΡΕΖΕΡΒΑ!!!! Καλυτερα ομως σου προτεινω για τιμες service και τις ιδιαιτεροτητες που εχει το RX8 να ρωταγες καλυτερα την Mazda... Γιατι οπως ηδη θα γνωριζεις ο κινητηρας του RX8 ειναι πολυ....... ιδιαιτερος, με πολλαπλασιες απαιτησεις απο τον 1.8 VTEC του HONDA... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 εγω προτεινω rx-8 ειδικα τωρα που επεσαν οι τιμες!πισωκινητο,σπορ,αξιζει πιστευω παρα τις ιδιαιτεροτητες του!βεβαια απο την αλλη&το civic ωραιο ειναι αλλα..ξεναλεω πισω κινηση:D:rolleyes:!γνωμη μου..αν δεν εισαι φαν την πισωκινησης ή δεν σε ενδιαφερει asto&αφου σου αρεσει το civic τοτε παρε το honda! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgra Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 honda civic γιατι: 1)πιο αξιοπιστο 2)χαμηλοτερη καταναλωση 3)πιο νεο σαν μοντελο 4)γιατι αυτό εχω και ειναι ..."δοκιμασμένο"!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 εγω προτεινω rx-8 ειδικα τωρα που επεσαν οι τιμες!πισωκινητο,σπορ,αξιζει πιστευω παρα τις ιδιαιτεροτητες του!βεβαια απο την αλλη&το civic ωραιο ειναι αλλα..ξεναλεω πισω κινηση:D:rolleyes:!γνωμη μου..αν δεν εισαι φαν την πισωκινησης ή δεν σε ενδιαφερει asto&αφου σου αρεσει το civic τοτε παρε το honda! Αν προσεξες ειναι γυναικα.... Δεν νομιζω να αγοραζει αμαξι με.... Ανησυχιες...:p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 rx-8!!! Eκτος και αν εβαζες το type R!!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 οπως ειπαν και οι απο πανω εισαι γυναικα οποτε δε νομιζω να εχεις ορεξη να συμπληρωνεις λαδια καθε λιγο και λιγακι..ακομα με τη βενζινα που καιει το ροχι λογικα θα εχεις θεμα ειδικα σε καθημερινη χρηση οπου θα βλεπει καταναλωση 3λιτρου...αν τα απο πανω δε σε αποσχολουν μαζντα απο μενα,κλασεις ανωτερο οδηγικα,πιο ομορφο και η τιμη λογω του επερχομενου φεισλιφτ ειναι αρκουντως καλη... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 και επειδη ειναι γυναικα τι εγινε?μπορει να τις αρεσει να ασχολειται περισσοτερο απο τις αλλες γυναικες με το αμαξι και να γουσταρει. τεσπα. αναμεσα σε αυτα θα επαιρνα μαλλον το rx-8 για την πισω κινηση και τα παιχνιδια που κανεις με αυτο!;) απο την αλλη και honda συμφερει λογω της καταναλωσης.σε λιγο η βενζινη θα "χτυπισει" 2ευρω και εμεις θα εχουμε την λοξα(μην το πω αλλιως) για περισσοτερα αλογα! σου προτεινω παντως το civic για θεμα καταναλωσης και τα αλογα που εχει ειναι στα λογικα πλαισια για ελλαδα.τωρα τα 192 αλογα του rx-8 και την τεραστια καταναλωση τι να τα κανεις?ακουσ΄εκει 15 λιτρα στα 100χλμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. July 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Θα προσπαθήσω να μην αναφερθώ για την ατάκα "είναι γυναίκα!" :mad: Λατρεύω τον μηχανοκίνητο αθλητισμό (γι αυτό κ ασχολούμαι άλλωστε παραπάνω από ότι θα έπρεπε! ;) ) Γνωρίζω ότι καίει λάδια το rx-8 αλλά είναι πισωκόυνα! πως να το κάνουμε τώρα! Επίσης έμαθα οτι σε ένα μήνα βγαίνει το καινούργιο με τεράστιες αλλαγές κ μηχανικά αλλά κ εμφανισιακά. Εξού κ η μείωση της τιμής. Οπότε περιμένουμε το νέο με πιο τσουχτερή τιμή φυσικά, ή παραμένουμε στο υπάρχον;;; Ή μήπως τελικά να πάω σε κάτι πιο αξιόπιστο κ πιο λειτουργικό;;; όπως το civicaki... :O Αλλά... άλλο 192ps και πισω κίνηση...κ άλλο 140ps.. Μπερδευτηκααααα!!! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 δεν εχει και τις τρελες διαφορες το καινουργιο ροχι,για ενα φεισλιφτ προκειται διορθωση..το μαζντα δεν καιει λαδια,ειναι η αρχη λειτουργιας του βανκελ να καταναλωνει τοσο λαδι.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Αν δε σε ενοχλεί η κατανάλωση βενζίνης πάρε το RX-8. Το Civic δεν προσφέρει τίποτα οδηγικα και υπάρχουν καλύτερα αυτοκίνητα για οδηγική "απόλαυση" στην κατηγορία του. Αν δε χρειάζεσαι 4 θέσεις δες και το MX-5. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 To RX8 έρχεται και από παραεισαγωγέα αρκετά πιο φθηνά από τη Mazda και από ότι λέγεται διατηρεί τα 2 χρόνια εγγύησης. Ο ΜΟΝΟΣ λόγος να μην πάρεις το RX8 είναι η κατανάλωση. (πέραν της πιθανότητας να είσαι ξετρελαμένη με την εμφάνιση του Civic). Kατά συνέπεια αν αντέχεις τέτοιο έξοδο, πάρε το RX8. Aν είναι να κάνεις πολλά χιλιόμετρα το χρόνο με το αυτοκίνητο βέβαια το κόστος θα είναι δυσβάσταχτο. Για παράδειγμα 25000χλμ. το χρόνο με 15λ/100χλμ. και τιμή βενζίνης στο 1,3€ είναι σχεδόν 5000 ευρώ το χρόνο! Κατά τα άλλα το Civic έχει ημιάκαμπτο, είναι απλά σβέλτο και, βέβαια, προσθιοκίνητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Ο ΜΟΝΟΣ λόγος να μην πάρεις το RX8 είναι η κατανάλωση. (πέραν της πιθανότητας να είσαι ξετρελαμένη με την εμφάνιση του Civic). Kατά συνέπεια αν αντέχεις τέτοιο έξοδο, πάρε το RX8. Aν είναι να κάνεις πολλά χιλιόμετρα το χρόνο με το αυτοκίνητο βέβαια το κόστος θα είναι δυσβάσταχτο. Για παράδειγμα 25000χλμ. το χρόνο με 15λ/100χλμ. και τιμή βενζίνης στο 1,3€ είναι σχεδόν 5000 ευρώ το χρόνο! Ο nickolas εχει τρελλα δικια!Δεν ειναι η καταλληλη εποχη για RX-8 με τις τιμες που εχουν τα καυσιμα.Πρεπει να υπολογιζεις το λιγοτερο 350 ευρω το μηνα μονο για βενζινη!Γιαυτο το λογο αλλωστε οι αγγελιες ειναι γεματες με RX-8 τα οποια δεν τα παιρνει και κανενας.Μπορεις να βρεις Cosmo(230ps+ δερματα) κατω απο 20Κ ευρω.Οσοι τα ειχαν αγορασει με τη βενζινη στο 0.75 τωρα προσπαθουν να τα διωξουν και δε μπορουν... Καλο,χρυσο αλλα πινει πολλη βενζινη το ατιμο... Προσωπικα ειδα την καινουρια Alfa και κολλησα αν και δεν ειμαι ιταλοφιλος...Λογικα θα ειναι το επομενο μου αυτοκινητο... Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 τι καταναλωση να χει μια κοπελα που απ οτι καταλαβα ειναι κ το 1ο αυτοκινητο της... αν δεν ανεβαζεις στροφες δεν καιει κανενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. July 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 τι καταναλωση να χει μια κοπελα που απ οτι καταλαβα ειναι κ το 1ο αυτοκινητο της... αν δεν ανεβαζεις στροφες δεν καιει κανενα Δεν είναι το πρώτο μου αμάξι... κ όσο αφορά το θέμα της βενζίνης να ενημερώσω ότι έχω ένα Honda CR-V οπότε γνωρίζω αρκετά καλά από το πόνο της τσέπης!!!! Η αλήθεια είναι ότι με ένα Rx-8 δεν μπορείς να κάτσεις κ πολύ "φρόνιμα" :rolleyes: οπότε φαντάζομαι θα πρέπει να κάνω μια σύμβαση με τη Shell! :lol: H καλύτερα να πάω προς civic μεριά, αν κ θεωρώ ότι οποιοδήποτε αμάξι "πιέσεις" σίγουρα θα χρειαστεί αρκετές φορές να γεμίσεις το ρεζερβουάρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Θα προσπαθήσω να μην αναφερθώ για την ατάκα "είναι γυναίκα!" :mad: Λατρεύω τον μηχανοκίνητο αθλητισμό (γι αυτό κ ασχολούμαι άλλωστε παραπάνω από ότι θα έπρεπε! ;) ) Γνωρίζω ότι καίει λάδια το rx-8 αλλά είναι πισωκόυνα! πως να το κάνουμε τώρα!Επίσης έμαθα οτι σε ένα μήνα βγαίνει το καινούργιο με τεράστιες αλλαγές κ μηχανικά αλλά κ εμφανισιακά. Εξού κ η μείωση της τιμής. Οπότε περιμένουμε το νέο με πιο τσουχτερή τιμή φυσικά, ή παραμένουμε στο υπάρχον;;; Ή μήπως τελικά να πάω σε κάτι πιο αξιόπιστο κ πιο λειτουργικό;;; όπως το civicaki... :O Αλλά... άλλο 192ps και πισω κίνηση...κ άλλο 140ps.. Μπερδευτηκααααα!!! Δεν είναι το πρώτο μου αμάξι... κ όσο αφορά το θέμα της βενζίνης να ενημερώσω ότι έχω ένα Honda CR-V οπότε γνωρίζω αρκετά καλά από το πόνο της τσέπης!!!! Η αλήθεια είναι ότι με ένα Rx-8 δεν μπορείς να κάτσεις κ πολύ "φρόνιμα" :rolleyes: οπότε φαντάζομαι θα πρέπει να κάνω μια σύμβαση με τη Shell! :lol: H καλύτερα να πάω προς civic μεριά, αν κ θεωρώ ότι οποιοδήποτε αμάξι "πιέσεις" σίγουρα θα χρειαστεί αρκετές φορές να γεμίσεις το ρεζερβουάρ. Αν προσεξες ειναι γυναικα.... Δεν νομιζω να αγοραζει αμαξι με.... Ανησυχιες...:p aesop ειναι γυναικα,ε?μαλλον πρεπει να αναθεωρησεις!δεν το ειχα προσεξει αλλα μολις το ειδα χαρηκα πολυ γιατι μαρεσει να βλεπω γυναικες που τους αρεσουν τα αυτοκινητα,οχι μονο για την μοστρα,αλλα&γιατι εχουν..''ανησυχιες''! kalamatiani απο μενα καλες πισωκινητες βολτες:wink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 μεινε μακρια απο rx8,μου τα ελεγαν καποτε αλλα δεν ακουγα και το πηρα. τρελη καταναλωση,υψηλοτερη ακομα κι απο το m3 που εχω. καιει λαδια σαν τρελο. μεσα τριζουν απλα τα παντα,πολυ μετρια συναρμολογηση. τα αλογα δεν ειναι και τοσο εμφανης παρολο τις μετρησεις. το civic ειναι απλα αλλου,αψογο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 μεινε μακρια απο rx8,μου τα ελεγαν καποτε αλλα δεν ακουγα και το πηρα. τρελη καταναλωση,υψηλοτερη ακομα κι απο το m3 που εχω. καιει λαδια σαν τρελο. μεσα τριζουν απλα τα παντα,πολυ μετρια συναρμολογηση. τα αλογα δεν ειναι και τοσο εμφανης παρολο τις μετρησεις. το civic ειναι απλα αλλου,αψογο. ΩΧ! Εσυ ησουν!!! :p Ειχα διαβασει το post σου, οτι καιει πιο πολυ απο M3 και δεν μπορουσα να το ξαναβρω! :D Σε οσους το εχω πει... ΑΠΛΑ! Δεν με πιστευε κανενας!!!!! :worry::worry::blink: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 ΩΧ! Εσυ ησουν!!! :p Ειχα διαβασει το post σου, οτι καιει πιο πολυ απο M3 και δεν μπορουσα να το ξαναβρω! :D Σε οσους το εχω πει... ΑΠΛΑ! Δεν με πιστευε κανενας!!!!! τι μονο εγω τα λεω???:lol:ε και να ξερες,πολλοι τα λενε αυτα.το απολυτο λαδιαρικο αμαξι,με προβληματα συχνα σε δισκο-πλατω,πτωση συμπιεσης.και αλλα πολλα καλα,ορεξη μονο να χεις και μηχανικοι πολλοι:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Tαξιδιώτη αλήθεια είχες πάρει το 192ps ή το 231ps? Για πες ενδεικτικά μερικά στοιχεία κατανάλωσης μεταξύ της Μ3, του RX8 και της Alfa GT που νομίζω είχες παλιότερα. Ας πούμε με 20€ βενζίνη, τί απόσταση θα έκανες με το κάθε ένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labakis1 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 honda =ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ :cry: RX-8 =VANKEL :cry: TOYOTA ή mazda 3 ή subaru ή suzuki ή στη χειροτερη hyundai coupe ...:D θα κλαψεις πολύ με τα αυτοκίνητα που διαλεξες είσαι και γυναίκα σιγά μην καθεσαι να κοιτας λάδια καθε 1000 χλμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikegke Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Καλημέρα,ως κάτοχος νέου civic 1.8 να σας ενημερώσω για αυτό.Η κατανάλωση ειναι χαμηλή όσο πηγαίνεις σαν συνταξιούχος.Εχω πάει ταξίδι με 6,1 λίτρα ανα 100κμ.Οταν αποφασίζεις να το οδηγήσεις γρήγορα αυτή περναει τα 10 λιτρα σε ταξιδι.Αυτη την στιγμη στα 18000κμ που έχω η κατανάλωση είναι 8,8 λιτρα συνολικά.Το σημαντικό πρόβλημα του civic είναι οι τριγμοί.Μερικές φορές είναι ανυπόφοροι και εξαναγκάζομαι να βάζω την μουσική πάνω απο το 50% για να μην τους ακούω. Κατά τα άλλα είναι φανταστικό,πολύ σβέλτο,αριστα κρατηματα,φρένα=αγκυρα,εντυπωσιακό ταμπλω ειδικα την νύχτα.....και δεν σπαει δεν χαλαει!!!!!!!!. Φιλη καλαματιανη εάν θέλεις να οδηγήσεις γρήγορα και με ασφάλεια θα πάρεις το honda.Το rx-8 είναι μόνο για ευθείες και drifting.Πιστευω ότι σε κλειστά κομματια υστερεί λόγω πίσω κινησης και υψηλης ροπής.Απο ότι έχω ακούσει κάτω από τις 6000 στροφές είναι ψόφιο εντελώς.Και η κατανάλωση των 15 λιτρων είναι για πολύ χαλαρή οδήγηση.Επίσης στο δυναμομετρο δεν τα παει και τοσο καλα.απο 231 το cosmo εδειξε 200 αλογα οποτε απο 192 πόσο θα δειξει το μικρό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Δεν είναι το πρώτο μου αμάξι... κ όσο αφορά το θέμα της βενζίνης να ενημερώσω ότι έχω ένα Honda CR-V οπότε γνωρίζω αρκετά καλά από το πόνο της τσέπης!!!! Η αλήθεια είναι ότι με ένα Rx-8 δεν μπορείς να κάτσεις κ πολύ "φρόνιμα" :rolleyes: οπότε φαντάζομαι θα πρέπει να κάνω μια σύμβαση με τη Shell! :lol: H καλύτερα να πάω προς civic μεριά, αν κ θεωρώ ότι οποιοδήποτε αμάξι "πιέσεις" σίγουρα θα χρειαστεί αρκετές φορές να γεμίσεις το ρεζερβουάρ. αν δεν σε ενδιαφερουν οι πισω θεσεις υπαρχει&το Μazda MX-5..αλλη φαση μεν αλλα αμα εξαιρεσεις το οτι ειναι καμπριο&διθεσιο τοτε σε καλυπτει πληρως:D:p!πλακα κανω φυσικα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 για τις μετρησεις καυσιμου δεν ειχα κανει καποια μετρηση,το ειχα μετρησει με τα χιλιομετρα τοτε σε μια στανταρ διαδρομη και με ενα στανταρ λιωσιμο η αλλιως πιεση στο αυτοκινητο,το αποτελεσμα ηταν οτι ακομα και σε συνθηκες κανονικης οδηγησης το rx ειχε τα πρωτεια στην καταναλωση καυσιμου-λαδιου-ανεσης-τριγμων-καταχτυπημα απο λακουβες.ολα αυτα στα μειον του. το mx5 Που αναφερεις λιγο παραπανω φιλε μου ειναι πολυ καλη προταση διχως να ξερω απο καταναλωση πως τα παει. ολα τα αυτοκινητα εοχυν καποιους τριγμους,απλα σε αλλα ειναι υποφερτα ενω σε αλλα ανυποφορα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts