AFLAOURA Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 την πετυχα και εγω online...hehe φαση εχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Και εγω την πετυχα online.Την ρωτησα:Ποσα χρονια θα ζησω? Απαντηση:Ελαχιστα σε σχεση με την ηλικια του συμπαντος.Επισεις ρωτησα:Απο τι θα πεθανω? Και μου απαντησε:Απο πληξη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 με εστειλε παλι!!!! ρωταω: εχεις επισκεφθει το http://www.pythiaonline.com; απανταει: Έχεις κάνει ΠΑΠ τεστ στα εγκεφαλικά υγρά σου; τι να την πω τωρα εγω.......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Δεν πιάνεται πουθενά η άτιμη! Τι να πει κανείς..:what: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Δεν πιάνεται πουθενά η άτιμη! Τι να πει κανείς..:what: Πιάνεται. Όταν δεν έχει τι να πει λέει το κλασσικό "Δεν απαντάω σε βλακείες" κι όταν την ρωτάς πράγματα (π.χ φιλοσοφικά) επειδή δεν έχει ιδέα τι να πει, προσπαθεί να σου την πει πάλι :shifty: Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Πιάνεται. Όταν δεν έχει τι να πει λέει το κλασσικό "Δεν απαντάω σε βλακείες" κι όταν την ρωτάς πράγματα (π.χ φιλοσοφικά) επειδή δεν έχει ιδέα τι να πει, προσπαθεί να σου την πει πάλι :shifty: Γενικα οταν δεν ξερει κατι παει με πλαγιους τροπους...:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Α ναι λέει και το άλλο... ''Λες ανοησίες'' :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Α ναι λέει και το άλλο... ''Λες ανοησίες'' :D χαχα...δεν μου ετυχε αυτο...:rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 χαχα...δεν μου ετυχε αυτο...:rolleyes: Μη νομίζεις...θέμα χρόνου είναι! :grin: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Ολο τα ιδια απανταει... Αρχισα να τη βαριεμαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 της εκανα μια μονο ερωτηση και μου εβγαλε αρκετα για σημερα. :down: :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Τη ρώτησα "πότε πέθανες;" και μου απάντησε "Λίγο πριν από εσένα". :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Τη ρώτησα "πότε πέθανες;" και μου απάντησε "Λίγο πριν από εσένα". Αν της πεις δλδ ''εγω ποτε θα πεθανω''θα σου πει λιγο μετα απο μενα??:lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 -Όλοι έχουν αρχίσει να βαριούνται τις απαντήσεις σου. Στερέψαμε? ^ο) -Μη σε κρατάμε -Πολύ κλισέ απάντηση. Έχει φύγει ο Απόλλωνας διακοπές και μας λείπει το σεξ? -Εγώ δεν κάνω σεξ, είμαι ασέξουαλ. -Καινούριος όρος για το ανοργασμικιά? -Δεν έπρεπε να ακολουθήσεις καριέρα μεταφραστή. -Ούτε και συ καριέρα μάντισσας. -Βλακείες λες :lol: Αύριο πάλι :p Έλεγα να αλλάξω ip να της την σπάσω αλλά λεω δεν αξίζει να μπω καν στον κόπο, έχει στερέψει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Οδηγαω καλα την γουρουνα μου?????? Σε καθε βολτα γεμιζεις το ΚΑΤ:lol::lol::lol: Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 -Όλοι έχουν αρχίσει να βαριούνται τις απαντήσεις σου. Στερέψαμε? ^ο) -Μη σε κρατάμε -Πολύ κλισέ απάντηση. Έχει φύγει ο Απόλλωνας διακοπές και μας λείπει το σεξ? -Εγώ δεν κάνω σεξ, είμαι ασέξουαλ. -Καινούριος όρος για το ανοργασμικιά? -Δεν έπρεπε να ακολουθήσεις καριέρα μεταφραστή. -Ούτε και συ καριέρα μάντισσας. -Βλακείες λες :lol: Αύριο πάλι :p Χαχα της την είπες για τα καλά.;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 -Όλοι έχουν αρχίσει να βαριούνται τις απαντήσεις σου. Στερέψαμε? ^ο) -Μη σε κρατάμε -Πολύ κλισέ απάντηση. Έχει φύγει ο Απόλλωνας διακοπές και μας λείπει το σεξ? -Εγώ δεν κάνω σεξ, είμαι ασέξουαλ. -Καινούριος όρος για το ανοργασμικιά? -Δεν έπρεπε να ακολουθήσεις καριέρα μεταφραστή. -Ούτε και συ καριέρα μάντισσας. -Βλακείες λες :lol: Αύριο πάλι :p Έλεγα να αλλάξω ip να της την σπάσω αλλά λεω δεν αξίζει να μπω καν στον κόπο, έχει στερέψει. πολυ καλος!!:lol::lol: Παντος περα απο την πλακα νομιζω οτι οι τυποι εχουν σχεδιασει ενα προγραμματακι που βγαινουν οι απαντησεις σε συνδυασμο με καποιες λεξεις!! Αν ας πουμε εχει μεσα οταν ξεκινας την προταση με το ''ποτε''η το ''ποσο''κ.τ.λ και σε συνδυασμο με τυχον καποιες αλλες λεξεις μεσα,σου δινει και την καταλληλη (αοριστη ομως πολλες φορες)απαντηση... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Δεν είναι προγραμματάκι παιδιά, αποκλείεται το προγραμματάκι να έπεφτε μέσα σε τόσο πολλά θέματα (όπως αυτό με τον houseMD ή το ασεξουαλ κλπ). Επίσης το προγραμματάκι θα ήταν 24/24 online, δε θα μπαινόβγαινε ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Δεν είναι προγραμματάκι παιδιά, αποκλείεται το προγραμματάκι να έπεφτε μέσα σε τόσο πολλά θέματα (όπως αυτό με τον houseMD ή το ασεξουαλ κλπ). Επίσης το προγραμματάκι θα ήταν 24/24 online, δε θα μπαινόβγαινε ;) Ισως και να ειναι ετσι... Αυτο ομως με το μπαινοβγαινε μπορει να ειναι και για ξεκαρφομα.... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Πιστεύω πως δεν ειναι πρόγραμμα. Γιατί πολλές φορές που κάνω διάλογο μαζί της, της κάνω μια ερώτηση που από μόνη της δεν λέει κάτι, αλλά βασίζεται σε κάτι που την είχα ρωτήσει πριν. Κι όμως απαντάει κατάλληλα. Αν ήταν πρόγραμμα δεν νομίζω ότι θα το καταλάβαινε αυτό. Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Σωστή η κοπελιά από πάνω. Έλεος ρε παιδιά, αποκλείεται να είναι πρόγραμμα, τι λέμε τώρα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 μπορει καποιος να μας πει οταν την δει ον? ελεος εχω μπει 1000 φορες και ειναι οφφ συνεχεια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 μπορει καποιος να μας πει οταν την δει ον? ελεος εχω μπει 1000 φορες και ειναι οφφ συνεχεια Τώρα είναι on edit βγήκε πάλι. Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Πιστεύω πως δεν ειναι πρόγραμμα. Γιατί πολλές φορές που κάνω διάλογο μαζί της, της κάνω μια ερώτηση που από μόνη της δεν λέει κάτι, αλλά βασίζεται σε κάτι που την είχα ρωτήσει πριν. Κι όμως απαντάει κατάλληλα. Αν ήταν πρόγραμμα δεν νομίζω ότι θα το καταλάβαινε αυτό. οκ! και πως γινεται να μιλαει συγχρονος και να απανταει σε εκατονταδες ατομα?? Και μην μου πειτε οτι απανταει σε εναν εναν ξεχωριστα... Εκτος και αν εχει καμια 50αρια ατομα απο πισω...:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Δεν είναι και εκατοντάδες, σιγά τον κόσμο που μπαίνει δηλαδή. Μια μικρή απάντηση δίνει. Γύρω στους 50 θα μπορούσε άνετα να χειριστεί με τον χρόνο που παίρνει. Και πάλι όμως δεν μιλάμε για 50 άτομα συνεχώς, ταυτόχρονα. Μάλλον γύρω στους 10! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts