PoPaY_7 Δημοσιεύτηκε July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 1, 2008 Καλησπερα.εχω αγορασει το RYE TRAVELER 3505.ξερει κανεις οταν συνδεω το gps με τηλ. μεσο bluetooth.ολα καλα.οταν ομως κλεισω το gps,και το ξανα αναψω,δεν λειτουργει το bluetooth.και πρεπει να το ανοιξω.εχω και το mio c510 και αυτο ειναι με bluetooth,αλλα οταν το κλεινω,και το ξανα ανοιγω το bluetooth ανοιγει μονο του,και κανει τιν συνδεση με το τηλ.ενω το rye 3505 δεν το κανει.ετσι ειναι,ι εχει προβλημα το gps?? Σας ευχαριστω. Παράθεση Nikos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsoukn Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Έχω το RYE TRAVELER 3505 περίπου μια βδομάδα. Η λειτουργία bluetooth συμπεριφέρεται και στο δικό μου όπως αναφέρεις παραπάνω. Όταν το ανοίγεις πρέπει να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία bluetooth χειροκίνητα. Μόνο όταν το βάζεις σε κατάσταση αναμονής το bluetooth απενεργοποιείται και ενεργοποιείται αυτόματα όταν το ξανανοίγεις. Έτσι συμπεριφέρεται το δικό μου, δεν ξέρω αν έτσι πρέπει να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts