mariapc Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 ενδιαφέρομαι κι εγώ για το πρόγραμμα το έχασα απο την κάρτα sd και το ψάχνω διότι δεν μπορώ να δουλέψω το gps άν υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 ενδιαφέρομαι κι εγώ για το πρόγραμμα το έχασα απο την κάρτα sd και το ψάχνω διότι δεν μπορώ να δουλέψω το gps άν υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει!!! Τι ακριβως εχασες απο την sd???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Για το ταμπλετ δε ξερω αλλά για το κινητό σου αν ειναι κινέζικο mtk μάρκας β κατασκευαστή πχ doogee δε παίζει κατά 99% λόγω του ότι ο σειριακός αριθμός του κινητού είναι κοινός και banned απο τους servers της navigon.Θέλει άλλα "κόλπα" που όπως καταλαβαίνεις δε μπορώ να γράψω εδώ.. :ninja: το ίδιο μάλλον και στο τάμπλετ.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariapc Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 έχω χάσει όλο το πρόγραμμα δυστυχώς δεν είχα κάνει backup σε άλλη κάρτα και τώρα δεν ξέρω πώς μπορώ να δουλέψω το gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 έχω χάσει όλο το πρόγραμμα δυστυχώς δεν είχα κάνει backup σε άλλη κάρτα και τώρα δεν ξέρω πώς μπορώ να δουλέψω το gps Το εχασες απο που? Απο την καρτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariapc Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 ναι απο την κάρτα γιατί έκανα διαμόρφωση την κάρτα γιατί δεν άνοιγε το πρόγραμμα και δεν είχα πάραι backup πουθενά τι κάνω τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 ναι απο την κάρτα γιατί έκανα διαμόρφωση την κάρτα γιατί δεν άνοιγε το πρόγραμμα και δεν είχα πάραι backup πουθενά τι κάνω τώρα; Θυμασε ποιο λογισμικο ειχες στην καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariapc Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 το navigon είχα το δικό του το γνήσιο απ'οταν το είχα αγοράσει δεν άλλαξα το είχα πάρει απο ηλεκτρονική αθηνών και τώρα έχει κλείσει ψάχνω και το κουτί του και δεν το έχω τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_21 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Καλησπέρα, εχω ενα ηρωικό navigon 2110, αναβαθμισμένο σε 4310max. Το τελευταιο διάστημα εμφανιζει στο χάρτη τα ονόματα πολεων/οδων πολυ μεγαλα σε μεγεθος (δυσαναλογα με τον χαρτη) και δεν ειναι θεμα ζουμ. Δεν βλεπω να υπαρχει ρυθμιση. Υπαρχει καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPF Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Καλησπέρα, εχω ενα ηρωικό navigon 2110, αναβαθμισμένο σε 4310max. Το τελευταιο διάστημα εμφανιζει στο χάρτη τα ονόματα πολεων/οδων πολυ μεγαλα σε μεγεθος (δυσαναλογα με τον χαρτη) και δεν ειναι θεμα ζουμ. Δεν βλεπω να υπαρχει ρυθμιση. Υπαρχει καμια ιδεα?? Στα Data έχει διάφορες επιλογές ανάλογα τι έχεις βάλει εσύ μέσα στo map δείχνει μικρότερα η" μεγαλύτερα γράμματα η" εικόνες, MapDrawer MapDrawer_High MapDrawer_XXHigh MapDrawer_XXXHigh όπως και Poicats_High Poicats_XXHigh Poicats_XXXHigh Το ιδιο και τα RealityView Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_21 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 8 χρόνια του κανω αναβαθμίσεις και αυτό δεν το ήξερα. Σ' ευχαριστώ πολύ, το πρόβλημα λύθηκε!:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts