dade Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 (edited) Κατ αρχη ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. Διστυχως ομως δε γινεται. Με τα αρχεια που μου εστειλες οντως τρεχει το KGpsCe.exe και κλεινει οταν βγαινει το Garmin, αλλα δεν φτανει μονο αυτο. Ο λογος ειναι οτι πρεπει πρωτα να τρεξει και να ενεργοποιηθει το VirtComMgr που βρισκεται στο My Flask Disk, μετα αφου ενεργοποιηθει το KGpsCe τοτε με μια σειρα απο πατηματα βρισκει πορτες και δορυφορους. Για να γινουν αυτα το Garmin.nfrun εχει μια ρουτινα απο πατηματα στην οθονη. Το ασχημο ειναι οτι το δικο σου script δε δεχεται τις ιδιες εντολες. Δεν ξερω αν υπαρχουν αντιστοιχες. Σου στελνω το αρχειο να δεις τι εννοω. Υ.Γ. Δε χρειαζεται να σκας κιολας. Το Garmin το εχω γιατι υπαρχει χωρος στην καρτα μου. Εξαλλου δεν ειναι και τρομερο να το τρεχω απο το .nfrun και μετα να το κλεινω χωριστα. Και παλι ευχαριστω Κανένα πρόβλημα. Δεν ήξερα ότι έχει και αυτή την εντολή. Άνοιξε τα παραπάνω αρχεία που σου έστειλα και κάτω από το Run(Drive\"General\Programs\TroNik\TaskbarHide.exe") Sleep(100) και πρίν από την εντολή If(not ProcExists("KGpsCe.exe")) κάνε αντιγραφή της παρακάτω εντολής Run ("\My Flash Disk\VirtComMgr.exe") Sleep(2600) Και ακολούθησες τη διαδικασία που σου είπα. Το VirtComMgr.exe είναι γραμένο χύμα στη Flash Disk έτσι? Δοκίμασέ το και πρέπει να σου δουλέψει. Πες μου νέα Edited February 19, 2010 by dade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Κανένα πρόβλημα. Δεν ήξερα ότι έχει και αυτή την εντολή. Άνοιξε τα παραπάνω αρχεία που σου έστειλα και κάτω από το Run(Drive\"General\Programs\TroNik\TaskbarHide.exe") Sleep(100) και πρίν από την εντολή If(not ProcExists("KGpsCe.exe")) κάνε αντιγραφή της παρακάτω εντολής Run ("\My Flash Disk\VirtComMgr.exe") Sleep(2600) Και ακολούθησες τη διαδικασία που σου είπα. Το VirtComMgr.exe είναι γραμένο χύμα στη Flash Disk έτσι? Δοκίμασέ το και πρέπει να σου δουλέψει. Πες μου νέα Το ειχα ηδη δοκιμασει αυτο με λιγοτερη καθυστερηση Sleep(1000) . Δεν γινεται ομως για τους λογους που σου ανεφερα πιο πανω. Τα KGpsCe και VirtComMgr δεν αρκει να ανοιξουν για να κανουν τη δουλεια, αλλα και να τους πατησουμε μερικα πληκτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 (edited) @kosta Το λογισμικό του Navigon 8410+NAVIGON Truck* δεν τρέχει στο 2110 διότι χρειάζεται WinCE 6.0. Τρέχει όμως στην συσκευή 3300 +NAVIGON Truck(δεν τρέχει Real City) και πιο καλά στο 4310+NAVIGON Truck(δεν τρέχει Real City)και πιο καλά6310+NAVIGON Truck(δεν τρέχει Real City) Είχα την συσκευή Navigon 8410 στην εκδρομη για Frankfurt το Real City σου δείχνει στη πραγματικότητα τα κτίρια και το περιβάλλον όπως είναι , αλλά μόνο σε μια ακτίνα περίπου 2χλμ από το κέντρο. Real City στην Γερμανία έχει μόνο για 5 πόλης ,αν και νομίζω σου αποσπά την προσοχή . Καμιά φορά είναι λιγότερο, καλύτερο όπως λένε και η Γερμανοί http://i48.tinypic.com/dhcwaw.jpgReal City NAVIGON Truck Navigation=Βελτιωμένη διαδρομή για το φορτηγο σας. Εισάγετε το ύψος, το πλάτος, το μήκος, το βάρος, το φορτίο ανά άξονα σύμφωνα με το όχημά σας (φορτηγό, ημιφορτηγό, αυτοκινούμενο) Για την αποφυγή ορισμένων δρόμων Edited February 19, 2010 by eleniKo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Πραγματικα καλο μηχανημα αλλα και τα 400+€ πολυ καλα. Το maxακι κανει μια χαρα τη δουλεια του νομιζω. Το επομενο μηχανακι μου θα ειναι μαλλον Galileo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Όντως ωραίο το 8410 αλλά ξεφεύγει έντονα σε τιμή... Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 (edited) Αυτή είναι και η δίκη μου γνώμη,αν εξαιρέσουμε το Real City ,τα αλλά τα έχει και το μαξάκι μας και πολλή πιο φθηνό @ Nikos 211 Galileo PNA αρχές 2014 ......:lol: :lol: :lol: Μέχρι τότε πρέπει να κρατήσει το μαξάκι μας .... Edited February 19, 2010 by eleniKo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Ελένη , ανέβασες πουθενά κανένα αρχείο.... ? :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 αρχείο για πιο ?? με το μαξάκι δεν δουλεύει ....WinCE 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Παιδία RESET κάνατε ? Εγώ καλού κακού σας στέλνω τον δικό μου φάκελο ...........??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dade Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Το ειχα ηδη δοκιμασει αυτο με λιγοτερη καθυστερηση Sleep(1000) . Δεν γινεται ομως για τους λογους που σου ανεφερα πιο πανω. Τα KGpsCe και VirtComMgr δεν αρκει να ανοιξουν για να κανουν τη δουλεια, αλλα και να τους πατησουμε μερικα πληκτρα. Λοιπόν φίλε έκανα κάποιες διορθώσεις και είναι έτοιμα τα μπουτόνκλικ. Το δοκίμασα σε miospirit και μάλιστα χωρίς το VirtComMgr και έπιασε GPS αμέσως. Οπότε ίσως και στο max να μην χρειάζεται το VirtComMgr. Εν πάσει περιπτώσει επειδή δεν έχω max σε παρακαλώ δοκίμασέ τα και πες μου αποτελέσματα. Αν θέλεις δοκίμασε και χωρίς το VirtComMgr για να δεις τι γίνεται. Βάλε # μπροστά από τις εντολές για το VirtComMgr. Τα αρχεία θα τα τοποθετήσεις όπως και την προηγούμενη φορά και θα το τρέξεις από το Que.exe [ATTACH]15680[/ATTACH] [ATTACH]15681[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Αυτή είναι και η δίκη μου γνώμη,αν εξαιρέσουμε το Real City ,τα αλλά τα έχει και το μαξάκι μας και πολλή πιο φθηνό @ Nikos 211 Galileo PNA αρχές 2014 ......:lol: :lol: :lol: Μέχρι τότε πρέπει να κρατήσει το μαξάκι μας .... Αυτό που με ψήνει σχετικά ειναι το 6310 (μιας και το 6350 μάλλον άχρηστο θα είναι μέχρι να λειτουργήσει το live στην Ελλάδα, αν λειτουργήσει ποτέ!!:rolleyes:) αργότερα που θα πέσει λίγο αν βρεθεί σε καμια προσφορά γύρω στα 200 νομίζω ειναι μια χαρά για τα χαρακτηριστικά του... Αλλά είναι νωρίς ακόμα! Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EFPALINOS Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 βρηκα το αρχειο Q1 2010 greece map 19/10/2009 καπου..(εκει που το βρισκουν ολοι) και τα αρχεια nfs Q1-2010 .πρεπει να τα επισυναψω και αυτα σαν update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 βρηκα το αρχειο Q1 2010 greece map 19/10/2009 καπου..(εκει που το βρισκουν ολοι) και τα αρχεια nfs Q1-2010 .πρεπει να τα επισυναψω και αυτα σαν update? Τα αρχεία .nfs τα βάζεις και αυτά μέσα στο φάκελο "map" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Λοιπόν φίλε έκανα κάποιες διορθώσεις και είναι έτοιμα τα μπουτόνκλικ. Το δοκίμασα σε miospirit και μάλιστα χωρίς το VirtComMgr και έπιασε GPS αμέσως. Οπότε ίσως και στο max να μην χρειάζεται το VirtComMgr. Εν πάσει περιπτώσει επειδή δεν έχω max σε παρακαλώ δοκίμασέ τα και πες μου αποτελέσματα. Αν θέλεις δοκίμασε και χωρίς το VirtComMgr για να δεις τι γίνεται. Βάλε # μπροστά από τις εντολές για το VirtComMgr. Τα αρχεία θα τα τοποθετήσεις όπως και την προηγούμενη φορά και θα το τρέξεις από το Que.exe [ATTACH]15680[/ATTACH] [ATTACH]15681[/ATTACH] Ά ψ ο γ ο ς Χρειαζεται και το VirtComMgr γιατι βγαζει λαθος στην com1. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EFPALINOS Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 OK ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 βρηκα το αρχειο Q1 2010 greece map 19/10/2009 καπου..(εκει που το βρισκουν ολοι) και τα αρχεια nfs Q1-2010 .πρεπει να τα επισυναψω και αυτα σαν update? Στο επίσημο site γιατί δεν μπορώ να το βρω;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Στο επίσημο site γιατί δεν μπορώ να το βρω;:confused: Για να κατεβάσεις τον χάρτη επίσημα πρέπει να το κάνεις μέσω navigon fresh. Τι εννοείς δεν μπορείς να το βρείς στο site; Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Από αυτοκινητάκια ότι έχεις.... . :rolleyes: Ιδίως εάν έχεις σε λευκό , ασημί , κόκκινο . Όχι πράσινα και μπλε !!! :D thanks anyway... Εδώ μερικά αυτοκινητάκια δυστυχώς δεν έχω χρόνο, και πρέπει να τα προσθέσεις μόνος σου στο αρχείο MobileNavigator.res . Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να πάρεις κάθε έκδοση και να βάλεις αυτοκινητάκια. Σου έβαλα και οδηγίες ….Εδώ http://i47.tinypic.com/2eqfnyq.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Εδώ μερικά αυτοκινητάκια δυστυχώς δεν έχω χρόνο, και πρέπει να τα προσθέσεις μόνος σου στο αρχείο MobileNavigator.res . Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να πάρεις κάθε έκδοση και να βάλεις αυτοκινητάκια. Σου έβαλα και οδηγίες ….Εδώ http://i47.tinypic.com/2eqfnyq.jpg Ευχαριστώ πολύ Ελένη ! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 καλησπερα σε ολη την παρεα.μολισ εγκατεστησα τουσ χαρτες Q1 2100 με τα αρχεια nfs στο maxaki μου.γνωριζει κανεις τι δουλεια κανουν τα αρχεια Phoneme και Terrain? ηταν σε χωριστους φακελους απο τα αρχεια nfs και maps.ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dade Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 καλησπερα σε ολη την παρεα.μολισ εγκατεστησα τουσ χαρτες Q1 2100 με τα αρχεια nfs στο maxaki μου.γνωριζει κανεις τι δουλεια κανουν τα αρχεια Phoneme και Terrain? ηταν σε χωριστους φακελους απο τα αρχεια nfs και maps.ευχαριστω... Το Terrain_EU.nfs είναι το ανάγλυφο εδάφους, το Phoneme_EU.nfs είναι φωνητικές εντολές , όπως τα αρχεία dem και tts στο igo8. Εάν θες μπορείς να τα μην τα χρησιμοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 καλησπερα σε ολη την παρεα.μολισ εγκατεστησα τουσ χαρτες Q1 2100 ....... .... Q1 2100 ???!!!!! :shock: :w00t: Τους θέλω κι εγώ !!! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Για να κατεβάσεις τον χάρτη επίσημα πρέπει να το κάνεις μέσω navigon fresh. Τι εννοείς δεν μπορείς να το βρείς στο site; Βασικά συνδέομαι μέσω του navigon fresh αλλά μου γράφει ότι δεν έχω αγοράσει χάρτες ή υπηρεσίες για τη συγκεκριμένη συσκευή ή συνδεδεμένη Navigon συσκευή δεν είναι δηλωμένη. Αλλά εγώ την έχω δηλώσει. Εκτός από αυτό το μήνυμα που βγαίνει στην αρχή της καρτέλας "my maps & services" η υπόλοιπη καρτέλα είναι κενή. Κάνω κάτι λάθος;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Βασικά συνδέομαι μέσω του navigon fresh αλλά μου γράφει ότι δεν έχω αγοράσει χάρτες ή υπηρεσίες για τη συγκεκριμένη συσκευή ή συνδεδεμένη Navigon συσκευή δεν είναι δηλωμένη. Αλλά εγώ την έχω δηλώσει. Εκτός από αυτό το μήνυμα που βγαίνει στην αρχή της καρτέλας "my maps & services" η υπόλοιπη καρτέλα είναι κενή. Κάνω κάτι λάθος;:confused: Έχεις αγοράσει την αναβάθμιση χαρτών για 2 χρόνια; Αν οχι δεν μπορείς να κατεβάσεις τον νέο χάρτη, δεν είναι δωρεάν οι αναβαθμίσεις στο 2100! Το 2110 έχει εκπτωτικό κουπόνι και πληρώνεις 20 ευρώ για 2 χρόνια νομίζω, αλλιώς ειναι 100 ευρώ αν θυμάμαι καλά... Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Έχεις αγοράσει την αναβάθμιση χαρτών για 2 χρόνια; Αν οχι δεν μπορείς να κατεβάσεις τον νέο χάρτη, δεν είναι δωρεάν οι αναβαθμίσεις στο 2100! Το 2110 έχει εκπτωτικό κουπόνι και πληρώνεις 20 ευρώ για 2 χρόνια νομίζω, αλλιώς ειναι 100 ευρώ αν θυμάμαι καλά... Μάλλον αυτό δεν έκανα σωστά τότε!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts