Jump to content

Navigon 2110 Max

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχω μια απορία. Νομίζω ότι το NAVIGON τώρα είναι το καλύτερο λογισμικό και εσείς ασχολείστε με χειρότερα λογισμικά.

Αυτό από πού βγαίνει ακριβώς;;;:confused: ΤΟ καλύτερο λογισμικο απλά δεν υπάρχει! Το mn της navigon έχει αρκετές ελλείψεις στον χάρτη ο οποίες συμπληρώνονται βέβαια συνεχώς αλλά για να φτάσει να έχει πλήρως ανταγωνιστικό χάρτη χρειάζονται 2-3 αναβαθμίσεις ακόμα minimum. Τα χειρότερα ποιά είναι ακριβώς δεν κατάλαβα...:worry:

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για να μπορεί να γίνει επιλογή panorama view 3d πρέπει να αλλάξεις την τιμή εδώ

NAVIGON\Settings\UserSettings.ΧΜL (Προσοχή υπάρχει και UserSettings.old και UserSettings.defauld)

</MapUpdateFlag>

<JunctionViewActive>1</JunctionViewActive>

<ExitViewActive>1</ExitViewActive>

<ShowFrameRate>1</ShowFrameRate>

<DevModeState>0</DevModeState>

<LogSplitInterval>0</LogSplitInterval>

<PanoramaView>1</PanoramaView>

<OldMapDrawer>0</OldMapDrawer>

<AutoSuspend>4</AutoSuspend>

<RemoteControl>0</RemoteControl>

<VoiceRecognition>

Φυσικά πρέπει να προσθέσουμε στον φάκελο NAVIGON\MAP και το αρχείο Terrain_EU

Eλενη εκανα την αλλαγη στο UserSettings.ΧΜL το οποιο βρισκεται στο Navigon\Settings\UserSettings.ΧΜL αλλα και στο device μεσα ΜΝ\Settings\UserSettings.ΧΜL εδω κανει τις αλλαγες οταν κανεις τις ρυθμησεις. Στο DEVICE.xml εχει το κλειδι <C3P4>E1NCAU-DMZ4K5-AAJ68W</C3P4> = Panorama View 3D

αλλα πανοραμα 3D δεν βλεπω . Τι λαθος γινεται ? Δωσε τα φωτα σου.

THANKS

Πως μπορώ να περάσω στο navigon (με τα αρχεία της Ελένης), στοιχεία για ραντάρ και κάμερες από το http://index.pois.gr/SpeedCameras.aspx;;

Πρέπει ν'αγοράσω το poiwarner απο το navigating.de;; Πως μπορώ να βρώ ποιο MN (6 ή 7) έχω;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Βασικά όσο αφορά ραντάρ και κάμερες έχει επίσημες αναβαθμίσεις της Navigon.

.

Eλενη εκανα την αλλαγη στο UserSettings.ΧΜL το οποιο βρισκεται στο Navigon\Settings\UserSettings.ΧΜL αλλα και στο device μεσα ΜΝ\Settings\UserSettings.ΧΜL εδω κανει τις αλλαγες οταν κανεις τις ρυθμησεις. Στο DEVICE.xml εχει το κλειδι <C3P4>E1NCAU-DMZ4K5-AAJ68W</C3P4> = Panorama View 3D

αλλα πανοραμα 3D δεν βλεπω . Τι λαθος γινεται ? Δωσε τα φωτα σου.

THANKS

Γεια σου ,δεν πρεπει να είναι εκει το προβλημα .

και εγώ πηγαίνω μέ μενού στο 3300 και στο 3300 panorama view χωρίς κανένα πρόβλημα .

το αρχειο Terrain_EU.nfs είναι το ιδιο με τον χαρτη Q1 2010 ?

Αν κάποιος επιθυμεί μεγάλα σύμβολα μόνο για Q1/2010 !! (και κατά την πλοήγηση) το προσθέτουμε στον φάκελο MAP εδώ

.

http://i50.tinypic.com/24d0uhd.jpg

http://i48.tinypic.com/rkrfvs.jpg

Και στο δικό μου 3300 δεν βλέπω 3D Panorama View . :(

Μέσα στο φάκελο maps έχω μέσα το Terrain_EU.nfs (Q1 2010) , στο μενού έχω YES την επιλογή "Εμφάνιση Panorama View 3D"....αλλά , τίποτα :(

Καμιά ιδέα ; :O

ΥΓ.

Ελένη , άλλα αυτοκινητάκια έχεις ; :)

Edited by Didimos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Γεια σου ,δεν πρεπει να είναι εκει το προβλημα .

και εγώ πηγαίνω μέ μενού στο 3300 και στο 3300 panorama view χωρίς κανένα πρόβλημα .

το αρχειο Terrain_EU.nfs είναι το ιδιο με τον χαρτη Q1 2010 ?

Κατέβασα ενα αλλο Terrain_EU.nfs ελπίζω να ειναι Q1 2010 Θα το δοκιμασω αυριο !!!

Ένα νέο ξεκλείδωμα, διαφορετικό από αυτά που είχα ανεβάσει στο παρελθόν. Ας δούμε όμως τα χαρακτηριστικά του.

1. Ξεκλειδώνει τις περισσότερες συσκευές με ανάλυση 480χ272, 480χ234, 320χ240, 800x480 και 480x800.

2. Η επιλογή της ανάλυσης γίνεται αυτόματα από το πρόγραμμα

3. Εύκολη εγκατάσταση διαδρομής των προγραμμάτων πλοήγησης, μέσω του προγράμματος

4. Περιέχει πολλά βοηθητικά προγράμματα

5. Δεν απασχολεί μεγάλο μέρος της μνήμης και δεν καταλαμβάνει μεγάλο μέρος στην κάρτα σας και αν δεν το θέλετε απλά το διαγράφετε από την κάρτα, μια και δεν πειράζει το μαμίσιο μενού.

6. Στις συσκευές με ανάλυση 480χ272, 480χ234 υπάρχει δυνατότητα επιλογής δύο διαφορετικών επιφανειών πλοήγησης από την αρχή της εγκατάστασης

7. Είναι πολύ απλό στη χρήση

8. Έχει δύο επιφάνειες πλοήγησης για 24 προγράμματα.

Παρακάτω βλέπετε πως φαίνεται (όχι όλες οι επιφάνειες)

[ATTACH]15662[/ATTACH][ATTACH]15663[/ATTACH][ATTACH]15664[/ATTACH]

Εχει δοκιμαστεί σε MioSpirit505 & 305, mio220, miomoove330, miomooveM300, Navigon21xx, altec navi 430 με πλήρη επτυχία. Αν το δοκμάσετε σε άλλες συσκευές παρακαλώ να κάνετε μια ενημέρωση

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εγκατάσταση στις διάφορες συσκευές καθώς και για τον τρόπο λειτουργίας θα βρείτε στο readme.txt

To πρόγραμμα θα το κατεβάσετε από

http://www.megaupload.com/?d=J0F7WKRB

ΠΡΟΣΟΧΗ To παρακάτω αρχείο θα το αποσυμπιέσετε και θα το βάλετε μέσα στο φάκελο General χύμα

[ATTACH]15665[/ATTACH]

Ειδικά για το Garmin για τα max

Θα κατεβάσετε τα αρχεία που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας 104 και θα αντιγράψετε αυτό που θα προκύψει από το Garmin.rar στο φάκελο General\scripts\Navigation και αυτό που θα προκύψει από το Garmin1.rar στο φάκελο General\Scripts\Navigation1 (για τα δύο skins) και θα τρέχετετο Garmin από το Que.exe και όχι από το nfrun.exe. Υπάρχει εντολή να ανοίγει και να κλείνει το KGpsCe.exe.

Μany thanks στους Lanik, Osprey, Shumman.

[code]

[/code]

Edited by dade

Σε μπελαδες μας βαζεις παλι. Αντε ξανα απ' την αρχη ψαξιματα και φτιαξιματα :lol:

Ευχαριστω πολυ :D

Σε μπελαδες μας βαζεις παλι. Αντε ξανα απ' την αρχη ψαξιματα και φτιαξιματα :lol:

Ευχαριστω πολυ :D

Μπα είναι πανεύκολο. Κανένας μπελας. Όλα γίνονται μέσα απ' το πρόγραμμα

Μπα είναι πανεύκολο. Κανένας μπελας. Όλα γίνονται μέσα απ' το πρόγραμμα

Δεν εχω αντιρηση σ΄αυτο αλλα τις οταν τα μενου εχουν πολλα κουμπια και αχρηστα για μενα τα βγαζω ή βαζω κατι αλλο που μου χρειαζεται. Μπορει να αλλαζω φοντο.

Παντως το μενου αυτο ειναι ενδιαφερον μα δεν ειναι πιο ελαφρυ απο το new menu. Στο 2110 μου χρειαζεται 1 Mb μνημης περισσοτερο.

Δεν εχω αντιρηση σ΄αυτο αλλα τις οταν τα μενου εχουν πολλα κουμπια και αχρηστα για μενα τα βγαζω ή βαζω κατι αλλο που μου χρειαζεται. Μπορει να αλλαζω φοντο.

Παντως το μενου αυτο ειναι ενδιαφερον μα δεν ειναι πιο ελαφρυ απο το new menu. Στο 2110 μου χρειαζεται 1 Mb μνημης περισσοτερο.

Όταν τρέχει κάποιο πρόγραμα πλοήγησης το πρόγραμμα κάνει kill στο systeminformation.exe και όταν τελειώσει ξαναξεγκαθίσταται (run systeminformation.exe). Επιλογή δικιά σου

Όταν τρέχει κάποιο πρόγραμα πλοήγησης το πρόγραμμα κάνει kill στο systeminformation.exe και όταν τελειώσει ξαναξεγκαθίσταται (run systeminformation.exe). Επιλογή δικιά σου

Αν ειναι ετσι το τοτε το πραγμα αλλαζει για το maxακι μας.

Και παλι ευχαριστω πολυ :)

Αν ειναι ετσι το τοτε το πραγμα αλλαζει για το maxακι μας.

Και παλι ευχαριστω πολυ :)

Έτσι είναι. Αποδεσμεύει τη μνήμη, για να τη χρησιμοποιούν τα προγράμματα πλοήγησης. Αν έχεις το γκάρμιν το έχεις δοκιμάσει? βρίσκει gps?

Έτσι είναι. Αποδεσμεύει τη μνήμη, για να τη χρησιμοποιούν τα προγράμματα πλοήγησης. Αν έχεις το γκάρμιν το έχεις δοκιμάσει? βρίσκει gps?

Αν εννοεις στο general μενου ναι. Αν και δεν εχει πληκτρο Garmin αλλαξα τη διαδρομη ενος αλλου προγραμματος και σε λιγο θα αλλαξω το εικονιδιο και το ονομα.

που εισαι ανδρεα χαθηκες. νικο καλησπερα και σε σενα. και οι δυο κανεται πολυ καλη δουλεια

Αν εννοεις στο general μενου ναι. Αν και δεν εχει πληκτρο Garmin αλλαξα τη διαδρομη ενος αλλου προγραμματος και σε λιγο θα αλλαξω το εικονιδιο και το ονομα.

Τι ενοείς δεν έχει πλήκτρο Garmin. Στη δεύτερη επιφάνεια πλοήγησης με το κόκκινο βελάκι πήγες?? Έχει και παραέχει και τα δύο Skins

που εισαι ανδρεα χαθηκες.

Nα υποθέσω οτι λες για μενα! Eξεταστική κλασικά αλλά και γενικότερες δουλειές...:)

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Κατέβασα ενα αλλο Terrain_EU.nfs ελπίζω να ειναι Q1 2010 Θα το δοκιμασω αυριο !!!

Και στο δικό μου 3300 δεν βλέπω 3D Panorama View . :(

Μέσα στο φάκελο maps έχω μέσα το Terrain_EU.nfs (Q1 2010) , στο μενού έχω YES την επιλογή "Εμφάνιση Panorama View 3D"....αλλά , τίποτα :(

Καμιά ιδέα ; :O

ΥΓ.

Ελένη , άλλα αυτοκινητάκια έχεις ; :)

Παιδία RESET κάνατε ?

Εγώ καλού κακού σας στέλνω τον δικό μου φάκελο

Αυτοκινητάκια τη μάρκα θες ????????

Παιδία RESET κάνατε ?

Λοιπον Ελενη ολα καλα τωρα εβαλα αλλο Terrain_EU.nfs και τα usersettings.xml οπως το εδωσες ποιο πανω.

TNX :thanks:

Τι ενοείς δεν έχει πλήκτρο Garmin. Στη δεύτερη επιφάνεια πλοήγησης με το κόκκινο βελάκι πήγες?? Έχει και παραέχει και τα δύο Skins

Εχεις δικιο δεν το προσεξα. Απο το πληκτρο αυτο ομως τρεχει μονο το Garmin και οχι το Kgpsce η κατι αντιστοιχο και δεν μου βρισκει gps. Καμια ιδεα;

Edited by nikos_211

Εχεις δικιο δεν το προσεξα. Απο το πληκτρο αυτο ομως τρεχει μονο το Garmin και οχι το Kgpsce η κατι αντιστοιχο και δεν μου βρισκει gps. Καμια ιδεα;

Απλό είναι. Όταν ρυθμίζεις τη διαδρομή όρισέ του να τρέχει από το Garrmin.nfrun που χρησιμοποιεί το Kgpsce. Κάτι ανάλογο με το IGO και το mapghanger που γράφω στο readme.txt

Απλό είναι. Όταν ρυθμίζεις τη διαδρομή όρισέ του να τρέχει από το Garrmin.nfrun που χρησιμοποιεί το Kgpsce. Κάτι ανάλογο με το IGO και το mapghanger που γράφω στο readme.txt

Αυτο το εχω ηδη κανειι. Το προβλημα ειναι οτι δεν κλεινει το kgpsce. Υπαρχει καμια σχετικη εντολη για το Garmin.nfrun;

Αυτο το εχω ηδη κανειι. Το προβλημα ειναι οτι δεν κλεινει το kgpsce. Υπαρχει καμια σχετικη εντολη για το Garmin.nfrun;

Nα το δω λίγο. Αύριο μάλλον θα έχεις απάντηση

Παιδία RESET κάνατε ?

Αυτοκινητάκια τη μάρκα θες ????????

Και reset έκανα , και παρακάλεσα και τον καλό Θεούλη αλλά τίποτα.... :(

Τώρα εσείς θα με τρελάνετε, στο δικό σας 3300 max, βλέπετε Panorama View 3dD ???

Αν θες ανέβασε βρε Ελένη τα δικά σου αρχεία σε κανά rapidshare... :D

Από αυτοκινητάκια ότι έχεις.... ή δώσε κανά link που να δουλεύει . :rolleyes:

Ιδίως εάν έχεις σε λευκό , ασημί , κόκκινο . Όχι πράσινα και μπλε !!! :D

thanks anyway...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Λοιπόν Θα κατεβάσεις τα παρακάτω αρχεία και θα αντιγράψεις αυτό που θα προκύψει από το Garmin.rar στο φάκελο General\scripts\Navigation και αυτό που θα προκύψει από το Garmin1.rar στο φάκελο General\Scripts\Navigation1 (για τα δύο skins) και θα τρέχεις το Garmin από το Que.exe και όχι από το nfrun.exe. Υπάρχει εντολή να ανοίγει και να κλείνει το KGpsCe.exe. Το φάκελο KGpsCe θα τον έχεις στην κάρτα σου. Δοκίμασε και πες μου

[ATTACH]15673[/ATTACH]

[ATTACH]15674[/ATTACH]

Κατ αρχη ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. Διστυχως ομως δε γινεται. Με τα αρχεια που μου εστειλες οντως τρεχει το KGpsCe.exe και κλεινει οταν βγαινει το Garmin, αλλα δεν φτανει μονο αυτο. Ο λογος ειναι οτι πρεπει πρωτα να τρεξει και να ενεργοποιηθει το VirtComMgr που βρισκεται στο My Flask Disk, μετα αφου ενεργοποιηθει το KGpsCe τοτε με μια σειρα απο πατηματα βρισκει πορτες και δορυφορους. Για να γινουν αυτα το Garmin.nfrun εχει μια ρουτινα απο πατηματα στην οθονη. Το ασχημο ειναι οτι το δικο σου script δε δεχεται τις ιδιες εντολες. Δεν ξερω αν υπαρχουν αντιστοιχες. Σου στελνω το αρχειο να δεις τι εννοω.

Υ.Γ. Δε χρειαζεται να σκας κιολας. Το Garmin το εχω γιατι υπαρχει χωρος στην καρτα μου. Εξαλλου δεν ειναι και τρομερο να το τρεχω απο το .nfrun και μετα να το κλεινω χωριστα.

Και παλι ευχαριστω