Reignman Δημοσιεύτηκε August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 4, 2003 Εδώ και μερικές εβδομάδες ψάχνω για διάφορα eBooks για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου. Μέχρι στιγμής μόνο από το Kazaa μπόρεσα να βρω κάποια ενδιαφέροντα eBooks και θα ήθελα τη βοήθειά σας να βρώ και από άλλες πηγές downloading. Ενδιαφέρομαι κυρίως για Cisco eBooks, αλλά και ό,τι άλλο είναι ευπρόσδεκτο! :) Ελπίζω το topic αυτό να μπορέσει να βοηθήσει και άλλους με την αντίστοιχη διάθεση! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Δοκίμασε και το e-donkey, έχει πολλά πράγματα ;) Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Kαι Winmx... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον trod Kαι Winmx... Δουλεύει ακόμα? Εμένα πάντως δεν βγάζει results...πάντως στο Kazaa έχω βρεί πάρα πολλά και καλά! :) Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Omen Δουλεύει ακόμα? Εμένα πάντως δεν βγάζει results...πάντως στο Kazaa έχω βρεί πάρα πολλά και καλά! :) Ζει και βασιλευει.... εχω βρει παρα πολλα ebooks στο winmx μερικα που δεν μπορουσα να στο kazaa Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. August 5, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2003 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας... Προσωπικά δεν πολυσυμπαθώ τα File Sharing προγράμματα γιατί κάθε φορά που εγκαθιστώ ένα από αυτά το σύστημα πέφτει σε απόδοση. Γι'αυτό και θα ήθελα να περιοριστώ στο Kazaa Lite. Πάντως θα κάνω μια δοκιμή και ελπίζω να βρω αρκετά... Γνωρίζει κάποιος Web Servers ή FTP Servers που να έχουν τέτοιο υλικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. August 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2003 Για ριξε μια ματια και στο itpapers. Κατι θα βρεις εκει φανταζομαι... Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. August 5, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον hsigma Για ριξε μια ματια και στο itpapers. Κατι θα βρεις εκει φανταζομαι... Η λέξη "κάτι" είναι πολύ λίγη... Το site είναι πραγματικά άριστο !!! :happy: Αν γνωρίζεις κι άλλα σαν κι αυτό, είναι... ευπρόσδεκτα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. August 6, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2003 Μετά από λίγο πιο προσεκτικό έλεγχο το ITPapers στον τομέα των Cisco δίνει ουσιαστικά λίγα πράγματα και αυτά ήδη βρίσκονται στο site της. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. August 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2003 check this out Still under construction :) ftp://xpuser.myftp.org Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. August 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2003 Και αν θέλεις όταν γυρίσω Αθήνα από τις διακοπές μπορώ να σου κοπιάρω cd που έχω από τις παρουσιάσεις της Cisco στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. August 6, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2003 Δοκίμασα να μπω με FTP στο ftp://xpuser.myftp.org αλλά δεν γίνεται να συνδεθώ και κάνει timeout. :worry: Αν δεν σου κάνει πάντως κόπο όταν έρθεις από τις διακοπές σου να κανονίσουμε για το CD. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2003 Τα ebooks σε τι μορφές έρχονται; .pdf, .doc κτλ; :asxetos: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. August 7, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 Τα ebooks σε τι μορφές έρχονται; .pdf, .doc κτλ; :asxetos: Συνήθως .pdf αλλά θα δεις και .doc και .chm :!: Μέχρι και .ppt και .exe έχω πετύχει, αλλά ήταν περιπτώσεις εξαιρετικά σπάνιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 ok Reignman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Ο ftp είναι off-line αυτή τη στιγμή αλλά ελπίζω μέχρι το βραδάκι να έχουν λυθεί τα προβλήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. August 8, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xpuser Ο ftp είναι off-line αυτή τη στιγμή αλλά ελπίζω μέχρι το βραδάκι να έχουν λυθεί τα προβλήματα! Ακόμα δεν είναι εφικτή η σύνδεση. Μήπως είναι θέμα username;;; :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts